28
nov
Seneste opdatering: 4/8-11 kl. 0136
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ausschaffungsinitiative definitiv angenommen Hvad det indebærer, se her. Svenske medier har ikke fordøjet det endnu, men her er foromtalen på Dagens Liberala Nyheter: Schweiz: Minaretförbud i ny tappning.Folkomröstning splittrar. Såvidt jeg har kunnet se af den tyske tekst, drejer det sig udelukkende om udenlandske statsborgere, skyldige i de allergroveste forbrydelser, og som optager 70.2 % af fængselspladserne. Men jeg kan ikke  finde nogen mediereaktioner, der går ind på den ikke uvæsentlige detalje. At europæiske politikere, hvis de selv vil overleve, kommer til at måtte udvise selv masser af naturaliserede på et tidspunkt, er ikke mit problem. Jeg er ikke i løsningsbranchen. Sarkozy har lagt for: Dræber du en politibetjent, bliver du smidt ud, uanset statsborgerskab. Det er blot en spæd begyndelse på, hvad disse politikere har påtvunget sig selv at skulle “løse” i de kommende årtier.Swiss Right Wins Vote on Deportation of Criminals

Ekstra Bladet: Dead man walking

Ekstra Bladet var til konference i går. “Hitler blev også valgt“. Det er den gående, døde mands udsending, journalist Kjeld Christiansen til venstre. Første interviewoffer, Lars Hedegaard:

De store smil var fremme, da det danske trykkefrihedsselskab i går bød den højreradikale, svenske politiker Jimmie Åkesson fra Sverigedemokraterna, som næsten ingen ellers vil røre med så meget som en ildtang, hjerteligt velkommen og stillede sin talerstol til rådighed for ham. [..]

Men I [Trykkefrihedsselskabet] lader jer bruge som platform for nogle helt ekstreme synspunkter?

Sverigedemokraterna er et demokratisk parti, som er valgt ind i Riksdagen.
Hitler blev også valgt?
Vi er ikke derude. I hverdagen hører vi ikke andet end politikernes politisk korrekte meninger. Men jeg vil også gerne høre de andre synspunkter. Trykkefrihedsselskabet var de første, der inviterede Geert Wilders til at tale uden for Holland i 2008.
Men I står tilbage som eksponenter for ekstremt højredrejede synspunkter? –
“Vi har også haft talere fra venstrefløjen.”
Hvor går jeres grænse?
“Vi inviterer ikke Holocaust-benægtere, nazister, fjender af homoseksuelle eller racister.”
Men Sverigedemokraterna beskyldes jo præcis for at være racister?’
“Det mener jeg ikke, de er.De har faktisk en stor andel indvandrere.”
Gæster hos DF på Borgen Scenen var sat i den tidligere rigsdagssal på Christiansborg – få meter fra Folketingets portræt af menneskevennen Grundtvig, grundlæggeren af menneskers ligeværd i Danmark. Dansk Folkeparti havde skaffet tilladelsen til at benytte salen. [..]

(fotos , klik f. helskærm)

“Ekstremt højredrejede synspunkter”. Man må købe avisen, hvis man vil se hvad Åkesson sagde til Ekstra Bladet, og hvis man tør. Den trænger ret hårdt til det, oplaget er dykket ned under 70.000. Ekstra Bladet var en gang en nødvendig og en anderledes avis. Den havde flere hundrede tusinde i oplag i 70 erne, den havde intelligente, uortodokse skribenter tilknyttet. Søren Krarup, Elsa Gress, Henrik Stangerup, Thorkild Hansen skrev helt selvfølgeligt i den, det var en ægte frisindet avis. Den havde efter Viktor Andreaasen en ægte intellektuel redaktør, Svend Ove Gade. Den havde Cavlingpris-vindende journalister, den havde Rachel Bæklund, Jan Michaelsen, Anders Peter Mathiasen, den havde kort sagt ressourcer, det som møgsprederen Aftonbladet desværre har i Sverige i dag, alene fordi der er flere svenskere end danskere. Havde saglig Vrisne Victor – Tove Ditlevsens store kærlighed og Jens Otto Krags taleskriver – levet, havde han sagt: “Luk dødboet,fremadskridende rigor mortis skal ikke rundsendes offentligt. En kort dødskamp er en god dødkamp.” Den stakkels journalist kan næppe læse svensk. Den døde mand går et par skridt endnu og trodser naturlovene. (Det svenske valg: Demokratiet vandt.)

WikiLeaks: Når transparens undergraver det åbne samfund selv

Det er vel ukontroversielt at fastslå at åbenhed om statsmagters gøren og laden er en god ting jo mindre demokratisk det pågældende land er. Ligeledes eksisterer et fuldt demokratisk og åbent land kun at kraft af at konkrete forhold vedrørende dets nationale sikkerhed ikke er underlagt fuld åbenhed – det er lidt paradoksalt, men banalt. Eller skåret ud i pap: I et land hvor intet kunne holdes hemmeligt for WilkiLeaks ville WikiLeaks slet ikke kunne eksistere, og Julian Assange måtte søge anden beskæftigelse. Med andre ord, manden snylter på og undergraver den samfundsform der har gjort ham til den han er.

På den baggrund, kunne der i den lavine af dokumenter der tilsyneladende er lækket med en bestemt politisk dagsorden for øje alligevel være bidder der, utilsigtet, gør en gavn i helt andre retninger? Det første eksempel her illustrerer åbenhedens destruktive potentiale. Realiteten i dagens verden er at vi, vesten, skal opføre os 100% pletfrit, og skal der endelig dræbes nogen i vores sags tjeneste skal der holdes en høvisk tone mens det foregår – man mindes her om lignende ‘afsløringer’ af bramfri snak i politibetjentes frokoststue:

[…] Before the June exposes, the whistleblowing service [Wikileaks] shocked the world with the publication of a video in April showing American soldiers laughing as a helicopter strike kills around a dozen civilians in Baghdad.

