8
okt
Seneste opdatering: 10/10-10 kl. 2246
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De står med en diminutiv borgerkrig på hånden. Den skal forhindres i at blive “nasty”. Hidtil har de valgt at nedspille den af angst for at provokere en større, og mobilisere hidtil fredelige indvandrere imod sig. En helt forståelig logik i en dialog-kultur, men vi er sat overfor en hel del ikke dialogiserende personer, 10-50.000 måske, muligvis er antallet af aktivt fjendtligt sindede en hel del større. (Hvem der har sat os der, er en anden snak, vi genoptager nu og da.) Under gulvtæppet vokser den af sig selv større for hver måned. Tiden trænger derfor sig på, hvor der skal vælges: Enten fortsat strategisk tilbagetrækning, som den politiet er blevet pålagt, eller også konfrontation med de udvisninger af landet, som tigger efter at blive effektueret.

Hvad sætter ild til den største brand? Forstadsterroristerne selv eller regeringens eventuelle indsats overfor dem? Det er det, man får + 50.000 om måneden i Foketinget for at besvare rigtigt, og svaret presser sig på. Ikke akut, men læsbart for enhver med viden og fantasi nok. Viger de tilbage, vil den nærmere fremtid kalde på statsmænd eller rigtige populister. Politikerne forstår tilsyneladende ikke, at hvis ikke de agerer, vil de med tiden blive erstattet af nogle, der gør, hvis ikke befolkningen bare griber til selvtægt og skider Christiansborg en hatfuld. Skræmmer det de kommunale rugbrødsingeniører? Indtil videre vil de flytte forstadsterroristerne et andet sted hen, hvor de kan få lov at starte en ny krig imod sagesløse danskere.

Danskere gennem mange generationer bliver chikaneret ud af deres kvarterer – vil regeringen handle, eller vil de tøve til befolkningen handler? “Vi kan vel snakke om det?” Jo, der kan snakkes indtil deadline for Catch 22. Problemet er, at ingen ved hvor befolkningens Deadline befinder sig. Vi mente, vi havde en regering til at fornemme den slags (Steen).

Der er både en pædagogisk pointe og en antydning af hvordan teltpælene i debatten flytter sig, i og med at den aktuelle situation direkte involverer en repræsentant for den alleryderste position: Ra Ranunkel, et navn på en person der (antager jeg) har rødder i blød hippiekultur, men som i dagens verden udtrykker sig gennem politisk engagement i Enhedslistens grænseland mellem det lovlige og det voldeligt revolutionære. Sagt med andre ord, kan han blive ramt af kognitiv dissonans, må resten af det politiske spektrum fra denne yderrevle og ind mod midten også kunne blive det.

Nøgleordet er selvfølgelig personlig oplevelse af mangfoldighed og multikultur. Jeg har hverken nerver, mave eller tid til at følge de uforgribelige meninger der udtrykkes af Dagbladet Informations læsere, men i Uriaspostens kommentarspor kan man lære at en læser på Ranunkels side af hegnet belærer avisens læsere med dette stykke visdom: “For ghettoen eksister ikke. Den er en fantasikonstruktion, der bruges til at definere de danske værdier og det danske samfund”. Dette er givetvis en udbredt opfattelse, der kun kan dementeres når den ikke-konstruerede virkelighed kommer og dunker en selv i hovedet. Ranunkel er altså kommet lige dette skridt videre, men bemærk, at han helt ureflekteret godtager kollektiv skyldtilskrivning til danskere. Men nu skal vi ikke forlange det hele på én gang (LFPC).

Ifølge formanden for samarbejdsrådet i Vollsmose går somaliske og palæstinensiske unge direkte efter danskere. Under de mange problemer i Odense-bydelen Vollsmose ligger også en etnisk konflikt, hvor danskere er ofre for overfald og bilafbrændinger begået af bander med især palæstinensisk og somalisk baggrund.. Ra Ranunkel, der er formand for samarbejdsrådet i Vollsmose slår alarm og advarer om etnisk konflikt i den kriminalitetsplagede bydel. Især den seneste måned er problemerne ifølge ham eskaleret.
Ifølge ham er det en hård bande af somaliere, der begår overfald på stisystemerne bevidst rettet mod danskere. Og det er primært palæstinensere, der brænder danskeres biler af og styrer området Bøgetorvet i Vollsmose, lyder det.Danskere forfølges i Vollsmose,Uromagere skal hurtigt ud af Vollsmose(Catch-22 – to lige uspiselige løsninger.Vollsmose: Overfald og bilbrande “er bevidst rettet mod danskere” (og det er DF’s skyld)

Ole Hyltoft: Bombarder hovedkvarteret, eller….

