21
dec
Seneste opdatering: 24/12-10 kl. 1933
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

sagde Lars Vilks i sin tale i København i obtober 2007, (han kan som skåning og højtuddannet dansk,) som jeg videofilmede, den bemærkelsesværdige aften hvor “et af de største efteruddannelsesprojekter i dansk dagspresse”, chefredaktør Seidenfaden udvandrede forinden i afsmag over forsamlingen, Det er ét af argumenterne mod Vilks. Det er ikke rigtigt, Vilks kan i virkeligheden tegne, hvad han vil, selvom han krediterede Westergaard for at være den ægte karrikaturtegner af de to. Da jeg var hos Vilks i sommer,(og her) lå der fremragende tegninger på gulvet, jeg husker ikke om det var af Vespasian ,Augustus eller Nero, men den var fra Glyptotekets samling. Den ellers fornuftige Anne Libak vover sig ud på tynd is, når hun vil diskutere kunst. Hun skaber sin egen variant af Mette Winge syndromet, altså “hvis JP tegningerne bare havde været i Politiken, var der aldrig sket nogen skade. Det havde været blåstemplet kunst, og dermed politisk uantasteligt, som Rushdie.”

Altså: “Gode kunstnere, kan gøre hvad de vil. Dårlige skal makke ret.” Sikken en masse, der så skulle makke ret. Hvad med at foreslå den politisk korrekte kvalme- og bræk- kunstner Mikael Kvium det? Borgerskabet hviner af fryd over hans kontrollerede, statssubventionerede mareridt, han må kunne humme sig mere, end han allerede gør. Og hvad forresten med gode kunstnere, der har dårlige dage ? Min gamle ven, billedhuggeren, havde masser af dårlige dage. Vilks´uførelse er helt kontrolleret og bevidst, men den – stilen og teknikken – er ikke afgørende for, hvad det hele drejer sig om. Bortset fra det, er Vilks´projekt for længst uden for hans kontrol, som han siger. Han registrerer bare. Det er lidt som at blogge, tit må man bare reistrere, og i øvrigt vader vi jo nutildags i langt mere opinion, end nogen kan overkomme. (Se også: Har Lars Vilks tegnet sin sidste rondellhund?)

När Anna Liback skriver att min rondellhund inte är konst begår hon flera misstag. Först att den naturligtvis är konst alldenstund den har behandlats som sådan av konstvärlden. Vilken kvalitetsnivå det handlar om är en annan fråga. Hon utgår också ifrån att konst och kvalitet i konst handlar om estetiska ideal som hon känner sig befryndad med. Det skall vara proffsigt gjort menar Liback. Det är naturligtvis en ålderdomlig uppfattning men så är Liback litteraturkritiker och har antagligen inte fattat vad som har hänt i konsten under de senaste 50 åren. Vidare kommer det inte för henne att det inte är teckningen som är konstprojektet utan den process som uppstår kring den. Hennes egen skrivning är i denna bemärkelse ett konstverk i konstprojektet och det skulle vara intressant att höra hennes synpunkter på kvaliteten i hennes egen text – som konstverk.Del 1132: Provokationens potential (billede: Rondellhunden i Rom. Det ligner kolonaden ved Peterpladsen, hvad en svensk politibil så laver der.)

I dag kan man se Vilks´skulptur over Rilkes Duino Elegier.

DR fastansætter Jakob Illeborg

Katrine Winkel Holm, medlem af DR’s bestyrelse og flittig debattør, undrede sig, da hun i fjor læste DR-korrespondenten Jakob Illeborgs bog “Danmark set Udefra”.Efter hendes opfattelse optrådte Jakob Illeborg alt for kommenterende til, at nogen efterfølgende kunne have tillid til ham som neutral nyhedsformidler. Som hun hørte Illeborg, der i anledning af udgivelsen medvirkede i debatprogrammet “Europaklip” på P1, kaldte han danskerne islamofober. Ralf Pittelkow og Karen Jespersen var fremmedfjendske. Da “Deadline”-værten Adam Holm i samme periode fik en reprimande for at skrive en kronik i Politiken, der kunne opfattes som pro-Israel, kunne Katrine Winkel Holm ikke få tingene til at stemme. Hvorfor måtte manden i London gerne mene noget, mens Adam Holm skulle lade sine holdninger forblive hemmelige?. (DR fastansætter “lyserød” korrespondent, JP ikke online)

DR er public service på papiret. Er Illeborg en public service-journalist, eller ville passe bedre i Politikens lederkollektiv ? Har han interviewet Anjem Choudhary ? Har han med et ord nævnt Channel Four Dispatsches serie af undersøgende journalistik de seneste fem år ? Har han eller DR med ét ord nævnt BBC´s fremragende dokumentar, “Rivers of Blood”, der overraskende giver Enoch Powell posthum oprejsning (se den) ? Har han med et ord, nævnt den katastofale befolkningseksplosion, England er inde i ? Med ét ord nævnt “asiaters” grooming af mindreårige engelske piger ? Har han omtalt det islamistiske valgkup i Tower Hamlets ? Har han for alvor undersøgt den kroniske, muslimske terrortrussel, MI 5 nu overvåger og forsøger at holde stangen, cirka 200 løbende terrorplots ? Har han prøvet at forstå den hurtigt voksende English Defence League ?

