25
okt
Seneste opdatering: 26/10-10 kl. 2224
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sørine Gotfredsen mener ikke, at statsministeren har sans for, hvad det er for en kamp hele Europa står i. Men samtidig at det er Lars Løkke Rasmussens behov for at få tingene ned på et håndterligt niveau.Han er ikke ideologisk tænkende, og han rummer ikke trangen til at se de store perspektiver, men det vil være klogt ikke at nedvurdere den store værdikamp. Problemet er, at han er blind over for det nationale og historiske i værdikampen, siger Sørine Gotfredsen.»Løkke er for naiv«

In a communiqué, Philippe Meunier, the UMP deputy from the department of Rhône said he favored:
“(…) expulsion from France of vandals of foreign nationalities (…) We are faced with predators whose only objective is to destroy, pillage and attack the French population.” He also recommended “severe punishment for these criminals.”
Four hundred young residents of Lyons gathered to express their exasperation: their patience had run out. They paraded in the streets of la Presqu’ile, chanting things like “La racaille, t’es foutue, les Lyonnais sont dans la rue” or “Maîtres chez nous”! for about an hour.Note: Roughly translated the slogans said, “Thugs, you are washed up, the people of Lyons are in the streets” and “Masters in our house”. Counter-Demonstrations

Århus kommunes hus-muslim/islamist

Det er glædeligt at journalisterne læser blogs, i dette tilfælde Hodja og Uriasposten så historien om Århus´kommunes rollemodel, Ammer Dosh kommer ud i en lidt bredere kreds: , JP Ledende artikel: Integration, BT: ISLAMIST ANSAT SOM ROLLEMODEL, BT Rådmand: Find dig et andet land – siger den ydmygede Århus rådmand. Skal vi mon gætte på at islamisten ikke tager imod rådmandens tilbud ?- Ordet rollemodel fik vi et anstrengt forhold til, efter at en odenseansk skød to israelere ned, og det er ikke blevet bedre siden. Det er værre at tænke på, at enhver islamist der er så fiffig ikke at smøre sine totalitære meninger udover nettet, kan glide ind og være 5 kolonne hvor som helst. Nu er kommunen og Als Research kun gjort til grin, men hvad med næste gang ?

Han afviser i en telefonsamtale alle B. T. s spørgsmål, men anderledes åben er han på nettet, hvor han, udover adskillige islamistiske foredrag på YouTube, også står bag en Facebook-gruppe, hvor han spreder sit budskab og reklamerer for Hizb ut-Tahrirs konference tidligere på måneden.Mehdi Mozaffari fra Aarhus Universitet vurderer, at Doosh kan være blevet skolet i at udbrede propaganda for Hizb ut-Tahrir eller lignende organisationer.»Det lyder sådan. Han argumenterer meget rutineret for en totalitær fortolkning af islam , viser stort kendskab til islam og citerer Koranen udenad. Han er veltrænet,« siger professoren

Sådan siger han på Youtube
Af ( Citaterne er forkortet af redaktionen)
»Det er meget alvorligt at bekende sig til vestlig kultur og en moderat islam . Islam er islam ! Ammar Doosh
»De vantro vil ikke være tilfredse, før vi giver afkald på koncepter som jihad og kalifatet Ammar Doosh
»Allah er sandheden. Alt, der falder udenfor, er falskheden. Jeg underkaster mig ikke falskheden Ammar Doosh
»Vi tilhører ummah ( muslimske samfund, red.) og ikke det ødelagte kaffirsamfund ( vantro, red.) Ammar Doosh
»Islam går ikke ind for integration. Den går ikke ind for, at vi ændrer eller tilpasser vores værdier Ammar Doosh
»Den islamiske ummah ( samfund, red.) er en løve, der er lænket af kaffiren ( vantro, red.). Ammar Doosh.

