1
nov
Seneste opdatering: 2/11-10 kl. 1003
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En samtale der tager udgangspunkt i den kriminologiske undersøgelse Religious Muslim boys more violent, study says. en TV debat, der virkelig brænder på i løbet af de 54 minutter. Tyske kapaciteter uden filter fra Marktkirche i Hannover. (tysk, utekstet, Video: Phoenix-Talk “Islam und Gewalt”)

Flysikkerhed – nu med virkeligheden for øje

Jeg plejer at hævde at netop luftfartssikkerhed kunne blive en vigtig trendsætter imod fortielse og relativering. Et fly holder sig enten flyvende, eller det falder ned, og det hjælper ikke her at trække Timothy McVeigh eller rabiate abortmodstandere frem fra stalden. Spørgsmålet er selvfølgelig om den efterhånden utålelige belastning som gældende sikkerhedskriterier udsætter alle for, inklusive bedstemødre i kørestol, ender med at overtrumfe berøringsangst og forudsigeligt skrigeri og offerklynk. Lige her tyder det på dette (LFPC).

Millions of air travellers face sweeping new security tests, including passenger profiling and checks against a secret watchlist, it has emerged.

Searches could be carried out according to race, ethnicity, age and gender – a move certain to anger civil rights groups fearing Muslims will be disproportionately targeted.

The examinations will also check for criminal convictions, immigration problems and links to terror suspects. […] Crackdown on air security will single out high-risk travellers

DF burde se mere arabisk TV

Arabiske kanaler stormer frem: Beboere i Mjølnerparken kan se kanal, der er drevet af Hizbollah uden parabol. Mens Dansk Folkeparti tordner mod nyhedskanaler som Al Jazeera og Al Arabiya, peger eksperter på helt andre kanaler, der viser bekymrende indhold.
– Der er kanaler, der er drevet af folk tæt på politiske organisationer, som også har en militær side. Det er blandt andet Al-Manar, som er drevet af Hizbollah og Al-Aqsa TV med tilknytning til Hamas. Begge bliver anvendt til propaganda mod Israel, siger Jakob Skovgaard-Petersen, professor i arabiske medier på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier ved Københavns Universitet.
Han får opbakning af en kollega, adjunkt Ehab Galal fra Københavns Universitet.Trods den store politiske interesse for paraboler er der tilsyneladende hverken politikere eller eksperter, som har et overblik over, hvor udbredte de rabiate kanaler er i Danmark.Men Ekstra Bladet kan i dag fortælle, at Al-Manar lever i bedste velgående og i fuldt dagslys i en tv-pakke i en af landets ghettoer, Mjølnerparken i København. [..]
Al-Manar er på grund af rabiate udtalelser forbudt i flere europæiske lande.Blandt andet har tv-stationen beskyldt jøderne for at stå bag terrorangrebet 11.september.Foruden Al-Manar og Al-Aqsa TV viser en række religiøse arabiske tv-kanaler også indhold, som er meget langt fra vestlige værdier.På nogle af de religiøse kanaler optræder sheiker, der er ekstremt konservative.Der vises slet ingen kvinder, fordi man blandt andet mener, at de ikke skal være i det offentlige rum.Fundamentalist-tv i kabelpakke

Kjærsgaards listen omkring den varme grød

Hvis muslimer i Vollsmose og andre danske ghettoer vil bruge deres tid på at se arabiske udsendelser fulde af antisemitisme, antivestlig propaganda. krav om Israels udslettelse og overvejelser om, hvordan man bedst kan overmande Vesten for at få indført Allahs lov, skal de have ret til det…[..]

Som sagt skal indbyggerne i Vollsmose nyde deres fulde frihed til at indhente de informationer, de efterspørger. Det ligger inden for rammerne af ytrings- og informationsfriheden. På den anden side må andre af landets indbyggere have ret til at spørge, om disse al-Jazeera- og al-Arabiya-konsumenter nødvendigvis behøver at have bopæl her i landet.Hvorfor skal de være her, hvis deres hjerte hænger ved en islamisk ideologi, der forbyder enhver tanke om integration i Danmark? Skal vi acceptere en fortsat strøm af mennesker, som erfaringsmæssigt ikke vil have noget med os at gøre, men hvis gud forpligter dem til at påtvinge os deres ufrihed?
Her er vi ved problemets kerne. Det er denne virkelige trussel mod friheden, vi skal diskutere, i stedet for forbud mod parabolantenner og hadskabende TV-stationer. Nej til forbud mod paraboler 31. October 2010 – Lars Hedegaard, formand for Trykkefrihedsselskabet

Parlez-Nous à Boire

Mere autentisk bliver cajunmusik ikke, selv om det er taget fra spillefilmen Southern Comfort. The Balfa Brothers er helt uomgængelige inden for denne genre (LFPC).