In the 17-minute black-and-white footage, pictured above, from an Apache helicopter gunsight, the crew can be heard discussing the carnage as if they were playing a video war game.

One soldier can even be heard shouting: Ha, ha, I hit ’em.’ Another says, ‘Look at those dead b******s […]

Omvendt kunne der her øjnes gavnlige følgevirkninger, hvis den amerikanske regerings afståen fra at kalde en spade en spade og muslimsk terrorisme for muslimsk terrorisme udstilles som falsk og hyklerisk:

[…] And the UK government has warned British citizens in Pakistan, Iraq, Iran and other parts of the Muslim world they could suffer a violent backlash over ‘anti-Islamic’ views in documents.

The documents released tonight show Saudi donors remain chief financiers of militant groups like al Qaeda and that Chinese government operatives have waged a coordinated campaign of computer sabotage targeting the United States and its allies, according to a review of the WikiLeaks documents published in the Times. […] U.S. spies at the UN, threats to attack Iran, and ‘inappropriate behaviour’ by a member of the British royal family: WikiLeaks blows the lid on global secrets (se også Roger L. Simon: Sleazy WikiLeaks Meets the Digital Ninnies of the State Department – WikiLeaks krævede underskrivelse af en “confidentiality agreement” for at stille dokumenterne til rådighed for medierne. Chutzpah).

Problemet er desværre at vi lever i en verden hvor vores sikkerhedsapparater forventes at følge gentlemanregler der ikke gælder for vores fjender – CIAs folk på ambassaden i København forventes således at være beskæftiget med at læse aviser, ikke at overvåge vores alle sammens fjender ude på gaden. Og Julian Assange har gjort sig selv til herre over hvad der skal røbes, og (hvem ved?) forties (LFPC).

‘Grooming’ af mindreårige piger i Nordengland – og BBCs skønmaleri

Man kunne i denne forbindelse også nævne Channel 4s fremragende miniserie Red Riding, om jagten på en pædofil seriemorder i halvfjerdsernes og firsernes Nordengland. Uden her at røbe slutningen blev historien desværre ubehageligt skæmmet af billige referencer til senere tiders skandaler, hvilket man roligt kunne gøre uden risiko for optøjer og bombetrusler – hvorimod man aldrig ville kunne have lavet en tilsvarende ‘Green Riding’, for nu at sige det på dén måde (LFPC).

[…] Abi Morgan’s White Girl for the BBC White season in March 2008 showed a totally positive image of Islam, as it provided a sanctuary from the seedy, violent and dysfunctional white community. There were no paedophiles to groom her, and the drama would probably have sent any impressionable young girls into their hands.

The drama, which was supposed to be part of a season providing a voice for the white working class community, showed a white British family splitting up because of an abusive husband (Stevie).

Of course there are such families within the white working class community, but there were also many stories of a paedophile problem within the Asian community in Bradford.

But when the mother (Debbie) moved to Bradford with her daughter (Leah) there were no Asians trying to groom her. Instead, the Muslim community was shown as the salvation, in direct contrast to the white working class community, which was supposed to be having its voice. […] The Problem with White Girl: New Labour Neglect Emerging in Court

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] fornuft. Læser man det igennem, ser man at det blot er en meget blidere udgave af det schweiziske Ausschaffungsinitiativ, der f.eks. hjelmer udvisning for socialbedrag. Jeg har ikke hørt FN klage over Schweiz, og EU har […]

trackback

[…] Enhver der orker at se disse 38 minutter igennem, kommer til det korte svar “nej” og de vil sikkert takke deres gode gud for, at de ikke er medlem af den forsamling. 28 % af de indsatte i Sveriges fængsler, er udenlandske statsborgere. (Hvor mange, der har svensk, men er af udenlandsk oprindelse, kan man jo gisne om, men det er ikke det det handler om. Mit gæt er omkring 70 % som tilfældet var i Schweiz.) […]

Arvid Falk
Arvid Falk
11 years ago

Steen, minaretförbudet stöddes in av de västra kantonerna, som gränsar till Frankrike.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Minarettinitiative_2009_de.svg

Däremot skulle förslaget att utvisa grovt kriminella invandrare (enl Snaphanen) inte ha fått stöd av Romansch, som “are largely found in the Graubünden canton of Switzerland”?? Graubünden är den östra kantonen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cantons_of_Switzerland

Obegripligt.. säger uppläsaren möjligen (1.08), att det var Roma som förkastade förslaget?

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Det kan konkluderes, at racistiske handlinger, og særlig voldelige angreb (drab, legemsbeskadigelse, overfald) eller beskadigelse af ejendom (ildspåsættelse, angreb med brug af sprængstoffer) meget ofte begås af grupper af unge med nynazistiske holdninger eller af skinheads. Dette fænomen kan let forklares, da racisme ofte er udtryk for et tilhørsforhold til en gruppe, som efter de pågældendes opfattelse bliver styrket af en negativ og foragtende holdning over for andre grupper. Det forhold, at medlemmerne af gruppen gensidigt tilskynder og støtter hinanden, får de pågældende til at forsøge at overgå hinanden og fremkalder en kædereaktion. Lovovertrædernes holdninger deles ofte af de bredere… Read more »

Nils
Nils
11 years ago

Nemt at se, hvad Jimmie tænker.

.
.
11 years ago

Bent Falbert har gjort det skidt oplagsmæssigt, og Poul Madsen kommer måske til at lukke avisen, hvad papirudgaven angår.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x