30
nov
Seneste opdatering: 20/9-14 kl. 1838
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indledning ved Lars Hedegaard og Bjørn Larsen, 10 min. Christiansborg 27 nov. 2010.

Fotos fra oven: 1) Jimmie Åkesson og Cherif el-Ayouty .  2) Jimmie Åkesson, Sam Solomon og Kent Ekeroth.  3) Jesper Langballe MF, DF og prof. Helmuth Nyborg.  4) René Stadtkewitz, Sam Solomon og Bjørn Larsen, 5) Paul Weston, UKIP London. 6) Bjørn Larsen og Rabbi Jon Hausman, Boston . 7) Rita Karlsen og Hege Storhaug, HRS, Norge.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] På sin Nordamerika-tur er Weston, lederen af det engelske Freedom Party, nået til Canada. Michael Coren interviewer. Weston var i København i nov 2010, og kommer givetvis igen. (Jimmie Åkesson in Copenhagen.) […]

trackback

[…] ventet. Selvom hun vaklede lige efter 22.7, er hun en stærk kvinde, som burde forlige sig med Jimmie Åkesson og Pia Kjærsgaard, men det ligger ikke i kortene i øjeblikket. Der er mindre teflon over hende, […]

trackback

[…] · Snaphanen 5 april, 2011 | Category: Politik, Utrikes, […]

Skåning
Skåning
13 years ago

Det är lite synd att Åkesson inte kör sitt engelska tal genom Words engelska språkfilter. Även om orden är korrekta så står direktöversatta svenska uttryck som spön i backen. Jag säger inte att han är sämre än andra svenska politiker, men jag måste säga att det känns lite pinsamt att lyssna på. Geert Wilders är exempelvis felfri på det här området.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

KENNETH

Jamen – er det mon på indeværende tidspunkt fornuftigt at tale repartriering ?

Ikke at jeg ikke ønsker klar tale og ud-med-den-politisk-korrekte sprogbrug – for det gør jeg !

Men der er måske strategi bag ved ikke for indeværende at tale om at repatriere – i første omgang de kriminelle – sådan som schweizerne vil gøre fremover ?

Kenneth
Kenneth
13 years ago
Reply to  Vivi Andersen

“Er det mon på indeværende tidspunkt fornuftigt at tale repartriering ?” Du har nok ret i at der ligger politisk taktiske overvejelser bag hans svar her. Han er bange for at fremstå for ekstrem og udsættes for endnu en voldsom pressehetz. Alligevel kan man næsten se på klippet at en ellers meget sikker fremtoning nu bliver svag. Stemmeføring ændres – han bryder sig helt sikkert ikke om det spørgsmål. (Ærgeligt er det dog at ingen i salen spurgte direkte til hans syn på repartiering.) Er det klogt? Jeg ved det ikke. Kan se både argumenter for og imod – altså… Read more »

Svea Rike
Svea Rike
13 years ago
Reply to  Kenneth

Sverige är inte ännu moget för en diskussion om repatriering, tyvärr. Till och med bland de egna leden inom Sverigedemokraterna finns det röster om att inte utvisa alla invandrare. Om SD föreslår åtgärder gentemot samtliga flyktingar skulle förvisso många svenskar ställa sig bakom det förslaget, men svensk media skulle vända situationen till sin fördel och sammantaget så skulle högst troligt partiet förlora på förslaget. Svensk media är extremt vinklad. Som ett exempel kan jag nämna att tv-kanalen Fox News är avstängd sedan fem år efter politiska påtryckningar från vänsterkoalitionen.

Rickard
Rickard
13 years ago

Har Jesper “Langballe” svensk härkomst, månne?

Skjoldungen
13 years ago
Reply to  steen

Nej, ham kender jeg godt nok ikke…

Skjoldungen
13 years ago

Lille korrektion : “Fotos fra oven: 1) Jimmie Åkesson og Cherif el-Ayouty . 2) Jimmie Åkesson, Sam Solomon og Kent Ekeroth. 3) Jesper Langballe og Helmuth Nyborg. 4) René Stadtkewitz, Sam Solomon og Bjørn Larsen, 5) Paul Weston, 6) Bjørn Larsen og Rabbi Jon Hausman. 7) Rita Karlsen og Hege Storhaug.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
13 years ago
Kenneth
Kenneth
13 years ago

Hvorfor nævner han ikke hjemsendelser/repatering i sin tale??? Så stiller en mand en glimrende spørgsmål omkring muslimers høje fertilitetskvotient som gør at svenskerne kommer i mindretal selv uden yderligere indvandring. Så svarer han: “Assimilation er den eneste løsning jeg kan komme i tanke om” What???????: Tror sgu der er mange af dine vælgere som er MEGET skuffet over at du ikke siger at så må de have frataget deres statsborgerskab og smidt op i flyveren til der hvor de kommer fra. Ikke et ord om hjemsendelser. Ikke et ord om hvorfor han tror at assimilation vil virke, selv om siger… Read more »

Victor
Victor
13 years ago

Pest over den politiske korrekthed. Til morges ville mine små høre DRs julehistorie – til orientering for alle, der enten ikke har børn eller hvis børn er for store til at gå op i den slags, så har DR ramasjang hvert år en eller anden lille historie, der kan høres under morgenmaden.

Og hvad handler julehistorien så om i år? En muslimsk unges problemer med julemåneden!!!!!!

Forfatteren til “Iqbal Farooq og Julesvineriet” er Manu Sareen, som vist ikke behøver nærmere præsentation.

http://www.dr.dk/Ramasjang/Podcast/iqbal_farooq_og_julesvineriet

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago
Reply to  Victor

“Iqbal Farooq og julesvineriet

At det er svært med at få has på de danske juletraditioner [!!!], må Iqbal Farooq og hans pakistanske familie sande. Men så kan man jo bare lave sine egne …”

Få HAS på ? Kom de til at tale sig over der? Skulle der ikke have stået “STYR på”? 😀

Som om vore juletraditioner og andre “danske” tradioner nogensinde har interesseret
pakistanere eller vore andre muslimsk “kulturberigere” det mindste !?!?!

Magnus
Magnus
13 years ago

My fear of a “1-million-Muslims-Sweden”: See the chaotic Vilks lecture in Uppsala, or the situation in Malmö. Maybe Åkesson is too optimistic in his words: “maybe before 2060”? (at 38:10) But Åkesson mentioned “millions” of Muslims this century, which is true. I think SD (who else?) has to have a high profile on this issue, informing the Swedish people! I guess that the maybe about 100000 or so (?) Muslims from Bosnia-Herzegovina immigrating in the 90s assimilated in a better way than most Muslim immigrants today. So the 300000 to 400000 Muslims in the early 2000 was probably to a… Read more »

Magnus
Magnus
13 years ago

The question at 30 min (the 2nd video) is important, and Swedes will be an ethnic minority even before 2050 (of course many immigrants are culturally similar to us; think like Swedes), where between 20 and 25 percent should be Muslims in 2050. I think this development will create big political problems already from around 2030, or so…

Victor
Victor
13 years ago

Vil lige gøre opmærksom på to publikationer – en gratis og en ikke..

Danmarks Statistik har netop udgivet Indvandrere i Danmark 2010.

PDF-fil kan downloades her:

http://www.dst.dk/Statistik/ags/Publikation.aspx?address=indvandrereidk2010

Og så har Nigel Farage netop udgivet sin – og UKIPs – historie. Lur mig, om han ikke vil være morsom at læse:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/184954039X/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x