12
okt
Seneste opdatering: 12/10-10 kl. 1848
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!


London Police: Muslim Officer Excused from Guarding Israeli Embassy Over Israeli Offensive against LebanonMuslim police officer excused from Israeli embassy guard.,Muslim policeman in Israeli row was ‘worried for family’

“Heil Hitler, jødesvin”

En liten nazipöbel finns det uppenbarligen i rikemansgettot Höllviken. Det berättar Sydsvenskan om idag.Läs hela artikeln och fundera över orsak och bakgrund. Är det någon som undrar varför Malmös judar vill lämna staden och regionen? En nazipöbel i rikemansgettot.

När medlemmar från Judiska församlingen i Malmö besökte sin kursgård i Höllviken i helgen trakasserades de av ett tjugotal ungdomar. De skanderade ”heil Hitler”, ”jude svin” och ”judejävlar förstör Höllviken”. Samtidigt kastade ungdomarna, som uppges vara i 13–14-årsåldern, ägg mot fönster och väggar.Bland de trettio besökarna fanns barn från sju år och uppåt som skrämdes av skriken och tumultet utan för. Nazistiska glåpord mot judiska barn, Ungdomar trakasserade judiska barnEnligt uppgifter i Vellinge ska det handla om ett islamistiskt gäng från Malmö.

Sandheden ikke et forsvar for Wilders?

Spørgsmålet om hvor vidt man i Europa kan blive dømt for faktuelt korrekte, veldokumenterede ytringer som andre påkalder sig krænkelse over, er noget der jævnligt dukker op i debatten, gerne som et skræmmende fremtidsscenarie. Jeg er lidt i tvivl om citatet her fra Associated Press, gengivet på Jihad Watch, rent faktisk er det eksempel på sådan Orwell’sk jura som det udlægges som. For siger anklageren ikke snarere at Wilders’ udtalelser ikke kan siges at være kendsgerninger, men opinion, og derfor ikke kan fritage ham for straf? Artiklen fra Associated Press som der linkes til er blevet redigeret i mellemtiden, og indeholder ikke denne ordlyd længere.

Prosecutors say Dutch politician Geert Wilders cannot defend himself on hate speech charges by arguing that remarks he has made critical of Islam are true.

They say there is no general agreement about the nature of Islam and his statements are only his opinion….

Prosecutor Birgit van Roessel said at the start of her closing arguments Tuesday that the right to freedom of speech has limits, including when it infringes too far on the right of freedom of religion…. […]

En læser på Jihad Watch gengiver dog en langt mere ildevarslende version af den samme udtalelse:

[…] At 09.45 Amsterdam local time the prosecution stated that “no matter whether Wilders’ publications are true or not, this does not mean that he can express those as facts”. […] “No matter whether Wilders’ publications are true or not, this does not mean that he can express those as facts”

Nævningene må vist ud og votere om den ene eller den anden udlægning af dette ildevarslende og totalitære spørgsmål er den sande (LFPC).

“Alarmerende mistillid til eksperter”

Novus har i en ny opinionsundersökning (30 september till 5 oktober 2010) ställt frågor till sammanlagt 1 000 svenskar om hur de ser på invandring och integration. En stor majoritet (73 procent) anser att integration och invandring är ett stort problem i Sverige. Samtidigt visar undersökningen att det bland många svenskar finns en stor osäkerhet i dessa frågor. Bara drygt en av tre, 35 procent, tycker att de själva har de kunskaper de behöver för att kunna bedöma hur vi i Sverige på bästa sätt ska hantera olika frågor om invandring och integration.

Mycket alarmerande är att det samtidigt finns en uttalad misstänksamhet mot denna expertis och den verklighetsbild de ger av dessa problem. Fyra av tio menar att forskare och andra experter i dag inte ger en rättvisande bild av vilka problemen är när det gäller integration och invandring. Av dem som själva ser frågor om integration och invandring som ett mycket stort problem är andelen hela 65 procent. Av SD:s sympatisörer svarar fler än nio av tio att den bild forskare och experter ger är felaktig. ”Fyra av tio hyser misstro mot experter på invandring”

Endelig et sundhedstegn – det er alvorligt. Vi taler om dusinvis af hædersfolk som Jan Hjärpe, Jerzy Sarnecki, Drude Dahlerup, Jan Guillou og Lasse Dencik, der i årevis har talt den eksploderende volds- og voldtægtsstatistik ned. Man kunne  måske begynde med at fortælle svenskerne hvor mange milliarder det koster dem om året, at blive koloniseret fra den 3 verden. Mest trænger anhörigeinvasionen på indtil videre 15. 814 i år sig på. At mange svenskere befinder sig i et ”kunskaps-utanförskap”, kan pressens prostituerede tage det fulde ansvar for. Situationen i Sverige minder om den i Danmark fra 1995-2001, bortset fra at vi selv dengang havde en mere åben og kvalificeret opinion. Svensk opinion er ikke velfriseret, den er dysfunktionel af censur, og nu tør man knapt slippe den fri efter alle de år. Kuren den svenske pøbel ordineres, er givet på forhånd. Mere pædagogik. Den svenske elite er skræmt til døde over ægte demokrati, det vidner eftervalgs-psykosen om med al tydelighed. At Svenska Dagbladet i et anfald af panik før lukketid publicerer Gunnar Sandelin, er et plaster på såret så lille, at det næppe synes. Ødelæggelsen af Sverige er et faktum, måske ikke synligt idag, men uundgåeligt om 20-30 år. I dag er Malmø flygtningeproducerende, til den tid er Sverige.