Et ferieparadis for terrorister

Kenya: Terrorister og pirater fra Afrikas Horn holder weekend og tager på ferie i Kenyas hovedstad, Nairobi, hvor en hel bydel styres og kontrolleres af eksilsomaliere. Her går terrorister og pirater frit og åbenlyst omkring. […]
Den kenyanske journalist kender også adskillige eksempler på, at terrorrister og pirater tager til Europa for at slappe lidt af som flygtninge. »De ændrer blot deres navne og lever så i Danmark, Sverige eller Norge som flygtninge. Samtidig er de med til at rekruttere nye medlemmer til al-Shabaab i Europa,« lyder det fra Daud Abdi Daud. Den danske udviklingsminister, Søren Pind (V), der netop har besøgt Kenya, undrer sig over, at de kenyanske myndigheder ikke griber ind, når internationalt eftersøgte terrorister og pirater færdes så åbenlyst rundt, som det er tilfældet i bl.a. Lille Mogadishu. Forklaringen er formentlig, at det kenyanske politi udmærket kender til de eftersøgte, men ikke har kontrol over den somaliske enklave. Somaliere har i århundreder været handelsfolk og har haft en central rolle på hele Afrikas Horn. Men da Somalia i slutningen af 1960’erne blev kommunistisk, flygtede de rige somaliere til Kenya. […] ( Jyllands-Posten 01.11.2010 ikke online)

The Incompatibility of Islam and the West

by Robert Redeker

Why are the relations between Western societies and Islam so perturbed? Of course, the terror involved in the discriminant charge of “Islamophobia,” as its originator, the Iranian regime, intended, to intimidate intelligent worldwide criticism, plays a role. But there is a deeper reason: paradoxically, our era of memorial inflation forgets history. This cult of memory is an interminable act of contrition centered on a politically correct self-righteousness that erases history. That history would reveal the length and bitterness of the conflict between Islam and the West. Naive Westerners refuse to recall that this story is violent and that, from the beginning, it has been more or less obvious that a kind of permanent war has been underway. They forget that it took a mighty struggle to contain and to roll back Islam. They forget that the Judeo-Islamo-Christian harmony in medieval Spain is a fairy tale, a utopian myth fabricated to obscure for contemporary Europeans the reality of Muslim oppression. In the face of this naïve myth, historians are recovering the truth, which was quite violent. Afflicted by a willful blindness, these naïfs refuse to acknowledge the clash between Islam and the West, history’s only age-old conflict. The context is the fundamental antagonism between the values of Christianity and its offshoot, the Enlightenment (concern for the individual, for the Other, for freedom etc.), and those of Islam.

If Muslim culture has been unable to take part in the great political progress of humankind, it is primarily because the Koran forbids it on principle…….Translated from the French by Bruce Bawer

Det forunderligt velkendte amerikanske politiske landskab

Nu skal man ikke trække parallellerne for vidt, men omvendt må man sige at der er tilstrækkeligt med ligheder mellem de politisk/kulturelle modsætninger i hhv. Danmark og USA til at man vist roligt kan antage at der må være en ‘prime mover’ af en slags bag: Elitær hybris efterfulgt af folkelig nemesis, f. eks. Går det som det ser ud til lige nu venter i de amerikanske kongresvalg i morgen noget der kunne være deres 2001-valg, og bløde venstre/liberale mainstreammedier som Morgenavisen Jyllands-Posten er da også ved at anslå velkendte anstændige toner: Republikanerne “marcherer” mod flertal.

