5
dec
Seneste opdatering: 5/12-10 kl. 0050
47 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Julia Caesar:

Copyright Julia Caesar, Snaphanen, HRS och document.no. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen!

Politik är att kunna känna igen en utopi och förstå när den är förbrukad. Efter fyra årtionden av sociala, ekonomiska, kulturella och demografiska högriskexperiment med Sverige och Sveriges befolkning i mångkulturens namn är det dags att se sanningen i vitögat: Det mångkulturella samhället byggt på massinvandring är ett gigantiskt misslyckande. Mångkultur har aldrig fungerat och kommer aldrig att fungera någonstans i världen. Den mångkulturella ideologin är en utopi som har lett Sverige dit där vi står i dag – inför en fullbordad katastrof. Det är dags att erkänna fiaskot och lägga ner. Sanningen svider. Den omtalade kejsaren är dessvärre fullkomligt naken. Faktum är att han aldrig har haft en klädtrasa på sig.

Tysklands förbundskansler Angela Merkel bröt isen när hon den 16 oktober vid ett CDU-möte i Potsdam uttalade att mångkulturen har nått vägs ände och ”Multi-kulti är död”. Indirekt var hennes uttalanden framtvingade av Thilo Sarrazins succébok ”Deutschland schafft sich ab” (Tyskland avskaffar sig själv) som är en svidande uppgörelse med den tyska mångkulturen. Genast ryckte de politiskt korrekta kommandosoldaterna i svenska media ut med osäkrade tangentbord och förklarade att det egentligen inte alls var vad Merkel menade. Bara invandrarna lär sig tyska så ordnar sig allting.

I Sverige har vi ingen Angela Merkel. Men vi har tillgång till en annan tysk som genom århundradena ger oss budskap och vägledning. När jag funderar på svensk mångkultur och massinvandring lyssnar jag på Johann Sebastian Bachs (1685-1750) vackra kantat ”Wachet auf ruft uns die Stimme”, BWV 140.

”Vakna upp! ropar en röst till oss.” Vakna upp! Och se vad som händer med vårt land.

Väckarklockor kan göra ont

Väckarklockor kan göra ont, mycket ont. Antagligen är vi många som den gångna veckan har sett och hört en av de röster som vill väcka oss, Pat Condell och hans senaste video, ”Goodbye Sweden”.

”Inget land i Europa har gjort mer för att omfamna den mångkulturella mardrömmen än Sverige. Från att ha varit ett av de mest civiliserade och brottsbefriade länderna är det nu officiellt Europas våldtäktsland nummer ett” konstaterar Pat Condell.

Han tecknar en mörk bild av Sverige. Även om man känner till alla fakta som han presenterar gör det ont att få dem serverade i koncentrat. Ändå är det just den sortens tydliga sammanfattningar och konfrontationer med verkligheten vi behöver för att ”vakna upp”. Tyvärr upplever de flesta journalister i gammelmedia det som en sådan prestigeförlust att erkänna att de läser bloggar att de praktiskt taget hellre dör än låtsas om en engelsk sanningssägare. Annars skulle PK-trupperna tveklöst rycka ut igen och dementera det Pat Condell säger.

Historiens största fiasko

En blick på den svenska verkligheten säger oss att den politik med massinvandring och omdaning av Sverige till ett mångkulturellt samhälle som inleddes av socialdemokraterna med Olof Palme i spetsen åren kring 1970 är historiens absolut största fiasko, en ideologisk härdsmälta. Vi är många av Sveriges invånare som vaknar upp, skakade och med starka känslor av overklighet. Vi ser oss omkring i det land vi bor i och frågar oss ”Var det det här vi ville ha? Var det hit vi ville komma?”.

Nej, vi ville inte se vårt land förstöras och kolonialiseras framför våra ögon. Det var inte för att se Sverige islamiseras i hög fart eller splittras i parallellsamhällen som vi lade våra röster i valen. Inte heller var det för att vi ville få våra bilar uppbrända eller våra döttrar våldtagna och bli Europamästare i anmälda våldtäkter. Eller bli förda bakom ljuset genom en brutal gruppvåldtäkt på demokratin, begången av sju fullkomligt eniga riksdagspartier. I fyrtio år har de i förkrossande enighet trumfat igenom det ena riksdagsbeslutet om mångkultur efter det andra, samtliga över folkets huvuden och samtliga med avsikt att driva en politisk utopi.

Vi blev aldrig tillfrågade. Det har aldrig framgått av några partiprogram eller valmanifest att riksdag och regering ville förvandla Sverige till oigenkännlighet. Skickligt dolde de sin mångkulturella agenda för väljarna genom luddiga formuleringar om ”globalisering” och ”internationell solidaritet” – vackra ord som gick lätt att svälja med ett glas vatten. Samtidigt har de – som av en händelse – marginaliserat landets egen befolkning till en undanträngd position, en grupp i strykklass som påstås inte ha någon egen kultur. Vårt enda berättigande tycks vara att arbeta så mycket och länge som möjligt för att försörja ett svällande importerat bidragsproletariat som aldrig kommer att sätta sin fot på arbetsmarknaden.

