21
dec
Seneste opdatering: 22/12-10 kl. 0124
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Det måste användas oss för att samhället ska fungera. Islam är en komplett religion. Den är inte till bara för att existera hemma eller i moskén, så kallad amerikansk islam. […] Se vad vår profet lyckades förändra ett helt folk […] och skapade en islamisk makt med väldig makt och stort inflytande. Tyvärr ser det inte ut såhär idag […]

Demonstration mod terror udenfor Sveriges Riksdag. Kuren mod muslimsk terror i Sverige er, – rigtigt gættet – mere islam. Altså “den sande islam.” Svenska Kyrkan, Vänsterpartiet og Miljöparitet, der deltog, sluttede op om parolen: “Mere sand fredelig islam.” Lektor Henrik Jensen skrev for en uges tid siden i Kristeligt Dagblad:

“Dybest set er jeg demokrat. Det er kun, når jeg overværer tv-debatter om folkeskolen – og nu, hvor jeg tænker over det, egentlig også om velfærdsstaten – at jeg kan føle mig fristet af mere autoritære systemer. Forbigående, naturligvis.”

Det er sådan jeg har det, hvis jeg i længere tid skal læse eller høre svenske politikere og debattører tale om ting, de absolut intet ved om. Alligevel forvalter de et tusind år gammelt land, og kun et lille, ubetydeligt mindretal revolterer imod dem. Jeg kniber mig i armen for at finde ud af, om jeg stadig er demokrat. Det er jeg, finder jeg ud af, men det holder temmelig hårdt. Ikke desto mindre vil jeg tro, jeg er mere demokrat end hovedparten af Riksdagen, hvadenten det nu er en selvkompliment, eller det modsatte. Nu er der ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Sverige er verdensledende når det gælder at forstå mordere og voldtægtsmænd, og derfra er skridtet til at forstå massemordere ikke så langt: Dr. Abdul Majeed Azad, a U.S. citizen, Chalmers University in Gothenburg, Sweden: Sweden could be a ‘catalyst of understanding’ after attack. De kommende og allerede døde vil smile huldsagligt i deres grav. (I dag: Bombe fundet i Roms metro, Større terrorangreb afværget i London. – Populære shoppingsteder i West Midlands Whitehall i London, hvor parlamentet ligger, skal ha været blandt målene.)

Två dagar i rad har företrädare för ­islam i SN (15/12 och 16/12) ­kunnat framföra löst grundade ­påståenden om sin religion/ideologi. I onsdagens ­tidning påstod en imam att attentats­mannen ”kapat” religionen ”eftersom ­islam står för att värna livet”. Vad han grundar detta på framgår inte. Däremot finns det ett stort antal verser i Koranen, inte minst i surorna 4, 5, och 9, som entydigt uppmanar de troende att döda de otrogna var än de befinner sig.

Om islams företrädare menar allvar med en ”konstruktiv samhälls­debatt” bör de börja med att rensa ut de stora delar av ­sharia, som helt står i strid mot FN:s deklaration om mänskliga rättigheter. Bertil Malmberg SD Trosa”Synen på de otrogna är avslöjande”


“Dræb for islam”

32% of British Muslim students support killing for Islam; 40% want Sharia Law. If the way young Muslims in Britain are feeling is any indication for America’s own Muslim community, then America better beware. According to a new survey done at 30 universities in Britain, the young Muslim student body in that country is extremely radicalized. The poll asked 600 Muslim students and 800 of their non-Muslim peers about politically touchy subjects like killing in the name of Islam and Sharia Law—and the results were like night and day between the two demographics. While hardly anyone in the non-Muslim sample accepted killing in the name of religion, basically one-third of all Muslim students in Britain supported this. 32% of British Muslim students support killing for Islam; 40% want Sharia Law

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johansen
Johansen
10 years ago

Det islamiske manifest uden for Rigsdagen om, at islam tilhører politik, tydeliggør endnu en gang, hvorfor den fredelige majoritet af muslimer er irrelevant. Det er radikal islam, som er på fremmarch på globalt plan:

http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/6996

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x