27
nov
Seneste opdatering: 28/11-10 kl. 2156
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Seneste prognose vist et sikkert flertal for forslaget:

Vi gentager forudsÊtningerne for afstemningen, og fÞlgerne hvis forslaget bliver vedtaget.Initiativteksten lyder:Forbundsrepublikkens forfatning 18 April 1999 Êndres sÄledes:

Artikel 121, stk 3-6
3: De (udenlandske statsborgere) mister uanset deres indvandrerstatus og opholdsret sÄvel som alle juridiske rettigheder til at bo i Schweiz, hvis de dÞmmes for:
a. mord, overlagt drab, voldtÊgt, alvorlig legemsbeskadigelse, kvalificeret rÞveri, gidseltagning, kvalificeret menneskehandel, en alvorlig overtrÊdelse af lov om bekÊmpelsesmidler, eller af anden grund dÞmmes til en fÊngselsstraf pÄ et Är eller derover.
b. svindel eller anden kriminalitet indenfor omrÄdet for social bistand, socialforsikring eller Þkonomisk kriminalitet, og fÄr en frihedsstraf pÄ over 18 mÄneder, eller
c. dÞmmes for en anden lovovertrÊdelse der giver fÊngsel pÄ mindst to Är eller flere domme eller en bÞder, der sammenlagt giver ikke mindre end 720 dages fÊngsel.
5 De udenlandske statsborgere, der forbryder sig mod punkt 3 og 4, og mister deres ret til ophold og alle juridiske rettigheder i Schweiz, skal af den kompetente myndighed pĂ„lĂŠgges udvisning fra Schweiz og forbud mod indrejse i fra 5 – 15 Ă„r. I af gentagelsestilfĂŠlde skal ind rejseforbuddet sĂŠttes til 20 Ă„r.
6 Enhver der ikke respekterer forbuddet mod indrejse, eller pÄ anden mÄde rejser ulovligt ind i Schweiz forfÞlges strafferetligt. Lovgiverne vedtager de nÞdvendige sanktioner

Baggrund:

I 2009 var 70.2 af alle indsatte i schweiziske fĂŠngsler udlĂŠndinge. Deres andel af forbrydelserne var:
Menneskehandel 91 %, voldtĂŠgt 62 %, drab 59 %, indbrudtyveri 57 %, frihedsberĂžvelse, bortfĂžrelse 56 %, grov legemsbeskadigelse 54 %. (Snaphanens oversĂŠttelse)

”FY FAN JÄVLA SVENSKAR!

Jag Ă€r född och uppvuxen i Malmö, i ett villaomrĂ„de med svensk medelklass. Detta omrĂ„de ligger inte lĂ„ngt ifrĂ„n ett av Malmös sĂ„ kallade ”utanförskapsomrĂ„den” och delar bibliotek, mataffĂ€r m.m. med detta.
En gĂ„ng, innan jag ens fyllt tonĂ„ring, stod jag och lĂ„ste min cykel utanför biblioteket. Fram kom tvĂ„ invandrarkillar och frĂ„gade vad klockan var. Innan jag hunnit svara fick jag en smĂ€ll sĂ„ att jag trillade i backen. Efter denna hĂ€ndelse fortsatte bĂ„de jag och mina vĂ€nner att bli utsatta för meningslöst, oprovocerat vĂ„ld frĂ„n invandrargĂ€ng: rĂ„n, hot, misshandel. Detta har format mig till en ganska rĂ€dd mĂ€nniska. Jag undviker sĂ„ gott jag kan miljöer dĂ€r jag vet att dessa sĂ„ kallade ”ungdomsgĂ€ng” rör sig – trots att jag nu Ă€r vuxen med rĂ„ge. Det blir dock allt svĂ„rare att fly inom sin egen stad i takt med att invandrarbefolkningen stadigt ökar. Den officiella siffran Ă€r nu nĂ€ra 40% av invĂ„narna!
Jag Ă€r man, och det Ă€r frĂ€mst killar och unga mĂ€n som utsĂ€tts för rĂ„n och misshandel. Men som kvinna Ă€r det inte heller lĂ€tt att leva i Malmö. Överallt, utom i de svensktĂ€ta vĂ€lbĂ€rgade villaomrĂ„dena, kan man fĂ„ höra saker som ”svennehora”, ”du borde ha slöja” och liknande skrikas.
Invandrares krĂ€nkningar av svenskar Ă€r vĂ€lkĂ€nda bland de flesta boende i Malmö. Arga unga invandrarmĂ€n kan ogenerat gĂ„ runt och skrika ”FY FAN JÄVLA SVENSKAR!” och spotta pĂ„ förbipasserande. DĂ€remot har jag inte en enda gĂ„ng sett svenskar bete sig rasistiskt mot invandrare. Vi knyter nĂ€ven i fickan och hĂ„ller god min i den heliga toleransens tecken. se videre pĂ„ En blogglĂ€sare:”Invandrares krĂ€nkningar av svenskar Ă€r vĂ€lkĂ€nda bland de flesta boende i Malmö.”

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JohanIII
JohanIII
13 years ago

HĂ€r Ă€r inte mycket rĂ€tt… “bekĂŠmpelsesmidler”???? betĂ€ubung = bedövelse(?), d v s narkotika. “eller af anden grund dĂžmmes til en fĂŠngselsstraf pĂ„ et Ă„r eller derover.” – fel! “oder eine andere mit einer Freiheitsstrafe von mindestens einem Jahr bedrohte Straftat begangen haben und dafĂŒr rechtskrĂ€ftig verurteilt wurden” – betyder: om man blivit dömd för ett brott dĂ€r den *minsta* strafftiden för brottet Ă€r 1 Ă„r. – *Men* den meningen bör Ă€ndĂ„ strykas helt: Ni blandar nĂ€mligen ihop Initiativet med Mot-initiativet (Gegen-entwurf). Ni lĂ€nkar till Mot-initiativet, men med “Initiativteksten lyder”. 3 & a & b & c kommer frĂ„n Mot-initiativet. Mot-initiativet… Read more »

trackback

[…] og grov legembeskadigelse. Derudover Ăžkonomiske forbrydere, der idĂžmmes mere end to Ă„r fĂŠngsel. Det vedtagne udvisningsdirektiv som avisen ikke kan have lĂŠst. Dagens Danmarks-bask Jeg troede slet ikke svensk journalistik havde […]

trackback

[…] Ausschaffungsinitiative definitiv angenommen Hvad de indebĂŠrer, se her. […]

Kenneth
Kenneth
13 years ago

šDer er i hÞj grad behov for at fÄ fremmede kriminelle udvist i Schweiz.

Se fx Schweizisk politi hjemmeside om eftersĂžgte personer.

http://www.swisspolice.ch/d/1_persfdg/aktuell1.htm

TÊl hvor mange kulturberigelser, der er pÄ listen!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x