Befolkningen låter sig stillatigande plundras

För att driva en politisk utopi måste man ha gott om pengar – gärna några hundra miljarder per år – och pålitliga bundsförvanter. Sveriges regeringar av skiftande kulörer har haft både/och. Det svenska skattetrycket är ett av de hårdaste i världen. Befolkningen låter sig stillatigande plundras in på bara kroppen för att årtionde efter årtionde bekosta historiens dyraste dunderfiasko. I journalistkåren har politikerna de mest hängivna och lojala bundsförvanter någon kan önska sig, ständigt beredda att gå maktens ärenden. Den engelske journalisten Roland Huntford, som i många år var The Observers korrespondent i Sverige, såg i den svenska journalistkåren samma likformighet och makttrogenhet som annars bara finns i totalitära stater. I sin bok ”The New Totalitarians” (Det blinda Sverige, 1972) skriver han:

”Ängsligt måna som de är om att framlägga endast vad deras kolleger tror behöver de svenska massinformatörerna inget tvång för att följa partilinjerna. I deras värld är en avvikelse från den accepterade normen ett slags förräderi. (…) Det är relativt lätt att ta dem i anspråk för en speciell ideologi. Det räcker med att omvända ett fåtal i hierarkins topp så följer de övriga lydigt efter.” [bogen kan downloades som PDF]

Patologiska diagnoser på demokratiska rättigheter

Med ett massivt stöd från media som inte förtjänar något annat namn än iscensatt bedrägeri har det inte varit några problem för svenska politiker att genomföra sin mångkulturella utopi över folkets huvuden. Media har lydigt gjort vad de har kunnat för att mörklägga massinvandringens negativa konsekvenser. Ifrågasättande, kritik och avvikande åsikter har effektivt stoppats genom anklagelser om ”rasism”, ”främlingsfientlighet” och ”islamofobi”, alltså patologiska diagnoser på en av demokratins grundpelare – en fri och öppen debatt.

Begreppet ”kultur” förknippar vi oftast med något positivt. ”Mångkultur” låter bra. Så vidsynt och tolerant; många olika kulturer som blandar sig harmoniskt med varandra i en globaliserad värld. Genom doftande moln av exotiska kryddor skulle svenska folket omskolas från falukorv, hambo och schottis och bli kulturellt berikade till de eggande tonerna av världsmusikrytmer. Men kultur är mer än mat och musik. Kultur är hela det sammanhang vi föds in i och formas av – språk, ideologi, religion, etik och moral, erfarenheter och attityder, normer, värderingar, förhållningssätt och sociala koder. Det är inte hudfärg som gör människor olika, det är den nedärvda kultur som vi alla bär med oss. Tesen att alla människor är lika är avsedd att förvirra genom att blanda bort korten. Det är med sådan ordakrobatik en maktelit håller befolkningen på mattan. Vi är produkter av olika kulturer och alltså – olika.

Vad är det vi har fått?

Så med fyrtio års facit – vad är det vi har fått?

• En splittring av Sverige i allt fler isolerade etniska och ideologiskt uppdelade enklaver. När folkpartiet uppdrog åt Statistiska Centralbyrån att kartlägga så kallade ”utanförskapsområden”, det vill säga ghetton där hälften eller mindre än hälften av befolkningen arbetar, fann man 1990 tre sådana områden. 2004 hade antalet ökat till 136 och närmar sig sex år senare sannolikt tvåhundra.

I de här områdena lever invandrare isolerade från det svenska samhället, utan att kunna svenska, utan fäste på arbetsmarknaden och ofta enligt normer och värderingar som de har tagit med sig från sina gamla hemländer och som står i strid med svenska motsvarigheter. Det enda som påminner om Sverige är bidragen som tickar in på kontona varje månad och utgör försörjning från de svenska skattebetalarna. Malmö, Södertälje, Landskrona, Borlänge och Söderhamn är några av de städer som har förvandlats till oigenkännlighet i takt med att invandrarbefolkningen snabbt ökar. I Malmö och Södertälje kommer svenskarna inom en snar framtid att vara i minoritet.

• En kraftigt ökande och alltmer brutal brottslighet. Antalet anmälda våldtäkter har sedan mångkulturens genombrottsår 1975 ökat med ofantliga 673 procent och placerar oss som nummer ett i Europa och tvåa i världen näst efter Lesotho. Antalet anmälda våldsbrott har under samma period ökat med 312 procent. Invandrare, i synnerhet män från muslimska länder, är mycket kraftigt överrepresenterade i all våldsbrottslighet. Vid våldtäkter är de överrepresenterade med 450 procent.

Allt svårare på arbetsmarknaden

• Utomeuropeiska invandrare (som dominerar invandringen till Sverige sedan årtionden) får allt svårare att komma in på arbetsmarknaden. Första halvåret i år hade 68 procent av de utomeuropeiska invandrarna någon form av sysselsättning, medan motsvarande siffra för födda i Europa var 84 procent. Allra svårast har invandrare från Irak och Somalia att ta sig in på arbetsmarknaden. Det visar en kommande rapport skriven av professor Jan Ekberg vid Centrum för arbetsmarknadspolitisk forskning vid Linnéuniversitetet i Växjö. (DN)

Jan Ekberg har följt invandrarnas etablering på arbetsmarknaden sedan 1980-talet. Siffrorna har ständigt dalat, men det har aldrig sett värre ut än nu. Ekberg säger ingenting om orsakerna. Men tidigare statliga utredningar visar att majoriteten av de utomeuropeiska invandrarna har låg utbildning eller ingen alls och saknar dessutom ofta arbetslivserfarenhet. De har helt enkelt inte en kompetens som gör dem attraktiva på den svenska arbetsmarknaden.

