12
dec
Seneste opdatering: 17/8-14 kl. 1746
161 kommentarer - Tryk for at kommentere!


(Eksplosionen set fra overvågningskamera – CCTV)

Stemningen er stærkt ophidset på svensk net, men det går igen, at folk undrer sig over, at det ikke er sket før nu. Nu fik Sverige er en gratis advarsel og forvarsel om den hasard, deres politikere har spillet med deres land og deres sikkerhed. Faren har været mærkbar på gadeplan i årevis, men nu blev den skåret ud i et relief, symbolsk repræsenteret af den jihadistens døde krop fotograferet ovenfra.

Ved et lykketræf af en teknisk fejl er ikke snesevise af julehandlende dræbt og såret. Uanset hvordan Sverige agerer, vil nogle ud af deres 500.000 muslimer altid kunne finde en grund til at nyt angreb mod civile mål. Derfor er den rimeligste antagelse, at denne fuser kun er ouverturen til, hvad der venter i fremtiden.

Det er en ny, men af enhver informeret iagttager længe frygtet og forventet tid, der begyndte i Sverige den 11. december 2010. Myten – at islam sidst af alle ville angribe Sverige, der har serviceret den højt og lavt og talt og skrevet så anstændigt, – turde endegyldigt være aflivet. Den irakiske, hellige kriger havde boet i Sverige i 18 år, havde uddannelse, kone og to småbørn, inden han fyldte sin bil med gasflasker og bomber og kørte de 270 kilometer fra Tranås til Stockholm for at møde sin gud på Bryggargatan.

Sveriges statsminister var til Nobelmiddag. Han havde endnu 17 timer efter eksplosionerne ikke ytret sig før på en pressekonference, der foregik kl 12:30. Hans udtalelser var så intetsigende, at man må ty til Expressens referat for at genkalde sig noget som helst. Ansigtet var kunstigt presset i statsmandagtige folder, men under dem anedes en svag og veg partisoldat, der ikke er skæbnesvangre situationer voksen. På pressekonferencen vred og vendte Reinfeldt på sig for ikke at skulle udtale “the T-word”: “terror”.

Udenrigsminister Bildt Twittrede framiddagen: “Det var ett mycket oroande försök till terrorattack i ett område i staden där många människor uppehåller sig. Misslyckades – men kunde ha slutat riktigt katastrofalt”. Det er altså Sveriges udenrigsminister, en spradebasse der sidder til middag og ved desserten chatter nogle henkastede ord på sin mobiltelefon som en anden teenagetøs.. Tavshed havde klædt ham bedre. Man tør næppe tænke på, hvordan disse patetiske pap-figurer ville agere, hvis der i aftes havde ligget 40 døde kvinder og børn i sneen i Stockholm. – “Jag önskar ibland att jag levde i en nation där man tog en sådan krigsförklaring på allvar,” skriver Thomas Nydahl.


Gerningsmanden, den afdøde ejer af den hvide Audi opgives at være:

Taimour Abdulwahab (1981-12-12) (Facebook, hvor han ikke overraskende hyldes) Storgatan 2, lgh 1001, Tranås
GM beskrevs av ögonvittnen som 30-40 år, kort hår, långt skägg; Han sprängde av sig på mitten vid explosionen, det tog en minut innan han dog. – Taimour Abdulwahab fotograferet under en rejse til Jordan.

Mannen som dog på Bryggargatan sprängde sig själv till döds. Han bar sex sammankopplade rörbomber men bara en exploderade. Han hade också en ryggsäck med full med spikar och ett misstänkt sprängämne.– Hade den exploderat på Drottninggatan hade det blivit en massaker, säger en källa.
Enligt vittnen på plats ska mannen ha ropat något på arabiska innan bomben detonerade. Enligt uppgift till Aftonbladet dog mannen av en rörbomb som han bar på kroppen. På platsen hittade man ytterligare fem rörbomber som tros ha varit seriekopplade. Av någon anledning slets kablarna mellan laddningarna av så att bara en av rörbomberna briserade. Det var med största sannolikhet den som tog mannens liv. Man sprängde sig själv med bomber “Trusselssamtalen” – en lys tenor som en 13-årig der har fået stuearrest. Lydfil.

Detta är den första självmordsbombaren på svenskt territorium, men tyvärr långt från den första svenska självmordsbombaren.I sin profil har mannen listat favoriter som “Islamic Caliphate State” och al Qaida-ideologen Sheikh Abu Muhammad al Maqdisi, i sin logg har han återkommande uppdaterat med filmklipp från islamistiska stridszoner som Tjetjenien och Irak, varvat med nasheeder och islamiska budskap, hans profilbild föreställer heliga krigare som reser islams baner.Det är ingen dum gissning att bilens ägare och självmordsbombaren är samme person.

