5
okt
Seneste opdatering: 8/10-10 kl. 0142
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Det som jeg desværre kommer til at huske mest fra disse to uger, er den ekstremt opskruede hadkampagne mod os. En vældig ubehagelig stemning, som ikke mindst mediere har kørt op, og som jeg aldrig tror vi har set før.

Personligt føler jeg, at det bare er et spørgsmål om tid, inden en af mine partikammerater bliver myrdet, og når det sker, vil jeg holde tabloidpressen delvis ansvarlig for det.
Hvorfor tror du det ?
Fordi kampagnen imod os er så utrolig ensidig og opskruet. Man beskriver os som onde kræfter og mørkemænd, som ikke mennesker, som en mørk trussel. Det er klart der findes mennesker ude i samfundet, som kan reagere på det. Vi har set flere grove overfald, senest i Gøteborg hvor en blev alvorligt knivstukket og kunnet være død. Det var lige efter en massedemonstration, en slags had-fest. Mattias Karlsson, SR Studio Ett fra min. 3:40 (You Tube)

Svejtsisk ytringsfrihed hullet som en ost

Minaretafstemningen var måske blot en symbolsk sejr der blotlagde et større problem. Gates of Vienna gengiver en trængt bloggers oplevelser (LFPC).

[…] I can’t get into the navigation — everything is gone.

At myblog.de, which works simply, I also entered anew the old “Focus on Women” (from 2001, it was my first Islam-critical website in German) because the old site didn’t work any more, no webmaster any more. It still exists, but I can’t edit it on Lycos (not deleted! Apparently Lycos does not delete so easily, but it is harder to edit). This new blog too, at myblog.de was deleted several weeks ago. One day it was just gone. Then last year my new blog (at the server 20six) disappeared for months, but I could still access the navigation. I inquired why at the server and actually got an answer: I should look at my last entry. The last entry was a harmless satire on the attorney whose business is laying charges, Kettiger, who laid a charge against me in 2007 for “racial discrimination” because I had quoted the Koran and commented on it as a “handbook of terror.”

That is supposed to be “racism.” Religion is race in Switzerland, where we have a racism law, which is never used against the Islamic, truly racist, sexist, inciters of murder against Jews, Christians and infidels. It is true that the court dismissed the charge against me, but the lawyer — whom I had made fun of in the internet as “Allah’s watchdog” — brought a complaint against me for “libel” (with no money for a lawyer, I could not bring a countersuit for libel) and I was sentenced to a fine of 800 Swiss Francs plus court costs, and my PC was impounded for three weeks! All because of a satirical remark about Allah’s watchdog!! — and he is a true watchdog! […] Hunting Down Islam-Critical Blogs in Switzerland

Den stærkeste hest? ‘Kom så, Ibrahim!’

Jeg måtte i dag i ikke-blogmæssig sammenhæng høre om “at få nogle gode værktøjer”. Politiet har også nogle gode værktøjer. Vi har overvældende ildkraft. Selvfølgelig har vi det, i hvert fald i nogle år endnu. Den er bare ikke meget bevendt, for vi kan ikke bruge den, for så bliver dem der vil os ondt bare endnu mere vrede på os, og det går slet ikke. Der er altid en masse grunde til at konsekvens er en dårlig idé der vil gøre alting meget værre. Den stærkeste hest tilhører dem der tror på noget og vil forsvare det de har.

Justitsministeren vil give politiet flere midler mod kriminaliteten i ghettoområder, men midlerne er der allerede og skal bruges forsigtigt.

Politiet har værktøjskassen i orden til at bekæmpe hardcore-kriminalitet i ghettoområder som senest i Odense-bebyggelsen Vollsmose .

Derimod udtrykker flere politikredse bekymring for den langsigtede indsats i de udsatte boligområder. Det gælder om at få kriminalitetskurven knækket, men “brandslukningsaktioner” som mandag aften i Vollsmose kan i sig selv medvirke til at forstærke problemerne. […]

Samme melding kommer fra Københavns Politis chefpolitiinspektør Jørn Aabye:

– Vi har metoderne til at udføre hardcore politiarbejde, men vi skal passe på ikke at skabe yderligere konflikter. Det er ikke altid knytnæven, der skal frem.

