28
nov
Seneste opdatering: 4/8-11 kl. 0136
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ausschaffungsinitiative definitiv angenommen Hvad det indeb√¶rer, se her. Svenske medier har ikke ford√łjet det endnu, men her er foromtalen p√• Dagens Liberala Nyheter: Schweiz: Minaretf√∂rbud i ny tappning.Folkomr√∂stning splittrar. S√•vidt jeg har kunnet se af den tyske tekst, drejer det sig udelukkende om udenlandske statsborgere, skyldige i de allergroveste forbrydelser, og som optager 70.2 % af f√¶ngselspladserne. Men jeg kan ikke¬† finde nogen mediereaktioner, der g√•r ind p√• den ikke uv√¶sentlige detalje. At europ√¶iske politikere, hvis de selv vil overleve, kommer til at m√•tte udvise selv masser af naturaliserede p√• et tidspunkt, er ikke mit problem. Jeg er ikke i l√łsningsbranchen. Sarkozy har lagt for: Dr√¶ber du en politibetjent, bliver du smidt ud, uanset statsborgerskab. Det er blot en sp√¶d begyndelse p√•, hvad disse politikere har p√•tvunget sig selv at skulle “l√łse” i de kommende √•rtier.Swiss Right Wins Vote on Deportation of Criminals

Ekstra Bladet: Dead man walking

Ekstra Bladet var til konference i g√•r. “Hitler blev ogs√• valgt“. Det er den g√•ende, d√łde mands udsending, journalist Kjeld Christiansen til venstre. F√łrste interviewoffer, Lars Hedegaard:

De store smil var fremme, da det danske trykkefrihedsselskab i g√•r b√łd den h√łjreradikale, svenske politiker Jimmie √Ökesson fra Sverigedemokraterna, som n√¶sten ingen ellers vil r√łre med s√• meget som en ildtang, hjerteligt velkommen og stillede sin talerstol til r√•dighed for ham. [..]

Men I [Trykkefrihedsselskabet] lader jer bruge som platform for nogle helt ekstreme synspunkter?

Sverigedemokraterna er et demokratisk parti, som er valgt ind i Riksdagen.
Hitler blev også valgt?
Vi er ikke derude. I hverdagen h√łrer vi ikke andet end politikernes politisk korrekte meninger. Men jeg vil ogs√• gerne h√łre de andre synspunkter. Trykkefrihedsselskabet var de f√łrste, der inviterede Geert Wilders til at tale uden for Holland i 2008.
Men I st√•r tilbage som eksponenter for ekstremt h√łjredrejede synspunkter? –
“Vi har ogs√• haft talere fra venstrefl√łjen.”
Hvor går jeres grænse?
“Vi inviterer ikke Holocaust-ben√¶gtere, nazister, fjender af homoseksuelle eller racister.”
Men Sverigedemokraterna beskyldes jo pr√¶cis for at v√¶re racister?’
“Det mener jeg ikke, de er.De har faktisk en stor andel indvandrere.”
Gæster hos DF på Borgen Scenen var sat i den tidligere rigsdagssal på Christiansborg Рfå meter fra Folketingets portræt af menneskevennen Grundtvig, grundlæggeren af menneskers ligeværd i Danmark. Dansk Folkeparti havde skaffet tilladelsen til at benytte salen. [..]

(fotos , klik f. helskærm)

“Ekstremt h√łjredrejede synspunkter”. Man m√• k√łbe avisen, hvis man vil se hvad √Ökesson sagde til Ekstra Bladet, og hvis man t√łr. Den tr√¶nger ret h√•rdt til det, oplaget er dykket ned under 70.000. Ekstra Bladet var en gang en n√łdvendig og en anderledes avis. Den havde flere hundrede tusinde i oplag i 70 erne, den havde intelligente, uortodokse skribenter tilknyttet. S√łren Krarup, Elsa Gress, Henrik Stangerup, Thorkild Hansen skrev helt selvf√łlgeligt i den, det var en √¶gte frisindet avis. Den havde efter Viktor Andreaasen en √¶gte intellektuel redakt√łr, Svend Ove Gade. Den havde Cavlingpris-vindende journalister, den havde Rachel B√¶klund, Jan Michaelsen, Anders Peter Mathiasen, den havde kort sagt ressourcer, det som m√łgsprederen Aftonbladet desv√¶rre har i Sverige i dag, alene fordi der er flere svenskere end danskere. Havde saglig Vrisne Victor – Tove Ditlevsens store k√¶rlighed og Jens Otto Krags taleskriver – levet, havde han sagt: “Luk d√łdboet,fremadskridende rigor mortis skal ikke rundsendes offentligt. En kort d√łdskamp er en god d√łdkamp.” Den stakkels journalist kan n√¶ppe l√¶se svensk. Den d√łde mand g√•r et par skridt endnu og trodser naturlovene. (Det svenske valg: Demokratiet vandt.)

