3
okt
Seneste opdatering: 4/10-10 kl. 0050
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Neill Young- Daniel Lanois, Le Noise, septb. 2010.

Villy og ghettoerne
Et lille klip fra Jyllands Postens store Indblik artikel i dag: GHETTOENS LOV (ikke online) men et kort sammendrag her Jungleloven råder i flere ghettoer.

Selvtægt: Dansk lov gælder i stadig mindre grad i landets ghettoer. Folk med anden etnisk baggrund end dansk bruger i flere tilfælde forhandlinger, pres eller egentlige trusler for at undgå at blive dømt efter dansk ret.

Lejligheder overtages af kriminelle: Her i Køge ligger der ni boligblokke med til sammen 303 boliger tæt på Ølby Centeret, og bebyggelsen har i perioder haft problemer.Flere lejligheder, beboet af svage personer, der enten kan være syge eller ældre, eller en kombination af begge, er blevet overtaget af unge kriminelle. De svage bliver enten smidt helt ud af lejlighederne eller bedt om at forføje sig til et værelse, mens de unge okkuperer stuen, køkkenet og resten af lejligheden.

»Vi har flere helt konkrete eksempler på, at man siger til folk, som man ved ikke tør sige fra, at nu tager vi din lejlighed. Politiet får kendskab til det af anden vej. Det er sager, hvor de unge ved, og vi finder ud af, at beboeren ikke tør anmelde noget til politiet, så det bliver først opdaget, når andre ser, at der er noget galt. De unge bruger simpelthen lejlighederne som værested eller opholdsrum, kald det, hvad du vil. Vi formoder, at de bruges til at holde møder og planlægning af de aktiviteter, men nu engang beskæftiger sig med i de kredse,« siger chefpolitiinspektør Sten Skovgaard Larsen, Midt-og Vestsjællands Politi.I nogle tilfælde er politiet rykket ud, har set de unge overalt i lejligheden, og så sidder lejlighedens bruger i et værelse og fortæller, at de unge skam godt må være der. I de tilfælde har politiet svært ved at agere. (Jyllands Posten, ikke online)

Der er andre overskrifter i dag, og de er ikke rare: “Ghettoer i eksplosiv vækst”, “Så fik Viborg også sin ghetto”, “Ny ghetto i Odense”. “Problemer med kriminelle er rykket fra Hundige til Køge”. “Balladen om Bøgetorvet”. “Ministerium stempler fem områder i Helsingør som ghetto”. – Men Heureka! Villy Sønvdal vil have krisemøde om indsatsen i ghettoerne. Han opfordrer statsministeren til at indkalde alle partier i Folketinget “SF-formanden mener, at problemet skal løses her og nu.” Bevægende!
Hvor er det nu fra, man kender den metode at installere et problem og bagefter tilbyde at løse det mod betaling? Og kan ghettoerne nu virkelig også skride ad Helvede til, efter at Villys parti har arbejdet i 35 år på at fremskaffe dem? Jeg har en nyhed til Søvndal og alle dem der snakker endnu flere milliarder kroner smidt ned i et sort hul: Problemerne i nogle af disse stater i staten er nu af en sådan karakter, at vi ikke har nogle løsninger på dem, som vi normalt ville kalde acceptable. Spørgsmålet er derfor: Vil Folketinget gribe til de nødvendige (men “uacceptable”) midler, der skal til – dvs. udvisninger af landet uanset statsborgerskab og at sætte hæren ind når * det bliver nødvendigt, ikke hvis – for at indlemme disse områder i Danmark igen, eller skal det bare vokse og illustrere Tingets komplette magteløshed overfor de tilstande, et flertal derinde har installeret? Ghettoerne har længe været en trussel  imod socialt svage danske beboere, gamle, handikappede og syge, det har SF og ligesindede skidt højt og flot på i en generation. Skal vi vente til de også bliver en trussel mod staten om en generations tid? Vil vi nogensinde høre en politiker foreslå noget radikalt præventivt? Vi venter, men ikke i spænding. De der skal være spændte, er børnene af Villys generation.
(* De der mener, at den løsning er langt ude i hampen, er ikke klar over hvor nær den er på at være virkelighed i f.eks. Tyskland, Sverige, Belgien og Frankrig. At enhederne hedder f.eks. Nationella insatsstyrkan eller CRS er ligegyldigt, det er en halvmilitær optrapning, og enhver kan se hvilken retning det har.) (Steen)

