22
okt
Seneste opdatering: 7/4-14 kl. 0138
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Domkirken: Somalieren blev ført bort mens han bad bønner på arabisk. Han har åbenbart en eller anden tilknytning til Norge, men mit italienske rækker ikke til en nærmere beskrivelse. (via Hodja)

»Englands første islamiske republik«

Tower Hamlets i London. Hvis man vil forstå baggrunden for dette islamiske “putsch”, findes den mere detaljeret i Channel Fours Dispatches Britains is islamic republic fra marts måned 2010. Den kan ses her. Der er al grund til at tro, vi vil se det gentaget andre steder, Malmø er en klar top-kandidat. Lokaldemokratier der er undergravet af politisk apati og ikke-deltagelse, er lige til at plukke:

OUTSIDE the Wellington Way polling station in Tower Hamlets yesterday, as at many other polling stations in the borough, people had to run a gauntlet of Lutfur Rahman supporters to reach the ballot box. As one Bengali woman voter went past them, we heard one of the Rahman army scolding her for her “immodest dress.”
That incident is perhaps a tiny taste of the future for Britain’s poorest borough now it has elected Mr Rahman as its first executive mayor, with almost total power over its £1 billion budget. At the count last night, one very senior figure in the Tower Hamlets Labour Party said: “It really is Britain’s Islamic republic now.” [..]

Now, however, Mr Rahman has won as an independent – getting more than double the number of votes of the Labour candidate imposed in his place, Helal Abbas. As mayor, he will have far more power than he had as a council leader. And unlike a council leader, no-one can sack him, except the voters in four years’ time.We should be clear what this result was, and was not. It was a decisive victory. But it was not much of an endorsement by the borough’s people. Turnout, at 25.6%, was astonishingly low, with most voters (particularly the white majority, and they still are a majority) unaware of, indifferent to or turned off by the process. Lutfur’s 23,000-odd votes are only about 13 per cent of Tower Hamlets’ electorate.
It was not a victory for any sort of democracy. It was the execution of a careful and sophisticated plan by a small, well-financed and highly-organised cabal to seize control of a London borough. It deployed not just volunteers from the IFE and other bodies but also people paid to campaign by Lutfur’s business backers. Someone also paid for tens, perhaps hundreds of thousands of copies of the most pernicious literature ever seen in a British election, in which Mr Abbas was falsely smeared as a wife-beater, a bankrupt, a racist and and an insulter of Islam. Labour: London borough becomes “Islamic republic”‘Britain’s Islamic republic:’ full transcript of Channel 4 Dispatches programme.– Læs eller genlæs: ‘This isn’t the Britain we fought for,’ say the ‘unknown warriors’ of WWII

“Løsrivelse og opsplittelse er hovedstruslen – ikke terror”

I listened to a speech by Patrick Sookhdeo, a former Muslim who recently launched his latest book,Global Jihad: The Future in the Face of Militant Islam. Sookhdeo had done a lot of excellent – and frightening – research regarding the Islamization of Western Europe, especially Britain. He recalled having a conversation with a senior Western official regarding what would happen if Muslims in a region of, say, Britain or the Netherlands, should declare that they would no longer accept the laws of the central government and wouldform a breakaway Islamic Republic. This official then stated that they would probably just have to quietly accept that. Fjordman refererer Patrick Sookhdeos tale i Bryssel 2007.

Hvad nu hvis……?
I det vi ignorerer den fuldstændige nedsmeltning der nu foregår i svensk presse, og blandt danske journalister, der forudsætningsløst er landet på planeten Malmø med et TV- hold.

Jag undrar vad som kommer att hända om det visar sig att det inte är en svenskfödd man med två svenska föräldrar? Om det (som varit självklart för många) visar sig att även icke svenskar kan besitta rasistiska åsikter lär PK-ismen få sig en total chock nu när man målat in sig i ett hörn genom att förutsätta att det rör sig om en svensk rasist.