”Hittar Sverige framgångsreceptet är det minst sagt uppseendeväckande” skriver Maria Crofts i Dagens Nyheter. I klartext: integrationen är dömd att misslyckas. Försök som har slukat hundratals miljarder har pågått i fyrtio år, men integrationen är och förblir ett gigantiskt fiasko. Vad än kulturrelativisterna säger finns det kulturella skillnader som är omöjliga att överbrygga.

En tilltagande islamisering

• En tilltagande islamisering som innebär ett stegvis tillbakaträngande av svensk kultur, svenska normer och värderingar, kristenhet och svenska traditioner. Hur länge till får svenska folket fira jul till minne av Jesu födelse, hur länge får vi äta julskinka, alltså död gris? Ska vi bara acceptera att många invandrare slår sina barn och att svenska kvinnor lever enligt svenska jämställdhetsnormer medan invandrarkvinnor ses som andrahandsvarelser utan egna rättigheter?

Till islamiseringen hör uppenbara absurditeter i strid med svenska värderingar och svensk rättsuppfattning. Ett exempel är Alen Malik Crnalik som med DO:s (Diskrimineringsombudsmannens) hjälp och hänvisning till islam tilldömdes 60 000 kronor i skadestånd tidigare i år för att han avfördes från arbetsförmedlingens arbetsmarknadsprogram sedan han vägrat skaka hand med en kvinnlig företagsledare vid en anställningsintervju. Ett annat är Alia Khalifa som krävt att få genomgå en utbildning till barnskötare iklädd heltäckande niqab. Där har DO efter två års betänketid kommit fram till att det är diskriminering att inte tillåta niqab. Men eftersom Alia Khalifa fick slutföra sin utbildning iklädd svart tält blir det inget fett skadestånd den här gången.

Hederskultur och skyhöga kostnader

• Tiotusentals ungdomar (minst 70 000 enligt statliga Ungdomsstyrelsens undersökning 2009) och ett oräkneligt antal vuxna kvinnor lever i en importerad och förtryckande hederskultur som skördar liv genom mord med heders- och skammotiv och tar ifrån ungdomar rätten att välja vem de vill gifta sig med, rätten att umgås med det motsatta könet på ett naturligt sätt och som förbjuder och straffar homosexualitet.

• Rädslan griper omkring sig och kostnaderna skenar i förorter där bilar, skolor, mataffärer och andra byggnader bränns ned för hundratals miljoner och där polis och räddningspersonal regelmässigt utsätts för stenkastning och annat våld.

• Kostnaderna för mångkultur och massinvandring har aldrig redovisats. Men det handlar om gigantiska summor. Sverige ska enligt utlänningslagen ha en reglerad invandring. Men i praktiken råder närmast fri och okontrollerad invandring där nästan ingen kan eller vill styrka sin identitet med pass eller andra ID-handlingar. Vi vet alltså inte vilka som släpps in i Sverige. Notan kommer i efterhand, och vi vet vilka som får betala. En fri och oreglerad invandring är inte kompatibel med ett välfärdssamhälle med sociala förmåner.

Lägg ner mångkulturen!

• Kostnader som inte i första hand mäts i kronor och ören men som är högst påtagliga. Många människor, inte enbart svenskar utan även välintegrerade invandrare, känner i dag sorg, vrede, rädsla, otrygghet, otrivsel och vanmakt i Sverige. Bloggar och läsarkommentarer på Internet är en ventil där raseri och förtvivlan över det land som har tagits ifrån oss får pysa ut. Det ska nog politiker och övrig maktelit vara glada för. När så starka känslor av förlust och vrede manifesteras i handling har politikerna definitivt tappat kontrollen över en samhällsdestruktion som de själva har skapat. Från historien vet vi vad som kan hända när splittring och konflikter går tillräckligt djupt mellan olika befolkningsgrupper. På flera platser i Sverige står medborgare i dag vid den brytpunkten.

• Så – lägg ner mångkulturen! Erkänn fiaskot, slå till bromsarna, vänd kursen och skrota den mångkulturella utopin innan det är för sent! För var och en som har ögon att se med är det uppenbart att Sverige är inne i en ohållbar utveckling som måste få ett slut. Vilka ytterligare bevis behöver politikerna för att mångkultur inte fungerar? Svenska folket förtjänar en avbön och uppriktig ursäkt från samtliga politiska partier för vad de har gjort mot Sverige och dess befolkning. Det finns bara ett ord: landsförräderi. Även om ideologin dödförklaras kan jag försäkra att både politiker och medborgare under oöverskådlig tid kommer att ha fullt upp med ta hand om de skador som vårt land har tillfogats under decennier.