– Problemerne med utilpassede unge i boligområderne kræver en bredspektret indsats i samarbejde med kommune, boligselskaber og idrætsklubber. Der findes ingen universalløsning, siger Jørn Aabye. […] [Ritzau 5.10.2010 – utvivlsomt online utallige steder]

Jo, det gør der faktisk, men nu er jeg også i det olme hjørne på grund af omtalte ikke-blogmæssige sammenhæng (LFPC).

Riksdagen åbnede og biskoppen prædikede “mod racisme”

Jeg skrev i går, at SD-mobningen kun lige er begyndt. Det tør svagt antydes, den forsatte idag. Ligesom Riksdagen er selvfølgelig det spirituelle, socialistiske folkeparti, Svenska Kyrkan regredieret til umodne demonstrationer mod Sverigedemokraterne.Biskop Eva Brunne er troende socialdemokrat. Om sin yndlingsmusik siger biskoppen: “Svensk progg, Mikael Wiehe håller i alla tider.” Man studser måske over, hvorfor hun nu udover sin mest erotiske alder, begynder at tale om sex i ved denne lejlighed, men vi er vi Sverige hvor sex er et af de smøremidler, der holder en pseudo-samtale i gang. Man kan synes nedenstående lyder helt upolitisk, men ikke når man afkoder det med svenske øren. Det er hele det politiske, multikulturelle ordforråd, der kommer i brug, og det opfattes som en soleklar, politisk prædiken. Uddrag af Stockholms biskops prædiken til Riksdagen i Storkyrkan, et Sahlin-Ohly-Reinfeldt-remix af apostlenes gerninger:

Visom tror på människors värdighet och lika värde, oavsett vilket land vi är födda i, oavsett vilket kön eller vilken ålder vi har, oavsett hur vår sexuella orientering tar sig uttryck, vi tror och hoppas att ni har den fortsatta förmågan att säga: Jag vill tala med dig, och den fortsatta längtan att ställa frågan: Vad vill du att jag ska göra för dig? Och känna den stora glädjen i de förändringar som detta kan göra.
I går kväll samlades många tusen människor i Stockholm och i olika delar av landet för att ge sin mening till känna. Ropa ut sin avsky mot det som gör skillnad på människor. Den rasism som säger att du är inte lika mycket värd som jag. Du ska inte ha samma rättigheter som jag. Du är inte värd ett liv i frihet. Och detta av en enda grund – att vi råkar vara födda i olika delar av vår värld. Det är inte värdigt en demokrati som vår att göra skillnad på människor. Det är inte möjligt för troende människor att göra skillnad på människor. Det är inte värdigt människor att göra skillnad på människor. Här räcker det inte att vi ger några hundra människor mandat att föra vår talan. Här har vi ett gemensamt uppdrag. Och om någon tystnar eller tystas i kampen förmänniskovärde, måste vi se till att också stenarna ropar. Vi gör det med Guds hjälp. Läs biskop Eva Brunnes predikan – ord för ord

Man kan roligt fastslå, at Eva Brunne i den danske folkekirke aldrig var blevet andet end sognepræst med næse, det har jeg hørt biskopper nok til, og det er netop fordi vi endnu har en folkekirke i Danmark. Selv ikke domprovst Anders Gadegaard ville man høre misbruge sin stilling sådan. Hendes valgsprog er “Gör inte skillnad på människor”, men hun selv har ingen problemer med at diskriminere nogle folkevalgte fra andre og hun smisker for magten, som kirken altid har gjort. Denne chikane vil fortsætte de næste fire år, fordi der er præcedens for den. Den vil tangere det lovlige, den vil gå over stregen og den vil ydmyge Sverige som folkestyre i civilliserede landes øjne. De svenske presse-prostituerede vil bidrage, indtil de får vink om andet fra oven, – forstå mig ret. Den eneste ubekendte faktor er den svenske befolkning. Vil den en dag besluttte, at truslen mod demokratiet befinder sig på de 329 stole i Riksagen, hvor der ikke sidder Sverigedemokrater ?