Jakob Als Thomsen, der er rådgiver for en række ministerier, styrelser og organisationer i relation til interkulturel kommunikation, strategisk rådgivning og organisationsanalyse, radikaliseringsforebyggelse, kulturelle problemstillinger i sundhedsvæsnet og politisk rådgivning, udtaler: “»På mange måder er han en god rollemodel. Han er 24 år, færdiguddannet og en aktiv samfundsborger. Men det er uacceptabelt at have ham som integrationsmedarbejder, hvis han giver udtryk for de holdninger i sit virke.« »Havde jeg vidst det, så ville jeg have fortalt ham, at det var en kæmpe udfordring at arbejde under vores værdigrundlag.” BT TV: Islamist ansat som rollemodel

Ashura: Så går shi’aerne bersærk igen …

Dette var min umiddelbare reaktion da jeg så JPs billede, men det var ikke helt korrekt – læs selv billedteksten. Spørgsmålet er selvfølgelig om forvekslingen siger noget om mig eller om sære skikke i varme lande (LFPC).

Svedet papir: Whodunit?

Én ting kan man i hvert fald fastslå på nuværende tidspunkt: Udløser dette hysteriske reaktioner vil spørgsmålet om israelerne vitterligt stod bag ingen rolle spille. Kristne er blevet massakreret i f. eks. Pakistan som følge af falske anklager om Koranafbrændinger (LFPC).

A Palestinian woman on Monday accused Israeli troops of burning two Korans when they came to arrest her husband during an overnight raid in the northern West Bank.

Sahar Beida, 40, said the troops confined her and her daughter to a separate room when they detained her husband Ismail in the town of Jayyus near Qalqilya.

“When I came out I was shocked to find our Korans were on the front step and had been burned,” she told AFP. “They took the Korans from the house and burned them in the alley. […] Israeli troops blamed for Korans burned during arrest raid

Asylansøgerne der blev væk

Hvor i alverden er de forsvundne asylansøgere blevet af? Ifølge politiet i Kastrup får de udleveret en togbillet til Sandholm ved ankomsten, når de har sagt “asyl”, men kun mellem 1/3 og 1/2 dukker op for at blive registreret og få taget fingeraftryk. Hvor bliver resten af? Er de gået under jorden? Det er nok lidt svært i lille Danmark at leve under jorden i årtier, for der er jo så nogle, der skal forsørge asylansøgerne. De har naturligvis taget toget til Malmø Central, Sverige. Når der ikke har fundet registrering sted incl. fingeraftryk, er der dermed heller ikke søgt asyl i noget andet europæisk land. Dertil kommer, at det er svært for svenskerne at vide, til hvilket land, man skal returnere asylansøgerne i henhold til Dublin Konventionen. For hvad er det første sikre land på ruten, hvis man hævder at være kommet i robåd fra Langbortistan og slet ikke har været i havn?

Københavns Politis ledelse afviser, at det foregår, som fortalt af grænsepolitiet i går. Det har intet med virkeligheden at gøre.Grænsepolitiet v/Carsten Holk modsiger ledelsen og siger, at det er lige netop sådan det foregår. På spørgsmålet: Hvordan kan man være sikker på, at det ikke er en terrorist, I lukker ind. Svar: “Det kan vi ikke være sikre på. Ingen har styr på noget.” Herudover vil ingen menige politifolk udtale sig. Chefen for ludthavnspolitiet Arne Vissing siger: “I maj 2010 fik vi i forbindelse med politireformen nogle ændringer, så der skulle foretages ID-afhøringer i Sandholm. Det har måske fået nogle til at tro, at vi slet ikke skal registrere asylansøgere her i lufthavnen.”

Jeg er imponeret over lufthavnspolitiet. På stående fod improviserer de en salomonisk dom. Ved deres fremgangsmåde gavner de Danmark og gør asylansøgerne lykkelige. I Sverige får de lov at blive uden papirer, der viser, hvor de kommer fra, og hvad de hedder, asylansøgere kan gifte sig og efter 5 år kan de blive statsborgere uden at kunne ét ord svensk. Paradiset venter lige på den anden side af Øresundsbroen. Det er en win-win situation for såvel Danmark som asylansøgerne. Men hvad siger Sverige? Landets ledere har jo selv bedt om det, så også de har vel vundet på trafikken: 2-4000 ansøgninger om måneden.lige ned i godhedsforet.