Bilägaren, och därmed den trolige självmordsbombaren, sökte efter en andra (!) fru på kontaktsajten Muslima.com:

“I was born in Baghdad, Iraq. We moved to Sweden in 1992. I moved to UK 2001 to study. I have Bacholar degree in physical therapy. Iam married sence 2004 and have 2 girls. One is 3.6 and the second is 1.6 years old. I want to get married again, and would like to have a BIG family. My wife agreed to this. Iam looking for a practecing muslim, sunni, love children and wants to please Allah before me. Ecenomically, am ok. I cant say am rich, but alhamdolillah not poor. When I have extra money I give for the needy. Which aswell is importat that you not going to mind that.

In the future, am looking for to move to a arabic country and settle down there. ..Hope you are a strong beliver and striving for jannah, if you are. Get in touch please, wsalamo alekom”
[…]
“Looking for a practecing girl, to join a lovely family and make it bigger. Looking for someone to accept the deen of Allah as it is and dont have anything against to be second wife. I will Inshallah be equal to both in everything. As the prophet SAW sed, merry them for their religion, family, money and beauty. I’am looking mostely for religion … If you have one or more of what the prophet recomend, please get in touch.

Gudmundsson
Suicide bomber who killed himself in Stockholm studied at British university

Taimour al-Abdaly graduated from Bedfordshire in 2004. He worked as a sandwich-boardad man on street he attacked. A suicide bomber who died in a terrorist bomb attack which rocked Stockholm city centre, is believed to be a graduate from a British university. A Facebook page thought to belong to the 29-year-old indicated that he studied sports therapy at the University of Bedfordshire in Luton. He graduated in 2004. The man, named locally as Taimour Abdulwahab Al-Abdaly, had also posted numerous videos relating to the Iraq war, the war in Chechnya and the US prison camp at Guantanamo Bay. Daily Mail.

Vi bringer en ‘backlash’-varsel

Det kører lige efter bogen. Og en drive-by-troll prøver lige nu i vores kommentarspor at flytte fokus væk fra det skete. Vi mangler vist stadig de vantro reaktioner fra Abdulwahabs naboer, men bilvraget er knapt kølet af i Stockholm, og sør’me om ikke historiens ledsagende elementer udfolder sig i ekspresfart (LFPC).

[…] On Sunday, about 100 people assembled in chilly central Stockholm for a peaceful demonstration organized by Swedish Muslims for Peace and Justice.

“We felt a responsibility to sharply condemn the attack, but it would be naive to think that yesterday’s events aren’t going to have a negative effect on the perception of Muslims in Sweden,” said Samaa Sarsour, 26, one of the main organizers of the rally. […] Swedes shocked by 1st terror attack in 3 decades

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

161 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] MSM,” siger Jens Ganmann. Det mærkelige ved terroren på Drottninggatan var, at det trods Taimour Abdulwahab i 2010, ikke var sket længe før. Det mærkelige er, at Breivik ikke var svensker, og det […]

trackback

[…] der blev en Breivik. Situationen er eksplosiv, og Sverige har været usandsynligt heldigt. Det var snydeheldigt i 2010, og det var heldigt forleden, at så få blev kvæstet og […]

trackback

[…] kreeg op 11 december 2010 in het centrum van Stockholm voor het eerst te maken met een islamitische zelfmoordterrorist. Gelukkig ging deze terrorist, de in Irak geboren Zweedse staatsburger Taimour Abdulwahab […]

trackback

[…] har også rakt til “kioskbaskere”. Breivik og Taimour Abdulwahab havde jeg med navn og foto længe inden de fleste MSM kilder. Se posterne fra samme aften. Jeg […]

trackback

[…] kan en kommender, muslimsk morder ikke foragte den forsamling af pseudokristne ofre? Efter attentatforsøget i Stockholm i 2010, skrev Thomas Nydahl: “Jag önskar ibland att jag levde i en nation där man […]

trackback

[…] eller elg og vildsvin. Det er en følelse. Hvor tit støder man på noget rigtig godt? Da jeg havde Stockholmbomberen eller Breivik med navn og foto inden nogen andre, vel at mærke uden at have været ude i […]

trackback

[…] till ett otryggt och våldsutsatt land. När den irakiske självmordsbombaren och islamisten Taimour Abdulwahab i december 2010 försökte mörda mängder av svenskar i den intensiva julhandeln i Stockholms city […]

trackback

[…] till ett otryggt och våldsutsatt land. När den irakiske självmordsbombaren och islamisten Taimour Abdulwahab i december 2010 försökte mörda mängder av svenskar i den intensiva julhandeln i Stockholms city […]

trackback

[…] till ett otryggt och våldsutsatt land. När den irakiske självmordsbombaren och islamisten Taimour Abdulwahab i december 2010 försökte mörda mängder av svenskar i den intensiva julhandeln i Stockholms city […]

trackback

[…] Swedish citizen Taimour Abdulwahab blew himself up in Stockholm in December 2010. Two people were hurt. Appeal judges have now cut […]

trackback

[…] undslap med et mulehår et meget ubehageligt ansvar, da en jihadist forsøgte at detonere en bombe i Stockholm i december 2010, men de lever på lånt tid. Hele Uppdrag Granskning, 58 […]

trackback

[…] vist sjovt at lege tabloid og slå dem på deres egen bane, når der sker  noget særligt: At have Stockholmbomberens navn og foto længe før MSM, at have terroristen Breiviks ditto længe inden MSM. Det er også ti år siden jeg […]

