30
okt
Seneste opdatering: 31/10-10 kl. 2317
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kitman TV: “We Will Hold You to Account”, Paul Weston in Amsterdam.

Paul Weston: Women don’t understand war

“Nick Griffin is a Holocaust-denying Nazi lunatic but in my view he is also stupid. He could have got back to Bonnie by saying that there is UN declaration of the rights of indigenous people,” he says.
“I don’t believe that we have the right to go anywhere in the world and dictate how people should live. I understand that back in the day that is what England used to do, and I look at that with distaste. But I believe we are being colonised here in the UK.”
Weston goes as far as actually predicting the war in the UK in the next twenty years. In his views white working class kids will go fight against immigrants.”You don’t understand this. You are a woman. Women don’t understand war. High-testosterone men always find the reason for the war,” he says.Interview: Paul Weston

Britisk politi beskytter EDL ….. i Holland

[…] According to EDL people who were passengers in the minivan, the British police had accompanied the EDL to Amsterdam to offer them what protection they could. When the EDL guys had to abandon their van and run for it, and the Dutch police declined to protect them, the Metropolitan Police beckoned their compatriots over to their own police vehicle and gave them protection while accompanying them the rest of the way to the venue.

A little while later the British police assessed the situation and determined that it would be very difficult to protect the EDL much longer, given the presence of the violent leftist mob, and the — shall we say — diffident attitude of the Dutch police towards their English visitors. So Tommy Robinson was forced to give an abbreviated version of his speech ahead of schedule, and then the EDL departed.

This report casts the Metropolitan Police in a new light. The London cops, after all, have often been the object of anger and derision on the part of ordinary Britons who oppose the Islamization of their country and are victimized by the police.

But things are not always what they seem, and it appears that the EDL have at least a few friends on the police force — even if those doughty coppers have to travel all the way to Amsterdam to be able to show their true colors. The Metropolitan Police: Guardian Angels?

Steyn: “Head for the hills”

Overskriften henviser til titlen på et planlagt foredrag af Mark Steyn i London, ikke overraskende udsat for problemer med at finde steder der vil lægge lokale til. Interviewet her ved Roy Green i to dele er radio, men Steyns ord kan altid med lethed stå alene. Del I og del II (LFPC).

Cat Stevens/Yusuf Islam – de anstændiges kæledægge

Intet er mere overfladisk end de anstændiges sværmeri. Således har Yusuf Islam netop optrådt ved Jon Stewarts og Stephen Colberts såkaldte “Rally to Restore Sanity” i Washington D. C., vendt imod bl. a. “fear-mongers and doomsayers” – sådan nogle som os, eller tea party-bevægelsen i USA. Roger L. Simon stiller det spørgsmål der nødvendigvis må stilles, nemlig om disse mennesker handler ud fra sympati for fjenden, eller om de bare er dumme:

[…] So what’s up with Stewart and Colbert? Why would they have a man like that singing at their event? Is this PC cultural relativism gone berserk? (“Hey, dude, it’s cool. Yusuf’s into the fatwa thing, you dig? He loves Khomeini just like Foucault did. All cultures are equal, you know. Who are we to judge?”) If that’s so, why not invite Khalid Sheik Mohammed to perform? He actually took the head off Daniel Pearl. He didn’t just talk the talk. He walked the walk.

But I think there’s another explanation for Islam’s appearance and it’s much simpler: Stewart and Colbert are dumb and uniniformed. Although they pretend to be more, they are just mildly talented entertainers with the depth of a petri dish who rely on their writers to stoke them with material and ideas. And no one told them Cat Stevens supported killing a fellow artist merely for exercising free expression. And unlike many of you, they simply didn’t know themselves. They thought he was, you know, just a peaceful ex-hippie dude who went Islamic spiritual instead of zen. […] Roger L. Simon: Jon Stewart and Stephen Colbert: Are They Pro-Islamofascist or Just Stupid?

Man kunne selvfølgelig lade den mulighed stå åben at Stevens/Islam har mildnet sin islam siden 1989, problemet er bare at han ikke engang har lavet en ‘Ole Sohn’, han benægter at han har sagt som det bl. a. er dokumenteret i dette videoklip, og i øvrigt gjort sig anstrengelser for at få dokumentationen fjernet fra YouTube.

Meget mere dokumentation her (LFPC): Ed Driscoll: Video: Riding the Peace Train ; So, How Much Sanity Was There in D.C. Yesterday? (Updated)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] stifter René Stadtkewitz og Rabbi Jon Haussmann, Toronto (foto nedenfor), Sam Solomon, Paul Weston, Arthur Legger, danske og svenske parlamentarikere og adskillige nordmænd. Flere fotos, video og […]

Kenneth
Kenneth
11 years ago

Fantastisk god tale af Weston.

Kunne næsten ikke være mere enig.

