22
okt
Seneste opdatering: 7/4-14 kl. 0138
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Domkirken: Somalieren blev fÞrt bort mens han bad bÞnner pÄ arabisk. Han har Äbenbart en eller anden tilknytning til Norge, men mit italienske rÊkker ikke til en nÊrmere beskrivelse. (via Hodja)

»Englands fÞrste islamiske republik«

Tower Hamlets i London. Hvis man vil forstĂ„ baggrunden for dette islamiske “putsch”, findes den mere detaljeret i Channel Fours Dispatches Britains is islamic republic fra marts mĂ„ned 2010. Den kan ses her. Der er al grund til at tro, vi vil se det gentaget andre steder, MalmĂž er en klar top-kandidat. Lokaldemokratier der er undergravet af politisk apati og ikke-deltagelse, er lige til at plukke:

OUTSIDE the Wellington Way polling station in Tower Hamlets yesterday, as at many other polling stations in the borough, people had to run a gauntlet of Lutfur Rahman supporters to reach the ballot box. As one Bengali woman voter went past them, we heard one of the Rahman army scolding her for her “immodest dress.”
That incident is perhaps a tiny taste of the future for Britain’s poorest borough now it has elected Mr Rahman as its first executive mayor, with almost total power over its £1 billion budget. At the count last night, one very senior figure in the Tower Hamlets Labour Party said: “It really is Britain’s Islamic republic now.” [..]

Now, however, Mr Rahman has won as an independent – getting more than double the number of votes of the Labour candidate imposed in his place, Helal Abbas. As mayor, he will have far more power than he had as a council leader. And unlike a council leader, no-one can sack him, except the voters in four years’ time.We should be clear what this result was, and was not. It was a decisive victory. But it was not much of an endorsement by the borough’s people. Turnout, at 25.6%, was astonishingly low, with most voters (particularly the white majority, and they still are a majority) unaware of, indifferent to or turned off by the process. Lutfur’s 23,000-odd votes are only about 13 per cent of Tower Hamlets’ electorate.
It was not a victory for any sort of democracy. It was the execution of a careful and sophisticated plan by a small, well-financed and highly-organised cabal to seize control of a London borough. It deployed not just volunteers from the IFE and other bodies but also people paid to campaign by Lutfur’s business backers. Someone also paid for tens, perhaps hundreds of thousands of copies of the most pernicious literature ever seen in a British election, in which Mr Abbas was falsely smeared as a wife-beater, a bankrupt, a racist and and an insulter of Islam. Labour: London borough becomes “Islamic republic”‘Britain’s Islamic republic:’ full transcript of Channel 4 Dispatches programme.– LĂŠs eller genlĂŠs: ‘This isn’t the Britain we fought for,’ say the ‘unknown warriors’ of WWII

“LĂžsrivelse og opsplittelse er hovedstruslen – ikke terror”

I listened to a speech by Patrick Sookhdeo, a former Muslim who recently launched his latest book,Global Jihad: The Future in the Face of Militant Islam. Sookhdeo had done a lot of excellent – and frightening – research regarding the Islamization of Western Europe, especially Britain. He recalled having a conversation with a senior Western official regarding what would happen if Muslims in a region of, say, Britain or the Netherlands, should declare that they would no longer accept the laws of the central government and wouldform a breakaway Islamic Republic. This official then stated that they would probably just have to quietly accept that. Fjordman refererer Patrick Sookhdeos tale i Bryssel 2007.

Hvad nu hvis……?
I det vi ignorerer den fuldstÊndige nedsmeltning der nu foregÄr i svensk presse, og blandt danske journalister, der forudsÊtningslÞst er landet pÄ planeten MalmÞ med et TV- hold.

Jag undrar vad som kommer att hÀnda om det visar sig att det inte Àr en svenskfödd man med tvÄ svenska förÀldrar? Om det (som varit sjÀlvklart för mÄnga) visar sig att Àven icke svenskar kan besitta rasistiska Äsikter lÀr PK-ismen fÄ sig en total chock nu nÀr man mÄlat in sig i ett hörn genom att förutsÀtta att det rör sig om en svensk rasist.