Dumme spørgsmål, svarene er “nej.” Illeborg er en mand med en politisk dagsorden, han har fortiet alt det, der ikke passede i hans politiske kram. Man kan sådan set bare gå ind på Migrationwatch .uk, for at se alt det, som Jakob Illeborg ikke vil nævne i sin “public-service journalistik.” Folk der vil være velorienterede om Englands brændende spørgsmål, kan ikke bruge Jakob Illeborg, men de skal naturligvis betale for hans verdensbillede formidlet af DR, Politiken og The Guardian. Leftist journalisten Robert Fisk har større, faglig troværdighed end DRs udvalgte mand i England.

Jeg forstår godt, at der sortseere, det vil sige, jeg forstår bedre at de ikke vil betale, end at de vil se “produktet”. Hvorfor ikke lade være med begge dele ? Selv ser jeg ikke TV mere, bortset fra en sjælden gang efterpå på You Tube, og når jeg igen får TV adgang, bliver det næppe andet end Deadline og DR Kanal K. DR er en anakronisme, og det er deres egen skyld. Det er synd, for i et lille land, var public service en rigtig god idé engang. Engang var de røde, men havde alligevel høj kvalitet som kulturinstitution. Idag er de nærmest pink, men kvaliteten er øer i et hav af ligegyldighed og fortielser. Kultur ? Glem det. Nyheder ? Maren i kæret, glem det. P1, “hvordan føler vi madammer, – Kjeld Koplev, Mette Starch, Vibeke Sperling og Hanne Fokdal Barnekow – det lissom idag, nu vi ikke længere har overmadammen, Egon Clausen ? Har vi behov for en coach ?” Illeborg og DR får ikke en krone af mig, det skal der en såkaldt borgerlig regering til at financiere festen. Illeborg er bare endnu en grund til at holde sig på sikker afstand af DR.

BBC svigter DR og Illeborg

BBC coverage of issues such as immigration and Europe had been weak in the past, admitted the corporation’s Director General Mark Thompson.He confessed the BBC had been nervous about tackling issues regarded as sensitive.But he claimed the broadcaster had corrected that position and forced reluctant politicians to address the matter of immigration during this year’s General Election.He admitted it should not be the corporation’s role to start ‘censoring the public debate’ and said the BBC would give space for ‘extreme and radical perspectives’.

Mr Thompson said: ‘The BBC doesn’t always get it right. I think there are some areas, immigration, business and Europe where the BBC has historically been rather weak and rather nervous about letting that entire debate happen.‘We have made some progress there but I think there are more areas where we can make progress.’ He also admitted that the public debate changes over time.He said: ‘Views which start off as extreme can become the prevailing view inside five years.’ Our coverage on immigration and Europe was weak, admits BBC Director General.

Svensson tjekker ud

Last year 39,240 people emigrated from Sweden. This year the figure is expected to be 49,000 persons, an increase of 24 percent.This shows the preliminary population statistics for 2010, according to Statistics Sweden. The increase in the number of emigrants is most remarkable, the authority considers.A total of 99,000 persons immigrated to Sweden in 2010, which is about 4000 fewer than last year.

But this year’s emigration trend may be beginning of something new, according to Annika Klintefelt, population statistician at Statistics Sweden.”Net immigration is of course still twice that of emigration, but the majority of immigrants are still returning Swedes. Declining net immigration could mean that more Swedes are choosing to live abroad, ” she says to news agency TT.Many Swedes who emigrate seems to prefer the other Nordic countries. On top of the list is Norway, where more than 7,000 people emigrated last year.According to the Swedish Embassy in Oslo is around 25,000 Swedes reported to be living in Norway, but it is estimated that as many as 50,000 Swedes have their work only in the Oslo area.Dramatic increase of emigration.Statistiska Centralbyrån: Fortfarande hög invandring.