Hvis situationen beskrevet i citatet fra JP er retvisende og udtryk for en tendens er konklusionen sådan set enkel: Så har statsmagten frasagt sig sit voldsmonopol, og dermed opsagt den sociale kontrakt. Jeg tror godt jeg kan sige så meget at jeg ved læsning af dette ‘tænker tanker’ og ‘ønsker’, og det er selvfølgelig udtryk for raseri og afmagt. De ønskefantasier man kan have er bare ikke realiserbare i et lille, moderne og gennemkontrolleret samfund som det danske i den nuværende situation. Dertil kommer at evt. dansk eller anden national enegang på dette område af flere grunde er umulig. Dels de internationale konsekvenser af politisk, juridisk, økonomisk og mediemæssig art, dels at evt. indgreb der ‘gør en forskel’ vil få resten af Europa og den muslimske verden til at eksplodere. Behandlingen af svage danskere eller europæere vil alt i alt være helt fraværende i billedet, og situationen ville eskalere langt ud over denne i sig selv indgrebskrævende adfærd.

Summa summarum, hvad der end kommer til at ske vil ske reaktivt, for sent, og ikke have tilstrækkelig effekt. Selvfølgelig er statsmagternes magtmidler tilstrækkelige til at genoprette herredømmet over eget territorium, måske med store og borgerkrigslignende omkostninger, men det er de næppe om få årtier, og endnu mindre hvis f. eks. iranske atommissiler rettet mod Europa bliver en afpresningsfaktor (LFPC).

Den borgerlige anstændighed fordømmer Wilders-koalition

Sammenslutningen af konservative partier i Europa (EPP) kritiserer, at de konservative i Holland har indgået en aftale med Geert Wilders islamfjendtlige Frihedsparti for at danne regering. Jeg beklager denne politiske udvikling, for det kan true forståelsen, sammenhængen og solidariteten i vores europæiske samfund, siger EPP’s formand, den tidligere belgiske premierminister Wilfried Martens.De Konservative i Danmark er medlem af EPP.Europas konservative siger nej til Wilders

Alt hvad det Konservative Folkeparti rører ved i øjeblikket, bliver til en småborgerlig parodi. Kurt Westergaard har en anekdote, han kan lide at fortælle: En naziofficer møder Picasso under besættelsen: “De skabte Guernica, hr ?” – “Nej, det gjorde De min herre,” svarer Picasso. Hvem skabte Wilders ? Nå ja, se ovenfor. At disse ikke kan tænke så langt, at det er bedre for Rutte at have den fremstormende Wilders indenfor og ombord i stedet for udenfor, siger ét og andet om deres politiske gehør. – Det er en pikant tanke, at K har vist sig langt farligere for det borgerlige flertal end Dansk Folkeparti, hvem skulle nu have troet det, medmindre man husker alle de andre blodbade i pænhedens parti ? Lene Espersen, formand for det lille konservative parti, har gjort et stort nummer ud af, hvorfor de ikke vil have det langt større DF i regering, og hvorfor de heller ikke vil støtte en V, DF-regering (evt. med Ny Alliance). Hun angiver EU politikken som grund. Om EU kan man læse af Søren Krarup i det seneste nummer af Tidehverv:

Der er noget befriende i kravet om, at Danmark i spørgsmålet om indvandring til landet må sondre mellem vestlig og ikke-vestlig indvandring. Det gør en ende på megen falskhed og meget spilfægteri. Jo, i Danmark vil vi uden større betænkelighed acceptere en begrænset indvandring fra vestlige lande, mens vi slet og ret siger stop for indvandring fra ikke-vestlige.Hvorfor ikke sige dette indlysende ligeud? [..]