Islam udfordrer franske skoler – lidt kiv på vejen til den glade multikultur?

I hvert fald for mig er virkeligheden den at der så godt som aldrig opstår situationer hvor de facts og argumenter der fremlægges her og andre steder kan afprøves i face-to-face debat med opponenter fra den anden side af kløften. Ofte er virkeligheden lige til at plukke ud af luften uden uddybning eller perspektivering. Som med denne nyhed, der jo i øvrigt slet ikke er ny, hvor man ikke behøver at belære om islamisk jødehad eller inshallah-fatalistisk skepsis over for videnskab. Man kan nøjes med at bede modparten om at komme med et bud: Hvornår får dette pres en ende, hvornår er nok nok, hvornår får vi vores eget samfund tilbage? En vinkel man selvfølgelig kan bruge på mange andre nyheder i disse år, men sagen er jo at den anden side aldrig bliver konfronteret på denne måde, og endnu mindre stiller disse spørgsmål selv (LFPC).

[…] Lærerne i det franske skolesystem mødes af et stadig større antal religiøse krav fra muslimske elever og deres forældre. Det fremgår af en officiel rapport fra integrationsrådet HCI. Rapporten anbefaler, at lærerne tilbageviser kravene ved at forklare de sekulære principper i Frankrig.

Ifølge rapporten er der voksende problemer med indvandrerelever, som vender sig imod lektioner om Holocaust, om korsfarerne og evolutionen. De kræver halal-mad og “afviser fransk kultur og værdier”.

– Det bliver sværere for lærerne at modsætte sig religiøst pres, hedder det i rapporten, som avisen Journal du Dimanche trykte et udkast af i weekenden. […] Franske lærere mødes af religiøse krav

[…] “Anti-Semitism … surfaces during courses about the Holocaust, such as inappropriate jokes and refusals to watch films” about Nazi concentration camps, it said. “Tensions often come from pupils who identify themselves as Muslims.”

Teachers found they could discuss the transatlantic slave trade but met criticism from pupils when they brought up the history of slavery within Africa or in the Middle East. […]

During Ramadan, some Muslim pupils harass others who don’t observe the annual daytime fast, it said. Boys who identify themselves as Muslims and reject French values harass girls who do well in class as “collaborators” with the “dirty French.” […] Religious demands rise in French state schools: study

“Mange benytter lejligheden til at skyde deres fjender”
Det ville være interesant – hvis myndighederne ville – om de også kunne tilbageerobre Malmø. Også i Södertälje er myndighed en meget flertydig størrelse. Justitsministerens udspil er afmægtigt – en våbenamnesti.

I natt fortsatte jakten på mannen som skjuter mot invandrare i Malmö. Polisens enda spår är att flera av skotten kommer från samma vapen. Men Malmö flödar av vapen, enligt polisen. Expressen/Kvällsposten bestämde sig för att undersöka hur lätt det är komma över ett illegalt vapen? Det tog oss bara fem timmar. Bara du har cash så går det fort, säger en vapenägare. Vi väntar på att det ska smälla, säger en man och syftar på ett blossande gängkrig. Dessutom har skräcken för den så kallade lasermannen satt sina spår:
– Många passar på att skjuta sina fiender och skyller på lasermannen. Polisen: Det är helt sanslöst, Vi köper vapen – på fem timmar, Bandemedlemmer patruljerer i Malmø

Grasserende krænkelseskultur – nu også særhensyn til mumier og moselig

Det er galeanstalten Storbritannien, men der er måske en interessant pointe alligevel: Kun én religion/ideologi får verden til at bøje sig i støvet af frygt for vold, hysteri, mere vold, og udskamning, men den blotte illusion om at vise hensyn (dvs. frygt) medfører små dryp af lignende adfærd i forhold til langt mindre trossamfund uden et stående beredskab af vildøjede horder i løstflagrende skjorter (LFPC).

Museums are hiding away mummies and human remains for fear of offending pagans and other minority groups, it has been revealed. They are putting up warning signs, closing previously opened coffins and displaying exhibits in darkened cases. […]

The move is designed to give the skeletons and mummies ‘privacy’ and to avoid upsetting faith groups and even some museum staff, according to academic findings.

