7
okt
Seneste opdatering: 7/10-10 kl. 2031
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hanne Barnekow Fokdal, Orientering 6.10 fra min. 3:15: “Der var ingen der rejste sig op og gik ved den [kongens tale], men det havde de altså gjort en times tid inden, krænkede over at høre Stockholms biskops tale om medmenneskelighed og alle menneskers lige værd, og om racisme og den nødvendige afstandstagen fra den. De skal passe på hinanden, svenskerne, de kan være lette at fornærme, men en narcissistisk sans for det centrumssøgende, ligger også og lurer. Åkesson forsvarer sig med, at folk kaster sten på ham, når han holder taler. Reinfeldt valgte ikke at udtale sig om Sverigedemokraternes udvandring fra kirken. Han ville ikke anmelde et andet partis anstrengelser for at få spalteplads i medierne.”

Men det var ikke “talen om medmenneskelighed og ligeværd”, Sverigedemokraterna var “krænkede” over. Hvad var det, der skete? Stockholms biskop siger dette i sin prædiken om en anti-SD demonstration på Sergels Torg dagen før, som biskoppen selv deltog i:

I går kväll samlades många tusen människor i Stockholm och i olika delar av landet för att ge sin mening till känna. Ropa ut sin avsky mot det som gör skillnad på människor. Den rasism som säger att du är inte lika mycket värd som jag. Du ska inte ha samma rättigheter som jag. Du är inte värd ett liv i frihet. Och detta av en enda grund – att vi råkar vara födda i olika delar av vår värld. Det är inte värdigt en demokrati som vår att göra skillnad på människor. Det är inte möjligt för troende människor att göra skillnad på människor. Det är inte värdigt människor att göra skillnad på människor. Här räcker det inte att vi ger några hundra människor mandat att föra vår talan. Här har vi ett gemensamt uppdrag. Och om någon tystnar eller tystas i kampen förmänniskovärde, måste vi se till att också stenarna ropar. Vi gör det med Guds hjälp.

En af de mange tusinde der råbte sin afsky ud, var Eva Brunne. Biskoppen solidariserer sig på Storkyrkans prædikestol med en demonstration imod SD, hvorved hendes udsagn i kirken og for åben skærm om “racister, afskyelige, ikke-troende og uværdige ikke-demokrater, der skal bekæmpes med Guds hjælp”, naturligvis kun af Sverigedemokraterna kan opfattes som møntet på dem selv, hvem ellers? Skal de tro, biskoppen ikke kan huske, hvem hun har demonstreret imod mindre end 24 timer inden? På bannerne hun demonstrerede under, sås i øvrigt: “Smid SD i papirkurven”, “LO”, “Vänsterpartiet”, “Hammer og Segl”, “Hagekors=SD”, ”Udvis med Jimmie” og “Che Guevara.” Lars Ohly, Vänsterpartiet var hovedtaler, hele demonstrationen var imod Sverigedemokraternes indtog i Riksdagen. “Ohly sagde: “Ingen andre end Jimmie Åkesson skal forlade Sverige.”

“Fornærmede, narcissistiske antrengelser for at få plads i medierne” fra SD’s side? Et det, som P1 lader forstå, en politisk neutral biskop og et mimoseagtigt partis jag efter publicitet, men er det frem for alt en fair og dækkende fremstilling at give i dansk public service af Hanne Barnekow Fokdal? Døm selv. Biskoppen siger her, at hendes prædiken fordømte racisme i al almindelighed: SVT Rapport, 5.10 kl. 19:30 fra minut 9:25. Man kan melde sig ud af Svenska Kyrkan, og det har mange benyttet denne lejlighed til, men man kan ikke melde sig ud af den kreds, der betaler korrespondent Barnekow Fokdals løn. (Det hele debateredes i TV 4 “Kvällsöppet” her fra minut 14:28) Der er andre end Barnekow, der ikke vil indse hvad der er det principielle i denne historie, nemlig Vänsterpartiet og Nalin Pekgul (S), hvis logiske evner forekommer noget derangerede.

No-go areas for kristne i Europa
Og jøder, skulle man i høj grad tilføje. Et helt aktuelt apropos til den danske ghetto diskussion. Hvorfor bliver myndighederne angrebet ? Der foregår en kendt terrorisering af indfødte danskere i ghettoomårder. Der har været skudt med skarpt på dansk politi. Nu er et udmærket tidspunkt at se nogle ubehagelige sandheder i øjnene og tage konsekvenserne. I det længere perspektiv vil muslimske stater i staten uvægerligt opstå i Europa – hold øje med Malmø, Bradford, Marseille, Antwerpen og Rotterdam  – men man kunne i det mindste stritte imod indtil det er omsont. Det var ikke det, vi så i Vollsmose den 5 oktober.