trackback

[…] anklagelser om terrordådet i Stockholm 2010 riktas mot självmordsbombaren Taimour Abdulwahabs änka. Det framgick när målet mot hans påstådde finansiär Nasserdine Menni på nytt togs upp […]

trackback

[…] som en värdefull berikning av Sverige. Inte ens när den svensk-irakiske självmordsbombaren Taimour Abdulwahab utlöste sina bomber i julhandeln i Stockholms city den 11 december 2010 drog politikerna eller den […]

trackback

[…] foruroligende højt, når man tænker på at Säpo for tre år siden bedømte omkring attentatforsøget på Bryggargatan i Stockholm, at der kun fandtes cirka 200 ‘aktive jihadister’ i Sverige. Halvdelen af jihadisterne i […]

trackback

[…] mørklagte sager som f.eks Elin Krantz, et dødsoffer for svenske politikeres fremmedpolitik og Sveriges første selvmordsjihadist: Taimour Abdulwahab, sager hvor man godt kan glemme alt om svensk […]

trackback

[…] weeks have passed since the suicide bomber Taimour Abdulwahab, 29, blew himself up in the middle of Christmas shopping in Stockholm. According to Zia Alkanani, […]

trackback

[…] you can read Danish or Swedish, check out the top posts at Snaphanen — Steen has done extensive research on last night’s events in […]

trackback

[…] henvisninger til Sverige og svenskere: Rosengård, Botkyrka, Erik Ullenhag, Cecila Malmström, Taimour Abdulwahab, Lars Vilks, Raoul Wallenberg og forskeren Petra Åkesson og hendes sociologiske rapport fra 2006 […]

trackback

[…] israelske dokumentar. Også denne gang begynder den i Sverige, islams hotbed i Europa. Taimour Abdulwahab og Södermalmmoskéen. Del 1 er her, del 2 er […]

trackback

[…] falder i næste uge. Taimour Abdulwahabs kone, Mona Thwany, der lige siden den 12 december 2011 har været mere røget end speget, har under retssagen leveret den ene ammestuehistore tyndere end […]

trackback

[…] hjemmeavlede, muslimske terrorister, for man skulle jo nødigt genere Riksdags-ping’erne. Da Taimour Abdulwahab sprængte hul i sin mave i Stockholm, var de samme Riksdags-ping’er tavse som graven, indtil statsministeren 22 timer […]

trackback

[…] december 2010 fick svenska folket en påminnelse: En islamistisk självmordsbombare spränger sig till döds mitt i Stockholms city. Han har valt plats och tidpunkt noga. Det är mitt i julhandeln, och Drottninggatan myllrar av […]

trackback

[…] det andet rækkker beløbet ikke til de udgifter, det jødiske samfund har haft. Reinfeldt selv, der før har dukket hovedet, når noget blev ubehageligt, lader sin ministersekretær svare for […]

trackback

[…] Når man har boet mindst fire steder på et år, heriblandt i et sommerhus i Sydsjælland, en gammel landsbyskole i Småland, på en madras bag i en Volvo 855 SE “Kombi”, som den hedder i Sverige. Det er forenklende at bo i en Volvo, man skal ikke tage stilling til, hvor malerierne skal hænge, og man kan køre derhen, hvor der nu er et bad og en gang morgenmad. Der ud over nogle venners sofaer og et par hotel- og pensionatsværelser, så blev skruen og bloggen holdt i vandet. Det gik. Årets kardinalpunkter kom i kassen. Det begyndte i… Read more »

trackback

[…] etårsdagen for terrorbomberen i Stockholm den 11 nærmer sig, er der nyt fra CIA. Det er også muligt at se hele TV 4 ´Kalla Fakta fra for nylig, hvis apologi […]

trackback

[…] Ändå är det bara ett drygt halvår sedan den irakiske självmordsbombaren Taimour Abdulwahab, 29, sprängde sig i luften mitt i julhandeln i Stockholms city. Det var bara teknisk klantighet som […]

trackback

[…] Taimour Abdelwahabs kone om hvis uskyld der kunne rejses begrundet mistanke (se Ritzau og Mona Thwanys uskyld.) føler trang til at skrive til sin famlie, som hun som det fremgår ikke er på helt god fod med. Til gengæld er hun forståeligt nok helt tilfreds med Yvonne Ridley (PRESS TV). […]

trackback

[…] 10 bomber af i Malmø. Med allerede to i år, skulle den rekord nemt kunne slås. Man tænker, at Taimour Abdulwahab godt kunne have sparet sig umagen, når han nu allerede er druknet i […]

trackback

[…] Mattias Gardell i sin bok. Olyckligtvis missade han självmordsbombaren Taimour Abdulwahab som sprängde sig själv i luften i Stockholms city den 11 december, liksom gripandet av fem […]

trackback

[…] weeks have passed since the suicide bomber Taimour Abdulwahab, 29, blew himself up in the middle of Christmas shopping in Stockholm. According to Zia Alkanani, […]

trackback

[…] veckor har gått sedan självmordsbombaren Taimour Abdulwahab, 29, sprängde sig i luften mitt i julhandeln i Stockholms city. Enligt uppgifter från Zia […]

trackback

[…] ikke søgt krisehjælp. Hun arbejder ved computeren. Dette er flere døgn inden nogen bortset fra de særligt interesserede overhovedet kender deres navne.) 18 december skriver Internet-Haganah (U.S. and Israeli […]

trackback

[…] Kontoen hedder mona123timo, hvor det er nærliggende at antage at Mona er Mona Thwany og Timo er Taimour Abdelwahab og 123 muligvis er deres tre børn. Kontoen har desuden tilknytning til Luton, hvor ægteparret […]

