27
okt
Seneste opdatering: 27/10-10 kl. 2226
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Stråmænd eller lige på kornet? Ingen der følger debatten kan hævde at dette er ved siden af. Eller rettere, det er jo netop det som definerer kløften. Med ganske små tilpasninger har vi også her det danske politiske og kulturelle landskab (LFPC).

Så nåede navnet Muhammed førstepladsen i England og Wales

Mohammed is now the most popular name for newborn boys in England and Wales ahead of Jack and Harry, it emerged today. The name, when 12 different spellings were included, was given to 7,549 youngsters in 2009, official statistics revealed. Oliver was the second most popular and it was given to 7,364 boys in England and Wales in 12 months. […] Mohammed is now the most popular name for baby boys ahead of Jack and Harry

… Men selv i lyset af 98% ‘islamofobe’ læsere vil én avis ikke give sig

Det er stadig utænkeligt at opleve et mainstreammedie omtale EDL uden etiketten ‘far right’, eller anførselstegn om islamisering. Hvor stor en overvindelse det åbenbart kræver at holde op med at forklare læserne virkeligheden med  facitliste og pegepind ser man illustreret her, hvor man altså er oppe imod 98% af egne kunder i butikken (LFPC).

A FAR-RIGHT group has vowed to “close down” any town that ditches British traditions and shows favouritism to Muslims.

The English Defence League said it has written to every council in the country threatening a mass invasion if they ban the word “Christmas”. It includes using the term “winter festival” in case Christmas upsets Muslims.

EDL leader Stephen Lennon said “working class people” in the UK were “at boiling point” over what he says is the “Islamisation of Britain.”

His declaration comes after yesterday’s Daily Star poll found 98% of readers fear that Britain is becoming a Muslim state. […] EDL THREATEN TO “CLOSE YOUR TOWNS” OVER XMAS BANS

Halløj i Maldiverne: Turister kaldt ‘svin’ og ‘vantro’ på lokalsprog

A luxury resort in the Maldives has sparked outrage after a video appeared on You Tube showing members of staff abusing and mocking their guests using a language they were unable to understand.

Employees at the Vilu Reef Beach and Spa resort can be seen calling a European couple ‘infidel’ and ‘swine’, using the island’s penal code as a marriage document, and calling their guest’s marriage illegal in their native Dhivehi tongue throughout a 15-minute wedding ceremony.

According to the Maldive news service Minivan News, the video which was uploaded to You Tube ‘as a joke’ shows an employee named Hussein Didi conducting a service as a ‘celebrant’ – a person who is empowered to perform a religious ceremony.

‘You are swine. The children that you bear from this marriage will all be bastard swine,’ he says to his guests. […]

The hapless couple remain oblivious as the ‘celebrant’, surrounded by 10 – 15 employees, calls for the marriage to be enshrined in Islamic law, followed by further personal insults against the couple.

“Germs of anger and hatred will breed and drip from the tips of your penises,” he continues. ‘So now, in Maldivian law, in Islam, you are already married’. […] Foreign couple mocked as ‘infidel’ and ‘swine’ during wedding ceremony at luxury Maldive resort

Selvjustits i Malmø

«Lasermannen» skal dø. Malmö-skytteren mistenkes for å stå bak 19 skyteepisoder som til nå har skadet åtte personer og kostet ett menneskeliv. I nesten alle tilfeller har den ukjente skytteren hatt innvandrere som mål.Over 90 prosent av innbyggerne i Rosengård er innvandrere. Fadi Kassem Mohammed gir ikke opp jakten før «Den nye Lasermannen» er tatt. Væpnede gjenger har samlet seg for å ta opp jakten på «Den nye Lasermannen». Fadi Kassem Mohammed sier: “Jeg skal klippe av ham tungen og ørene. Jeg skal kverke ham. Etterpå skal jeg gi ham til politiet uten hode,” sier Mohammed.Gjengmedlemmer til TV 2:Vi vil «torturere og drepe» Malmö-skytter, m video.

Ingen Nobelinvitation: “SD har inte rätt värderingar”
“Detta händer bara i Nordkorea, Iran och Sverige år 2010” skriver en kommentator. Jep ! Når man uinviteret vil blande sig med magteliten i teaterdemokratiet, skal man være forberedt på alt. De er så mentalt indavlede, at de ikke engang ser, de kompromitterer sig selv. Sydsvenskan bryder sig ikke om beslutningen med den sædvanlige, bagvendte logik: Partiets martyrroll stärks av det här.

