25
okt
Seneste opdatering: 25/10-10 kl. 1856
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Tankerne vandrer 46 år tilbage: Blow-up – Antonioni (Yardbirds Scene) (Saudi Arabien for genusprofessorer: Sexliv mellem saudiske menn og kvinner er en katastrofe, – lesbiske forhold på si er utbredt.)

Svensson, Svensson

Man kan synes det er lidt besynderligt at diskutere en eller flere skytters motiv, inden de er pågrebet – hvis de bliver det – men ikke halvt så besynderligt som at høre Per Svensson, nævnt i kronikken nedenfor. Ubehageligt og utilbørligt at SD pludselig introducere politiske argumenter i en politisk debat, når nu Per Svensson mente, han alene besad formuleringsprivillegiet. Nu havde det Svenssonske verdensbillede det lige så godt i sin villa med havudsigt og i sin hule i absolut, uberigede Rörsjöstaden. Fhv. minister Bodström er flygtet til det vestlige Massachusets, det kan man ikke fortænke ham i, når man betragter det han lader bag sig. Hvor skal Svensson tage hen, den dag nogle finder på at oversætte “främligsfientlighet” til “journalist- og politikerfientlighet” ?: Hör Per Svensson, kulturskribent på Sydsvenskan och Erik Almqvist, pressekreterare hos Sverigedemokraterna.P 1 Sverigedemokraterna, Skotten i Malmö, min 17:28

Det Malmø, vi elsker

Journalister har jo travlt, så de har sikkert ikke haft tid til at undersøge det velhavende, fredelige, globaliserede Malmø, som det fremtræder i det daglige: (Malmø 293. 909 indbyggere) Hver 5. Malmøbo rammes af en anmeldt forbrydelse – hvert år, de ikke anmeldte ufortalte.

Samtlige anmeldte forbrydelser 2009: 62.066 (Exel)
Drab: 10 (heraf 5 med skydebåben)
Drabsforsøg: 38 (heraf med skydevåben 12)
Mishandling (inkl. grov) 3.566
Fuldbyrdet: Voldtægt: 168 (heraf 22 mod barn under 15)
Røverier: 965
Pyromani (grov mordbrand) 212
Narkotikaforbrydelser: 3.948

Til sammenligning havde hele region Hovedstaden (1.680.271) i alt183. 671 straffelovsovertrædelser i 2009, f.eks. 124 anmeldte voldtægter og 21 drab i 2009. Forholdet imellem indbyggerantal og forbrydelser var altså i 2009 i Malmø 21,12% i Københavns Hovedstadsregion 10,93% forbrydelser, dog betydeligt værre for Malmø hvad angår grove forbrydelser.

Dialog
Den jødiske professor professor Joël Kotek, ekspert i anti-Semitisme og Holocaust, havde arrangeret religionsdialog i Bryssel-Molenbeek. Alene tanken:

“I was shocked by the hate of the demonstrators. The least one can say is that the climate in Belgium is not favorable for this type of encounter. It’s a time of black and white, of manicheism, not of dialogue.”Jihad By Vuvuzela

Dialog II

Den åndelige vejleder for Tower Hamlets nye borgmester, Luftur Rahman. (London borough becomes ‘Islamic republic.)

Dialog III

En kvindelig Bent Melchior i Stockholm. Hun har ikke rigtig opfattet noget af det hele, bortset fra at hun risikerer “at gå under.” Ja, mon ikke ?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Michael Laudahn Du spørger om du nu er anti-semit fordi du bl.a. henviser til Kevin MacDonald. Så er der givetvis rigtig mange af os herude, da vi er en del der gennem år har undret os bl.a. brødrene Melchior´s holdning til og arbejde for den muslimske indvandring til bl.a. Danmark. Jeg forstod ganske enkelt ikke hvordan det kunne være de arbejdede for dette, da de selv vel måtte siges at have erfaringer af en slags, da sønnen/nevøen David Melchior bor i Israel og arbejder som politiker. I tankerne sagde jeg til mig selv, at denne arbejden for islamisk tilvandring til… Read more »

holger
holger
11 years ago

Michael, prøv at bryde igennem berlinmuren hos SIAD med en wiki-henvisnig til MacDonald. Hvis det lykkes så kald mig Mads.