Én nogenlunde ædruelig journalistkommentar har jeg set idag. Så ynkelig er journalistikken: Sanna Rayman i Svenska Dagbladet:

Jag är inte förvånad, det är ett bunkerskadat och känsligt gäng. Eva Brunnes anförande var kraftigt politiserat, hon hyllade gårdagens demonstrationer där det bland annat framfördes åsikter om att Sverigedemokraterna skulle stängas ute och till och med skickas ut från Sverige. Det var lite osmidigt, det hade varit bättre om hon hållit ett renodlat antirasistiskt anförande.

Biskop Eva Brunne inledde sin predikan med att tala om att tusentals människor protesterade runt om i landet mot rasism. När Brunne nämnde att det inte är värdigt en troende människa att göra skillnad på människor bara för att de kommer från olika länder reste sig samtliga Sverigedemokrater upp ur bänkarna och lämnade kyrkan.
SD:s ledamöter lämnade Storkyrkan

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
z
z
11 years ago

SIAD har anmeldt vagtchef Lars Thede fra Fyns Politi for pligtforsømmelse: “Anmeldelse af grov pligtforsømmelse Idag d. 7. okt. 2010 har Anders Gravers på vegne af SIOE og SIAD anmeldt Odense Politi og vagtchef ved Fyns Politi Lars Thede for grov pligtforsømmelse til Rigspolitichefen Jens Henrik Højbjerg. Brevet som er sendt til Rigspolitichefen lyder sådan: Anmeldelse af grov pligtforsømmelse Anmeldelse på baggrund af artikel i BT i tirsdags hvor Lars Thede, der er vagtchef ved Fyns Politi, udtalte sig om hvorfor politiet lod som ingenting ved påsat brand i Vollsmose. Citat: “Vi har – som vi plejer – haft en… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  z

Den er blogget under hovedposten “P1 Orientering …”.

Mette
Mette
11 years ago

Da jeg hørte biskoppens tale, tænkte jeg, at nu er der lagt op til mord, og at der på forhånd er givet aflad. Den sygelige politiske korrekthed har forvist almindelig fornuft og moral. Det lader til, at andre har samme tanke, og den ligger da også ligefor. Liva skriver om kvinder og magt. Det har jeg også tit gjort, for jeg har aldrig købt tesen om, at et kvindeligt regime er af højere karat end mænds. Mine erfaringer er tværtimod. Kvinder er ofte mere småtskårne pedantiske, optaget af det nærmeste og uden visioner på lang sigt. Tænk blot på Lene… Read more »

Nils
Nils
11 years ago

Jeg mangler ikke noget i ligningen for at forklare, hvad der sker i Sverige. Det rækker med at betragte Magten på arbejde, som nu i Storkyrkan. Den svenske stat er af forskellige historiske årsager meget stærk (lige netop på det punkt, tror jeg, Sverige er “världsledande”) og folket – eller befolkningen – er af historiske årsager en svag kraft i samfundet. Opbakningen bag demokratiet, har altid været svag. Det svenske parlament er langt nede i fødekæden rent magtmæssigt. De svenske partier er statsinstitutioner, der tilføres kolossale midler, så de kan holde horder af klienter i afhængighed. Styreformen i Sverige er… Read more »

LarsS
LarsS
11 years ago

God artikel i dagens SvD af Gunnar Sandelin som tydeligvis også kender til Julia Caeser, dog uden at nævne hende ved navn.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/tystad-debatt-skapar-sds-framgang_5455875.svd

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Mor blev truet til at sluge rengøringsmiddel [!!!]

http://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article2205152.ece

Af LASSE SKYTT

Offentliggjort 05.10.10 kl. 17:14

Manden, der er sigtet for at ville dræbe sin ekskæreste, er nu anbragt på lukket afdeling.