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson var stursk: jag kommer att bjudas på Nobelfesten.
Nu nobbas han.Sju partiledare i riksdagen är inbjudna men inte SD:s partiledare Jimmie Åkesson, bekräftar Michael Sohlman, vd Nobelstiftelsen.Men nu blir det inte så. Nobelstiftelsen menar att de inte kan ställa sig bakom SD:s främlingsfientliga ideologi. Därför kommer inte Jimmie Åkesson att bjudas in till Nobelfesten.Åkesson portas från Nobelfesten

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
37 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Relateret vinkling af info- winter festival brugt i stedet for jul – var der i TV2 nyhederne i går et indslag om Halloween, hvor en person nævnte sidstnævnte begivenhed udfyldte en plads i kalenderen. Dette efter min hukommelse. Er det at kunne udfylde en plads i kalenderen tilstrækkelig begrundelse for noget, til at dette noget bliver en begivenhed?
Angående navnepopularitet kunne der ses lidt andre argumenter nævnt på:
http://blog.tv2.dk/literally/entry386946.html

JacobCT
JacobCT
11 years ago

NB: Nogle burde undersøge HVEM DER EGENTLIG bliver inviteret til den Nobel-fest.
Mon ikke der skulle være nogle direkte anti-demokratiske kræfter til stede – de ville ligne
svenskerne dårligt hvis det ikke var tilfældet…..

Morten - - -
11 years ago

“… Men selv i lyset af 98% ‘islamofobe’ læsere vil én avis ikke give sig”. Det minder om Ekstra Bladets vej fra en stor avis til en lille. I slutningen af 70’erne satte Ekstra Bladet en tyk sort ramme om de læserbreve (og der var i starten mange!) som gik imod den redaktionelle, indvandringsvenlige, linje og anbragte følgende overskrift over: RASENDE RACISTER SKRIVER. Efter bladets kampagne “Racismen marcherer i Danmark”, stivnede den ene side i debatten af skræk. Det varede til begyndelsen af 90’erne med få undtagelser som Ole Hasselbalch og Søren Krarup, og andre. Sidstnævnte fik medieadgang, fordi hans… Read more »

Info
Info
11 years ago

MICHAEL SOHLMAN ELLER OHLY/REINFELDT? Nobelstiftelsens Michael Sohlman har uteslutit en ledare för ett svenskt riksdagsparti, sverigedemokraternas Jimmie Åkesson, från nobelfestligheterna. Övriga partiledare är välkomna. Michael Sohlman växte upp i Moskva (där hans far var ambassadör) under Stalin-tiden. Efter skolgång på internatskolan i Sigtuna tog hans raketartade, närmast självgående, politiska karriär fart. Han arbetade i början av 1980-talet för socialdemokraternas riksdagsgrupp och har varit statssekreterare under flera socialdemokratiska regeringar. Sedan 1 maj 1992 är han VD för Nobelstiftelsen. Alltså en politiskt tillsatt VD. Att han i ondskefullt syfte omtolkat en mening i Nobels testamente är uppenbart för alla. Men frågan är,… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Info

OK, det må vel tåles denne gang. Men SD kommer til at vokse, og en skønne dag kan man ikke mere opføre sig sådan overfor riksdagsmedlemmer, der hyppigt ses i medierne. De kan ikke behandles som pariaer i al fremtid.

JacobCT
11 years ago
Reply to  Mette

nej måske ikke Mette, men de vil prøve sålænge de kan.
husk, at de er rettroende – også de politisk korrekte

Høgsbro
Høgsbro
11 years ago
Reply to  Info

Jeg kan lige se Reinfeldt blive væk fra Nobelfestlighederne. Jeg tror mere på at det er Nobelkomiteen selv der roder.

Per M
Per M
11 years ago

Denne her kan vel også være velkommen hvis der er nogen der tør bruge en på øsen.

Den er godt laved

Per N.

http://www.youtube.com/watch?v=j6sHCNenl84

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
11 years ago

Hvis de bander i Malmø ikke passer meget på, ender det med, at snigskytten kan skyde dem i helt lovlig nødværge. Det ville godt nok være ærgerligt.

Morten - - -
11 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

@ Ulla Lauridsen

“Hvis de bander i Malmø (…)”

Altså – hvis de bander mere i Malmø, end andre steder, er det måske fordi de har mere at bande over …

Har du tænkt på det ?

– – –

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Af samme uhyrlige kaliber er den behandling som Nobelstiftelsen giver SD ! Den er primitiv og helt uden dannelse og pli ! Hvorfor kan folk ikke opføre sig ordenligt længere ? Jeg mener, at der dagligt kræves af OS = de vantro, de oprindelige befolkninger i de europæiske lande, at vi skal udvise imødekommenhed og være inkluderende overfor de indvandrere der kommer/er kommet hertil. Men lige så snart VI beder om den sammen imødekommenhed fra ” de andres” side, herunder også f.eks. Nobelstiftelsen, jamen så får vi besked og den er ikke videre imødekommende ! Faktisk tror jeg VI, befolkningerne… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Mon ikke at der trods alt er mange svenskere, som mener det samme som os om Nobel komitéens beslutning, selv om de ikke stemte på SD.