[The Democrats] have spoken openly and negatively about the populace as “mean,” “bitter,” “racist,” “homegrown terrorists,” and “scared,” and have barely concealed their contempt at the lack of gratitude, lack of capacity to “understand,” and lack of enthusiasm for the trillions of dollars poured into their pet programs.

This particular crowd has lead with ham-fisted arrogance, insolence, disrespect, and an imperiousness heretofore never witnessed or attempted by any political party in America.

This attitude has sparked a response. This response is given a name, the Tea Party, in part to give it an easy frame of reference. But do not be fooled. It is not a thing, it’s a process. It is not necessarily Republican, either. Republicans are going to be the beneficiaries on November 2, no doubt. The noxious arrogance by the supermajority emperors in the Democratic Party is going to be dealt a swift and harsh dose of karma. But the Republicans are not being rewarded, they are being entrusted. […]

The paragons of “tolerance” are shown repeatedly to be the most intolerant people in the nation. The ones whose argument in the debates has devolved into nothing more than ad hominem attacks, smears, and distortions, now fault voters for “not understanding.”

The journolistas who meet in secret, construct plans to call someone racist, carry the banner for leftism, and pretend to be “objective” are part and parcel of the Inversion Narrative. They have been slandering the Tea Party with impunity for over a year. […] CFBleachers: The Inversion Narrative

Men som i Danmark vil det nok være letsindigt at tillægge et skift i den parlamentariske kulør overdreven betydning (LFPC).

“Hvis børn kommer med skudsår, melder vi det”

Humlehaveskolen klarer sager om forældrevold med en samtale og udlevering af loven- Vi ved godt, at der er en del børn, der får en på kassen derhjemme, men vi kan ikke sende underretninger hver eneste gang. Så kunne vi sende et hav af papirer på alt muligt. Hvis der er tale om, at børn kommer med skudsår, melder vi det selvfølgelig til politiet, siger han.November 2010: Humlehaveskolen melder ikke vold mod børn

“En stor del af eleverne i 2. klasse på Rådmandsgades skole på Nørrebro i København oplever vold i hjemmet. Men i stedet for at følge loven og melde problemerne til de sociale myndigheder, valgte skolen at gå i dialog med forældrene.” (KrD,2009)

“Mange børn i socialt svage indvandrerfamilier bliver opdraget med hård hånd og fysisk afstraffelse.Skoler har pligt til at indberette enhver sag, som de får kendskab til, men det sker ikke hver gang.En klasselærer i 2. klasse på Rådmandsgade Skole i København fik et chok, da hun efter en tilfældig episode tog en snak med eleverne om vold og bad dem skrive og tegne om, hvordan konflikter blev håndteret derhjemme.To tredjedele af klassens 24 børn kunne fortælle om vold i hjemmet. Nogle fortalte om at blive slået med hård hånd, én tegnede den bøjle, han blev slået med, mens enkelte skrev, at deres mor blev slået.” (Pol. 2009)

Strygejern og fyrværkeri»: På mange områder har indvandrere og deres børn et større forbrug af sundhedsydelser, men når det gælder skader, er forbruget lavere,« fortæller Hanne Møller til videnskab.dk.Til gengæld brænder børn af indvandrere sig langt oftere på strygejern end børn med danske forældre. Forbrændinger på strygejern er faktisk fire gange hyppigere blandt indvandrerbørn.Skoldninger og fyrværkeriulykker er tre gange så hyppige blandt børn af udenlandske mødre som blandt børn af danske mødre, og forbrændingerne er oftere alvorligere.” (JP 2009) Videnskab.dk: Indvandrerbørn brænder sig oftere. (Norge oplever noget lignende:Langt flere voldssaker mot barn, utført av sine foreldre, havner på politiets bord.)

Den iranske læge fortalte om en 12-årig dreng, der med en ufattelig voldsomhed angreb alt og alle, og som de kun kunne gå ind til, når de var fire mandlige plejere samlet. Den iranske læge fortalte mig, at flertallet af disse ekstremt farlige patienter havde ét meget vigtigt fællestræk: nemlig omfattende ar efter dybtgående skoldninger. Arrene var typisk placeret på forsiden af kroppen og var ofte beliggende skråt ned over overkroppen. De var tydeligvis forårsaget af kogende vand eller olie.

