25
okt
Seneste opdatering: 25/10-10 kl. 1856
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Tankerne vandrer 46 Ă„r tilbage: Blow-up – Antonioni (Yardbirds Scene) (Saudi Arabien for genusprofessorer: Sexliv mellem saudiske menn og kvinner er en katastrofe, – lesbiske forhold pĂ„ si er utbredt.)

Svensson, Svensson

Man kan synes det er lidt besynderligt at diskutere en eller flere skytters motiv, inden de er pĂ„grebet – hvis de bliver det – men ikke halvt sĂ„ besynderligt som at hĂžre Per Svensson, nĂŠvnt i kronikken nedenfor. Ubehageligt og utilbĂžrligt at SD pludselig introducere politiske argumenter i en politisk debat, nĂ„r nu Per Svensson mente, han alene besad formuleringsprivillegiet. Nu havde det Svenssonske verdensbillede det lige sĂ„ godt i sin villa med havudsigt og i sin hule i absolut, uberigede Rörsjöstaden. Fhv. minister Bodström er flygtet til det vestlige Massachusets, det kan man ikke fortĂŠnke ham i, nĂ„r man betragter det han lader bag sig. Hvor skal Svensson tage hen, den dag nogle finder pĂ„ at oversĂŠtte “frĂ€mligsfientlighet” til “journalist- og politikerfientlighet” ?: Hör Per Svensson, kulturskribent pĂ„ Sydsvenskan och Erik Almqvist, pressekreterare hos Sverigedemokraterna.P 1 Sverigedemokraterna, Skotten i Malmö, min 17:28

Det MalmĂž, vi elsker

Journalister har jo travlt, sĂ„ de har sikkert ikke haft tid til at undersĂžge det velhavende, fredelige, globaliserede MalmĂž, som det fremtrĂŠder i det daglige: (MalmĂž 293. 909 indbyggere) Hver 5. MalmĂžbo rammes af en anmeldt forbrydelse – hvert Ă„r, de ikke anmeldte ufortalte.

Samtlige anmeldte forbrydelser 2009: 62.066 (Exel)
Drab: 10 (heraf 5 med skydebÄben)
DrabsforsÞg: 38 (heraf med skydevÄben 12)
Mishandling (inkl. grov) 3.566
Fuldbyrdet: VoldtĂŠgt: 168 (heraf 22 mod barn under 15)
RĂžverier: 965
Pyromani (grov mordbrand) 212
Narkotikaforbrydelser: 3.948

Til sammenligning havde hele region Hovedstaden (1.680.271) i alt183. 671 straffelovsovertrÊdelser i 2009, f.eks. 124 anmeldte voldtÊgter og 21 drab i 2009. Forholdet imellem indbyggerantal og forbrydelser var altsÄ i 2009 i MalmÞ 21,12% i KÞbenhavns Hovedstadsregion 10,93% forbrydelser, dog betydeligt vÊrre for MalmÞ hvad angÄr grove forbrydelser.

Dialog
Den jÞdiske professor professor Joël Kotek, ekspert i anti-Semitisme og Holocaust, havde arrangeret religionsdialog i Bryssel-Molenbeek. Alene tanken:

“I was shocked by the hate of the demonstrators. The least one can say is that the climate in Belgium is not favorable for this type of encounter. It’s a time of black and white, of manicheism, not of dialogue.”Jihad By Vuvuzela

Dialog II

Den Ă„ndelige vejleder for Tower Hamlets nye borgmester, Luftur Rahman. (London borough becomes ‘Islamic republic.)

Dialog III

En kvindelig Bent Melchior i Stockholm. Hun har ikke rigtig opfattet noget af det hele, bortset fra at hun risikerer “at gĂ„ under.” Ja, mon ikke ?

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Michael Laudahn Du spĂžrger om du nu er anti-semit fordi du bl.a. henviser til Kevin MacDonald. SĂ„ er der givetvis rigtig mange af os herude, da vi er en del der gennem Ă„r har undret os bl.a. brĂždrene MelchiorÂŽs holdning til og arbejde for den muslimske indvandring til bl.a. Danmark. Jeg forstod ganske enkelt ikke hvordan det kunne vĂŠre de arbejdede for dette, da de selv vel mĂ„tte siges at have erfaringer af en slags, da sĂžnnen/nevĂžen David Melchior bor i Israel og arbejder som politiker. I tankerne sagde jeg til mig selv, at denne arbejden for islamisk tilvandring til… Read more »

holger
holger
13 years ago

Michael, prÞv at bryde igennem berlinmuren hos SIAD med en wiki-henvisnig til MacDonald. Hvis det lykkes sÄ kald mig Mads.