Han bruger virkelig ned i det multietniske samfunds mange svage punkter.

Og så fortæller han præcis hvad Islam egentlig er: En religion af blod og krig.

Vi er ikke i krig mod Islam, Nej men Islam er i krig mod os.

JacobCT
11 years ago

, NB Britisk politi beskytter EDL ….. i Holland

apropos så har hollænderne jo også gode traditioner for at stå passivt og svigte sine pligter til
at beskytte de svage….

Der var jo en “historie” om hollandske FN soldater i Srebrenica som i juli 1995 så passivt til mens
mere end 7.000 bosniere blev dræbt i en massakre..

Mon ikke man kan finde mange af den slags eksempler?

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Via JiM: Udvidelse af suverænitet hævdes foretaget fra islamiske landes organisation OIC, dette foregået ganske upåagtet af medier.
http://www.americanthinker.com/2010/09/oic_and_the_modern_caliphate.html

nobody
nobody
11 years ago

Twisted Sister – We’re Not Gonna Take It: http://www.youtube.com/watch?v=KOqk_q4NLLI

Prudentius
11 years ago

“a bloodless genocide” siger Weston.

Men det vil ikke fortsætte i længden.

Der er kun tale om en overgang imellem stadier.

Jeg husker at en hans landsmænd, en lille pige, blev lavet til kebabs.

Armenierne og assyrerne har også prøvet det.

Victor
Victor
11 years ago

Det bliver sgu sværere og sværere at finde ud af, hvad Merkel egentlig mener. Nu vil hun have flere indvandrere i den offentlige sektor:

http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1325161/Angela-Merkel-More-immigrants-work-state.html

Måske er der en logisk stringens her. Jeg kan bare ikke få øje på den.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Victor

Jeg tror, at vi er nået til et af de første desperate stadier, hvor man griber efter alt og håber, at det er halmstrå. Men det er efter min mening omsonst. Dette er et kritisk tidspunkt i vort “skæbnedrama”, som det bliver kaldt på den første af de seneste videoer fra document.no. Hvorfor skulle kvinder i øvrigt ikke forstå krig? Har vi mon ikke altid betalt en høj pris for dem og ofte selv været skyldige i at kaste benzin på diverse bål! I de islandske sagaer er det ofte kvinderne, der hidser til konflikt og hævn, mens mændene fremstilles… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Mette

Mette – jeg ville ønske, jeg kunne finde et interview, jeg en gang læste – med Fidel Castro. Der fortalte han om de kvinder, der havde kæmpet med ham oppe i bjergene. Det viste sig, at de var de bedste guerilla-soldater og derfok fik de også de bedste våben…hvad en del af mændene så brokkede sig over. Derefter fortalte han, hvorfor han mente, at kvinder er de bedste soldater. Der er mange eksempler på det – i Vietnam, hos LTTE på Sri Lanka, i IDF….. eller i DK http://www.information.dk/217984 Det kunne minde lidt om retorikken med, at bøsser ikke kan… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Victor

Victor. Det var en god artikel, og jeg er enig i, at “Flammen og Citronen” var alt for poleret. Det der med bilen var jo helt vildt. Har Information ændret sig? Der har været henvisninger til en del gode artikler i det sidste års tid, synes jeg. Kvinder kan – for det meste – gøre det, som vi føler, at vi er nødt til at gøre, men sommetider skal der meget til. Jeg har boldøje, og nogle gange havde min eks og jeg en konkurrence om, hvem der ramte bedst med en salonriffel. Det endte altid uafgjort, og han havde… Read more »

Pk
Pk
11 years ago

Cat Stevens/ Yusuf Islam fik en PRIS af EU for nogle år siden.
Kan ikke huske hvorfor, men er ikke i tvivl om hvad EU er i stand til.
Europas ødelæggelse.

Liva
Liva
11 years ago

Tak for at vise talen af Weston. Det gør danske MSM ikke. Typisk for vor tid. Godt at det dog bobler i forskellige lande mht. religionskritik. Det er nødvendigt i dag – igen. Vi ser hvordan f.eks. Churchill, Karen Blixen og Søren Kierkegaard blandt mange andre nu sættes i miskredit på grund af helt reel religionskritik – midt i en multikulti tid. Religionskritik har trange kår – også derfor duer multikulti dogmet ikke. Jo mere multikulti, jo trangere kår for religionskritikere og samfundsrevsere i det hele taget. Men religionskritik og samfundsrevseri er stærk vestlig tradition og kultur, så det skal… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Liva

Carl Nielsen. En af mine absolutte yndlinge.

Victor
Victor
11 years ago

“Women dont understand war”…

Jeg tror ikke at Lyudmila Pavlichenko ville være enig 😉

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Victor

Tror jeg heller ikke mange kvindelige frihedskæmpere ville.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x