6
okt
Seneste opdatering: 7/10-10 kl. 1858
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

En dekorativ protest i Paris mod burka-forbuddet. Jeg har ikke skrevet ét eneste ord om burka, fordi jeg har fundet det perifert. Jeg hælder til Mark Steyn, der i København sagde omtrent, at man stirrer sig blind på et lille bitte uvæsentligt spørgsmål, der skygger det egentlige. Og tilføje: det er ideer, der har flyttet verden, ideer, der har ført til krige og det er ideernenes kollisoner, vi skal være opmærksomme på. Det, der er inde under burkaen/tørklædet eller bag HUT´s slips. Burka er et lille bitte frimærke af et kvadratmeter stort tæppe. Hvis man endelig vil tale tøj, så skal det være muslimske tørklæder i offentlige institututioner, ikke mindst hospitaler, hvor folk kan være for syge til at rejse sig og gå, men den kamp er for stor og besværlig for myndighederne. “Vi skal jo ikke starte 3 verdenskrig”, som politiledelsens hidtidige mantra har været. (Steen).

Bemærk illustrationen af islams pragmatisme i forhold til egne regler når det gælder religionens udbredelse. Det kan selvfølgelig være urene, men velmenende kuffar der har fundet nogle knapper de ved det giver pote at trykke på, uagtet at konstellationen af ben og indpakning er meningsløs. Alligevel kunne det i teorien være muslimske kvinder der på grund af den åbenlyse propagandaværdi har fået grønt lys til at besnære kuffar. Som det også kendes fra den letpåklædte libanesiske popsild Haifa Wehbe der taler varmt om Hizbollah, er indpakningsfrihed i sig selv ikke en garanti for moderation (LFPC).

Teheran: Ny dansk ambassadør straks intimideret og løjet for

Foreign Minister Manouchehr Mottaki received on Wednesday a copy of the credentials of the new Danish ambassador to Tehran. Mottaki also said certain countries in the West seek to put Denmark in trouble with the Muslim world, a reference to German Chancellor Angela Merkel’s praise of a Danish cartoonist who had caricatured Prophet Muhammad (S).
Iran condemns any insult to the sanctities of Islam, Mottaki noted, adding such measures only make Islam more popular in the world. Muslims and Christians in Europe can live in peace together, he observed. The ambassador, for his part, said his country highly respects all religions and emphasized Iran’s influential role in resolving crises in the region. He also called for the expansion of cooperation between Tehran and Copenhagen. Teheran Times, New Danish ambassador meets FM Mottaki, Iran modtager ny dansk ambassadør

Ritzau oversætter ikke den med “den høje respekt for alle religioner.” Man forstår det. Hr. Mottaki er ikke helt overraskende noget på kant med andre tilgængelige kilder, de fleste kristne er flygtet fra Iran, og om de under 1 % tilbageværende hedder det:According to the Barnabas Fund (Patrick Sookhdeo), ‘the regime rules through fear, and they want Christians to be afraid’. In Iran, Covert Christian Converts Live With Secrecy and Fear, Iran som en “væsentlig faktor for afspændingen i regionen”,  for sig selv.

“Den rigide svenske flygtningepolitik”
Noget tyder på at selv svenske politikere kan se i glaskugler og aflæse skrifttegn på væggen. “Tilbagetoget fra Stalingrad” er begyndt. Hvor mange når levende hjem ?

Anhöriginvandringen från Somalia har så gott som stoppats sedan Migrationsverket börjat tillämpa en ny praxis. Detta trots de konventioner som Sverige har undertecknat om att familjer som splittrats i krig ska få återförenas. [..]
På Röda Korset möter Erik Ahltorp många av de förtvivlade somalierna som nu inte kan återförenas med sina familjer. Han tycker att den nya tolkningen av utlänningslagen är orimlig.Jag tycker att man får skämmas som svensk, att vi har en sådan rigid flyktingpolitik och att det blir värre och värre, säger han. Anhöriginvandring från Somalia stoppas

Wilderssagen
Arabisten, professor Johannes J.G. Jansens vidnesbyrd læses op i retten:

Det fremgår bla. at Jansen siger at “Koranen indeholder flere antisemitiske passager end Mein Kampf”. Wilders havde bedt om 18 vidner, blandt andet Theo van Goghs morder og to iranske ayathollaer, men er kun blevet tilladt Jansen, Wafa Sultan og Dr. Simon Admiral. Minut 6:20 i videoen nævnes Lars Hedegaard og Trykkefrihedsselskabet. Vi opdaterer løbende i løbet af torsdagen. Hollandsk, utekstet men vi afventer en engelsk transskription.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nils
Nils
11 years ago

Når den svenske immigrationspolitik en dag bliver normaliseret, bliver politikerne de sidste, der får det at vide.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x