Jeg tror ikke, at det er klogt at fare så hadefuldt frem.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

LIVA Den fortælling gjorde mig virkelig vred ! At det er gået SÅ hurtigt med at få et sådant sygehus gjort til islamisk medspiller – det er da uhyrligt ! Enten er det min tidsopfattelse den er gal med eller det ER virkelig gået tjept ? Jeg kan da selv godt få kuldegysninger ved tanken om at skulle hospitaliseres, for hvem ved om folk er venligt eller fjendtligt stemte overfor vantro om ca. 5-10 år ? Jeg håber at den omtalte patient vil få denne fortælling ud til offentligheden også fordi der burde ske et og andet overfor personalet,som har… Read more »

Jonny
Jonny
11 years ago

Så här står det på Nobelstiftelsens officiella nätplats (förlåt, the official website of the Nobel Foundation, skall det naturligtvis vara), “Nobelprize.org”.

”The Foundation is represented by a Board, which has its seat in Stockholm and consists of seven members and two deputies, Swedish or Norwegian citizens, who are elected by the Trustees of the prize-awarding bodies.”
h t t p://nobelprize.org/nobel_organizations/nobelfoundation/tasks.html

Bara norska och svenska medborgare får alltså ingå? Ren rasism!

JacobCT
JacobCT
11 years ago

Altså 90% af beboerne i Rosengården er indvandrere og skyderierne foregår der…..
Er der SLET ingen svenskere som synes det kunne være nærliggende at tro, at skytten er indvandrer ??

N. Bacon
N. Bacon
11 years ago

Det var en nyhet att Nobelstiftelsen anser sig behöva “ställa sig bakom” varje gästs ideologi. Och kanske en ännu större nyhet att man under många år alltså har “ställt sig bakom” en ideologi som mördat miljontals – kommunismen. Nobelkommittén drar alltså sitt strå till stacken för att splittra Sverige – 6 procent av väljarkåren skall alltså veta att de tillhör en pariakast. Det finns inga vi och dom. Utom dom där SD-arna förstås..

Anders
Anders
11 years ago
Reply to  N. Bacon

Ja, och dessutom är det helt i sin ordning att dra alla SD:are över en kam för de har inte lika värde.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Anders

Det er noget rigtig skidt at repræsentanter for svenske borgere udelukkes fra Nobel højtideligheder. Nobelprisens stifter er svensker – og nu udelukkes repræsentanter for netop svenskere…

Mette
Mette
11 years ago

Kan I huske det svenske firma Brandos, der sælger sko online, og som reagerede voldsomt hyklerisk på Sverigedemokraternes indtog i Riksdagen?

Kan I også huske, at Jyllands-Posten gav SD en masse gratis publicity/støtte?

I dag kan man se Brandos reklamere i JP’s online avis øverst til højre på forsiden i skift med andre reklamer, og det er ganske givet en dyr placering. Så “dyden” holdt ikke ret længe.

Brandos’ grådighed er åbenbart stor.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Mette

Nå ja – deres snak om moral kunne de nu stikke op i en vis del af kroppen. I forvejen solgte de sko fra masser af firmaer, som, og det er dokumenteret, bruger børnearbejde, underbetaler deres voksne arbejdskraft, ikke betaler for overtid og – i øvrigt – arbejder snævert sammen med trafficing ringe. Og dén ligegyldighed er – her bruger jeg ordet efter moden overvejelse – ren racisme.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Victor

Føj. Det var da modbydeligt. Og nu hvor vi er ved udnyttelse af børn. Du har læst Sam Solomens bog, ikke? Kan du oplyse, hvor i Koranen det er beskrevet, hvad der venter de gode muslimer i deres materalistiske paradis. Fx det der med de unge drenge til vellyst for den mandlige muslimer? Sura? Jeg funderer stadig over, om de muslimske kvinder må nøjes med at drikke sik kanonfulde til evig tid i paradiset, mens deres mænd tumler rundt med jomfruerne og drengene. Under de omstændigheder er det vanskeligt at forestille sig, hvad der driver dem til at blive martyrer,… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Mette

Nej, Mette. Det har jeg ikke. Jeg må indrømme, at jeg holder mig meget langt væk fra de teologiske aspekter af troen. Dem forstår jeg mig ikke på og orker ikke at sætte mig ind i. Er vel nærmest anti-teist. I hvert fald anti-monoteist.