Det Ă€r vĂ€l ganska svĂ„rt att hitta en svensk att skjuta i dessa omrĂ„den, nĂ€r de intervjuade folk i omrĂ„det pĂ„ nyheterna sĂ„ var samtliga invandrare. Skulle en svensk bli skjuten i Malmös ghetton sĂ„ vore det betydligt mĂ€rkligare eftersom vi Ă€r i extrem minoritet, vem som Ă€n har tĂ€nkt att skjuta nĂ„gon i Malmö kommer med största sannolikhet att skjuta en invandrare…….För bara 15 Ă„r sedan sköts det kanske fyra gĂ„nger om Ă„ret i Malmö och i regel stod polisen för hĂ€lften av skotten. Otroligt vad staden har rasat pĂ„ sĂ„ kort tid.

JĂ€vligt kul hur aftonbladet direkt efter nya skjutningar kan tillskriva dessa skjutningar till den “nya lasermannen”. Media kör stenhĂ„rt pĂ„ sd drevet och vrider nu varenda ord Ă„t deras hĂ„ll.Ska bli kul vad dom sĂ€ger nĂ€r den “nya lasermannen” Ă€r en somalie utan uppehĂ„llstillstĂ„nd. DĂ„ jĂ€vlar kommer ni fĂ„ se pĂ„ vitpixlade bilder.
(fra svensk debatforum.) se ogsĂ„ Analyse af en gerningsmandsprofil. “NĂ€r man lĂ€ser de hĂ€r första delarna av “profilen” Ă€r det uppenbart att polisen Ă€nnu inte har en susning om vad det Ă€r för person de jagar.”

Leif GW Persson, kriminolog

– Jag tycker att vi ska vara lite försiktiga med att göra jĂ€mförelser med lasermannen. Det kan vara en uppgörelse mellan kriminella gĂ€ng.Den hĂ€r killen skjuter med en pistol eller revolver i mörker, det Ă€r inte sĂ„ konstigt att han har dĂ„lig trĂ€ffbild. Det Ă€r ingen typisk prickskytt. Ausonius började med ett gevĂ€r och övergick sen till pistol. Han triggade sig sjĂ€lv, ville komma nĂ€rmre offren och se skrĂ€cken i deras ögon. Men det finns inget som indikerar det Ă€n i Malmö. Vi fĂ„r inte skena i vĂ€g. AB

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Dagens bedste satiretegning 😀 – sikke dog et talent at have + en genial ide.

http://politiken.dk/debat/dagenstegning/ECE1090301/smalhals/

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  Bjovulf

🙂

Hun har da stadig rÄd til sine meget specielle hatte.

li
li
12 years ago
Reply to  Mette

Ja endnu, men med den bekostelige muhammed byrde, sÄ ender hun nok i en billig affaldssÊk om hoved!!
😉

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  li

Har du overvejet, at hun kunne stive sĂŠkken og sĂŠtte den oven pĂ„ hovedet? I forvejen er hendes hattebygningsvĂŠrker jo forlĂŠngende i pĂ„faldende grad. 🙂

A. N. Onimo
A. N. Onimo
12 years ago

Mht. ham den dansende somalier i indslaget, sÄ siger de bare, at han har opholdstilladelse og politisk asyl i Italien, bor hos venner i Firenze, og har en sÞster i Norge. Efter arrestationen fik politiet ham mentalundersÞgt, og han blev konstateret ikke til fare for sine omgivelser. Om han derefter blev lÞsladt, melder historien ikke noget om, men det mÄ man formode.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  A. N. Onimo

Hmm, gad nok vide, om en kristen, der lavede et tilsvarende nummer i en moské, mon ville blive
behandlet lige sÄ lempeligt, civiliseret og overbÊrende?

Vi kan jo evt. spÞrge Rune Engelbreth Larsen, om han og vennerne stadig har mod pÄ den slags
numre – evt. i Mekka -, eller det kun gĂŠlder, nĂ„r det er TV-transmiterede julegudstjenester i DK,
hvor risikoen for egne liv og lemmer trods alt mĂ„ anses for at vĂŠre forsvindende 😀

Og sĂ„ kunne endda vi fĂ„ slĂ„et to fluer med et smĂŠk 😉

Menig 442
Menig 442
12 years ago

Vi har hÞrt meget om de fremmedes fantastiske sammenhold og den store forstÄelse for at de ikke vil vidne mod deres egne.
Da det tilsyneladende er de fremmede, der skydes pÄ, bliver det spÊndende at se, om gammel svenskerne i troen pÄ at gerningsmanden er en af deres egne, vil overlade vidneudsagnene til de fremmede.
Spores der modvilje mod at vidne, selv om man har set noget, er det et tydeligt tegn pÄ at gammel svenskerne mangler meget fÞr de er integrerede i det nye folkehjem.
Ironi kan vĂŠre anvendt.