Research shows how 17 museums have drafted policies on human remains, with most advocating that signs are put up to warn visitors of their presence.

Manchester University Museum’s policy requires consultation before displaying human remains, particularly with what it calls ‘marginalised communities and faith groups’.

At the insistence of a pagan group called Honouring the Ancient Dead, it removed the head of an Iron Age bog body – the skull of Worsley Man, which was found buried near Manchester 50 years ago – from display.

It also covered up the unwrapped mummy of Asru, the partially-wrapped mummy of Khary, and a child mummy with sheets. The three mummies were uncovered only after a public protest.

Meanwhile, the Egypt gallery at Bristol City Museum and Art Gallery has changed its display of Egyptian human remains. Instead of the previous display of mummies in open coffins, it now exhibits them with half closed lids, which it considers more respectful. […] Hide your mummies! Museum displays of human remains are covered up for fear of offending pagans

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
42 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Victor, Waberi är beviset för att det visst existerar moderata muslimer. 😀

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

“Det kan godt være, at der findes moderate muslimer – men islam er ikke moderat,,. Citat: Ibn Warraq. Vi høre så tit om de flinke muslimer – men vi ser dem bare aldrig. Den dag hvor jeg ser millioner af muslimer, som kommer på gaden når en kvinde skal stenes ihjel i Iran og når man henretter homoseksuelle og lesbiske i Iran. Den dag hvor jeg ser millioner af muslimer komme på gade og demonstrer mod den stigende islamisering af Europa. Den dag hvor jeg ser millioner af muslimer komme på gaden for, at stoppe slavehandel i Sudan. Den dag… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Allan Hansen

Allan – jeg så al jaz i går aftes. De havde et phone-in program, hvor man diskuterede problemerne i Europa. Et par af dem, som ringede ind, var faktisk i gang med en logik, som gik på, at det er muslimernes egen skyld, at de indvandrerkritiske partier er blevet så store i vores verdensdel. Ikke decideret revolutionært; men alligevel en form for selvkritik, jeg ikke har hørt meget af før.

LFPC
11 years ago
Reply to  Allan Hansen

Ja, præcis. Netop denne asymmetri dementerer det evige mantra om mangfoldighed. Hvem har et voldspotentiale i ryggen, og hvem har ikke? Og mangfoldighedsapostlene implicerer jo også at good guys og bad guys indgår i et plus-minus-regnskab med hinanden. Hvordan kan nok så mange good guys sikre at Hirsi Ali, Westergaard, Redeker, Wilders, Rushdie osv. kan gå frit på gaden uden bevogtning? Man kan nok hævde at de punkter både du og jeg opremser her er gode, enkle og slagkraftige argumenter som flokdyrene og de ureflekterede medløbere på den anden side af hegnet aldrig har skænket en tanke.

Victor
Victor
11 years ago

Her er et svensk interview med Abdirisak Waberi. Det her er hans mærkesager:

Sverige skal give ret til halal-mad
Slørede kvinder skal kunne blive nyhedsoplæsere
Musik er noget snavs, som får folk til at danse
og og og

http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk&feature=recentlik

Forresten er manden parlamentariker for de moderate!!!!!!

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago
Reply to  Victor

Ingen har så skabt og præcist gendrevet alle islam´s løgne historier, som EX muslim M. A. Khan I sin bog: Islamic Jihad – A legacy of forced conversion, imperialism, and slavary 2009 klæder han islam af helt ind til benet. En bog, som alle bør læse – også muslimer. Bogen kan købes her http://www.islam-watch.org 365 sider Ca. 22$ + porto. Se også: Why I am not a muslim. Ibn Warraq 1995. På dansk 2004. Jeg anklager. Ayaan Hirsi Ali. 2005. Modern Trojan horse. Sam Solomon 2009. A God who hates. Wafa Sultan 2009. Why we wnat to KILL YOU. Walid… Read more »

.
.
11 years ago

@ Allan

Vesten må vælge var en fantastisk forudseende bog. Men den blev naturligvis ikke læst.