Det är väl ganska svårt att hitta en svensk att skjuta i dessa områden, när de intervjuade folk i området på nyheterna så var samtliga invandrare. Skulle en svensk bli skjuten i Malmös ghetton så vore det betydligt märkligare eftersom vi är i extrem minoritet, vem som än har tänkt att skjuta någon i Malmö kommer med största sannolikhet att skjuta en invandrare…….För bara 15 år sedan sköts det kanske fyra gånger om året i Malmö och i regel stod polisen för hälften av skotten. Otroligt vad staden har rasat på så kort tid.

Jävligt kul hur aftonbladet direkt efter nya skjutningar kan tillskriva dessa skjutningar till den “nya lasermannen”. Media kör stenhårt på sd drevet och vrider nu varenda ord åt deras håll.Ska bli kul vad dom säger när den “nya lasermannen” är en somalie utan uppehållstillstånd. Då jävlar kommer ni få se på vitpixlade bilder.
(fra svensk debatforum.) se også Analyse af en gerningsmandsprofil. “När man läser de här första delarna av “profilen” är det uppenbart att polisen ännu inte har en susning om vad det är för person de jagar.”

Leif GW Persson, kriminolog

– Jag tycker att vi ska vara lite försiktiga med att göra jämförelser med lasermannen. Det kan vara en uppgörelse mellan kriminella gäng.Den här killen skjuter med en pistol eller revolver i mörker, det är inte så konstigt att han har dålig träffbild. Det är ingen typisk prickskytt. Ausonius började med ett gevär och övergick sen till pistol. Han triggade sig själv, ville komma närmre offren och se skräcken i deras ögon. Men det finns inget som indikerar det än i Malmö. Vi får inte skena i väg. AB

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Dagens bedste satiretegning 😀 – sikke dog et talent at have + en genial ide.

http://politiken.dk/debat/dagenstegning/ECE1090301/smalhals/

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Bjovulf

🙂

Hun har da stadig råd til sine meget specielle hatte.

li
li
11 years ago
Reply to  Mette

Ja endnu, men med den bekostelige muhammed byrde, så ender hun nok i en billig affaldssæk om hoved!!
😉

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  li

Har du overvejet, at hun kunne stive sækken og sætte den oven på hovedet? I forvejen er hendes hattebygningsværker jo forlængende i påfaldende grad. 🙂

A. N. Onimo
A. N. Onimo
11 years ago

Mht. ham den dansende somalier i indslaget, så siger de bare, at han har opholdstilladelse og politisk asyl i Italien, bor hos venner i Firenze, og har en søster i Norge. Efter arrestationen fik politiet ham mentalundersøgt, og han blev konstateret ikke til fare for sine omgivelser. Om han derefter blev løsladt, melder historien ikke noget om, men det må man formode.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  A. N. Onimo

Hmm, gad nok vide, om en kristen, der lavede et tilsvarende nummer i en moské, mon ville blive
behandlet lige så lempeligt, civiliseret og overbærende?

Vi kan jo evt. spørge Rune Engelbreth Larsen, om han og vennerne stadig har mod på den slags
numre – evt. i Mekka -, eller det kun gælder, når det er TV-transmiterede julegudstjenester i DK,
hvor risikoen for egne liv og lemmer trods alt må anses for at være forsvindende 😀

Og så kunne endda vi få slået to fluer med et smæk 😉

Menig 442
Menig 442
11 years ago

Vi har hørt meget om de fremmedes fantastiske sammenhold og den store forståelse for at de ikke vil vidne mod deres egne.
Da det tilsyneladende er de fremmede, der skydes på, bliver det spændende at se, om gammel svenskerne i troen på at gerningsmanden er en af deres egne, vil overlade vidneudsagnene til de fremmede.
Spores der modvilje mod at vidne, selv om man har set noget, er det et tydeligt tegn på at gammel svenskerne mangler meget før de er integrerede i det nye folkehjem.
Ironi kan være anvendt.