WikiLeaks: Når transparens undergraver det åbne samfund selv

Det er vel ukontroversielt at fastsl√• at √•benhed om statsmagters g√łren og laden er en god ting jo mindre demokratisk det p√•g√¶ldende land er. Ligeledes eksisterer et fuldt demokratisk og √•bent land kun at kraft af at konkrete forhold vedr√łrende dets nationale sikkerhed ikke er underlagt fuld √•benhed – det er lidt paradoksalt, men banalt. Eller sk√•ret ud i pap: I et land hvor intet kunne holdes hemmeligt for WilkiLeaks ville WikiLeaks slet ikke kunne eksistere, og Julian Assange m√•tte s√łge anden besk√¶ftigelse. Med andre ord, manden snylter p√• og undergraver den samfundsform der har gjort ham til den han er.

P√• den baggrund, kunne der i den lavine af dokumenter der tilsyneladende er l√¶kket med en bestemt politisk dagsorden for √łje alligevel v√¶re bidder der, utilsigtet, g√łr en gavn i helt andre retninger? Det f√łrste eksempel her illustrerer √•benhedens destruktive potentiale. Realiteten i dagens verden er at vi, vesten, skal opf√łre os 100% pletfrit, og skal der endelig dr√¶bes nogen i vores sags tjeneste skal der holdes en h√łvisk tone mens det foreg√•r – man mindes her om lignende ‘afsl√łringer’ af bramfri snak i politibetjentes frokoststue:

[…] Before the June exposes, the whistleblowing service [Wikileaks] shocked the world with the publication of a video in April showing American soldiers laughing as a helicopter strike kills around a dozen civilians in Baghdad.

In the 17-minute black-and-white footage, pictured above, from an Apache helicopter gunsight, the crew can be heard discussing the carnage as if they were playing a video war game.

One soldier can even be heard shouting: Ha, ha, I hit ’em.’ Another says, ‘Look at those dead b******s […]

Omvendt kunne der her √łjnes gavnlige f√łlgevirkninger, hvis den amerikanske regerings afst√•en fra at kalde en spade en spade og muslimsk terrorisme for muslimsk terrorisme udstilles som falsk og hyklerisk:

[…] And the UK government has warned British citizens in Pakistan, Iraq, Iran and other parts of the Muslim world they could suffer a violent backlash over ‘anti-Islamic’ views in documents.

The documents released tonight show Saudi donors remain chief financiers of militant groups like al Qaeda and that Chinese government operatives have waged a coordinated campaign of computer sabotage targeting the United States and its allies, according to a review of the WikiLeaks documents published in the Times. […] U.S. spies at the UN, threats to attack Iran, and ‘inappropriate behaviour’ by a member of the British royal family: WikiLeaks blows the lid on global secrets (se ogs√• Roger L. Simon: Sleazy WikiLeaks Meets the Digital Ninnies of the State Department – WikiLeaks kr√¶vede underskrivelse af en “confidentiality agreement” for at stille dokumenterne til r√•dighed for medierne. Chutzpah).

Problemet er desv√¶rre at vi lever i en verden hvor vores sikkerhedsapparater forventes at f√łlge gentlemanregler der ikke g√¶lder for vores fjender – CIAs folk p√• ambassaden i K√łbenhavn forventes s√•ledes at v√¶re besk√¶ftiget med at l√¶se aviser, ikke at overv√•ge vores alle sammens fjender ude p√• gaden. Og Julian Assange har gjort sig selv til herre over hvad der skal r√łbes, og (hvem ved?) forties (LFPC).