monse
monse
11 years ago

Svenska Kyrkan er efter min opfattelse en statskirke og Eva Brunne beklæder derfor, som jeg ser det, et højt statsligt embede. Kendere af svensk kirkeforvaltningslov må gerne korrigere, hvis jeg tager fejl. Min pointe er, at hun med sin tale undergraver 1) Sveriges parlamentarisk demokratiske forfatning, og 2) Sveriges nationalstatslige status. Uddybning: 1) Afstandstagen fra demokratisk valgte SD gennem ubeføjet racismebeskyldning i en officiel tale og 2) officielle udtaleser, som kun kan tolkes således, at ligegyldigt hvor i Verden du er født, har du ret til at bosætte dig i Sverige, og gøre krav på samme rettigheder som hjemmefødte svenskere,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
David Gress
11 years ago

Det er synd for den svenske kirke og et uhørt arrogant angreb på folkevalgte. Eva Brunne er en sur og led lebbe, som misbruger sin magt til at fordømme anderledestænkende fra, hvad hun i sin ophøjede arrogance tror er en privilegeret talerstol. Føj for den lede. Den svenske kirke havde engang min sympati, fordi den i modsætning til den danske bevarede bisperne efter Reformationen og derfor kunne påberåbe sig den apostolske succession, ligesom den engelske. Men med arrogante klidmostre som Eva Brunne i spidsen er løbet vel kørt.

Ved næste valg får Sverigedemokraterne 10-15 pct. Eller mere.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  steen

Nu skulle der vises Velazquezs groteske maleri af en pave – eller Francis Bacons ditto.

Den kvindelige biskop viser vel egentlig meget godt hvor meget det er en myte at samfund bliver bedre af at det er kvinder der sidder med magten. Kættersk at skrive sådan måske – i hvert fald for mig. Men hun er da et godt eksempel på at hun i hvert fald ikke varetager sine – og andres – talenter godt. Religion er i nogen tilfælde noget fanden har skabt.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

Langsomme mig. Der skal da laves et grotesk maleri af en kvindelig biskop a la de to malerier skabt af store vestlige malere, jeg har omtalt. Eller bare en karikatur af kvindelig biskop. I ligestillingens navn.

Morten - - -
11 years ago

“- Vi har metoderne til at udføre hardcore politiarbejde, men vi skal passe på ikke at skabe yderligere konflikter. Det er ikke altid knytnæven, der skal frem.”

Det er i hvertfald først knytnæven, der skal frem lige nu.

– – –

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Fra artiklen: “- Problemerne med utilpassede unge i boligområderne kræver en bredspektret indsats i samarbejde med kommune, boligselskaber og idrætsklubber. Der findes ingen universalløsning, siger Jørn Aabye.” De sidste par uger har jeg tænkt over, om vi ikke har grebet det hele forkert an fra starten: Jo mere ballade ballade, der bliver lavet i ghettoerne – jo flere penge får de og jo flere tilbud om hytteture til Norge etc falder der af. Mon ikke det er på tide, at stille det på hovedet: De skoler, hvor eleverne ikke skaber problemer, får pengene til hytteture i Panama – eller hvad… Read more »

Historyman
Historyman
11 years ago

Et spørgsmål til dem, der ved noget om Sveriges regionale opfattelser? Jeg har læst og set en del af valgkampen op til det svenskerigedags valg, hvor Sverigedemokraterne blev udelukket, frosset ud og generelt modarbejdet. Dette har gentaget sig efter valget, hvor alle valgtekniske midler tages i brug, for at undgå at Sverigedemokraterne for indflydelse. Taktikken ser ud til at være den at isolere Sverigedemokraterne, således at man give vælgerne indtryk af, at en stemme på Sverigedemokraterne er en spildt stemme. Ikke helt den samme taktik som med Nydemokrati i 90`erne, men der hen ad. Isoler dem og vent på at… Read more »

peerpede
peerpede
11 years ago

Svenska kyrkan har tyvärr utvecklats eller kanske avvecklats till en avkönad medioker parodi på sitt kall att sprida glädja och upplysning i det samhälle där brödföder kyrkan.
En andlig jammardal utan botten och den goda timmermannen från Nazerath hade med al säkerhet jagad ut alla fariseer från Templet.