“Det islamiske Folkematriarkat Absurdistan vil kønskvotere LEGO-dukker”

“Vort asiatiske naboland”. Vi må simpelthen have uforlignelige Skjoldungens no-nonsense-rubrik med. Han taler ivørigt bedre svensk, end de fleste indfødte. Han er ikke en hvilken som helst “swedofob.” Den såkaldte elite har mindst to dagsordener: Med den venstre hånd installerer de en kronisk borgerkig, der kan holde samtlige fremtidige generationer beskæftiget, så de ikke skal kede sig så meget, som dengang i 1975, da de var verdens fjerde rigeste og mest succesrige nation, og kun den kunstigt oppustede 70-tals vänstern syntes, at alt var noget lort. Det synes de stadigvæk, men idag er der noget om snakken, for de har selv sørget for det. Med den højre forsøger de uafladeligt at starte en kønskrig, som ingen udenfor den intellektuelle klasse gider kæmpe. Mindst af alle endnu sunde lokale kvinder og mænd. De findes, men kun på trods af de intellektuelle og indsigtsfulde fra de meget talrige højskoler og undervisiteter. Se på Hodja.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Paula Drake
11 years ago

Jan Milds blog, http://www.vitbok.se/s.pdf

Ulla Lauridsen
11 years ago

Kors altså. Lad os alle messe i kor: Det er pisseligemeget om han kan tegne! Ingen må trues med vold! Det er pisseligemeget om han kan tegne! Ingen må trues med vold! Det er pisseligemeget om han kan tegne! Ingen må trues med vold! etc. indtil de forstår det. For i virkeligheden er de jo enige, hvis de får tænkt sig om.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Jalving om Jakob Illeborg 😉 http://blogs.jp.dk/frontalt/2010/12/21/de-lyser%C3%B8de-lejesvende/ De lyserøde lejesvende Dato: d. 21.12.10, 15:15 Af: Mikael Jalving Emner: DR, global korrespondent, Jakob Illeborg, Thomas Falbe, Ulrik Haagerup 101 kommentarer Jakob Illeborg er sikkert en flink fyr. Jeg har aldrig mødt ham eller talt med ham, og han har mig bekendt aldrig knaldet en af mine kærester. Jeg har googlet mig til, at han er musiker, og så har jeg læst i avisen, at han fra 1. januar skal være “global korrespondent” for Danmarks Radio. Tak skal du ha’ – godt det ikke er mig. Og så alligevel… Hvis Jakob Illeborg kan… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Makten i UK försöker nu på allvar knäcka EDL.

http://www.youtube.com/watch?v=He7I_MRrXik&feature=player_embedded

JensH
JensH
11 years ago

“Det har da i flere år forlydt, at børnene gik på en privatskole inde i Byen”

Magrethe Vestagers børn gik på den Classenske Friskole, og det var noget af en omvej hendes børn skulle være morgen for at komme i skole. Den lokale Folkeskole ville have været lige om hjørnet, men denne skole havde cirka 60 % ‘to-sporgede’ elver, og det var åbenbart for mange for Magrethe NIMBY Vestager.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  JensH

Det fremgår af Kraks kort, at den Classenske Legatskole faktisk ligger på vejen fra Amager via Langebro til Christiansborg. Det er også en folkeskole, men en lille en med 448 elever. Dens optageområde er Indre By – hvor der ikke bor mange belastede familier – mens Vestager bor på Amager. Man kan søge om et andet skoledistrikt end ens eget. Så Vestager har åbenbart formaliteterne i orden. Blot synd, at hendes børn ikke fik lov at gå i folkeskole i deres eget kvarter, så de kunne få skolekammerater, der boede i nabolaget, som det er almindeligt. Så stor ville omvejen… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago

Noget lidt andet:
Hvad er det her for et Ritzau-telegram:

“Margrethe Vestagers børn går bare ikke på privatskole, oplyser hun.

– Det er lodret løgn. Alle mine børn går i folkeskolen. Den ældste har valgt at tage på efterskole i år, men ellers har de altid gået på en folkeskole i København, siger Margrethe Vestager.”

Det har da i flere år forlydt, at børnene gik på en privatskole inde i Byen, i stedet for Amager Fælled Skole.

annonym
annonym
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Vaisenhuset er en offentlig (folke)skole.

Men det er også almindeligt kendt, at den primært er søgt af det københavnske “segment” af storbytosser.

MV forklareden så fravalget af den lokale folkeskole med det logistiske hensyn, at det alt i alt gav mindre transport tid. Hun angav at vaisenhuset lå på vejen til Christiansborg fra hjemmet på amager.