– Efterfølgende har jeg gravet i sagen og fundet frem til, at det er karakteristisk for de muslimske miljøer, at de ofte fortolker vrangvillighed eller protest fra deres børn som et udslag af besættelse. Her er vi så fremme ved et meget uhyggeligt udslag af den religiøse overtro: I Koranen står der, at hvis en person er besat af en ond ånd, skal den onde ånd uddrives med kogende vand eller olie. Gad vide, om det i grunden kan undre nogen, at et lille barn, som ofte ikke bare én men flere gange bliver udsat for, at dets egne forældre overhælder det med kogende vand eller kogende fritureolie, kan gå fra forstanden?  Juni 2007: Det retspsykiatriske mummespil,

Danske læger og sygeplejersker har behandlet disse mishandlede børn i Afghanistan, uden helt at begribe hvorfor de kommer til skade i sådan et antal: De brændte børn i Helmand

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Åh, hvor det er herligt : CAIR afslører sig selv igen !

Og Spencer sætter tingene i sammenhæng så folk forstår hvad det drejer sig om.

Gad vide hvad den europæiske afdeling af The Muslim Brotherhood – som CAIR er en aflægger af – går rundt og laver .

Vi hører ikke noget, læser ikke noget hvilket ikke betyder at de ikke foretager sig noget.

Er der slet ingen vagthunde på T.M.B.s europæiske afdeling ?

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

Ja. Hvad kan deres særlige interesse i at forsvare sharia mon være … ? Jeps: gotcha !

– – –

JensH
JensH
11 years ago

@Gunnar Biering “De er vel bare pro-aktive i Oklahoma. De vil ikke have det indført. De er klogere end europæerne.” Det er de sikkert. der skal heller ikke så meget til når man ser på hvordan tingene udvikler sig i de Europæiske samfund uden man ændrer den katastrofale diskurs man er slået ind på. Men nu ville jeg have formodet, at det i forvejen var ulovligt at opsætte sineegne paralelle love og justitssystemer i USA, (incl. Oklahoma). F.eks. kan jeg da huske for et par år siden, at de føderale myndigheder slog endog særdeles hårdt ned på nogle Mormonske familier… Read more »

Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  JensH

Tja, de har det vel som os: Det, der ikke er forbudt, er tilladt. Flerkoneri er forbudt. Og mange ting i Sharia er også forbudt (at hugge hånden af folk f.eks.), men at lade døtre arve halvt så meget som sønner er vel ikke så nemt at forbyde? Osv. Men lovforslaget om forbud mod Sharia er vel mest ment som en meningstilkendegivelse?

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Jeg er alligevel imponeret over Oklahoma.

De har også forbud mod hestevæddeløb(!) i modsætning til nabostaten, Arkansas. Fordi de ikke vil have mafiaen ind – og den er, hvor der er spil. Der er ergo ikke mafia i Oklahoma.

Jeg håber, vi om mange år kan konstatere, at der heller aldrig kom sharia. – Spændende, hvordan afstemningen falder ud, hvis der er noget om snakken. Jeg googler lige 🙂

– – –

LFPC
11 years ago
Reply to  Morten - - -

CAIR lægger sag an mod Oklahoma over forbudet, og Robert Spencer siger gotcha, fordi de jo derved indrømmer at sharia og islam er uadskillelige: The Hamas-linked Islamic supremacists of CAIR here implicitly acknowledge, as Pamela Geller points out here, that Islam and Sharia are essentially inseparable — otherwise they wouldn’t be able to call Oklahoma’s ballot measure an “anti-Islam” amendment. They will mount this challenge on the claim that it outlaws things like halal meat and personal Muslim prayer, but that is unlikely to succeed, since those things don’t actually constitute the use of a law other than American law… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

OT

Som i alle sikkert ved, så er der midtvejsvalg i USA, og ud over valget til kongressen og guvenør-poster, så indebærer det også lokale folkeafstemninger, og “i Oklahoma skal borgerne stemme om et forslag om forbud mod Sharia-lovgivning”:

http://jp.dk/udland/usa/article2232746.ece

Bliver sharia-loven praktiseret i Oklahoma?? I så fald ser det sortere ud for den vestlige civilisations overlevelse end selv jeg troede!!!

Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  JensH

De er vel bare pro-aktive i Oklahoma. De vil ikke have det indført. De er klogere end europæerne. EU-eliten tror vist, at de efterligner USA. Men USA er langt mere demokratisk end EU. Bl.a. er der sat bom for centralmagtens tilraning af indflydelse fra delstaterne. Amerikanerne har en nedarvet skepsis overfor statsmagten, som vist er ældre end 1776 – den er vist nedarvet fra England og borgerkrigene der i 1600-tallet. Europæerne er måske ved at udvikle den samme skepsis overfor Brussel – af helt aktuelle årsager. De få folkeafstemninger, der ved uheld er blevet holdt i de sidste 10 år,… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

“(…) a move certain to anger civil rights groups fearing Muslims will be disproportionately targeted.”

Det ville være en smal sag at bygge profiling på statistik, med brug af eksisterende historik. Lad en computer skabe en formel!

Hvem kan argumentere sagligt imod det ? Formlen er naturligvis dynamisk. Og man kan anvende alle mulige parametre, hvis de optræder signifikant i historikken. Ikke sandt ?

– – –

Liva
Liva
11 years ago

I stedet for at DF angiveligt foreslår at forbyde parabol TV, så skulle DF gøre noget for at vise hvad det er der ses af TV i ghetto områder. Hvad er det for evt. arabiske kanaler der ses – hvad er det for en slags programmer tilvandrede forældre ser og lader børn se? Det skulle der laves undersøgelser af. Det kunne DF arbejde på at sætte forskningspenge af til.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Liva

Det synes jeg, er et fornuftigt forslag. Pia K var for hurtigt ude.

JensH
JensH
11 years ago

“Hedegaard er åbenbart flyttet til drømmeland”

Ikke forstået?? Er der nogen der netop IKKE befinder sig i “drømmeland” må det siges at være Lars Hedegaard. Han påpeger tværtimod de reelle problemer vi står med. I modsætning til politkerne som tilsyneladende stadig befinder sig i den illusion om, at disse tilvandrede mennesker fra den muslimske verden rent faktisk kan ‘integreres’ i det Danske samfund. Hvor mange milliarder skattekroner er det egentlig politikerne foreløbig brugt på ‘integrations-projekter’ og ‘kvarters-løft’??? Og hvad har vi skatteydere så fået for de penge?? Efter min mening: INTET.

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  JensH

Du har ret, de mange penge til integrationsprojekter er sikkert for de flestes vedkommende totalt spildte. Men den væsentligste grund til det kan meget vel være, at der er så meget, der trækker den modsatte vej, og her spiller den fortsatte tætte tilknytning til moderlandene efter min mening den største rolle. “Flygtningene” er tit HJEMME på ferie, dvs. i deres oprindelseslande, og de fodres dagligt med mere eller mindre propagandapræget nyhedformidling og underholdning fra disse lande. Trykkefrihedsselskabets dansk-iranske kunstnermedlem Firoozeh Bazrafkan startede i går to tråde, og den ene fremfører Lars Hedegaards synspunkter. Hedegaard er stadig trotskist, dvs. bekender sig… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Lars Hedegaard: “Her er vi ved problemets kerne. Det er denne virkelige trussel mod friheden, vi skal diskutere, i stedet for forbud mod parabolantenner og hadskabende TV-stationer” Og her rammer han virkelig hovedet på sømmet. Alle disse latterlige forbud, som eksempelvis det Franske forbud mod Burkaer, er ren symbol-politik, som jeg har mistænkt politikerne for at bruge som ren afledning af opmærksomhed fra det virkelige problem, nemlig den demografiske udvikling som uværeligt vil føre til en stadig stigende islamisering af Europa. Men hvis politkerne skal til at gøre noget ved dette virkelige problem, så skal de til at føre netop… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  JensH

Hedegaard er åbenbart flyttet til drømmeland.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  JensH

Burkaforbud er en mulighed for franske borgere at kunne se medborgeres ansigt i byrummet – uanset om borgere er mænd eller kvinder. Det er helt rimeligt. Det er ikke et forbud – men franske borgeres demokratiske ret til at kunne se medborgere i ansigtet. Det samme bør være muligt i Danmark og i alle andre vestlige lande.