“The coping classes”

Unemployment among ethnic minorities costs the economy almost £8.6 billion a year in benefits and lost revenue from taxes. Half of Muslim men and three quarters of Muslim women are unemployed.The country has a strong sense of tolerance and fair play. However, racism and religious prejudice are increasing, while hostility towards immigration has grown.Britain’s coping classes at breaking point, The Coping Classes – the middle classes are under siege like never before

The coping classes fortås som The “law-abiding, hard-working, tax-paying” middle class. £8.6 mia = 73 mia DKK.

7/7 Terror Attacks: Dramatic Audio Tapes Released


London inquest hears terror tapes, Dramatic phone calls reveal 7/7 Tube chaos as inquests beginThe 6/7 bombers: Revealed, how terror attacks were delayed a day as ringleader took pregnant wife to hospital

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Det holländska sanningsministeriet vill ha Wilders i fängelse ett par år. Då kommer förmodligen PVV att kollapsa eftersom dom inte har någon annan med lika stor karisma som kan axla hans mantel medan Wilders sitter inne.

Svend
Svend
11 years ago

ang. processen mod Wilders:

et sammendrag på engelsk (PDF) af Openbaar Ministerie’s (offentlige anklagers) juridiske grundlag som fremlagt i dag (12 oktober 2010) kan findes på:

http://www.om.nl/actueel/strafzaken/strafzaak_tegen/@154273/het_om_vraagt/
(midterste søjle nederst) Bestanden [files]: Summary Public Procecution closing speech part 1 (43.34 kb)

LFPC
11 years ago
Reply to  Svend

Tak! Dette må være nøglen til de mest skræmmende perspektiver: Wilders has indicated before that he cannot be liable to punishment since what he says is the truth. The truthfulness of Wilders’ statements is by no means being judged in this trial. This is quite irrelevant for the assessment from a criminal law perspective, since the statements concerned constitute Wilders’ opinion. His statements, reflecting his opinion, can be assessed in order to determine whether any provisions concerning discrimination have been violated. Pursuant to European case law, the question whether Wilders provides (any) factual substantiation for his statements must indeed be… Read more »

annonym
annonym
11 years ago
Reply to  LFPC

lidt jura kyndig. Meget hurtigt fra hoften, uden opslag. I strafferetten er det der straffes for den den onde hensigt, mere end det er det aktuelle udkomme af en handling. Så det anklageren siger er; at siden GW er ude at argumentere for sit sag, snarer end at oplyse om faktuelle forhold, så skal det lægges til grund, at GW har handlet på en måde, der er H,S&L uanset udtalelsen i øvrigt måtte være faktuelt rigtigt. Det retten skal tage stilling til er, hvilken hensigt GW har haft med sin udtalelse, altså skal retten danne sig et skøn over hvad… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  annonym

Hvis Wilders taber sagen, kan jeg ikke forestille mig andet, end at den ankes videre og om nødvendigt helt til Strasbourg. (kender ikke opbygningen af det hollandske retssystem).

Det skulle ikke undre mig det mindste, hvis ,målet fra starten har været Strasbourg, og at Hedegaard-sagen kan have samme lange sigte.

Nogen vil jo have lukket munden på os og har brug for nogle kendte ansigter til at skabe opmærksomhed om sager, der kan skabe præcedens.

Svend
Svend
11 years ago
Reply to  LFPC

Citat LPFC: “Faktualitet er ikke relevant, da de inkriminerende udtalelser drejede sig om Wilders’ synspunkter. Men jfr. europæisk lovgivning må spørgsmålet om hvor vidt Wilders fremlægger dokumentation tages med i vurderingen. Der må være noget andet i det?” Min vurdering er, at man prøver at etablere en så restriktiv præcedens som muligt af hensyn til fremtidige sager, selv om Wilders i denne sag skulle blive helt eller delvis frifundet. Der er allerede en ny på vej, og der vil følge flere efter. En af mine bekendte arbejder i det hollandske retssystem, og vedkommende siger at man blandt dommere der er… Read more »

LFPC
11 years ago
Reply to  Svend

Virkelig interessante kommentarer fra jer alle, tak for dem. Mon ikke godt man kan fastslå at sejre i retssalen hvor sandheden ikke tæller som forsvar vil være rene Pyrrhussejre for domstolene og det multikulturelle projekt i de europæiske befolkningers øjne? Hele projektet er baseret på et postulat om sandhed og naturlighed, men det kan altså kun ‘fremmes’ ved undertrykkelse af ubekvem information.