Muslims are taking over parts of the world into which they move simply by outnumbering the previous residents, concludes a new study by the Pew Forum on Religion and Public Life. International Christian Concern Islam watcher Jonathan Racho says that the increasingly large Western European Muslim community is growing in militancy as well as in numbers.

“If you go to places like the U. K. and France, some cities in Sweden and Holland, you can already see some cities where Muslims are very significant because of their numbers,” Racho began.”In the U. K. there are some places where there are so many Muslims [that] non-Muslims can’t go there. They are called ‘no-go’ areas for non-Muslims,” he explained.

“Because of this, human rights violations are happening. We have reported attacks on Christians in a neighborhood in the U. K. Evangelists were stopped by the police for preaching the Gospel. The Muslim policeman stopped them and said they couldn’t preach in that area,” Racho said.

“There’s been some scary situations. I’m not trying to be alarmist, but I’m just stating the facts. The situation is really bad for Christians in some areas where Muslims are now in the majority in Europe,” Racho added.”In some places in Europe there are already instances of the application of Shariah law [Islamic religious law) among the Muslims. It has become a significant problem because the Muslim population in some Western European countries has become very vocal,” Racho continued.Racho adds that after Shariah law, the next step is an increased pressure on the non-Muslim population. PEW Report: Islamic numbers, influence surging,’Situation really bad for Christians where Muslims are now in the majority in Europe’ – hør interviews.

Anders Gravers anmelder Odense Politi for pligtforsømmelse

Måske skulle blogverdenen stifte en årlig pris for frække, dristige og opmærksomhedsskabende initiativer. Min vinderkandidat er uden for enhver tvivl Firoozeh Bazrafkans video “Cigarette burns” der kæder en letkrænkelig bogs skæbne uløseligt sammen med en kvinde af kød og blods skæbne, og derved sætter ethvert hylekor skakmat på forhånd. For så vidt som denne pressemeddelelse eller reaktionen på anmeldelsen overhovedet får medieopmærksomhed, ligner den også en vindersag – Gravers/SIAD eller ej. Den garanterede afvisning af anmeldelsen sætter jo bare så meget desto mere fokus på det uhyrlige i Lars Thedes udtalelser, og den samfundsopløsende udvikling den afspejler. En afvisning er en på forhånd givet falliterklæring (LFPC).

Idag d. 7. okt. 2010 har Anders Gravers på vegne af SIOE og SIAD anmeldt Odense Politi og vagtchef ved Fyns Politi Lars Thede for grov pligtforsømmelse til Rigspolitichefen Jens Henrik Højbjerg. Brevet som er sendt til Rigspolitichefen lyder sådan:

Anmeldelse af grov pligtforsømmelse

Anmeldelse på baggrund af artikel i BT i tirsdags hvor Lars Thede, der er vagtchef ved Fyns Politi, udtalte sig om hvorfor politiet lod som ingenting ved påsat brand i Vollsmose.

Citat: “Vi har – som vi plejer – haft en brand derude, hvor de som sædvanlig stikker ild til noget bevoksning. Vi formoder, at gerningsmændene forsøger at lokke os og brandvæsenet derud, så de kan kaste sten efter os” Han udtalte endvidere: “De må have lov at brænde deres område derude ned”, og forklarer videre, at der jævnligt brændes knallerter, buske og biler af i Vollsmose. […]

Vagtchefen: Vi må tænke på vores egen sikkerhed, vi har jo ikke 50-100 mand. Så når der kommer meldinger om skud, så må vi afveje, om vi skal rykke ind alt efter, hvor mange ressourcer vi har.

På baggrund af disse udtalelser fra Odense politi – her ved vagtchef Lars Thede – anmelder jeg på vegne af Stop islamiseringen af Europa Odense Politi og vagtchef Lars Thede for grov pligtforsømmelse. Dansk lov gælder over alt i kongeriget Danmark som det fremgår af §1 i den danske grundlov, derfor er det utilgiveligt at vagtchefen siger at de må have lov til at brænde “deres område” ned. Ghetto-områderne ligger på dansk jord, så der er ikke noget der hedder “deres område”, men kun kongeriget Danmark. […] [Pressemeddelelse tilsendt Snaphanen]

Et tu, Italia

Men intet, absolut intet, kan rokke ved den fastslåede meme om danskerne som Europas fremmedfjendske paria. Imens breder uanstændigheden sig langs Middelhavets kyster. Bemærk den obligatoriske ‘bekymring’ for at enhver form for konsekvens i forhold til multikulturen gør tingene meget værre: “Islamofobi”, endnu mindre (LFPC).

Italy is set to become the next European country to ban the burka after a government report ruled in favour of the proposed legislation.