Mette
Mette
11 years ago

Jeg havde for et par år siden et debatsammenstød med en jødisk dame af Melchior-typen, og hun var meget arrogant, skønt anledningen var den, at en ung danske jøde overvejede at flytte til Israel aht. sine børn. Hun kunne overhovedet ikke se, at jøder havde problemer i Danmark, og det var jo godt for hende, men ikke så lidt urealistisk. Den type var der også mange af under Anden Verdenskrig og før. Jeg har kendt en af dem, der var mest aktiv med at hjælpe jøder over sundet, og han fortalte, hvor vanskeligt det var at overtale mange af især… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Mette

Jeg er helt uenig.

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Kevin Macdonnald er ikke alene om vaere godt irriteret over en vids type “progressive ” joeder , jeg tror at et flertal af Israelere er mindst lige saa frustrerede over at blive sat i baas sammen med typer som feks Melchior , eller hans svenske doppeltgaengerinde. Uheldigvis includerer dette flertal iIKKE de israelske TV journaister… Macdonnald har sandsynligvis ret i at joeder har spillet en uproportionalt stor rolle i udformingen og udbredelsen af den politiske korrekthed . Paa samme maade har de ogsa spillet en uproportionalt stor rolle i praktisk taget enhver form for kulturel aktivitet , selvom der ER… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Michael Laudahn

Så meget kan i hvert fald siges, at du med Kevin MacDonald er kommet i berygtet selskab.

Goten
11 years ago

@ Info

Bra sammanfattning av Tamas.

På Flashback finns en diskussion hurvida Tamas är jude eller ungrare. Frågan är relevant med tanke på Ungerns historia och på det som idag händer i Ungern.

https://www.flashback.org/t1022709

Anders
Anders
11 years ago

Shariagängens milisstyrkor har aktiverats för att genomföra utrensningsaktioner mot alla eventuella potentiella Lasermän och -kvinnor. Mediebevakningen av påstådda och verkliga beskjutningar i Malmö börjar tangera gränsen till uppvigling. I Ruanda hetsades hutuer via medierna att genomföra ett folkmord på tutsier, och nu kan man kan nästan förledas att tro att medierna önskar se machetesvingande shariagäng på gatorna. Varför då ? Är det så att man hoppas att just nu tända den gnista som alla fruktar ska få krutdurken att explodera ? http://www.svd.se/nyheter/inrikes/gangmedlemmar-jagar-efter-malmoskytten_5563283.svd En roligare artikel finns att läsa i DN. För den som trodde att den nigerianska terrorgruppen Boko Haram,… Read more »

Gunnar Biering
11 years ago

En professor i antisemitisme, der bliver overrasket over antisemitismen blandt muslimer i Belgien?

Han er jo totalt ukvalificeret til sit arbejde! Og det er sådanne eksperter, der mener sig kvalificerede til at retlede os almue og give vore politikere råd!

Ikke så sært, at landene stander i våde.

Info
Info
11 years ago

LASERMANNEN I MALMÖ OCH SVENSKA MEDIER Experten på ”lasermannen” John Ausonius, ungraren Gellert Tamas, har ju i en bok ”övertygande” beskrivit, hur Ausonius, starkt påverkad av ”rasisterna” inom Ny Demokrati, i början på 1990-talet inspirerades till att skjuta på obekanta personer med utländskt utseende (Stockholm, Uppsala). Tamas fick för sin bok en oerhörd, officiell uppskattning och blev någon tid närmast en följetongsfigur som intervjuobjekt i Sveriges radio. Nyligen plockades han åter fram och dammades av, den här gången för redogöra för hur den ”nya lasermannen” i Malmö troligen hämtat sin inspiration från Sverigedemokraterna. Under året hade mer än femtio skottlossningar… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x