Nina Hjerpset-Østlie
Nina Hjerpset-Østlie
11 years ago

God aften,

“Han har åbenbart en eller anden tilknytning til Norge, men mit italienske rækker ikke til en nærmere beskrivelse.”

Vi har heldigvis en naturalisert italieners kunnskaper vi kan utnytte: fyren har en søster som er bosatt i Furet Værbitt, og etter alterdansen ble han tvangsinnlagt for psykiatrisk utredning. Vel fortjent, kan man vel si 🙂

Mvh,
Nina

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Tak 😉

Hmm, de løber nok snart tør for pladser, hvis importen af “kulturberigere”
fra visse områder fortsætter i dette vanvittige tempo.

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Well …. , foer eller siden bliver det noedvendigt at skuppe i den modsatte retning , den retning der betyder at gentage kontrollem med alle de dele af europa som er kommet under muslimsk herredoemme. I den sammenhaeng er det maaske fornuftigt at huske paa ,hvordan det egentlig lykkedes for joederne at genvinde kontrollen med det omraade som blev starten til det nuvaerende Israel : Jorden blev KOEBT , mark efter mark , hus efter hus , og specielt var det nemt at koebe alle de “ubrugelige” omraader saasom sandbakker , sumpe osv . I et land som Kosovo maa… Read more »

Frank
Frank
11 years ago

Af een eller anden grund synes jeg at det er vigtigt at fremhaeve at lasermannen “john ausonius” – foedenavn Wolfgang Alexander Zaugg – OGSAA var invandrer. Han var soen af en sveitsisk far og tysk mor.
Desuden blev denne Lasemand efter alt at doemme inspireret til sine mord af en anden indvandrer, nemlig den kroatiske USTASA terrorist miro baresic, som han sad i faengsel med.

Mette
Mette
11 years ago

Først i dette årti skrev jeg mange debatindlæg i Norge om den manipulation, der var foregået på Balkan, og som Fjordman skriver om på linket. Jeg har i det hele taget mistet troen på amerikansk vilje og/eller evne til at vurdere forholdene, der hvor islam huserer. En ting, som Fjordman ikke er opmærksom på, er den ensidighed, der blev praktiseret i Kosovos uddannelsessystem i mange år. Man uddannede læssevis af akademikere til arbejdsløshed, idet der blev udbudt brødløse fag som albanistik og andet nationalt stof, som mange valgte. Der opstod stor mangel på uddannet arbejdskraft indenfor praktiske fag, fx ingeniører… Read more »

Svend
Svend
11 years ago

/off-topic:

Det er netop blevet besluttet, at dommerne i retssagen mod Geert Wilders skal udskiftes, på grund af partiskhed! Klein Verzet er løbende blevet updateret gennem dagen og har sikkert snart nyheden på engelsk.

Pk
Pk
11 years ago

En perle fra Politiken.
Den svenske integrationsminister siger.”Malmø skyderier er et angreb på Sverige”:
AK JA, AK JA. Den grusomme og helt vanvittige vold de sidste 25 år har aldrig
været et angreb på Sverige.
Man ønsker virkelig at begå selvmord….en hel nation.

Anders
Anders
11 years ago

“Hvis I det vi ignorerer den fuldstændige nedsmeltning der nu foregår i svensk presse, og blandt danske journalister, der forudsætningsløst er landet på planeten Malmø med et TV- hold.” Nedsmältningen tycks “drabba” medier över hela världen: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/malmoskotten-en-varldsnyhet_5549669.svd Att döma av den febrila aktiviteten efter Sverigedemokraternas framgång i de svenska valen och den tyska debatten efter Sarrazins bok, så är vänstern stressad nu. Alla sovande celler tycks ha aktiverats och “vanliga” nyhetsjournalister i tidningar som Göteborgsposten och Svenska Dagbladet, för att inte tala om Dagens Nyheter skriver politiska pamfletter på nyhetsplats. Det är också en styrkedemonstration från vänsterns sida. Det är… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x