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Ang det der med at Israelske soldater har braendt et par koran’er af : Muligvis et par stykker med vilje (selvom det minder mere om bosaetternes facon ) , men helt sikkert tusinder mens RESTEN af huset braendte ned !

Jonny
Jonny
11 years ago

Storbritannien igen: CCTV i “Muslim area” och “Human rights lawyers”… West Midland Police Chief Constable Chris Sims said he was “deeply sorry” that his force got the balance between counter-terrorism and excessive intrusion into people’s lives “so wrong”. The cameras, some of which were hidden, sparked anger from civil liberties campaigners and residents in Sparkbrook and Washwood Heath in Birmingham, where they were predominantly installed. Mr Sims said there were “serious shortcomings” in the force’s management of the scheme, named Project Champion. “I am sorry that we got such an important issue so wrong and deeply sorry that it has… Read more »

anonym
anonym
11 years ago

“Mange benytter lejligheden til at skyde deres fjender” Ja og det er der intet overraskende i, hvis man ellers har fulgt lidt med i historietimerne og når gamle onkler og tanter har fortalt om tiden under anden verdenskrig. Der var en del, der blev likvideret som stikkere og sympatisører, alene fordi de havde “fjender”/konkurrenter eller folk med årtier år gamle nag, ikke fordi de var noget af førnævnte. Eller blot fordi dem med våben anså det for opportunt at slippe af med dem, typiskt af grunde henhørende under personlig vinding eller kvinders gunst. Det samme med det beskidte opgør efter… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

TROEN DER BLEV UDBREDT MED VOLD. Islam eller døden. Islam trækker det dybeste, bredeste og længste blodspor ned igennem mennesket historie. Guds kærlighed er ukendt for muhamedaneren. Koranen prædiker had og forbandelse mod og over alle, især jøder og kristne, der ikke vil bekende sig til islam. Da Muhammed så, at jøder og kristne ikke omvendte sig til islam, indpodede han hadets gift, der gennem mange hundrede år ikke har mistet virkning. Med Muhammed har islam degraderet den rigtige gammel testamentlige lære om guds enhed på en forkert og umenneskelige måde. Allah er for muhamedanerne en sjælløs, ubevægelig og ubarmhjertig… Read more »

PBr
PBr
11 years ago

Ang. “Århus kommunes hus-muslim/islamist ” Lad det være en lære for div. “borgerkrigsromantikere”. Samtlige forenede kræfter i politi, journalistik, komune og lands politikere, vil stå på nakken af hinanden for at tilkendegive deres gode og humane vilje, aka. malmø hvor SD, gudhjælpemig ser sig nødsaget til at udlove en dusør, for at kunne “vaske sig rene”, af det pis Gutmenschen har gydt ud over dem . Der vil blive slået ring, med tilhørende fakkeltog, om div. samfundsnedbrydende islamister, indtil den dag hvor det skandinaviske velfærdssamfund er i så hurtigt forfald at det er strøm, vand og redningsaktioner der er “under… Read more »

Emeritus
Emeritus
11 years ago

I dag tegner der sig et tydeligere billede af regeringens ghettoplan. I det væsentlige ser det ud til, at mine betragtninger her på tråden om det emne, holder vand. Et er nemlig at finde plads til de indvandrerfamilier, som skal flytte væk fra ghettoerne – åbenbart ikke i privat byggeri, men ude i kommunerne, noget andet er, hvem de samtidig bliver røgslør for. Jeg citerer Henriette Kjær (K): ‘…Det handler om at placere indvandrere, folk, som ønsker familiesammenføringer og flygtninge et andet sted end i ghettoerne. Ellers kan vi ikke komme de parallelsamfund, som desværre er ved at udvikle sig,… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago
Reply to  Emeritus

