4
okt
Seneste opdatering: 5/10-10 kl. 2236
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Åh, det lettede vel nok. I går sagde fyndige Villy om ghettoerne. “De må forsvinde med det samme. This calls for immediate discussion”. Nu skal indgangsbønnen til disse to Villy-historer jo altid være: Det er takket være SF’s ihærdige indsats, at HUT og ghettoerne overhovedet findes i landet. Rune Engelbreth holder sig til formalia, at vi har ytringsfrihed også for ekstremister, og det er jo rigtigt nok. Jeg ved ikke om Rune, Villy og de andre medvirkende nogensinde har overværet et Hizb-Ut-Tahrir møde – jeg har overværet tre – og det der bliver sagt, kan kun karakteriseres som verbalvold og én lang, revolutionær krigserklæring mod det land, der tåler dem. De vil selv, ligesom ægte mafiabosser, næppe nogensinde kompromittere sig ved at få blod på hænderne, men jeg kan ikke se hvordan man kan tvivle på, at de sår vold som andre med tiden vil udføre for dem, og alt tyder jo på, at det er den vi er nødt til at vente på. Sådan vil det se ud, når man trækker virkeligheden ind over formalia. I mellemtiden Stortrives Hizb Ut Tahrir i Damark. Det kan vi ikke midst takke Villy, Astrid og Kamal for. Det bør man huske, når man nu hører de behjertede folkesocialisters tomme, moralske oprustning, for andet er det ikke: “Vil vil ikke finde os i det.” So what? Hvis man synes dette ligner en lidt ond parodi, så er det rigtigt, og Engelbreth har ret i, at det er populisme, selvom jeg også synes det er langt værre end det. Så bøvet ser venstrepopulismen ud. Er der nogen, der synes det ligner et spejl ?

Et parlament på potten

Man ser af omstændighederne ved valget af formand for det svenske parlament, at det vigtigste ikke var hvilken kandidat der blev valgt, men at Sverigedemokraterne ikke måtte kunne siges at have haft indflydelse på det. Til den ende måtte flere medlemmer være fraværende ved afstemningen. Eller omformuleret: Socialdemokraterne opstillede en kandidat, de slog knuder på sig selv for ikke at få valgt. En Vänsterpartist måtte sendes på toilettet, og hvis der havde været et inkotinent borgerligt medlem tilstede, havde Sahlin og Ohly været lige vidt. SD mobningen er kun lige begyndt.

Per Westerberg (M) skulle fått en majoritet av riksdagens ledamöter även utan Sverigedemokraternas 20 röster eftersom tre rödgröna ledamöter inte röstade för Kent Härstedt (S):

Thomas Bodström befinner sig utomlands.Christina Höj Larsen (V) var enligt uppgift på toaletten och missade omröstningen.En rödgrön ledamot röstade för Per Westerberg.
Rent matematiskt utgjorde de borgerliga 174 röster av 347 avgivna, alltså en majoritet. Därmed spelade Sverigedemokraternas röster ingen roll för utgången av omröstningen. Efter att talmansvalet var klart kommenterade SD-ledaren Jimmie Åkesson det faktum att SD trots allt inte hade en vågmästarroll i omröstningen. “Det är ju lite pajaserier kan jag tycka om man ska skicka någon på toaletten varje gång det är känsliga omröstningar i kammaren. Jag hopas att det inte var en medvetens strategi.

.SD:s röster avgjorde inte

Skueprocessen mod Wilders indledt

Den herre man ser bagved til højre for Wilders med det røde slips, en af Hollands største kendere af samtids-islam og professor på Utrecht Universitet, Johannes J.G. Jansen, en sympatisør og et højst tænkeligt vidne for Wilders. Vores venner på Hodja skriver:

Skueprocessen tranmitteres live på nederlandsk TV og vil løbende blive uploaded i små sekvenser HER. Ifølge Gates of Vienna vil Wilders’ film FITNA blive vist i salen, hvilket formentlig betyder, at også TV bliver nødt til at vise den. Hvad man end kan mene om det hollandske retsvæsen, så skal det dog roses for den offentlighed i retsplejen, som vi her i Mohammedanmark savner (her bliver dørene jo omgående lukket så snart islam eller muslimer optræder) På første dagen påberåber Wilders sig sin ret til ikke at udtale sig – alt hvad der skal siges er allerede sagt – hvilket får anklageren til at fare op: (se flere detaljer på KLEIN VERZET Wilders Trial – Day 1.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Slyrgraff
Slyrgraff
11 years ago

Problemet med Willy er, at han imorgen ikke kan huske hvad han sagde i dag!

Morten - - -
11 years ago
Reply to  Slyrgraff

SF har desuden et “ølmave”-problem: De dumme “lokal-formænd”, der hygger sig med at ventilere rigtige meninger rundt omkring i deres “ølkældre”.