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Har man ikke problemer med andre, kan man vel have problematikker der behandles som problemer med sig selv. Noget skal man vel lave, hvad enten man er i job, på ferie eller andet… Selvmodsigelser er en mulighed som selv personer med ytringsiver der kan komme ud af det med rigtig mange kan benytte, selv ene, og hvad der deraf kan komme af forskellige positioneringer, vinklinger, generaliseringer, sætten det mindste under lup og gøren netop det til det vigtigste, en lille forskel i belysning med videre er rent ud sagt dele af en uendelighed. Eller er argumenterne for det er et… Read more »

Peter buch
Peter buch
12 years ago

Ikke at der ikke findes sære typer hvorsomhelst, men en ytring som De flesta är rätt chanslösa när de ska diskutera med mig, er godt nok ovenud selvglad, det er vel retteligt de andre og ikke en selv der skal ytre det, såfremt det overhovedet ytres.
Men hver sit flash, sin facon, stil og metode…
Her en lidt anden stil: http://www.youtube.com/watch?v=ofKk_Etapq4

Allan Hansen
12 years ago

Hermed en God Jul samt et godt nytår til alle på Snaphanen.

Med Venlig Hilsen.

Allan Hansen.

Olav
Olav
12 years ago
Reply to  Allan Hansen

Det var en meget lang tråd, med lange innspill, som jeg ser frem til å lese litt inngående.
Alltid interessant når det dukker opp folk som kanskje har greie på hvordan forbedre skandinaviske velferdsstater!

Gunnar Biering
12 years ago

Jeg er ret overbevist om, at jeg i adskillige indlæg på denne tråd har forklaret, hvad jeg mener. “BigDaddy” har gjort det samme. Vi er ikke enige, og vi bliver ikke enige, fordi vi har forskellige grundholdninger. Det er tilladt i Danmark. Længere er den historie ikke for mig.

BigDaddy
BigDaddy
12 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Ett utomordentligt sympatiskt inlägg! Hear, hear! Tack, Gunnar! Tänk. Den enda vettiga på denna sidan som faktiskt valt att diskutera med mig utan att försöka göra sig lustig eller vara otrevlig är Gunnar Biering, Dansk Folkepartis uttalade representant och tillika politiker. Lite otroligt, faktiskt, i alla fall för mig. Här har ni någon, kära Snaphanediskutörer, som föregår med gott exempel. Bravo, säger jag!

Høgsbro
Høgsbro
12 years ago

En sen kommentar til en slags debat der forlængst er afgået ved døden: BD fører en så arrogant tone, og udstiller en så forkvaklet selvgladhed at man væmmes. Ordskvalderet, den totale mangel på evne til at forholde sig til både gerning og denne blogs budskab, og det manglende kendskab til helt almindelig blogterminologi, får mig til at tænke på en pensioneret lektor der nu rigtig skal bruge sin nyvundne fritid på at opdrage på alle disse uartige debatører…

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  Høgsbro

Rart at se, at jeg ikke er den eneste, der sidder tilbage med den opfattelse og mistanke 😉 Jeg måtte opgive, da manden jo synes helt uden for pædagogisk rækkekvidde og åbenbart ikke fatter de mest elementære sammenhænge og fakta. Når man kommer fra et land med en meget lukket “debatkultur”, hvor ethvert tilløb til en fri debat på disse områder har været totalt undertrykt af de som oftest massivt statssubsidierede massemedier og af den selvgode “elite” og frelste pseudointellektuelle kunstnere og forfattere gennem årtier eller helt overladt til en lille gruppe af “proffstyckare” med de rette PK-holdninger, med store… Read more »

BigDaddy
BigDaddy
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Bjovulf, Det har varit med tacksamhet som jag läst dina inlägg och hur du anstränger dig för att skriva förståeligt. Själv har jag suttit med en dansk-svensk ordbok och internets sökmotorer för att försöka hänga med. Jag har ALDRIG bett om särbehandling utan varit tacksam för de försök man gjort att göra sig förstådda. Enbart bett om överseende med de eventuella översättningsfel och/eller missförstånd som eventuellt dyker upp. Det är därför med stort förtret jag läser hur du, Bjovulf, betvivlar mitt uppsåt och mina avsikter så pass att det är inte långt kvar innan du anklagar mig för att ljuga.… Read more »