Mångkulturalisterna behöver inte oroa sig

Mångkulturalisterna behöver inte oroa sig. De har ingen anledning att känna sig missgynnade av en skrotad utopi. De har alla möjligheter att för generationer framåt, tillsammans med barn och barnbarn, kunna insupa obegränsad mångkultur à la carte genom att flytta till exempelvis Tensta, Rinkeby, Södertälje eller Angered. Jag vet inte om jag inbillar mig, men jag tycker mig kunna notera allt fler fuktiga fingrar i luften och allt färre seriösa röster i den kör som sjunger mångkulturalismens lov. Det rör sig naturligtvis om människor som pläderar för mångkultur och ”generös” invandringspolitik bara exakt så länge som det ger dem själva fördelar i form av karriärplattformar och avancemangsmöjligheter i till exempel politiken eller invandringsindustrin. När den ideologiska härdsmältan överges kommer de att säga saker som ”Ja, egentligen trodde jag ju aldrig på mångkulturen” och ”Jag rycktes bara med av tidsandan”. Det vill säga, de kommer inte att vidkännas något som helst ansvar för den samhällskatastrof som de är delaktiga i.

Ännu en tid är det några illusionsprofeter som kämpar på. Ett exempel i en helt egen klass är Mikaela Valtersson, ekonomisk-politisk talesman för miljöpartiet och ordförande i ”Kommittén för cirkulär migration och utveckling”, CiMU. I en artikel på debattsajten Newsmill med rubriken ”Mänsklig rättighet att invandra till vilket land man vill” skriver hon:

”Alla vinner på migration”

”Man kan ställa sig frågan varför det är viktigt med migration? Mitt enkla svar är att det är viktigt för att det borde vara en grundläggande mänsklig rättighet för varje person att få flytta som han eller hon vill, men också för att världen blir en bättre plats att leva på. (…) Genom arbetskraftsinvandring och migration får Sverige in kompetens, arbetskraft, nya företag och förbättrar sina handelsrelationer.
Alla vinner helt enkelt på migration. Detta är en mycket viktig kunskap att bära med sig inte minst i dag då invandringen är ifrågasatt av vissa. Vi behöver ta ytterligare steg för att fortsätta främja migration och undanröja hinder för människors rörlighet. En öppen värld är en bättre värld.”

Så talar en troende som lever sitt liv i kompakt faktaresistens. Ur illusionernas värld kommer också ett så kallat Faktablad från CiMU där den kommitté som Mikaela Valtersson är ordförande i fastslår att ”i princip är hela Sveriges befolkning potentiella cirkulärmigranter”.

Det vill säga, vi kommer att ständigt flytta fram och tillbaka mellan olika länder som någon form av mänskliga jo-jos. ”Cirkulär migration” är ett uttryck som kommittén är väldigt förtjust i. Man har därför också skapat en så kallad ”Push and Pullmodell” som visar hur migranterna cirkulerar fram och tillbaka. För att underlätta cirkulationen pekar kommittén på ”portabilitet av sociala rättigheter” som en viktig faktor. Det vill säga, man ska kunna skaffa sig svensk pension och andra sociala förmåner och sedan behändigt ta dem med sig när man cirkulerar tillbaka till hemlandet. ”Kommittén fortsätter att noga undersöka kopplingarna mellan portabla sociala rättigheter och cirkulär migration” försäkrar Faktabladet från CiMU. Målet tycks vara att svenska folket ska försörja hela världen.

Saliga äro de trosvissa

Gert Gelotte, ledarskribent i Göteborgs-Posten och bekännande mångkulturalist, skriver i en minnesvärd ledare med rubriken ”Multikultur värd en resa”:

”Jag tycker om multikultur. Jag lever mycket gärna i ett multikulturellt samhälle i en multikulturell stad. Multikultur berikar. Tack vare Göteborgs muslimer känner jag mig inte helt främmande när jag besöker ett muslimskt land. Min definition av multikultur är all den kulturella rikedom och mångfald som ryms i ett hus vars väggar och tak består av FN:s och Europarådets deklarationer om de mänskliga rättigheterna och av svensk lag – alltså alla människors lika värde (även i praktiken) oavsett etnicitet, religion, kön eller sexuell läggning.”

Amen. Saliga äro de trosvissa, ty de skola aldrig anfäktas av tvivel och verklighet. Dock skola de inte besitta jorden, ty alla illusioner äro tidsbegränsade. Törs man gissa att både Mikaela Valtersson och Gert Gelotte i likhet med andra mångkulturalister bor på behörigt avstånd från den mångkultur som de prisar så högt och endast insuper den i små självvalda doser? Hur som helst kommer de att få sina namn inristade på en minnessten över den mest förvirrade och misslyckade epoken i Sveriges historia, den mångkulturella eran.

Vad politikerna anbelangar kan jag inte låta bli att återge en historia om konstnären Axel Bror Olsson (1919-2001), skaparen av Utvandrarmonumentet i Karlshamn. Konstnären blev vid ett tillfälle så förbannad på en kommunalpolitiker att han gav honom en teckning föreställande mannens huvud i genomskärning. Det fanns en förklaring på teckningen. Axel Olsson skrev att av någon underlig anledning har en tarm hamnat som ett gummiband spänt mellan två spikar inne i huvudet. Av tvärdraget i tomrummet mellan öronen händer det att tarmen börja vibrera, och då tror politikern att han tänker.

I dessa tarmvibrationer skapades den svenska mångkulturen. Liksom alla utopier har den nått sitt oundvikliga terminalstadium.