Alle disse “Det Mener SF”-opråb er ikke mindst et forsøg på at udsende signaler til disse mennesker og overhale deres frelste reaktioner indenom. “Pressemeddelelserne” er laaangt mere tiltænkt dem, end os …

– – –

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Ole Hyltoft om DRs marxistiske avantgarde 😀 http://jp.dk/opinion/kronik/article2203991.ece Kronik: Lejesvende og herremænd Ole Hyltoft, forfatter, næstformand i DR Offentliggjort 05.10.10 kl. 03:01 Herremændene herskede over DR’s kultur og samfundsdebat. Men de havde ridefogeder og glidegæs i de andre afdelinger og lod sig mærke med husets rette ånd. De røde lejesvende i DR var som 1700-tallets herremænd. Vi måtte alle gøre hoveritjeneste for dem, hvis vi ikke ville vagabondere på landevejene langvejs fra Rosenørns Allé. (Det var vi så alligevel et par stykker, der foretrak at gøre. ) Herremændene bar navne som Jørgen Vedel Petersen, Kjeld Koplev, Carsten Clante, Per Schultz,… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  Bjovulf

En fremragende gennemgang af Hyltoft. Og han rister Erhard J. en retfærdig minderune. Han tog kampen op mod DRs skandaløse venstreorientering i 70’erne og 80’erne, da V og K sov.
Det minder om Pia K’s kamp mod masseindvandringen i 90’erne…

Desværre udviklede CD sig til en lyserød farce. Vi troede alle, at Erhard var en borgerlig, der skulle hugge stemmer fra Socialdemokraterne. I virkeligheden var han en højrefløjs-socialdemokrat, der huggede stemmer fra de borgerlige. Et af resultaterne var indvandringslovgivningen i 80’erne og 90’erne.

Henrik Jørgensen
Henrik Jørgensen
11 years ago

SF’erne mener, at de har citeret Hizb-ut-Tahrir med denne sætning:

“Dræb dem, hvor end i finder dem”

Men ren faktisk er det jo Koranen Sura 2 vers 191 SF’erne citerer, ganske interessant!

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

“Kulturberigelsens” nye, spændende ansigter

http://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article2204355.ece

Kvinde overhældt med ætsende syre

Af KARINA ODDERSHEDE DAHLGAARD

Offentliggjort 05.10.10 kl. 09:43 – opdateret kl. 09:58

En 9-årig pige slog alarm, da hendes mor blev forsøgt kvalt og ætset med syre.

Den 9-årige pige slog alarm mandag kl. 22.25, da pigens 28-årige mor var udsat for drabsforsøg i det vestlige Århus.

Da politiet ankom, kunne betjentene konstatere, at den 28-årige kvinde var forsøgt kvalt og desuden havde flere snitsår på arme og kroppen, oplyser Østjyllands Politi.

….

Kæresteparret er af anden etnisk herkomst end dansk. [ surprise, surprise ]

Mette
Mette
11 years ago

P.S.

Et nyt fænomen er dukket op i min avis’ bidende satiriske “Hjørnesparket”, hvor politkerne dagligt ristes over sagte, men vedvarende ild i form af små næsten sandsynlige verbale skuespil.

Når den finere satire har boltret sig, er der et indlagt mellemspil, der kaldes “på bloggen”, og der er det Brian og Kurt Børge, der udtaler sig. Behøver jeg at skrive, at det er ramsaltet?

Nå ikke, men det er faktisk også sandheden, der serveres uden omsvøb og direkte fra folkedybet. 🙂

Mette
Mette
11 years ago

Hvad vil Villy gøre med dem, der ikke er plads til? Det slipper han alt for billigt om ved. Ligesom der ikke er meget hold i, at SF taler om ekstremisme. For i de mange år, hvor vi andre har angrebet HuT, har SF angrebet os og påstået, at det er os, der giver HuT vind i sejlene.

Men når det er skrevet, vælger jeg at tro, at dette er et lille bitte skridt i den rigtige retning af et selvforsvar. Det kan ikke være anderledes, nervøsiteten må være stigende.

Morten - - -
11 years ago

“Det kan vi ikke mindst takke Villy, Astrid og Kamal for”.

Også Astrid ? Hun virker da som om, hun har respekt for mennesker.

– – –

Casper | Borgerlig bums

Det var ikke kun på grund af toiletbesøgeren. En socialdemokrat var i udlandet, og en tredje rødgrøn skal have stemt på den borgerlige formandskandidat. Men komisk at svensk presse gør så meget ud af at SD’s stemmer ikke fik betydning. De vil blive tungen på vægtskålen gang på gang, også i udvalgene.

http://valpejl.se/kandidat/12596/Christina_Hoj_Larsen
Christina Høj Larsen er dansker og har på denne måde ydet sit bidrag til det multietniske Sverige. Hun siger det ikke var med vilje. Herlig Klodshansk løsning. Hun er også feminist. Måske øvede hun sig i at tisse stående?

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x