BigDaddy
BigDaddy
12 years ago
Reply to  Høgsbro

Hej Högsbro, Det gör mig lite ledsen faktiskt att se att du kun uppfattar mig på det sättet. Om du bläddrar så kan du satt jag och Gunnar Biering och även Morten haft en intressant och givande diskussion. Jag har tagit till mig av det de sagt och det är detta som jag sedan besvarat. Jag har lyssnat noggrant på vad de säger och tycker och jag respekterar deras åsikter fullt ut. Låt ingen ha något annat intryck. Att ifrågasätta, analysera och ha olika grunder (forskellige grundholdninger) är oerhört viktigt för demokratin och skyddas förbehållslöst (så gott som) av yttrandefriheten… Read more »

Høgsbro
Høgsbro
12 years ago
Reply to  BigDaddy

BD, dit svar er ikke i overensstemmelse med virkeligheden, og egentlig direkte usympatisk. Hvis det er en “højere værdi” at svine folk til med dine private fordomme så siger jeg tak for kaffe. Din arrogance og selvgladhed er udtalt.

Hans Jensen
Hans Jensen
12 years ago

Min bedste Hr. Big Daddy, der er et par skribenter der med mellemrum hjemsøger blogverdenen, og som du skriver flot og floromvundet og bruger mange ord. De siger dog ikke så meget. Jeg vil nævne Peter Buch og William Janssen som du kan finde ved at bruge søgefunktionen. Du overgår dem, de når dig ikke til sokkeholderne, de har i sandhed mødt deres overmand. Dine indlæg er som det tyske ordsprog om at plukke svin “Viel Geschrei und wenig Wolle. Dit forslag om muslimofobi er lige så dumt, og vidner om ukendskab til sprog. En fobi er en ulogisk angst,… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
Reply to  Hans Jensen

Tak for det.
Der er steder som http://jp.dk/opinion/kronik/article2270325.ece hvor antal ord der kan gives i kommentarer er få i antal. Det hænder endda selv under sådanne forhold, jeg synes få ord er alt nok.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
Reply to  Hans Jensen

Såfremt der er tale om den samme Hans Jensen, er der eksempelvis på http://www.uriasposten.net/archives/20980 tale om, at perspektivet hos denne er et andet, end det jeg forsøger at belyse. Jeg prøver at vise at undersøgelsen måske ikke er meget værd, når selve grundlaget – målestokken for spørgsmål og svar er uoplyst. Hr. Jensen har i begyndelsen af kommentarrækken allerede karakteriseret islam uden jeg fandt kommentar var nødig. Sådan kan enhver have sit. At jeg muligvis afkorter en potentiel større strøm af kommentarer på blog-posten med de få ord er selvklart muligt. Det burde dog ikke ske såfremt personer virkelig ønsker… Read more »

BigDaddy
BigDaddy
12 years ago
Reply to  Hans Jensen

Kära Hans Jensen, You flatterer, you! Jag blir ju alldeles röd i ansiktet av förlägenhet här. En sådan här värmande beskrivning har jag inte fått av förrut. Jag är nästan utan ord! Jag blir jämförd och hyllad. Du är alldeles för snäll Hans Jensen och jag ser nu att den respektfulla tonen jag använde har berört dig. Jag hoppas också att du, när det ändå är synd om och ute med svenskarna , ändå inte överger oss. De 20 åren du spenderat här har förhoppningsvis berört ditt hjärta och väckt en kärlek för oss stackare. Du må icke övergifa oss… Read more »

trackback

[…] På attentataftenen legede Snaphanen tabloid og nyhedsblog, det var ganske interessant. Uden nogen brug af main-stream medier, udelukkende Facebook, blogs og […]

BigDaddy
BigDaddy
12 years ago

Jag vill också säga något till de som har Snaphanen.dk. Om ni har integritet så sätter ni också upp en sida där ni i detalj beskriver självmordsbombningen av Röda tornet, den 26 mars 1566, på Bohus Fästning utanför dagens Kungälv. Berätta om Jens Holgersen Ulfstand, hans nesliga rekryteringstaktik inte olika dagens jihadister och om den stackars gutten som fick spränga sig själv och ett helt ammuntionsförråd för en gård på Hisingen vid namn Röset (ligger i dagens Göteborg). Visst, det som hände i Stockholm kanske är svårt att dra tydliga paralleller till (även om de faktiskt finns där) ovanstående. Vad… Read more »

Gunnar Biering
12 years ago
Reply to  BigDaddy

Du snakker og snakker. Men sagen er: Dit land er blevet angrebet, også efter dine egne begreber. Hvordan vil du reagere på det, udover ved at forstå fjenden?

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  Gunnar Biering

BD glemmer også, at en socialdemokratisk svensk statsministers mord efterforskes på 24. år, og at der er nok af råddenskab at grave sig ned i.

At en socialdemokratisk svensk kronprinsesse blev myrdet for få år siden, og at retten fandt, at morderen ikke skulle oplyse, hvorfor han begik mordet.

At formodentlig flere personer i over et år har skudt efter mennesker i Malmö,

og at et forfærdeligt stort antal kvinder årligt voldtages i Sverige. Langt flere end andre steder i Norden.