Mit udgangspunkt er mere den politiske og militære side af islam. Der kan jeg sætte mig ind i tankegangen og forstå analyser og handlinger.

Anders
Anders
11 years ago

Selvjustits i Malmö:

Tack, DR Tv2 ! Det här är precis medievänsterns mål, machetesvingande blodtörstiga islamister på Sveriges gator på jakt efter “borgarsvin” att massakrera. Det är ju exakt vad marxist-leninisterna har jobbat så hårt, men ack så fåfängt, för i alla år fram till 70-talet – ända tills någon kläckte den fantastiska idén om “det multikulturella samhället”. Det kommer att bli ett massmord. Vänstern kallar det “revolution”.

Liva
Liva
11 years ago

OT Har I læst om den arme patient der er blevet kaldt racist af personale på Næstved Sygehus? Blot fordi hun har kritiseret religiøst tørklæde som del af arbejdsdresskode. Det tilfælde giver en meget god grund til netop at kritisere islamisk tørklæde igen og igen. Jeg læste om det på Hodja bloggen. Hvis det står til troende, så må politikere f….. igang med at fjerne hijab fra arbejdsdresskode nu! Stakkels kvindelige patient at blive behandlet på den ydmygende måde af sygehuspersonale!!! Føj! Det er næsten ikke til at fatte at sygehuspersonale i Danmark kan få sig selv til at behandle… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Da jeg lægger meget mærke til folks stemmer og disses “musikalitet”, noterede jeg mig, at der er gjort meget ud af stemmerne i denne tegnefilm. Hun – “den gode” – taler i korte kommanderende sætninger med fjendsk tonefald. Han “den onde” forklarer og forklarer i et imødekommende og mere og mere indtrængende tonefald. Begges stemmer ændrer sig mod slutningen, så at det står klart, at “dialogen” blot har skabt en større breche imellem dem. Det er jo det, vi andre har oplevet i årevis. Men jeg synes, at jeg i den seneste tid har mærket en glidning mod større enighed.… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  LFPC

Ja, stemmerne virker syntetiske på en “teknisk” måde.

Anderledes med Anders Foghs skrækkelige gnækken med anspændte stemmebånd, og tuttilukoret Sahlin, Wallström og Bjerregaard der blot lyder som søvngængere, når de forsøger at tale som mænd med stor pondus og eftertanke. 🙂

Scarlet P
Scarlet P
11 years ago
Reply to  Mette

Stemmerne er syntetiske. Man kan vælge mellem forskellige sprog, dog ikke dansk. Det er muligt at manipulere med diktion og tempo ved at forsøge sig frem med alternative stavemåder og tegnsætninger og indsætte pauser.

I denne film taler Zenia med stemmen “german female”, og Filip-Emil taler med “dutch female 1”:

http://www.xtranormal.com/watch/7485835/

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  LFPC

Det er godt udtrykt – holde ud mellem to fingre.

Scarlet P
Scarlet P
11 years ago
Reply to  LFPC

Det er nemt og ganske gratis på http:w ww.xtranormal.com/index

annonym
annonym
11 years ago

Jeps, fanger meget godt en typisk diskussion. De argumenter han fremfører bliver jo end ikke hørt.

Men spørgsmålet er, hvordan eller måske rettere hvad, man kan gøre i situationen får, at få åbnet så meget, at ens argumenter faktisk blive hørt hos “modstanderen”.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Jag har sedan en längre tid noterat att ni har en politiker vid namn Marianne Helved. Frågan är om man inte egentligen borde lägga till ett litet e till hennes namn?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Haha, tæt på – hun hedder “Jelved” [jel-veth], men tanken er da nærliggende 😉

( Helvede [ hel-veth-e] )

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Der har længe gået rygter, om at Blair’s svigerinde er skrupskør, men nu er hun kammet helt over. Nå, men gid hun rigtigt må komme til at nyde “kulturberigelsen” og islams indbyggede kvindeundertrykkelse for alvor 😉 Det bliver så rigtigt interessant at se, hvad der sker, når hun en skønne dag forhåbentlig har fået nok … måske ved hun endnu ikke, at bordet faktisk fanger? http://jp.dk/udland/europa/article2224495.ece Blairs svigerinde konverterer til islam Af LASSE SKYTT Offentliggjort 25.10.10 kl. 22:01 Hun håber at kunne påvirke Tony Blairs “forudfattede holdninger til islam”. “Radikal islam og radikale islamister udgør den største trussel imod verden”.… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Ja, det lyder altsammen meget velkendt.

Men suk, jeg tror efterhånden, at de fleste danskere bruger ordet liberal i den amerikanske betydning og uden at fatte, at det på dansk betyder noget andet.

37
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x