Som Jean Monnet skriver til den engelske forhandler Harold Macmillan, der er skeptisk over for dette overnationale formål: ”Samarbejdet mellem nationerne, hvor vigtigt det end er, løser intet. Vi må søge en sammensmeltning af de europæiske folks interesser, ikke kun opretholde ligevægten mellem disse interesser.” Tydeligere kunne det ikke siges. En europæisk union. At omstyrte Europas virkelighed. Dette er EU´s motto og mening. Sammensmeltning, ikke samarbejde. Af Søren Krarup, Tidehverv, årg. 84, 2010, nr. 8-9, oktober-november, s.145-149.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
11 years ago

Så er det godt, vi har et professionelle politifolk. Mads Firlings: “Vi er jo ikke ude på at starte Tredje Verdenskrig”. Det sagde manden, der dermed hævder, at politiet er stifter af uro, hvis man skrider til anholdelse af bestemte kriminelle, der bliver forsvaret. Man skal også tværtimod gå en helt anden vej, mener Marianne Jelved: “Vi mener, at vi skal have et politikorps, som er åbent over for dem, som gerne vil arbejde i politiet, et politi som unge mennesker kan identificere sig med, og som afspejler sammensætningen af borgere i samfundet. Derfor er det dybt beklageligt, at en… Read more »

li
li
11 years ago
Reply to  Morten - - -

ja,ja..den ondskabsfulde debile møgsæk marianne Helved der ønsker stor import af muhammedaner, finder det vel heller ikke problematisk at vores samfunds lovgivning skal “afspejle sharialoven” af hensyn til hendes familie sammenførte muhammedaner!.
Utroligt denne ufrivillige komiske svenske-taskesæk stadig er bænkevarmer i Folketinget.

Morten - - -
11 years ago
Reply to  li

Så længe det sikreste og mest karrierrebetryggende valg, Mads Firlings kan træffe er at indtage den holdning, han gør, så længe trænges vi tilbage i en stadig mere håbløs defensiv position.

Vesteuropa er i stor fare. Danmark er i stor fare. Skam få den hykler, der benægter det.

– – –

Morten - - -
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Man kan drøfte situationen med Marianne selv, hvis man har pengepungen i orden:

“Den radikale folketingsgruppe sætter i dag sig selv til salg på den populære danske auktionsside QXL. Man kan byde på en frokost i Snapstinget med Marianne Jelved, Lone Dybkjær, Niels Helveg Petersen eller Margrethe Vestager med efterfølgende rundvisning på Christiansborg. Auktionen er en del af partiets fundraising til folketingsvalget.”

Gå direkte til auktionen her: http://bit.ly/cTwdRM

– – –

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg må vist hellere lade være – ville nok have ret svært ved at beherske
mig over for de radigale, gloriepudsende gimper pga. alle de ulykker,
de har påført danskerne – endda helt uden skyggen af demokratisk
mandat og seriøs debat nogensinde 😉

Zenia the Warrior Princess udbreder sig igen-igen om ting, hun – heller – ikke har begreb skabt om:
http://blog.politiken.dk/stampe/2010/10/03/royal-gruppesex-afsl%c3%b8rer-jps-dobbeltmoral/

li
li
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Tror ikke jeg skal spise noget som helst i selskab med de Radigale, for det vil straks udløse en akut spise forstyrrelse med Radikal provokeret opkastning!

Tja, jeg troede heller ikke pamper frank jensen’s åndelige vejledere muhammed imam talsmandslingen “Den lyserøde skjorte Panser” alias per larsen kunne overgås, men det ser ud til politiet har fundet en ny muhammed krybende karriere orienteret tøse drengestreger røv!

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Muslimerna ska slängas ut oavsett konsekvenserna för detta. Även ifall det handlar om utpressning med kärnvapen. Det får helt enkelt vara nog nu. Vi har rätt att vara herrar i våra egna hus och muslimerna har överhuvudtaget inte i denna världsdel att göra. Vi har rätt att använda våld för att avhysa dem om nödvändigt och nödvändigt kan det bli om dom inte lämnar frivilligt.

henrik cederberg
henrik cederberg
11 years ago

Apropos!

20 året for murens fald og DR2 serien ” De røde Lejesvende” er det ganske morsomt at observere at retorikken i
DR1 ikke har ændret sig siden dengang i halvfjerdserne.
I TV-avisen 3/10 19:30 var et indslag om genforeningen af Tyskland hvor jounalisten berettede om foreningen af det
socialistiske Østtyskland med det kapitalistiske Vesttyskland.

Hilsen,

Gnisten

Prudentius
11 years ago

Man gribes af raseri!!!

Vestens selvpåførte svaghed er fuldstændig uacceptabel.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x