BigDaddy
BigDaddy
12 years ago
Reply to  Mette

Jag har inte glömt någonting Mette. Det är ju ni andra som glömt och jag som påminnt. Eller hur? Du säger det som om jag har glömt eller visat att jag inte vet om dessa saker. Det stämmer inte. Men ni, danskar, kände inte till att ni varit här och självmordsbombat. Istället för att vara trevlig som Gunnar och tacka för en intressant, smukk och kanske lite ögonöppnande historia så börjar du med att antyda att jag glömt något? Vad har du för belägg för att jag glömt? För att jag påmint er om något ni verkar glömt, eller? Rena… Read more »

BigDaddy
BigDaddy
12 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Gunnar, jag skall säga som så här. Jag styrs inte av terrorister. Min plan är den jag redovisat redan. Jag tror inte på ett samhälle där man så ensidigt ger sig på invandrarna och beskyller dem för alla problem. Jag tror inte på ett samhälle där man försöker hålla den “etniska” befolkningen under armarna och tycker synd om dem. Jag tror på ett samhälle där integrationen mellan de nyanlända och de redan här varande sker. Denna integration är nödvändig för landets fortlevnad i egenskap av bland annat den demografiska skiftningen, de värderingar vi har utvecklat hittils där mitt ställningstagande är… Read more »

BigDaddy
BigDaddy
12 years ago

“Tror den eneste behandlingsform imod islamofobi er at fjerne årsagen til sygdommen!! Og for at forhindre tilbage anfald, så bør de socialistiske underkastede vantro dhimmier også fjernes ;-)” Ja, jag har förstått nu att i Danmark så är man mycket för kirurgiska operationer på patienten där man “fjerner” både det ena och det andra. I tid och otid. Dansk läkare 1: Vad är detta för något? Dansk läkare 2: Jeg vet icke, men den föler sig icke bra så la oss fjerne det!!! Better safe than sorry! Splatt! Dansk läkare 1: Och den också? Dansk läkare 2: Ja! Varför icke?!… Read more »

Hans Jensen
Hans Jensen
12 years ago
Reply to  BigDaddy

Daddy min gode mand, et sikkert tegn på at man har tabt en debat, er når man går over til ad hominim angreb, og Deres “svar” til mig er stort set ikke andet. Vi prøver lige igen for sidste gang: Hvilket medicinsk værk beskriver sygdommen islamofobi? Vi har en hel reolvæg fuld af dem, så med mindre det er et helt nyt og ukendt værk, så har vi det nok. Du kan eventuelt linke til en artikel i et videnskabeligt tidsskrift. Eller er der mon ikke bare tale om den afskyelige metode venstrefløjen excellerer i: At sygeliggøre sine politiske modstandere.… Read more »

BigDaddy
BigDaddy
12 years ago
Reply to  Hans Jensen

Tapt en debat var det ja. Jag är inte helt säker på vilken debatt du menar. Om du tittar efter så har jag aldrig dementerat att själva sjukdomstillståndet “islamofobi” inte återfinns i dagens medicinska läroverk. Det finns många andra ord som vi rör oss med och som inte finns i de islamiska läroverken eller som dementeras av dylika. Mycket av det som återfinns i Allan Hansens föreslagna kvällslektyr faller under den kategorin. Det tycks dock inte har stört varken honom eller dig. Eller har jag fel? Ett enda begrepp, använt av mig och förvisso icke att återfinna i något medicinskt… Read more »

BigDaddy
BigDaddy
12 years ago
Reply to  Hans Jensen

Jag har t.o.m. hänvisat till dig som min gode mand. Är detta inte ett tecken på respekt, så säg? Det är det i Sverige i alla fall.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Interessant – hvorfor syntes de mon så ikke, at de skulle lade et par ord om dette sive til myndighederne? http://jp.dk/udland/europa/article2276531.ece Bombemand var for ekstrem for moské Af PER BANG THOMSEN, London-korrespondent Offentliggjort 13.12.10 kl. 20:56 Stockholm-bomberen blev irettesat, da han ytrede ekstremistiske holdninger i britisk moské. Den svenskfødte iraker Taimour Abdul Wahab al-Abdaly, der i lørdags sprængte sig selv i luften i Stockholm, havde tidligere flirtet med ekstremistiske holdninger. Flere britiske medier skriver, at han for tre år siden valgte at forlade moskésamfundet Luton Islamic Center i protest, efter han var blevet kritiseret af moskeens ledelse for at være… Read more »

Allan Hansen
12 years ago

1). Som bekendt betyder islam terror! 2). Uden terror ville islam være utænkelig! b) Som bekendt blev islam grund lagt af en lille håndfuld blodtørstige svin! c) ” I have been made victorious with terror,, ( General Muhammad) Bukhari 4:52:220) 3). Som bekendt betyder islam 1400 års had, vold, blod og terror over alt i verden ind til vider har islam udslette mere end 300 millioner plus mere end 30 millioner slaver det er mere end alle andre forbryder organisationer til sammen. b) Hver dag ser vi terror i den islamiske verden! 4). “profeten,, Hitler var en stor beundre af… Read more »

BigDaddy
BigDaddy
12 years ago
Reply to  Allan Hansen

Hoppas de gör dig till nästa statsminister efter den nuvarande. Du kommer bli bländande.