EN BOG SOM ALLE BØR LÆSE – NU! “Der har aldrig været mere end én muslim i denne verden og det var Muhammed selv,,. Resten er slaver, fanger, trælle, lakajer og kustoder. – Sam Solomon. “Islam er ikke nogen religion og da slet ikke målt med den vestelige terminologi,,. Sam Solomon er tidligere Højesteretsdommer i sharia lov. I dag er Sam Solomon konverteret til kristendommen og bor på en hemmelig adresse i London. Jeg vil opfordre ALLE til, at læse – Modern day Trojan horse. The islamic Doctrine of immigration. Accepting Freedom or Imposing islam? (Al-hijra) ordet er arabisk og… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago
Reply to  steen

Kære Steen. Jeg forstå, at du også er medlem af Trykkefrihedsselskabet og det glæder mig meget! Jeg har først haft tid til at læse den nu, skulle lige læse: 1400 års krigen af Lars Hedegaard & Mogens Camre og Islamic Jihad: A legacy of forced conversion, imperialism and slavery. By M. A. Khan 2008. Det er uden tvivl noget, at det mest uhyggelige, som jeg nogensinde har læst og som jeg håber Lars Hedegaard vil oversætte til dansk. Jeg har derfor bestilt et eks. til Lars Hedegaard, idet har rejser meget pt. Bogen kan også købes her http://www.islam-watch.org ( 365… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago
Reply to  steen

P.S Kære Steen tak for linket det havde jeg ikke læst før.

Mvh. Allan Hansen

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Allan Hansen

En bog som alle bør læse.

Men den mands stemme er mig så meget imod, at det aldrig kommer til at ske for mit vedkommende.

Mette
Mette
11 years ago

Det har nu aldrig generet mig med Grauballemanden, som jeg hyppigt genser.

Men ellers har jeg det på samme måde med lig, de skal begraves og helst brændes. Det er sært at tænke på, at vi slet ikke skal så mange år tilbage i tiden, førend offentlige henrettelser var et stort tilløbsstykke, hvor man medbragte børn.

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
11 years ago

Godt sagt, Jørgen. Jeg er helt enig. Jeg føler også ubehag ved at se et dødt medmenneske udstillet. Jeg tror svaret ligger i, at museerne startede som formidlere af historie og videnskab, og at gravskik osv. jo har historisk og videnskabelig interesse.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Bjovulf, han så lurig ut och skämtade glatt om sitt förflutna med droger så det var nog medvetet.

http://svtplay.se/t/102974/skavlan

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

OK, tak 😀

Ja, det var det svenske ord, jeg ikke kunne huske (medvetet),
så det var da godt, at du forstod “bevidst” 😉

Pk
Pk
11 years ago

Der Står:”mange benytter lejligheden til at skyde deres fjender.”
Jamen det gør vi jo her i Skandinavien.
Igen viser Malmø vejen for fremtiden.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Bjovulf, jag vet inte om du såg den senaste showen med Skavlan, den där Robert Plant var en av gästerna. Han kallade Sting för String.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Haha, nej, den har jeg ikke set 😀

Var det bevidst? Eller bare en fejl?

Jørgen Laursen
Jørgen Laursen
11 years ago

(Og for lige at imødegå eventuelle anklager: Nej, selvfølgelig synes jeg ikke, at samfundet skal vise hensyn til mine “følelser” [eller for den sags skyld til en masse fluesvamp-gnaskende druide-hippier, der tror, de ejer jernalderen – for slet ikke at snakke om deres muslimske fætre i ånden].

Men derfor kan man jo godt føle lidt ærbødighed. Også selv om man ikke synes, den skal ophæves til lov).

Jørgen Laursen
Jørgen Laursen
11 years ago

At the insistence of a pagan group called Honouring the Ancient Dead, it removed the head of an Iron Age bog body – the skull of Worsley Man, which was found buried near Manchester 50 years ago – from display. Bortset fra ovenstående rablende, roterende vanvid, så må jeg erkende, at når jeg f.eks. læser om en omrejsende udstilling af ofrene fra Pompeii-udbrudet, fastfrosne i deres sidste krampetrækninger, så føler jeg et puritansk ubehag. Jeg kan ikke gøre for det – det er formentlig min borgerlige opdragelse – men det forekommer mig på en eller anden måde forkert. Selv om… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago

Jeg kan genkende mange af de tanker, du har gjort dig, fra mig selv.
Faktisk er de jo også alment anerkendte, jfr. bestemmelserne om “usømmelig omgang med lig”, gravfred osv.
Jeg har af og til funderet over, hvordan disse lovbestemmelser stemmer med udstilling af Gravballemanden m.fl. Svaret er vel, at museer anses for oplysningsforetagender, ikke underholdningsindustri.
Der går dog en grænse ved personer, hvis identitet er kendt. De skal begraves/bisættes, eller i hvert fald ikke ligge til beskuelse for offentligheden, kun for lægevidenskaben. Andre har andre skikke.