Af Julia Caesar

Tidligere kronikker af samme forfatter

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
47 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
joffe
joffe
10 years ago

I tidningen Weekend Australian 4-5.12.10.(www.theaustralian.com.au)World Features page 22 finns en artikel rubricerad “Swiss not alone going cold on immigrants” av Emma Kate Symons. Hon bekräftar här mycket tydligt vad Julia Caesar beskriver i sin artikel ovan. Jag tar mig friheten att översätta några korta passusar av den långa ytterligt intressanta texten. Den handlar om lyckliga landet Schweiz där det förekommer folkomröstningar i viktiga beslut, som gäller invandring, förvärrad kriminalitet och olösliga integrationsproblem. Det handlar om invandrare från företrädesvis islamländer i Mellanöstern och Afrika. ”53% av schweizarna stödde i folkomröstning förslaget nedan från högerpartiet Swiss People´s Party (SVP), efter en kampanj… Read more »

trackback

[…] Läs Julia Caesars söndagskrönika här >> […]

trackback

[…] Ceasar serverar i sin söndagskrönika en svidande uppgörelse med historiens största […]

nobody
nobody
10 years ago

PKiterna har redan förlorat slaget om europa och sitter numera i sina bunkrar; fortfarande inser de inte att de väckt den björn som sover, vilket genom tiderna varnats för. Även vi stela och kallblodiga svenskar börjar tina upp.

Säg den finne, dansk, norsk eller svensk som inte känner rytmen i Sabaton – Swedish Pagans: http://www.youtube.com/watch?v=kbWc3NPpXTQ

“…Swedish pagans, marching a shore. Forged in Valhalla by the hammer of Thor. Out from Asgard, our viking ship sails. Never to turn back again.”

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

I sne og storm afvikledes arrangementet “Årets Kulturafvikler 2010″ i dag på Galleri Draupner

Et veloplagt publikum oplevede en hektisk happening på Galleri Draupner i Skanderborg denne herlige snefyldte søndag.

http://eticha.dk/news/?p=2198

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Haha, fantastisk roligt – tack 😉

Her är en annan klassiker, som man bara måsta skratta mycket högt av.

http://www.youtube.com/watch?v=ezvQZ_6duoQ

Tony Ingman
Tony Ingman
10 years ago

Nu så här i Juletider kan det vara svårt med att anskaffa någon lämplig julklapp, så därför vill jag varmt plädera
för Juli Ceasars bok världsmästarna , en faktabibel med hänvisningskällor för oupplysta Svenskar, som verkligen
behöver upplysning om hur det faktiska läget är för detta arma land.
Jag skulle vilja att SD hade anskaffat ett antal exenplar som lämpliga julklappar till rikdagskolegorna i 7 klövern,
kanske hade det trängt in i deras trånga skallar hur erbarmligt dåligt landet skötts av dessa landsförrädare.

Julia Caesar
Julia Caesar
10 years ago
Reply to  Tony Ingman

@ Tony Ingman:

Jag kan avslöja att samtliga 349 riksdagsmän kommer att få min bok “Världsmästarna. När Sverige blev mångkulturellt” i julklapp, inslagen i vackert julpapper med glada snören och en hälsning från jultomten.
Tänk så glada och rörda de kommer att bli!

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Julia Caesar

ROFLMAO – fin ide och en fantastisk humor, Julia 😀
Jag skrattar högt bara vid tanken om deres reaktioner.

Ja, det borda ju verkligen garantera för julglädjen och julfriden i det lille hemmat eller hur?
Och tänk er, om någon i familjen får se en annan läsa sån anti-KP “smutslitteratur” i det döjlda … ussschhh!

Kanske de rentav äntligen skulla börja tala öppent med hverandra om dessa mycket tabubehäftade saker …
en sån där 20-30 år för sent tyvärr.

Oj, om man bara kunna få vara jultomte i dessa PK-politikerhem på julen …

Lena Johansson
10 years ago

Fick tips om denna krönika tidigare idag. Har suttit o läst nästan hela dagen.
Julia C är en av de bästa journalister som jag läst.
Denna artikel är helt suverän, jag kommer att gå in här att läsa så fort jag har tid o möjlighet.
Tack Julia Ceasar.

Cavatus
10 years ago
Reply to  Lena Johansson

Snälla Lena! Jag hoppas att du är bussig och klok nog att sprida kunskapen om att Julia Caesars texter existerar. Du har faktiskt en SKYLDIGHET mot ditt land att sprida information om dessa texter. De flesta svenskarna är så förda bakom ljuset att de aldrig kan vakna upp av egen maskin. Därför måste vi som vaknat upp och genomskådat hur politikerna lurar oss ta vårt ansvar och väcka det sovande folket. Det kan vi göra genom att sprida länken till Julias krönikor. Kortlänken följer: korta.nu/jc. Du kan även sprida flygblad (skriva ut och kopiera och dela ut i brevlådor eller… Read more »