Islam-watch.org är inte en säker källa för annat än islamofobiska åsikter. De är inte välgrundade.

Din punkt 1 där också. Islam betyder underkastelse, då det har roten s-l-m, precis som salaam som betyder fred. Man kan alltså kalla det en underkastelse med och i fredens tecken. Så du har fel redan från början. Resten bara följer därefter.

Hans Jensen
Hans Jensen
12 years ago
Reply to  BigDaddy

“Islam-watch.org är inte en säker källa för annat än islamofobiska åsikter.”

Koranen er vel en sikker kilde, og haditherne og sharia? Skal jeg sende dig et par citater direkte fra enten den autoriserede danske oversættelse eller den svenske, eller måske fra Saudi Arbiens ministerium for Islamiske anliggender. At man ikke kan lide kilden, er ikke det samme som at det man får derfra er løgn.

Vil du fortælle mig i hvilket anerkendt medicinsk opslagsværk jeg kan læse om islamofobi, dens behandling, og prognosen hvis man lider af det?

li
li
12 years ago
Reply to  Hans Jensen

Tror den eneste behandlingsform imod islamofobi er at fjerne årsagen til sygdommen!!
Og for at forhindre tilbage anfald, så bør de socialistiske underkastede vantro dhimmier også fjernes 😉

BigDaddy
BigDaddy
12 years ago
Reply to  Hans Jensen

Du har ställt mig en fråga och jag skall naturligtvis besvara den, min gode mand: Botemedlet du söker finns inte bara i närmaste bibliotek utan även hos muslimska samfund i Danmark, att läsa på själv om de olika tolkningarna man gjort av verserna du avser, söka upp de dominerande åsikterna om olika våldsföreteelser inom islam, lära känna muslimer och komma dem in på livet genom att ta emot eller själv sträcka ut en hand, resa till muslimska länder och försöka komma i kontakt med samhället där (kanske genom biståndsarbete?), själv läsa på om din egen historia och hur danskar och… Read more »

Greger
Greger
12 years ago

dåden kom väldigt väldig lägligt…mitt i svenskarnas missnöje med regeringen för att ha “sålt ut” landet till Cia och USA….kanske man nu snabbt kan åtnjuta svenska folkets förtroende igen…hmmm

BigDaddy
BigDaddy
12 years ago

Rätta mig gärna om jag har fel här men jag får intrycket efter att ha läst igenom inläggen här att man beskyller den politik som förts och vår media därtill vår inställning till invandring. Har jag förstått det rätt? Att man varnat för det här eftersom det är ett direkt resultat av vår invandringspolitik och vår inställning till olika kulturer?

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  BigDaddy

Nej, BigDaddy, du har ikke forstået os ret. Svaret er, at vi ikke kan håndtere islamisk indvandring, og det er ikke noget specielt svensk fænomen. De samme problemer findes overalt, hvor der finder muslimsk indvandring sted. Selv om de europæiske lande har gjort meget for at imødekomme muslimer og behandle dem godt. Der er forsøgt mange forskellige metoder og alle med samme dårlige resultater. Når du kommer over en vis kritisk mængde går det galt. Problemet består i, at Koranen dikterer muslimer, at de skal erobre vore lande, og det kan ske både vha. guerillakrig og barnevogne. Terror er blot… Read more »

BigDaddy
BigDaddy
12 years ago
Reply to  Mette

Mette, tror alla danskar så som du beskriver det? Att muslimerna är här för att erövra Sverige och Danmark och Norge på order av Koranen?

Finns det inga andra danskar här som kanske har andra åsikter? Har ni överhuvudtaget en debatt där borta på andra sidan sundet eller sitter ni alla och håller med den lille hemfru?

Mette
Mette
12 years ago
Reply to  BigDaddy

Aha, en troll, som kun er ude på ballade.

BigDaddy
BigDaddy
12 years ago
Reply to  BigDaddy

Again with the troll. Vad betyder detta?

Du säger att Koranen uppmanar muslimer att erövra. Det är detta som är problemet. Jag frågar dig då om detta är en utbredd uppfattning i Danmark.

Morten - - -
12 years ago
Reply to  BigDaddy

@ BigDaddy Jeg tror, der er en tilstand af oprør i den muslimske verden, anført af de, der kaldes islamister/jihadister. Og jeg tror, de med held formår at inddrage de i princippet uideologiske masser, der i mangel af bedre identificerer sig med ‘Islam’. Der er med andre ord nogle ideologer, der profitterer af et mellemmenneskeligt, kulturelt sammenstød, som finder sted på vores grund, i vores hjemlande, og i hvilket vi har alt at tabe og intet at vinde. Jeg snakkede forleden dag med nogle fædre fra min søns klasse. Den ene af dem var PK, den anden intelligent. Mit budskab… Read more »