Et hurtigt kig på KRAKs kort 148 afslører, at der er tale om en omvej og dermed må MVs forklaring til offentligheden afvises som løgnagtig efterrationalisering. Altså det sædvanlige hykleri fra storbytossernes par exelence

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Jan Milds blog, http://www.vitbok.se/s.pdf

JensH
JensH
11 years ago

Utroligt. Befolkningen kan være nok så meget imod fri indvandring, og stemme derefter ved tre Folketingsvalg i træk, men godheds-industrien fortsætter fuldstændig uanfægtet med at underminiere nationalstaten. Nu opretter de deres eget sundhedssystem med gratis lægehjælp til ILLEGALE udlændinge:

http://www.information.dk/telegram/254503

Nils
Nils
11 years ago

Haha, den folkevogn kunne være tegnet af Leonardo, så nu har Vilks lukket munden på størsteparten af sine kritikere. 🙂

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Nils

Det ER Leonardo – han “opfandt” jo også flyvemaskinen, kampvognen, helikopteren og faldskærmen,
som du sikker husker 😀

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Uriaspostens link ang. Tøger Seidenfaden (“et af de største efteruddannelsesprojekter i dansk dagspresse”) virker ikke. Her er det nuværende:

http://journalisten.dk/er-seidenfaden-vandtaet

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  steen

Hmmm, mystisk – jeg får beskeden “Side ikke fundet” 😉

Både i IE og i Firefox.

PK
PK
11 years ago

Om idioter, når islam er inde i billedet. Hørte i DR P.1 om at teater spille stykker om julen og Julemanden. Godt nok. Så siger en multikulti, at det kan fremme integrationen, når man fortæller unge tyrkere, at julemanden kommer fra Tyrkiet. Suk suk og støn og jammer og tænders skærren. Nicolaos af Myra,ca.3.åhr. ( i det nuværende Tyrkiet), en god og from kristen Biskop, som var meget hjælpsom( ikke lige en muslimsk dyd). Denne gode mand lægger så grunden for skabelsen af historie af Julemanden. Så sidder en total lalleglad multikulti og får Julemanden til at blive tyrkisk. Jamen… Read more »

Jens A
Jens A
11 years ago

Jakob Illeborg passer perfekt ind i DR’s ideologi. Privatiser DR!

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Dessa hjärndöda idioter som kallar oss islamofober är helt motstånds-resistenta mot all form av fakta. Det går in enom det ena örat och ut genom det andra. Eller så vet dom mycket väl men väljer att ignorera det.

Niels Christensen
Niels Christensen
11 years ago

Jeg har sendt det her til Hågerup Jeg har set i har ansat Jakob Illeborg. Når man tænker på hans artikler i Guardians CIF sektion, forekommer det lidt uforståelig. Se f.eks. den anderkendte kommentator og nuværende lederskribent på Times ( og Labour støtte ) Oliver Kamm kommentar til et indlæg Illeborg havde vedrørende terrorhandlingen mod den danske ambassade i Pakistan : http://oliverkamm.typepad.com/blog/2008/06/indefensible-but.html Illeborg kan have de holdninger han nu har, men at tro på, at han kan dække globaliseringen på en seriøs måde er ret vanskelig. Nå men det er dit valg, heldigvis kan man jo vælge andre former for… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago

Illeborgs fastansættelse passer godt til DRs linie iøvrigt. Her i aftes præsenterede de Landsrettens underkendelse af den administrative udvisning af tuneseren med overskriften “Ulovlig udvisning”. Udvisningen var naturligvis ikke ulovlig, men 2 mod 1 af landsrettens dommere mente åbenbart, at det fremlagte PET-materiale ikke var tilstrækkeligt til at begrunde udvisningen. Det betyder ikke, at udvisningen var ulovlig, kun at den findes ukorrekt, og det betyder heller ikke, at han er uskyldig. Jeg brugte iøvrigt 2½ time af mit liv søndag aften på at se “Mænd, der hader kvinder”. Timer, jeg aldrig får igen. Men når nu filmen og Millennium-bøgerne er… Read more »

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Naturligvis er det da Janne, Christer og Bengt der står for alle voldtægterne i Sverige. Helt ligesom det er højreorienterede bøller, der banker bøsserne i Ørstedsparken. Det siger deres formand selv, og man kan jo slet ikke forestille sig, at han havde en personlig interesse i ikke at fortælle, hvem de virkelige gerningsmænd er? “Vi ved hvor du bor”. Det er også nynazister, der står for de racistiske overfald på jøder i EU. Det sagde Beathe Winckler selv, lige indtil hun fik udarbejdet en rapport, der beviste det modsatte. Skiftede hun så synspunkt, nu hvor virkeligheden vandt over drømmen? Næh… Read more »

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x