DA JEG SAD og så vor statsminister holde trontale i tirsdags, fik jeg først et chok, og så blev jeg ganske imponeret. Lars Løkke har spottet 29 syge områder i landet. Det er de steder, hvor beboerne ikke følger dansk sæd og skik. Hvor parabolerne er rettet mod Istanbul, hvor 80 procent ikke arbejder, hvor man ikke taler dansk, og hvor man er begyndt at oprette sin egen lov og uorden.
Lars Løkke sagde ligeud, hvad Pia Kjærsgaard har sagt i årevis. At sådan nogle ghettoer kan vi ikke have. Men det, der chokerede og imponerede mig var måden, vor statsminister ville komme ghettoerne til livs på. Han vil simpelt hen rive dem ned, bygningerne altså.
Er det ikke beboerne – eller for at sige det unævnelige ord: muslimerne – der begår voldshandlingerne? Så hvad gavner det at rive voldsmændenes boliger ned? Voldsmændene skal vel så bare bosættes i nogle andre ejendomme. Skal de så også bombarderes? Det kan gå hen og blive en ret omfattende nedrivning af vores bykvarterer. [..]

Nedrive nyopførte ejendomme for at komme beboernes kriminalitet til livs – svarer det ikke til, at lægen behandler en forkølelse ved at bortoperere den forkøledes næse, fordi den drypper? HVIS FOLK fra Mellemøsten kommer til Danmark og drager fordel af den danske levestandard og den danske velfærd, er det mindste, Danmark kan forlange, at indvandrerne lærer og bruger dansk, tager arbejde og ikke begår kriminalitet.Hvis de ikke kan opføre sig civiliseret, og hvis de i virkeligheden er kommet for at kolonisere vort land, må vi bede dem rejse tilbage, hvor de kom fra. Det er vel meget enkelt. Vi skal da ikke ødelægge gode danske boligejendomme, fordi en mindre del af de muslimske indvandrere ikke kan opføre sig ordentligt. (Ole Hyltoft: HVIS DE IKKE KAN OPFØRE SIG: Bombarder hovedkvarteret, eller….Ekstra Bladet 9.10 , ikke online.)

Dewinter i retten over “Mecca-on-Escaut”?

Mainstreammedierne kan rutinemæssigt sætte ordet islamisering i anførselstegn, men netop myndighedernes forsøg på at holde låget på trykkogeren gennem trusler om en retssag får jo netop de ubekvemme tal ud i et større forum. Utallige mennesker vil i de kommende år blive trukket i retten for at sige sandheden, men vil derved samtidig få en talestol til at gentage og udbrede oplysningerne yderligere. Der er der da et lille lyspunkt. Via Gates of Vienna (LFPC).

A far-right Belgian leader who posted names and addresses of 770 residents on the web in a bid to prove “Islamisation” was at work in the city of Antwerp could face a 500,000-euro fine for racism.

Filip Dewinter, leader of Vlaams Belang (which means Flemish Interest), said on his website that the official registry of residents of an Antwerp suburb “includes only 21 Flemish names”.

“All the other names are African or North African. This mind-boggling list symbolises the Islamisation of entire districts of Antwerp and elsewhere,” he said.

Dewinter, who has a seat in the regional parliament of Flanders, dubbed the district in question “Mecca-on-Escaut”, the latter being the river that runs through the northern city. […]

A commission official, Emmanuel Vincart, told AFP that if the prosecutor pressed charges under article six of the country’s privacy legislation, the politician could be fined up to half a million euros. […] Far-right Belgian could face massive fine for Mecca slur

Wilders: En anklager med kolde fødder?

Gates of Vienna: A couple of days ago it seemed all but impossible that Geert Wilders would be acquitted of the hate speech charges against him. But the presentation of the witness testimony seems to have caused a shift in the wind.Our Flemish correspondent has translated the latest from Elsevier. He includes this note:

It seems the quite convincing witness reports by Hans Jansen, Simon Admiraal, and Wafa Sultan, as read out in court, have made the plaintiffs nervous. Now they are openly worried that Wilders may actually be acquitted.

The translated article:

Lawyers for the plaintiffs want a sharpening of the charge against Wilders

by Marlou Visser

[October 8] Ties Prakken, lawyer for the plaintiffs in the trial against the PVV leader Geert Wilders, believes that the Public Ministry [OM] has kept “the most offensive, damaging” expressions by Wilders out of the charge.

According to the lawyer, Wilders has called for racial violence, as she said on the Dutch TV news-program “Nieuwsuur”. This concerns, for example, a quotation from Wilders from 2007, in which he has said there is “a struggle going on and we must defend ourselves.”

Ties Prakken and her colleague Michiel Pestman wrote a letter to the OM on Thursday, in which they asked that the charge be sharpened. The prosecution has announced that it will not comply with this request.