BigDaddy
BigDaddy
12 years ago
Reply to  BigDaddy

Morten, tack för den trevliga tonen. Att skippa otrevligheterna tackar jag för och hoppas att andra tar efter. Jag ger nämligen aldrig igen med samma mynt. Jag ger mycket, mycket större mynt tillbaka. Jag vill också än en gång påpeka att min danska är verkligen bedrövlig och jag gör mitt bästa att hänga med. Hav tålamod. Jag kan säga att jag har arbetat med ungdomar i princip hela mitt liv. Och nog finns det en taskig kvinnosyn bland en del unga män. Denna taskiga kvinnosyn har jag dock märkt är något som återfinns hos unga män över ett brett spektrum.… Read more »

Morten - - -
12 years ago
Reply to  BigDaddy

Der findes et gammelt folkesagn om den dag, Fanden kom for at hente fogeden. Det handler om, hvordan vi omtaler og tiltaler hinanden. Fogeden får en chance til, hvis han kan vise Fanden een person mere, der er lige så forhadt, som han selv. Det kan han da godt, – tror han … Dets pointe er kort fortalt, at noget kommer fra hjertet, og andet ikke. Een ting er vi ganske enige om, læser jeg ud af dit svar: Det handler ikke om teologi. Og det er et godt udgangspunkt for en videre samtale. Om det handler om pigerne, vil… Read more »

BigDaddy
BigDaddy
12 years ago
Reply to  BigDaddy

Hej Morten, Tack för ett välbalanserat inlägg. Jag ska försöka att gå igenom det och lyfta fram en del som jag anser är extra intressant. Först och främst, låt mig återge en av mina många arbetsresor i Danmark för ett par år sedan. Jag sätter mig i bilen och skall åka från Kastrup upp till Ålborg. En hyffsad resa, men inget mot att köra från Stockholm upp till Kiruna. Jag slår på radion, lyssnar i ett par timmar, och någonstans vid Århus så stänger jag av efter att ha förgäves försökt byta kanal. Det enda jag fick lyssna på, bortsett… Read more »

Morten - - -
12 years ago
Reply to  BigDaddy

@ BigDaddy Jeg har lidt travlt, men: Mit indlæg er bare et forsøg på at beskrive det perspektiv, vi vanlige mennesker ser anliggendet i, enten vi er sekulariserede danskere eller muslimer. Vi er vant til at se sagen omtalt ideologiske vendinger, og det bliver lidt kedeligt i længden. Det holder nemlig ikke. Det er ikke af ideologiske – eksempelvis racistiske – grunde, at danske diskoteksejere ikke gerne lukker grupper af muslimske mænd, uden kvindeledsagelse, ind. Sandt er det, at muslimer ikke er en etnisk gruppe. De er mennesker, som vi har planlagt skulle indgå i et “multietnisk samfund” (her i… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Reply to  BigDaddy

Att kalla alla för “främlingsfientliga”, “islamofobe” eller “etnonationala” ( fascister ? ), som bare vågar at vara det minsta kritiska imot VISSA typer av invandring och särskillt till VISSA muslimers dårliga uppfostran, respektlösa attituder och krävande beteende – til ex. simning BARA för muslimer, vägring imot att fölga danska reglar i simhallar, endelösa krav om bederum och särskillta badrum, halalköt överallt, även för os “orena”, otrogna, krav om accept at umskäring av småflickor, tvångsägtenskap och även hädersdrap (!), grov våld och stärka hot imot för lätt klädda dansker på DANSKE strander i DANMARK [ det rörte seg INTE als om… Read more »

BigDaddy
BigDaddy
12 years ago
Reply to  Mette

I din mening, vad är din analys av att de “forskellige metoder” inte fungerat? Är det på grund av muslimerna eller på grund av det mottagandet samhälllet eller någon kombination? Jag är nyfiken att höra dig beskriva detta.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Vildsvin må skydes hele året i den frie natur, dvs uden for de afspærrede vildtbaner,her citeret fra 2009, ikke mig bekendt ændret siden:
http://www.jaegerforbundet.dk/page651.aspx?recordid651=1232

BigDaddy
BigDaddy
12 years ago

En annan sak jag tänkte på också. En del här menar att det danska och holländska förslaget med att visa upp fylliga danska respektive holländska bröst för invandrare skulle vara en god idé. Menar ni att vi skulle ha kunnat hindra självmordsattentatet, vi svenskar, om vi också visat upp brösten? Är det så att säga ett av era sätt att förhindra självmordsbombning i Danmark? Att ni flashar?

Grab your titties if you want to stop bop bop….

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Noget for DRC? 😀

http://www.bt.dk/danmark/indvandrersvin-stroemmer-over-graenserne

Myndighederne slår alarm
Indvandrersvin strømmer over grænserne

Selv ikke det strammeste regelsæt kan stoppe indvandringen af tyske vildsvin

De spiser vores grøntsager og hærger vore skove. Og myndighderne kan intet stille op.

Vildsvin respekterer nemlig ikke landegrænser, og de krydser den danske grænse efter forgodbefindende.

….

BigDaddy
BigDaddy
12 years ago
Reply to  Bjovulf

*skratt* Ja, det låter som tyska svin det där.

161
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x