Ymir
Ymir
11 years ago

@ Ole Burde. Det har du helt rett i. Men nettopp av den grunn må man kanskje motvillig gi Islam æren for vår sivilisasjon. Det er kanskje noe underlig å gi pyromanen æren for brannstiftelsen som førte til et nybygg på nabotomten, men om ikke araberne hadde kuttet båndene til den gresk-romerske sivilisasjonen i det østlige Middelhavet ville ikke Vesten eksistert. Kanskje ville bysantinerne beholdt kontrollen over vesentlige deler av Italia og paven ville verken hatt anledning eller behov for å fokusere like mye på de primitive germanske, slaviske og baltiske stammene i resten av Europa Uten den gradvise tyrkiske… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Teknisk set er der ikke noget videre problem ved at blokere en sattelitstation ved at udsende et noejagtigt moduleret stoejsignal paa samme frekvens , eller endnu bedre (vids man har raad til det ) ved at udsende et alternativt signal som er staerkt nok til at overdoeve den uoenskede station ; gerne en reklame for dansk flaesk ! Problemet er derfor af politisk-psykologisk natur , hvem har lyst til at vaere fortaler for CENSUR ? Men maaske er der ikke rigtig noget valg . Alle de aedle fortalere for ubegraenset muslimsk ytringsfrihed ved noejagtig hvad man IKKE ska’ goere. Derimod… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  Ole Burde

Tak for den tekniske afklaring Ole

Men selv med et system opsat der skulle kunne stoppe noget ulovligt uønsket, er det herfra set “blot” et spørgsmål om tid før ny brug af mange andre muligheder, før systemet igen er hullet som en si. Ellers er man ude hvor 1984 er en eventyrfortælling fra barndommens land og virkeligheden helt anderledes nemlig – total overvåget.

Gunnar Biering
11 years ago

Jeg er enig med Lars Hedegaard i, at det egentlige problem er opvæksten af danskfjendtlige parallelsamfund.
Men Pia Kjærsgaard har også ret i, at der skal sættes en stopper for TV-kanaler, der udspreder had- og terrorpropaganda. Det er faktisk ulovligt at opfordre til strafbare handlinger – det er bestemt ikke omfattet af ytringsfriheden.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Som forsøgt nævnt tidligere, her gerne gentaget, hvorledes forestilles dansk lov, på dansk territorie, opretholdt med de i straffeloven nævnte forbud mod diverse i en tid hvor muligheden for tilegnelse og udveksling af diverse af eksempelvis typen had-terrorpropaganda, og bare det at modtage nyt, betyder noget ganske andet end hvad tidligere tider kendte? “Hvordan det skulle lade sig gøre at undgå propaganda af værste slags, der opfordrer til vold og mord og martyrdom er da et af spørgsmålene. På dansk territorie er det formelt dansk lov der er gældende, men produktion kan foregå og udsendelser kan sendes fra steder hvor… Read more »

Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  Peter Buch

Had- og voldspropaganda fra satellitter er nok svært at forhindre. Men her er åbenbart tale om, at det sendes på lokale kabelnet. Man kan i det mindste gøre det så svært som muligt at begå ulovligheder. Jeg har læst, at de har forbud mod visse had-kanaler i Frankrig.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Jeg ser ikke forbud mod had-kanaler som hverken effektive eller et godt valg. Løsningen eller det væsentlige kunne være, at der er meget andet interessantere end sådan noget tidsforbrug, der optager mennesker.
Uden at være uddannet specielt på det tekniske område kan jeg kun bedømme tingene som almen iagttager og forsøg på styring, og begrænsning fører mig bekendt altid til forsøg på omgåelse, her af en teknisk art, af de der søger en omgåelse.