‘Grooming’ af mindre√•rige piger i Nordengland – og BBCs sk√łnmaleri

Man kunne i denne forbindelse ogs√• n√¶vne Channel 4s fremragende miniserie Red Riding, om jagten p√• en p√¶dofil seriemorder i halvfjerdsernes og firsernes Nordengland. Uden her at r√łbe slutningen blev historien desv√¶rre ubehageligt sk√¶mmet af billige referencer til senere tiders skandaler, hvilket man roligt kunne g√łre uden risiko for opt√łjer og bombetrusler – hvorimod man aldrig ville kunne have lavet en tilsvarende ‘Green Riding’, for nu at sige det p√• d√©n m√•de (LFPC).

[…] Abi Morgan’s White Girl for the BBC White season in March 2008 showed a totally positive image of Islam, as it provided a sanctuary from the seedy, violent and dysfunctional white community. There were no paedophiles to groom her, and the drama would probably have sent any impressionable young girls into their hands.

The drama, which was supposed to be part of a season providing a voice for the white working class community, showed a white British family splitting up because of an abusive husband (Stevie).

Of course there are such families within the white working class community, but there were also many stories of a paedophile problem within the Asian community in Bradford.

But when the mother (Debbie) moved to Bradford with her daughter (Leah) there were no Asians trying to groom her. Instead, the Muslim community was shown as the salvation, in direct contrast to the white working class community, which was supposed to be having its voice. […] The Problem with White Girl: New Labour Neglect Emerging in Court

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] fornuft. L√¶ser man det igennem, ser man at det blot er en meget blidere udgave af det schweiziske Ausschaffungsinitiativ, der f.eks. hjelmer udvisning for socialbedrag. Jeg har ikke h√łrt FN klage over Schweiz, og EU har […]

trackback

[…] Enhver der orker at se disse 38 minutter igennem, kommer til det korte svar “nej” og de vil sikkert takke deres gode gud for, at de ikke er medlem af den forsamling. 28 % af de indsatte i Sveriges f√¶ngsler, er udenlandske statsborgere. (Hvor mange, der har svensk, men er af udenlandsk oprindelse, kan man jo gisne om, men det er ikke det det handler om. Mit g√¶t er omkring 70 % som tilf√¶ldet var i Schweiz.) […]

Arvid Falk
Arvid Falk
13 years ago

Steen, minaretförbudet stöddes in av de västra kantonerna, som gränsar till Frankrike.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Minarettinitiative_2009_de.svg

D√§remot skulle f√∂rslaget att utvisa grovt kriminella invandrare (enl Snaphanen) inte ha f√•tt st√∂d av Romansch, som “are largely found in the Graub√ľnden canton of Switzerland”?? Graub√ľnden √§r den √∂stra kantonen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cantons_of_Switzerland

Obegripligt.. säger uppläsaren möjligen (1.08), att det var Roma som förkastade förslaget?

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Det kan konkluderes, at racistiske handlinger, og s√¶rlig voldelige angreb (drab, legemsbeskadigelse, overfald) eller beskadigelse af ejendom (ildsp√•s√¶ttelse, angreb med brug af spr√¶ngstoffer) meget ofte beg√•s af grupper af unge med nynazistiske holdninger eller af skinheads. Dette f√¶nomen kan let forklares, da racisme ofte er udtryk for et tilh√łrsforhold til en gruppe, som efter de p√•g√¶ldendes opfattelse bliver styrket af en negativ og foragtende holdning over for andre grupper. Det forhold, at medlemmerne af gruppen gensidigt tilskynder og st√łtter hinanden, f√•r de p√•g√¶ldende til at fors√łge at overg√• hinanden og fremkalder en k√¶dereaktion. Lovovertr√¶dernes holdninger deles ofte af de bredere… Read more »

Nils
Nils
13 years ago

Nemt at se, hvad Jimmie tænker.

.
.
13 years ago

Bent Falbert har gjort det skidt oplagsmæssigt, og Poul Madsen kommer måske til at lukke avisen, hvad papirudgaven angår.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x