According to Ties Prakken, the Amsterdam court should have instructed the OM to charge Wilders for inciting hatred and insulting a group, and the OM itself was actually reluctant to prosecute. Ties Prakken finds that the OM is conducting this trial ‘with inappropriate reluctance’.

As a result, the OM themselves had not called witnesses nor asked Wilders questions. For that matter, the latter is invoking his right to silence.

According to the lawyers for the plaintiffs, there is a real possibility that the OM will require acquittal for Wilders. Tuesday, October 12, the Public Prosecutor will formulate a sentence. The prosecution has previously made known that an acquittal is a possibility. Gates of Vienna

Fra venstre: Filip Dewinther,Bat Ye Or, David Littman og vidnet for Wilders prof.emer. Hans J.G. Jansen, Leiden og Utrecht Universiteter.

Evidence Given by Prof. Hans Jansen at the Wilders Trial, October 6

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johansen
Johansen
11 years ago

Vel talt, Ole Hyltoft.

Det er naturligvis ikke bygningernes skyld, at dets beboere opfører sig uciviliseret og samfundsundergravende.
Man må have fat i nældens rod, de kriminelle bosættere, som må returneres til deres hjemlande. Det kan kun gå for langsomt. Indtil vore folkevalgte politikere når til denne erkendelse og handler derefter, vil derouten og de destabiliserende elementer vokse sig stadig større og volsommere.

Casper | Borgerlig bums

A propos Mekka, jeg har forsøgt mig med Mekka i den gamle betydning her, den er ikke blevet fanget af administratorerne:

http://da.wikipedia.org/wiki/Norcia
Norcia er kendt som et mekka for svinekød. Det italienske ord for charcuteriprodukter som pølser og skinke er norcineria …

Ligesom denne artikel, som jeg må indrømme jeg kun oprettede for navnets skyld: http://da.wikipedia.org/wiki/Nossebro

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Vi bliver tvangsislamiseret i begge ender – og PK-halal-tossen Anne Vang synes åbenbart, det er helt fint?! http://jp.dk/indland/article2209402.ece Skoler holder ramadan-fri Offentliggjort 09.10.10 kl. 08:36 Muslimske helligdage bliver nu markeret på mange danske folkeskoler på lige fod med danske højtider som jul, påske og pinske. Tre ud af fire folkeskoler i København giver fridage på muslimske helligdage. Dansk Folkeparti kræver forbud mod særbehandling, skriver B.T. En undersøgelse fra Københavns Kommune viser således, at tre ud af fire lader børnene få fri på de muslimske helligdage eid og al fitr. ….. Den ansvarlige borgmester fra København har dog ingen problem med,… Read more »

Casper | Borgerlig bums

Selv om det er en besynderlig retssag er det ikke en skueproces, som Snaphanen tidligere har kaldt den. Det er korrekt at anklagemyndigheden (Openbaar Ministerie, som altså ikke er et ministerium) oprindelig droppede tiltalen, men afgørelsen blev anket og omgjort af en domstol i Amsterdam. Derfor er det også muligt at anklagemyndigheden vil påstå frifindelse, men det er langt fra sikkert. Det virker mere som om dommeren er anklager, mens anklagemyndigheden holder sig meget i baggrunden. Dommeren er kommet med et par udtalelser som kan tolkes som partiske. Da forsvareren sagde at Wilders ville gøre brug af sin ret til… Read more »

trackback

[…] Snaphanen 9 oktober 2010 – Politikernes Catch-22 […]

Pk
Pk
11 years ago

Hvorfor skulle, nogle, muslimer ikke ødelægge danskeres liv.
DE MÅ JO GODT.
OG KORANEN LÆGGER OP TIL DET.
SVÆRERE ER DET IKKE.

Ymir
Ymir
11 years ago
Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Naar man staar i en catch-22 valg situation er det som regel fordi der er helt andre muligheder som ikke er taget med i betragtning . Det der sker i vollsmose er sandsynligvis begyndelsen paa en BALKANISERINGSPROCESS . En saadan process kan teoretisk set kontrolleres hen mod et scenarie hvor der opstaar et par enkelte store ghettoer , i modsaetning til et langt ,langt ,LANGT vaerre scenarie hvor der opstaar hundreder af smaa mini-ghettoer som langsom ekspandrer indtil de begynder at vokse sammen . Om 30 aar vil det sandsynligvis vaere nemt at indse hvorfor det havde vaeret smart at… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Ole Burde

Ole – næh, det der sker her – og i andre ghettoer i hele Europa – er skidenkelt: Læs koranens shure 9:123

Her i den norske oversættelse:

“Dere som tror, bekjemp de vantro som bor i nærheten! La dem finne hardhet i dere! Vit at Gud er med de gudfryktige.”

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x