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Forskellen er ca. den samme som forskellen mellem f. eks. koranen som “hate-speech” og koranen som “et historisk dokument”. Flovt, at museumsfolkene ikke har begrebet det.

– – –

LFPC
11 years ago

Jeg indrømmer gerne at jeg er ekstremt fascineret netop når det drejer sig om mennesker fra oldtiden. Ötzi, Grauballemanden, Tollundmanden osv. bliver på en eller anden måde levende i en grad som andre efterladenskaber ikke kan formidle. Og er det ikke i sig selv at vise ære og respekt, frem for at være sunket ned i evig glemsel? Jeg har også set Pompeii-ligene engang, men husk nu at dette er afstøbninger fra et hulrum som deres kroppe har frembragt. Ligene er forlængst gået til. Og så er vi ovre i spørgsmålet om det er så meget anderledes end tv-reportager fra… Read more »

Casper | Borgerlig bums

Svenskerne ville have mindst lige så stor gavn af grænsekontrol i Øresundstogene. Der er jo allerede ivrige stikprøver med svenske toldere, så de kunne bare udbygge det med identitetskontrol. Vist har vi fri bevægelighed for nordiske borgere, men der var også stikprøvekontrol ved flyvebådene, I praksis ved at man standsede dem der ikke så nordiske ud eller vekslede et par ord med dem. Ikke så politisk korrekt måske, men et eller andet skal man jo gøre. Det er gået hen over hovedet på de fleste i debatten at den frie bevægelighed i Norden kun gælder for nordiske statsborgere. De andre… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Lidt underholdning til natuglerne 😉

Nogle sange fra dengang, hvor sangskrivere stadig kunne skrive rigtige sange 😉

Neil Young – Heart of Gold
http://www.youtube.com/watch?v=qTsMBBkghmg

( Der er en ny serie på BBC, som hedder “Singer-Songwriters at the BBC. Værd at følge med i for de, der har muligheden : http://www.bbc.co.uk/programmes/b00tzpbq ).

Billy Joel – Piano Man
http://www.youtube.com/watch?v=LrAtrHa-QGo

Sting (solo, akustisk) – Message in a Bottle
http://www.youtube.com/watch?v=MEBbIq2atrw

Phil Collins – In the Air Tonight ( fantastisk flot akustisk version )
http://www.youtube.com/watch?v=uOuKgVR3Xeo

Emeritus
Emeritus
11 years ago

‘…Lærerne i det franske skolesystem mødes af et stadig større antal religiøse krav fra muslimske elever og deres forældre. Det fremgår af en officiel rapport fra integrationsrådet HCI. Rapporten anbefaler, at lærerne tilbageviser kravene ved at forklare de sekulære principper i Frankrig…’ Eyvind Vesselbo synger samme sang og er ikke sikker på, at ghettoudspillene fra regeringen (og for den sags skyld fra oppositionen) er den rette kur. Han peger som HCI på, at det er mentaliteten i ghettoerne der skal ændres, synet på det land, de er kommet til. Det mener han ikke klares ved at bulldoze 1000 lejligheder og… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Emeritus

Emeritus – du skriver om de 500.000 højtuddannede Tyskland har brug for. I de seneste 15-20 år har det været klart for alle, at Tysklands skolesystem – og hele uddannelsessystemet – ligger i ruiner. Men fordi systemet er i hænderne på de enkelte delstater, er der aldrig sket en skid. At firmaerne nu brokker sig over, at de mangler arbejdskraft, er rablende vanvittigt. I årevis har de brokket sig over skattetrykket – i stedet for at gå i spidsen for en opkvalificering af arbejdsstyrken. Danmark: Børnehaverne – må indrømme, at jeg efterhånden bliver mere og mere skeptisk. Enten er det… Read more »