Mette
Mette
13 years ago

Jeg havde for et par Ă„r siden et debatsammenstĂžd med en jĂždisk dame af Melchior-typen, og hun var meget arrogant, skĂžnt anledningen var den, at en ung danske jĂžde overvejede at flytte til Israel aht. sine bĂžrn. Hun kunne overhovedet ikke se, at jĂžder havde problemer i Danmark, og det var jo godt for hende, men ikke sĂ„ lidt urealistisk. Den type var der ogsĂ„ mange af under Anden Verdenskrig og fĂžr. Jeg har kendt en af dem, der var mest aktiv med at hjĂŠlpe jĂžder over sundet, og han fortalte, hvor vanskeligt det var at overtale mange af isĂŠr… Read more »

Mette
Mette
13 years ago
Reply to  Mette

Jeg er helt uenig.

Ole Burde
Ole Burde
13 years ago

Kevin Macdonnald er ikke alene om vaere godt irriteret over en vids type “progressive ” joeder , jeg tror at et flertal af Israelere er mindst lige saa frustrerede over at blive sat i baas sammen med typer som feks Melchior , eller hans svenske doppeltgaengerinde. Uheldigvis includerer dette flertal iIKKE de israelske TV journaister… Macdonnald har sandsynligvis ret i at joeder har spillet en uproportionalt stor rolle i udformingen og udbredelsen af den politiske korrekthed . Paa samme maade har de ogsa spillet en uproportionalt stor rolle i praktisk taget enhver form for kulturel aktivitet , selvom der ER… Read more »

Mette
Mette
13 years ago

Michael Laudahn

SĂ„ meget kan i hvert fald siges, at du med Kevin MacDonald er kommet i berygtet selskab.

Goten
13 years ago

@ Info

Bra sammanfattning av Tamas.

PÄ Flashback finns en diskussion hurvida Tamas Àr jude eller ungrare. FrÄgan Àr relevant med tanke pÄ Ungerns historia och pÄ det som idag hÀnder i Ungern.

https://www.flashback.org/t1022709

Anders
Anders
13 years ago

ShariagĂ€ngens milisstyrkor har aktiverats för att genomföra utrensningsaktioner mot alla eventuella potentiella LasermĂ€n och -kvinnor. Mediebevakningen av pĂ„stĂ„dda och verkliga beskjutningar i Malmö börjar tangera grĂ€nsen till uppvigling. I Ruanda hetsades hutuer via medierna att genomföra ett folkmord pĂ„ tutsier, och nu kan man kan nĂ€stan förledas att tro att medierna önskar se machetesvingande shariagĂ€ng pĂ„ gatorna. Varför dĂ„ ? Är det sĂ„ att man hoppas att just nu tĂ€nda den gnista som alla fruktar ska fĂ„ krutdurken att explodera ? http://www.svd.se/nyheter/inrikes/gangmedlemmar-jagar-efter-malmoskytten_5563283.svd En roligare artikel finns att lĂ€sa i DN. För den som trodde att den nigerianska terrorgruppen Boko Haram,… Read more »

Gunnar Biering
13 years ago

En professor i antisemitisme, der bliver overrasket over antisemitismen blandt muslimer i Belgien?

Han er jo totalt ukvalificeret til sit arbejde! Og det er sÄdanne eksperter, der mener sig kvalificerede til at retlede os almue og give vore politikere rÄd!

Ikke sÄ sÊrt, at landene stander i vÄde.

Info
Info
13 years ago

LASERMANNEN I MALMÖ OCH SVENSKA MEDIER Experten pĂ„ ”lasermannen” John Ausonius, ungraren Gellert Tamas, har ju i en bok â€Ă¶vertygande” beskrivit, hur Ausonius, starkt pĂ„verkad av ”rasisterna” inom Ny Demokrati, i början pĂ„ 1990-talet inspirerades till att skjuta pĂ„ obekanta personer med utlĂ€ndskt utseende (Stockholm, Uppsala). Tamas fick för sin bok en oerhörd, officiell uppskattning och blev nĂ„gon tid nĂ€rmast en följetongsfigur som intervjuobjekt i Sveriges radio. Nyligen plockades han Ă„ter fram och dammades av, den hĂ€r gĂ„ngen för redogöra för hur den ”nya lasermannen” i Malmö troligen hĂ€mtat sin inspiration frĂ„n Sverigedemokraterna. Under Ă„ret hade mer Ă€n femtio skottlossningar… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x