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Det er for sent. Ånden er – i den grad – ude af flasken. Når regimet i Iran ikke kan stoppe, at folk ser eksil-iranske sendere, så har jeg svært ved at se, hvordan DK – teknisk – skal kunne stoppe adgangen til de sendere. Og i en you-tube-tid, tvivler jeg meget på, at det overhovedet ville være muligt at stoppe informationer. (Jeg har lige logget mig ind på al-manar – det kan sagtens lade sig gøre. Og så kan jeg ellers, der, få at vide, at det skam var zionister, der skød de stakkels kristne i Baghdad). Jeg tror… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Ymir Selvfoelgelig er der andre “age old conflict”s , men som alt det der har vaeret afgoerende for europas historiske udvikling , er der den specielle dimention at hvis feks Islaam havde sejret i et par kritiske slag og dermed vaeret istand til at destruere kristendommen , saa var dette ikke bare en LOKAL haendelse , men noget som sandsynlivis ville have forandret historiens gang fuldsatendigt for HELE jordklodens befolkning . Hvis Islaam havde sejret var der sandsynlivis ikke sket noget industrielt GENNEMBRUD i renaesancens europa , ingen Galillaeo, Newton, ingen dampmaskiner OSV , og det er en reel mulighee… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Ole Burde

Ih, hvor er jeg enig med dig, Ole Burde!

Mette
Mette
11 years ago

Problemerne er ganske rigtigt for store, vi kan ikke tage imod flere indvandrere fra disse problemkulturer. Det tog mig mange år at lære at give op, at sige at noget ikke var muligt for mig at klare. Men nu har jeg lært, hvor selvdestruktivt det kan være at gå for langt, og det samme må masser af mennesker vide. Danmark kan ikke redde hele verden. Europa kan ikke redde hele verden. USA kan ikke redde hele verden. Vi kan end ikke få indført humane tilstande og demokrati i lande som Irak og Afghanistan, hvor vi dog har forsøgt efter bedste… Read more »

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  steen

Jamen, det ved du da, Steen. Vi har begge læst Flemming-bøgerne og ved, at der på de første sider stod “prøv med kærlighedens stærke arm”. Men der stod altså prøv, ikke at det er et sesam sesam, der åbner alle døre. Nogle steder gror der simpelthen ikke roser, hvor meget man end vander og gøder, og særdeles mange steder formår folk ikke at holde sig selv oppe, hvis man ikke er over dem hele tiden, eller de er pisket til at tage sig sammen. Det sidste er de sjældent under vor tids velfærd. Pengene går automatisk ind på bankkontoen. Nogle… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  Mette

Hvordan det skulle lade sig gøre at undgå propaganda af værste slags, der opfordrer til vold og mord og martyrdom er da et af spørgsmålene.
På dansk territorie er det formelt dansk lov der er gældende, men produktion kan foregå og udsendelser kan sendes fra steder hvor dansk lov ikke har magt. Det er da en umulig opgave, at ville undgå sådanne opfordringer og sådan propaganda også kan ses lokalt, set herfra.

Ymir
Ymir
11 years ago

“Historys only age old conflict”. Var ikke det litt generaliserende? Kan man ikke si at Han- kinesernes kolonisering av Indre Mongolia er foreløig siste ledd i en urgammel konflikt mellom fastboende kinesiske folkeslag og nomader i periferien, hvorav mandsjuene var de siste barbarene til å herske over kineserne? Kan man ikke på samme måte si at konflikten mellom indere, pakistanere og kashmirer er en fortsettelse av kampen mellom hinduer og moghuler?

Prudentius
11 years ago

Nogle gange bliver vores svaghed så latterlig åbenlys, at man må trække på smilebåndet. Pia, fred være med hende, der vil forhindre de små muslimer i at se muslimfjernsyn. Vores lille tykke, og bestemt sympatiske, statsminister der i et paaaaaatetisk forsøg på at vise styrke, vil rive huse ned. Ned med de onde bygninger, der skaber al den vold og kriminalitet. Skide være med at muslimerne hærger landet fra deres fæstninger/enklaver, som hele tiden for lov til at vokse igennem fortsat indvandring og høje fødselstal. BARE de ikke ser det onde mellemøstTV, fuldt af antivestlige “værdier”. Vi risikere at de… Read more »

polinos
polinos
11 years ago

Hvad skal man sige…
Reelt har vi – det vil sige den herskende klasse – jo givet op. Problemerne er alt for omfattende til, at vi kan gøre noget ved dem, så vi lukker bare øjnene, og håber, at de går over ad åre, når barbarerne (inshallah) er blevet civiliserede. Kynismen i det hele kan næsten tage pusten fra én.

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Hårrejsende citater.

Med venlig hilsen

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x