Nina Hjerpset-Østlie

God aften,

“Han har Ă„benbart en eller anden tilknytning til Norge, men mit italienske rĂŠkker ikke til en nĂŠrmere beskrivelse.”

Vi har heldigvis en naturalisert italieners kunnskaper vi kan utnytte: fyren har en sþster som er bosatt i Furet Vérbitt, og etter alterdansen ble han tvangsinnlagt for psykiatrisk utredning. Vel fortjent, kan man vel si 🙂

Mvh,
Nina

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Tak 😉

Hmm, de lĂžber nok snart tĂžr for pladser, hvis importen af “kulturberigere”
fra visse omrÄder fortsÊtter i dette vanvittige tempo.

Ole Burde
Ole Burde
12 years ago

Well …. , foer eller siden bliver det noedvendigt at skuppe i den modsatte retning , den retning der betyder at gentage kontrollem med alle de dele af europa som er kommet under muslimsk herredoemme. I den sammenhaeng er det maaske fornuftigt at huske paa ,hvordan det egentlig lykkedes for joederne at genvinde kontrollen med det omraade som blev starten til det nuvaerende Israel : Jorden blev KOEBT , mark efter mark , hus efter hus , og specielt var det nemt at koebe alle de “ubrugelige” omraader saasom sandbakker , sumpe osv . I et land som Kosovo maa… Read more »

Frank
12 years ago

Af een eller anden grund synes jeg at det er vigtigt at fremhaeve at lasermannen “john ausonius” – foedenavn Wolfgang Alexander Zaugg – OGSAA var invandrer. Han var soen af en sveitsisk far og tysk mor.
Desuden blev denne Lasemand efter alt at doemme inspireret til sine mord af en anden indvandrer, nemlig den kroatiske USTASA terrorist miro baresic, som han sad i faengsel med.

Mette
Mette
12 years ago

FĂžrst i dette Ă„rti skrev jeg mange debatindlĂŠg i Norge om den manipulation, der var foregĂ„et pĂ„ Balkan, og som Fjordman skriver om pĂ„ linket. Jeg har i det hele taget mistet troen pĂ„ amerikansk vilje og/eller evne til at vurdere forholdene, der hvor islam huserer. En ting, som Fjordman ikke er opmĂŠrksom pĂ„, er den ensidighed, der blev praktiseret i Kosovos uddannelsessystem i mange Ă„r. Man uddannede lĂŠssevis af akademikere til arbejdslĂžshed, idet der blev udbudt brĂždlĂžse fag som albanistik og andet nationalt stof, som mange valgte. Der opstod stor mangel pĂ„ uddannet arbejdskraft indenfor praktiske fag, fx ingeniĂžrer… Read more »

Svend
Svend
12 years ago

/off-topic:

Det er netop blevet besluttet, at dommerne i retssagen mod Geert Wilders skal udskiftes, pÄ grund af partiskhed! Klein Verzet er lÞbende blevet updateret gennem dagen og har sikkert snart nyheden pÄ engelsk.

Pk
Pk
12 years ago

En perle fra Politiken.
Den svenske integrationsminister siger.”MalmĂž skyderier er et angreb pĂ„ Sverige”:
AK JA, AK JA. Den grusomme og helt vanvittige vold de sidste 25 Ă„r har aldrig
vÊret et angreb pÄ Sverige.
Man Ăžnsker virkelig at begĂ„ selvmord….en hel nation.

Anders
Anders
12 years ago

“Hvis I det vi ignorerer den fuldstĂŠndige nedsmeltning der nu foregĂ„r i svensk presse, og blandt danske journalister, der forudsĂŠtningslĂžst er landet pĂ„ planeten MalmĂž med et TV- hold.” NedsmĂ€ltningen tycks “drabba” medier över hela vĂ€rlden: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/malmoskotten-en-varldsnyhet_5549669.svd Att döma av den febrila aktiviteten efter Sverigedemokraternas framgĂ„ng i de svenska valen och den tyska debatten efter Sarrazins bok, sĂ„ Ă€r vĂ€nstern stressad nu. Alla sovande celler tycks ha aktiverats och “vanliga” nyhetsjournalister i tidningar som Göteborgsposten och Svenska Dagbladet, för att inte tala om Dagens Nyheter skriver politiska pamfletter pĂ„ nyhetsplats. Det Ă€r ocksĂ„ en styrkedemonstration frĂ„n vĂ€nsterns sida. Det Ă€r… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x