Hans Nilsson
Hans Nilsson
10 years ago

Julia min Julia vad vore väl Söndagarna om inte du fanns och berättade sanningen för oss Svenskar vilket fantastiskt land som LANDSFÖRRÄDARNA och deras MEDLÖPARE.har fixat till oss med massor av häftig kultur som vi borde älska och beundra och ta till oss vi Svenska Kulturlösa Barbarer vi skall vara tacksamma att få bli berikade av dessa HÖGKULTURENS SLÖDDER. Men ack nej otack är världens lön tänker nog 7klövern(nn) för nu har vissa mage att börja kritisera när de nya Arierna vill visa upp sin KULTUR i lite mer handfasta uttryck som det så fint beskrivs i ett avsnitt i… Read more »

Olof Lundqvist
Olof Lundqvist
10 years ago

När man växte upp på 60-talet såg man ofta denna “satkärring” (skådespelerska) på TV. Nutidens Julie Ceasar är ej den samma som

det var förr. Hoppas verkligen att du använder din “vassa penna” lika mycket framöver. Vi behöver folk som kan säga sanningen i detta

samhälle. Tack så mycket, ser fram emot kommande helger.

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
10 years ago

Tyvärr är de skador som invandringspolitiken åstadkommit oreparerbara. Vi har importerat en underklass, som hur mycket integrationsspolitiska åtgärder som än vidtas kommer att förbli en underklass. Detta är helt uppenbart vad gäller den svarta befolkningen i USA, och kommer att bli det i Sverige för invandrare från MENA-länderna och subsahariska Afrika. Det är klart visat att befolkningarna i dessa länder har klart lägre IQ än befolkningarna i Europa, och att dessa skillnader också kvarstår hos andra generationens invandrare (I Nederländerna en skillnad på 10 IQ-enheter). Som Lynn och Vanhanen visar i sin “IQ and the Wealth of Nations”, är befolkningens… Read more »

Nordbo
Nordbo
10 years ago

Jag har följt den ekonomiska krisen noga ett par år. Varför? Jo, jag lyssnade på vissa ekonomer och andra som menade att krisen är mycket större än mainstream ekonomerna vill låtsas om. För mig är krisen hoppingivande. Om ekonomin kraschar så kan vi ju inte fortsätta på den inslagna vägen. Det säger något om hur trött jag är på vad politikerna gör med vårt land. Varje dag läser jag ekonomiska analyser. “Snälla, kollapsa nu då.”. Min förhoppning är att vi efter kraschen kan vi börja om på nytt, befriade från alla lögner och allt hyckleri som genomsyrar det nuvarande systemet.… Read more »

Victor
Victor
10 years ago

En ny CD er på gaden nu. “Listen to the banned” http://www.amazon.co.uk/Listen-Banned-Various-Artists/dp/B003H1K0XG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1291550470&sr=8-1 14 numre med musikere, der har fået ørene i censur-maskinen.. En af dem, som har været med til at lave pladen, er Deeyah, som for nogle år siden blev tvunget til at forlade Norge. I et interview med Observer spørger hun: “I don’t know why imprisoning a filmmaker is seen as any worse than imprisoning a songwriter, but it does seem to be the case. But music is such a part of our culture, our heritage, our traditions, of who we are. Which is why so many regimes… Read more »

anno
anno
10 years ago
Reply to  Victor

Ja det burde være utroligt – husker et interview med hende hvor der klippes
mellem interview og hendes musik video – må være nogle år gammelt:

http://www.dailymotion.com/video/x13sdm_full-deeyah-interview-used-on-the-n_news

DEEYAH Bryder tavshedens mur
http://cultures.dk/no/57/08deeyah.html

Delicious
Delicious
10 years ago

Vi “vinner” bara elände med mångkulturen. Det finns så mycket förakt från politiker som själva avskärmar sig från mångkulturen. De anser ju att andra ska få leva med den och dess konsekvenser. Jag ser mig omkring och känner mig som en främling i mitt eget land. Jag känner sorg och ilska. Varför ska just Sverige vara vidöppet för invandrare? Jag tror att muslimerna kommer ta över landet inom ett par decennier, en skrämmande tanke som kan bli verklighet. Vi svenskar är inte värda något annat än att försörja dem och bevilja bidrag för att de ska upprätthålla sin sjuka ideologi… Read more »

Svensk medborgare
Svensk medborgare
10 years ago

Ja äntlige framme vid söndagens krönika.
Man måste bara älska denna Julia.
Tack för alla krönikor o böcker köpt o läst o försöker dela med mig,
till alla jag kan.
Ser fram mot nästa krönika.
m.v.h
En av alla i Sverige

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Det er som bekendt ikke pænt at fryde sig over andres ulykke, men jeg er dog tilbøjelig til at gøre en undtagelse i netop Månas tilfælde 😉 http://politiken.dk/udland/ECE1133901/sahlin-kritiserede-sine-egne-i-afskedstale/ 04. dec 2010 KL. 23.26 Sahlin kritiserede sine egne i afskedstale Opbakning. Mona Sahlin opfordrede i sin afskedstale partifællerne til at bakke op og støtte den kommende leders kurs. »Så skal det nok gå godt«, mente Sahlin. – Foto: Mathias Christensen (arkivfoto) [ Ja, hurra – bare man lader som om virkeligheden ikke eksisterer, så forsvinder den sikkert snart … ] Mona Sahlin langede ud efter S-venstrefløjen i sin sidste store tale.… Read more »