Mette
Mette
11 years ago

http://politiken.dk/politik/ECE1081490/khader-roedt-ghetto-udspil-er-inspireret-af-os/

Multipolitikeren Naser Khader: “En million danskere bor i almene boligbyggerier, men det er kun 10 procent af dem, som er virkeligt hårdt belastede ghetto-områder.”

Kun!!!

Ja, vi har meget at være taknemmelige for.

Victor
Victor
11 years ago

Jeg er lige faldet – tak til google – over en otte dage gammel artikel, som røg under min radar… En af de kendteste tyske kriminologer, Christian Pfeiffer – tidligere socialdemokratisk justitsminister i Niedersachsen – har netop offentliggjort et studie, som viser, at graden af integration er omvendt proportional med graden af religiøsitet. Jo mindre religiøs – jo bedre uddannet er man også. Samtidig hænger graden af voldelighed snærvert sammen med graden af religiøsitet. HOS MUSLIMERNE. Hos de kristne er det lige modsat – jo mere religiøse, jo mindre vold. Pfeiffer mener det er imamernes skyld. De dyrker en dybt… Read more »

annonym
annonym
11 years ago

OT Jeg havde dagens EB i hænderne. Søren E fra DF brokker sig over det er en borgerlig der fremstilles som pædofil. – har ikke tv selv, så jeg ser det ikke. Men jeg kan huske såvel en sag om et folketingsmedlem fra venstre som et bydelsrådsmedlem fra Nørrebro for sf, som var skyldige i homopædofili. Forskellen var vist, at venstremanden fik dom får uforsætelig omgang over en kortere periode, mens sf’eren var forsætlig over en lang periode. Begge ofrene var i øvrigt fra Nørrebro. Men hvad siger infomedia, som jeg ikke har adgang til om sagerne? Ser vi også… Read more »

Fredrik
Fredrik
11 years ago

Ang: “Alarmerende mistillid til eksperter” Det är inte direkt märkligt att många människor är tveksamma till “experterna”. En av de mest aktiva debattörerna i invandringsfrågan – för att inte säga den mest aktive – den dömde spionen Jan Guillou med en bakgrund i Kommunistiska Partiet Marxist-Leninisterna och enligt egen uppgift maoist, publicerade redan 1979 – några få år efter det att han hade släppts ur fängelset efter spiondomen – en artikel som avsåg att försvara en dömd mördare, en marockan som hade knivmördat två svenska kvinnor och attackerat ytterligare flera stycken med en brutalitet som då saknade motstycke i den… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

@Victor Ja, og et universitet i Osnabrück tilbyder nu imam-uddannelse: http://www.tagesschau.de/inland/imamausbildung100.html Igår aftes på ARD og undrede de sig over hvad der var sket i Tyskland på bare et par år. For to år siden udtalte nuværende finansminister Wolfgang Schäuble i Forbundsdagen, at islam nu var en del af Tyskland, og ingen tog notits af det. Da forbundspræsident Christian Wulff i anledning af 20 års dagen for den Tyske genfoening for et for et par uger siden udtalte at “islam også er en del af Tyksland” vakte det voldsomn opstandelse, og Frau Merkel måtte ud og forsikre om kristendommens forrang… Read more »

Victor
Victor
11 years ago

Den her havde jeg ikke liiige set komme: Nu er npgle udlejere i Berlin gået over til Sharia i lejekontrakten. Ingen svin, ungen sprut, ingen udenomsægteskabelig sex. Det skal nok blive et muntert sted at bo/arbejde:

http://www.tagesspiegel.de/berlin/nur-scharia-konforme-geschaefte-erlaubt/1954562.html;jsessionid=B4BA8CB9421E07A069A3CA898AB4137D

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
11 years ago

Det finns anledning att studera vad som hände judiska barn från Malmö den gångna helgen: http://nydahlsoccident.blogspot.com/2010/10/en-nazipobel-i-rikemansgettot.html

Så ser verkligheten ut, också i de rika, socialt skyddade och etniskt homogena svenska kulturerna.

JensH
JensH
11 years ago

“At mange svenskere befinder sig i et ”kunskaps-utanförskap”, kan pressens prostituerede tage det fulde ansvar for” Så er det jo godt den Svenske regering kan træde til og få oplyst den uvidende pøbel. I Reinfeldt-reergingens just offentliggjorte finanslovs-forslag for 2011 er der skam afsat midler til, at landets museer og kultur-institutioner kan klare deres nye ‘uppdrag’, som er at skabe “ökad toelrans”. SVT skriver: “Att “öka förståelsen för värdet av kulturell mångfald mot bakgrund av främlingsfientliga stämningar”, skriver Svenska Dagbladet. Enligt SvD:s källa är skälet Sverige-demokraternas inträde i riksdagen.” http://svt.se/svttext/web/pages/109.html Frederik Reinfeldt ønsker helt åbenlyst ikke at blive den nye… Read more »

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x