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
11 years ago

Det er et gigantisk politisk selvmål for SD at udlove en dusør – det lugter alt for meget af at påtage sig et ansvar. De skulle ikke have rørt sagen med en ildtang. Og når de blev spurgt skulle de forbløffet have svaret Ja? Han skal findes så hurtigt som muligt. Og vi foreslår en stramning af våbenlovgivningen. Og ja, det er en genial ny politik at give dem en billet. Jeg husker tydeligt en udsendelse Station 2 eller lignende, hvor de flygtninge, der blev taget af grænsepolitiet, håbefuldt spurgte ‘Er det her Sverige?’ De er på vej til Sverige,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

So ein ding …. måske værd at overveje til Vollsmose, Gellerup-parken og Mjølnerparken? 😀

http://kvp.expressen.se/utsikt

Zooma in Malmö:
Minsta detalj i Malmö fångad från toppen av Turning Torso Se den fantastiska utsikten över Malmö.
Han tog superbilden Mats Ögren: Bilden har 10 000 megapixlar.

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2185723/med-mats-bild-kan-du-zooma-in-malmo

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

En lidt ældre artikel fra KD om det samme fænomen – jeg mener ikke at have set den omtalt her før. http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/365691:Udland–Sekulaere-samfundsmodeller-er-under-pres Sekulære samfundsmodeller er under pres ————————————————————————————————————————————————— Den franske burgerkæde Quick, her i Roubaix, har besluttet udelukkende at servere halal-bøffer i en række restauranter i det nordlige Frankrig — uanset befolkningssammensætningen i området. Det har fået borgmesteren i Roubaix til at anmelde Quick for diskrimination af ikke-muslimske kunder [!!!!!], fordi der kun er én slags burgere. — – Max Rosereau/EPA/Scanpix. [ Man glemmer også at fortælle os, at muslimernes kød ikke er halal nok til dem, hvis der forefindes… Read more »

Pk
Pk
11 years ago

Oh Malmø, du kærlighedens by.
Citat; Mona Muslim.

tavsen
tavsen
11 years ago

Hørte, at SverigeDemokraterne har udlovet en dusør for at få fanget skyderikken i Malmø. Genialt

25. okt 2010 … Partiet Sverigedemokraterna udlover en dusør på 25.000 svenske kroner for tip, der kan fange skytten i Malmø. – Verden. http://www.berlingske.dk/…/sverigedemokraterna-udlover-dusoer-i-malmoe

Casper | Borgerlig bums
Reply to  tavsen

Jeg ved nu ikke om det er genialt. Det viser jo på en måde at SD føler sig truffet. Som Ulla også skriver herunder.

tavsen
tavsen
11 years ago

Jo sandelig er det genialt. Socialisterne kunne selvfølgelig ikke drømme om at udlove dusør. Tænk hvis gerningsmanden blev fanget. Så kunne man ikke længere bruge det politisk.

Det undrer mig også, at skrædderen ikke kunne give et signalement af skallesmækkeren?? Men der blev taget dna 😀

Ligesom det undrede mig, at Anna Lindh’s veninde ikke kunne give nogen beskrivelse af morderen. Så er der mulighed for, at gerningsmanden har uønsket profil

polinos
polinos
11 years ago

He, he! Lige hvad jeg også tænkte, da jeg læste om det. Jeg tvivler også stærkt på, at de er blevet her i landet; hvorfor i himlens navn skulle de det, når det – som du skriver, Steen – under alle omstændigheder for lov til at blive i Sverige. Hvad der bekymrer mig, er dog, at folk der vil Danmark ondt, også slipper ind på denne måde. Vi kan vel ikke i længden blive ved med at regne med, at generationers fætter-kusine-indgifte kombineret med det fordummende, islamiske kulturelle miljø vil kunne redde os; på et eller andet tidspunkt slipper der… Read more »

42
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x