Info
Info
10 years ago

SVERIGEDEMOKRATERNAS KULTURRASISTISKA KONST- OCH KULTURSYN Vill Sverigedemokraterna förbjuda all “mångkulturell” och ”progressiv” och ”normbrytande” och ”samhällskritisk” konst? Ja, så sägs det. Gång på gång. ”Sveriges” radio förfasar sig häröver åtminstone i något program någon gång varje vecka. Kulturetablissemanget tar i svulstiga proklamationer avstånd från Sverigedemokraternas påstådda fientlighet mot all ”kultur” som inte med hemtovade knätofsar från Malung kliar ”makthavarna” på ryggen. Det ordnas en svensk poesifestival med utländska poeter på Kungl. Dramatens stora scen, inför vilken arrangören, Madeleine Grieve, på en reklamaffisch river sönder en hakkorsflagga och samtidigt uppmanar Jimmie Åkesson att ”hålla för ögonen”. En kulturfestival, vars enda syfte… Read more »

Sigvur
Sigvur
10 years ago

Hello alla nynazister som tydligen skriver på denna sida. Multikulti är inte död, snarare sker det en åter-uppsving för högerextrema tankegångar i hela Europa. @Stefan: Ett land där multikulti funkar är USA. Vilka spöade skiten ur tyskland under wwii?? Inte var det ickemultikulti Danmark. Nej det var multikulti USA. @Julia: Samma argument som du för används av rasister och nazister över ela Europa. [slettet] Slutligen “multikulti fungerar inte” verkar vara nynasismens retorik som återupprepas om och om igen. Om en lögn upprepas tillräckligt mycket kommer folk tro på den (Goebbels). Multikultur fungerar visst. Det som inte fungerar verkar vara kontroll… Read more »

Affe
Affe
10 years ago
Reply to  Sigvur

“Orkar inte peka på något specifikt i all din spya du hävde ur dig”

Vad överraskande!

Utvandrad
Utvandrad
10 years ago
Reply to  Sigvur

Sigvur, Skulle bara papeka att det USA som besegrade nazisttyskland i WWII var inte “multikulti”. Det har ar nagot europeer ibland har svart att forsta. De allra flesta som flyttar hit blir snabbt till stor del amerikaniserade. Man antar den amerikanska kulturen, levnadssattet och varderingarna. I andra vardskriget var det amerikanska folket helt enat, stodjande kriget mot fascism och nazism. Detta faktum i kombination med en idustriell produktionformaga som helt utklassade axelmakterna ledde till de allierades fokrossande seger i WWII. Resten av ditt inlagg ar knappast vart att kommentera annat att det ar anmarkningsvart hur du anklagar folk for att… Read more »

fundersam
fundersam
10 years ago
Reply to  Utvandrad

jaha du..och hur var det med de afro-amerikanska soldaterna, som inte fick strida jämsides med de “riktiga” amerikanerna? Man litade liksom inte på dem, däremor var de bra ha vid underhållsregementen.. när man behövde “kanonmat” d.v.s soldater man visste skulle offras, för att vinna tid för andra planerade attacker, skapade man speciella bataljoner med bara afro-amerikaner, med vitt befäl förstås……

Arvid Falk
Arvid Falk
10 years ago
Reply to  Sigvur

“Orkar inte peka på något specifikt i all din spya du hävde ur dig”

Hehe… Sigvur är oförmögen att invända något i sak.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Sigvur

Vadå? Vilka nynazister?!?!?! Jag känner inte såna personer överhuvudtagit – det finns inga här als! Vi likar dom inte här! Kanske är det du, som bör studera några riktiga historeböker ordentligt, när du demonstrerar en så här stor okunnighet? Den extrema vänstern i Sverige har därimot i sina tänkasätt och handlinger – som til ex. förtal och trakassering av folk med andra politiske åsikter, grov våld och överfall av uniformerade, maskerade korps och stenkastning etc. – ganska många saker ihop med nazismens och facismens metoder. Men de ju var faktisk i grunden också bara konkurrerande varianter av kommunismen. Detta är… Read more »

mmm
mmm
10 years ago
Reply to  Sigvur

@ Sigvur Du kan ju börja med att skaffa ett pass och resa till USA. Det landet har ingenting med mångkultur att göra, det är Amerikansk kultur i det landet och inget annat. Den som flyttar dit och arbetar, integrerar sig, lär sig språket etc är välkommen och anses vara Amerikan. Amerikanare är både öppna och trevliga om man gör rätt för sig och inte försöker ändra på någonting. Det är deras kultur. Men du tillhör garanterat dom som spottar på USA när det passar och som här, använder USA som argument till “din fördel”. En simpel hycklare alltså. Det… Read more »

Info
Info
10 years ago

EN AV SVERIGES MÄKTIGASTE REPRESENTANTER I BRYSSEL ÄR BIRGITTA OHLSSON (Folkpartiet liberalerna) På vilket sätt är Birgitta Ohlsson representativ för Sverige? Jo, hon är • för en fri och obegränsad invandring till Sverige • motståndare till sitt eget partis förslag om godkänt på ett enkelt språktest som villkor för att få bli svensk medborgare • stark förespråkare för en övergång från krona till euro som svensk valuta • Vidare vurmar Birgitta för en förbättrad behandling av mängden oinbjudna, romska invällare i Italien och i andra länder • Birgitta är för kvoterad föräldraförsäkring (och annan könskvotering, som ger henne makt att… Read more »

Info
Info
10 years ago
Reply to  steen

HEJ STEEN!