MPs from the anti-immigration Northern League party, a member of Prime Minister Silvio Berlusconi’s ruling right wing coalition, have presented the proposal in a bill. […]

An Interior Ministry report now being considered by the Constitutional Affairs Commission says that if introduced the law should make clear burkas and other face coverings were being banned not for ‘religious reasons but for security reasons.’ […]

However others from the Islam Committee ruled that the burka was part of Muslim culture. Ahmad Gianpiero Vincenzo said: ‘The government risks inflaming Islamophobia by introducing this law. […] Italy to become next European country to ban burka after government report recommends forbidding it in public

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] på godt otte minutter? Ville der være systematiske, lodrette usandheder som da jeg hørte hende om SD og Storkyrkan den 7 november 2010, eller ville det bare være den sædvanlige fra det yderste venstre skævvredne reportage? Jeg belv […]

trackback

[…] bare i Sverige til overmål, men også i Danmark – for eksempel Hanne Fokdal Barnekow i P 1 – har vi hørt til ulidelighed om “Timo Soinis populister”. Ellers tak for omsorgen, men […]

trackback

[…] og overraskes. “Vi vidste det ikke, ingen sagde det i TV Avisen, det stod ikke i Politiken og P 1´s politiske kommisær Fokdal Barnekow sagde selv….” Jeg sagde det, for jeg har set så meget af det: Deres multikultur er […]

trackback

[…] Jeg har klaget  to gange til DR P1 over Hanne Fokdal Barnekows uhæderlige reportage om biskoppen. De har ikke […]

Morten - - -
11 years ago

Jeg vil gætte på, at vi alle følte et stød af harme over det passerede og politiets reaktion. – Så nu er vi desværre blevet desensibiliseret. Ingen særlig reaktion fra journalisterne. Næppe et pip fra justitsministeren – det sluttede med Lene Espersen, som var den sidste, der kunne blive rystet, selvom hendes reaktion var inadækvat.

Hvor mange kan på stående fod svare på, hvad justitsministeren hedder, uden lige at skulle ind og google for en sikkerheds skyld ?

– – –

Morten - - -
11 years ago

Det går stærkt i øjeblikket. De moderne kulturer er, oprindeligt, typisk Hvad-kulturer, mens de muslimske er Hvem-kulturer. Efterhånden, som vi giver efter for kolonimagten, vil vi som samfund i stadigt højere grad, naturligvis med sløret bevidsthed om det, acceptere Hvemdiskursen. Anders Graversen har ikke en chance. Politiet vil ignorere hans henvendelse, fordi de ved Hvem han er – de vil ikke beskæftige sig et sekund med Hvad han siger. 12 flasker god rødvin på det! Tøger Seidenfaden … På gaden spørger vi fra den oprindelige befolkning stadig, Hvad der strides om (hvem er offeret og trænger evt. assistance), mens muslimer… Read more »

Morten - - -
11 years ago
Reply to  Morten - - -

som Arne Melchior i sin tid så rigtigt påpegede.

– – –

Slyrgraff
Slyrgraff
11 years ago

Bærer politiet sit sværd forgæves?. I bekræftende fald er vi rigtig på spanden!

Jonny
Jonny
11 years ago

“Sverigedemokraternas presschef Mattias Karlsson fick igår eftermiddag tillfälle att möta Eva Brunne i en diskussion i P1:s Studio Ett. Eva Brunne hävdade då att uttalandet i hennes predikan inte alls syftade på Sverigedemokraterna. Följande replikskifte ägde rum: (Mattias Karlsson:) ”Man skanderade slagord mot Jimmie Åkesson under den här manifestationen och arrangörerna har ju själva sagt att syftet med manifestationen var att protestera mot Sverigedemokraterna. Att man hyllar dem i Storkyrkan kan ju inte tolkas på något annat sätt än som ett direkt angrepp mot Sverigedemokraterna och våra väljare.” (Eva Brunne:) ”Jag kan bara säga än en gång att medan jag… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Jonny

Jonny – netop fordi hun er lesbisk burde hun jo indse, at den største trussel mod hendes livsstil og – mod hendes ret til at leve som hun vil, med det menneske hun elsker, netop kommer fra Islam.

Der var en historie i Information i går om dét emne:

http://www.information.dk/telegram/246933

Sven Jensen
Sven Jensen
11 years ago

Biskoppen er en klam kone med kirkens debatindlæg, som befandt hun sig på en ølkasse på torvet.

I betragtning af kongens højglanspolerede remouladeord om tolerance, der smøres ud over hele forsamlingen, skulle man vel kunne have en forventning om kongens markering af en distance til biskoppens hykleri. F. eks. ved at forlade kirken med SD’erne.

Victor
Victor
11 years ago

Interessant historie på Jyllands-Postens Århus-side. City Vest har det ad h til….kunderne (de danske) bliver væk, omsætningen er den laveste i mange år…..

http://jp.dk/indland/aar/erhverv/article2206758.ece

Gad vide hvorfor?

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x