Liva
Liva
11 years ago

“Här har vi ett gemensamt uppdrag. Och om någon tystnar eller tystas i kampen förmänniskovärde, måste vi se till att också stenarna ropar. Vi gör det med Guds hjälp.” Hvor er hun da rimelig klam at høre på. Og hun lyder præcis som imamer, mullaher og nogle amerikanske præsidenter. Hun er et rigtig godt argument for at kirke og stat ikke skal skilles ad i Danmark. Et religiøst tøse vælde er den svenske kirke blevet til, lader det til. “Vi gør det med Guds hjælp” siger hun. Vi gør det med et fantasivæsens hjælp. Hun lyder næsten som et barn… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  steen

Jeg kan kun gentage, at jeg synes at det er rigtig klamt det hun siger.

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
11 years ago
Reply to  steen

Nja, det är taget från Lukasevangeliet 19:39/40: Och några fariséer som voro med i folkhopen sade till honom: “Mästare, förbjud dina lärjungar att ropa så”
Men han svarade och sade: “Jag säger eder: Om dessa tiga, skola stenarna ropa”

Marit
11 years ago
Reply to  Liva

Takk Liva for ditt kostelige og presise innlegg ! Du treffer spikeren på hodet ! Det gir gjenlyd langt oppe i Norge også. Vennlig hilsen Marit.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Marit

Tak Marit. Det er bare rigtig godt at vide. : )

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Sverigedemokraterna gjorde helt rätt som marscherade ut i protest. Resten av dom 329 landsförrädarna kan gott sitta där och pösa i eget majestät tillsammans med media och den uppblåsta biskopen.

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
11 years ago

Ja, tack och lov att jag gick ur Svenska kyrkan för länge sedan.

JensH
JensH
11 years ago

Reinfeldt: “Sverige skal være en fristad”:

Sveriges regering varsler fortsat liberal indvandringspolitik trods Sverigedemokraternes indmarch;

http://jp.dk/udland/europa/article2205077.ece

Man må sige at Reinfeldt ikke kender sin besøgelsestid. SD’s indtog i Riksdagen kunne ellers have givet ham anledning til et kraftigt kursskifte, som kunne have sikret det borgerlige Sverige regeringsmagten i en årrække frem.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  steen

Ja, og jeg tror også, at biskoppen vil betænke sig på at gentage sit hadefulde angreb næste gang. Der skal nok sidde en masse ikke-SD’ere rundt om i Sverige, som tænker, at hun burde have holdt sig i skindet og i stedet prædiket om fordragelighed.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Mette

Hun virker ikke fordragelig selv. Eller kun overfor dem hun er enig med. Og så har hun tilsyneladende en stor (religiøs) blind plet. For hvis hun ville have retfærdighed og lighed, så ville hun gå ind og kritisere det uhyrlige der står om anderledes tænkende/troende og homoseksuelle mennesker i f.eks. koranen. Men det gør den hellige k. altså ikke.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  steen

Steen – er det virkelig så svært at forstå. Hvor mange af indvandrerne til Sverige tror du, vil arbejde sort. For 20 kroner og et æble. Og hvor mange arbejdsgivere tror du, er lykkelige for dén tilstand – og kan iklæde deres handlinger en eller anden neoliberal retorik? OT: Tagesspiegel interviewer Neuköllns borgmester Heinz Buschkowsky. Interviewet har en forbløffende sætning: “Es gab auch einen Kreuzberger Schulleiter, der deutschen Eltern abriet, ihre Kinder an seine Schule zu bringen. Er sagte sinngemäß, dass er weniger Probleme habe, seit die letzten deutschen Schüler weg wären, weil er sich nicht mehr darum kümmern müsse,… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Mette
Mette
11 years ago

Så biskoppen kunne ikke nære sig og trampede i Guds navn rundt i spinatbedet og kastede benzin på bålet. Hvor hjemligt!

I Danmark er jeg ikke så meget for nationaldragter, men de så faktisk meget nydelige ud, de to.

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x