Ang. BIRGITTA OHLSSON. Ja, det var just den artikeln i Expressen, som jag hade i tankarna i slutet på min kommentar. – Bra, att du känner till den och nu återger den här!

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  steen

Et par andre nylige perler fra PK-gimpen Birgitta Ohlsson. Man kan jo næsten ikke få sig selv til at tro, at hun rent faktisk mener, hvad hun selv skriver 😀 Nogle mennesker tror åbenbart, at “liberal” betyder, at man skal være overtolerant, selvudslettende, blåøjet og tillade hvem og hvadsomhelst at indvandre, præcis som de vil; selv folk der vover at ankomme med tilbagestående klan- og middelalderkulturer samt en fascistisk, intolerant balladereligion og med de erklærede mål at nedbryde og overtage samfundet, og som er inderligt imod stort set er imod alt ved værtsbefolkningens kultur, værdier, normer, omgangsformer og love …… Read more »

PK
PK
10 years ago

Læser at Carl Bildt omtales som en af verdens vigtigste tænkere!
Det lyder lovende.
Hvem ved, een dag begynder han måske også at tænke over Sveriges undergang?
Måske.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  PK

Af ham selv eller … ?

Han burde nok skifte navn til Carl Indbildt 😀

Stefan K
10 years ago

De som förespråkar mångkultur kan ju nämna namnet på ETT land där denna fungerar.

16830911
16830911
10 years ago
Reply to  Stefan K

Kommer inte på ett enda, men fann många där det inte fungerat:

Libanon, Jugoslavien, Indien, Filippinerna, Thailand, Malaysia, Turkiet, Egypten

Undrande
Undrande
10 years ago
Reply to  Stefan K

Vill minnas att Kanada ofta förekommer som exempel på ett land där multikutur, integration och mångfald fungerar.
Någon som har uppgifter om huruvida detta stämmer eller ej?

Anonymous
10 years ago

Multiculti, may you rot and burn in hell. Multiculti, you’ve been livin’ hell to me You’ve prisoned me since nineteen seventy five I’ve seen ’em come and go and I’ve seen them take And not long ago I started askin’ why Multiculti, I hate every inch of you. You’ve cut me and have scarred me thru an’ thru. And I’ll walk a wiser weaker man; Mister socialist Congressman why can’t you understand. Multiculti, what good do you think you do? Do you think I’ll be different when you’re through? You bent my heart and mind and you whart my soul,… Read more »

Anonymous
Anonymous
10 years ago

1. Multiculturalism Is Cultural Suicide!!!

http://weaselzippers.us/2010/10/16/german-chancellor-merkel-says-multiculturalism-a-failure/

2. Social-Moderaterna= Multiculturalism= Islam

SAY NO TO ISLAM!!!

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

UPS! – jeg havde overset, at det var en god, men også MEGET gammel nyhed 😀 Beklager mange gange. Bjovulf: Det sker for os alle.. Jeg fjerner den. Han forduftede til Libanon i fornærmelse efter Muhammedkrisen. Hvis han altså ikke er vendt tilbage………. S. Danish Victory: Radical Imam Leaves! The controversial imam Raed Hlayhel, who was very active one year ago stirring up hatred against Denmark in the Arab world, has announced that he is leaving Denmark and will never come back: “I have always said that if the Danish courts do not punish the newspaper Jyllands-Posten [for publishing the… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

OK, tak 😉

Robin Shadowes
10 years ago

Det var sannerligen en lång luguber läsning. Utom slutorden i artikeln. Anekdoten på slutet var däremot väldigt underhållande. Nu förstår jag bättre hur ålahuen som folkpartisten Andrén och kristdemokraten Skånberg fungerar.

Cavatus
10 years ago

Eufemismen mångkultur är egentligen en omskrivning för islamifiering. Det har jag insett efter att ha sett det norska reportaget om islam. Att kuva kvinnorna är islams första uppgift främst genom slöjan och genom att ta bort kvinnornas öppenhet och nyfikenhet. Demokratin är grunden för västs utveckling och forskningsframsteg. Det är demokratin som det muslimska brödraskapet vill åt, för att införa de totalitära sharialagarna. Det finns länkar till detta program här:

https://politisktinkorrekt.info/2010/12/02/hotet-inifran-frihet-likhet-og-det-muslimske-brorskap/

Hjälp till att sprida länkarna till Julias länkar. Fler måste hitta hit så vi får till stånd en förändring och ett uppvaknande bland svenska folket!

Janne
Janne
10 years ago

Gert Gelotte är skogstokig. Och han bor mycket riktigt inte mulitkulturellt utan i ett helt nybyggt område som heter Norra Älvstranden där han garanterat slipper utsättas för den mångkultur han så vurmar för.

Delicious
Delicious
10 years ago

Amen och god natt. Jag är för upprörd för att kommentera, jag återkommer. Jag har blivit allergisk mot ordet mångkultur och det jag ser i samhället. Ett samhälle jag inte vill ha. Denna krönika är kompakt.

47
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x