22
dec
Seneste opdatering: 23/12-10 kl. 1919
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

On the same day the British public heard details of the unprecedented cuts in government spending that will affect almost everyone in the country, taxpayers also learnt they’d have to pay extra hundreds of millions of pounds a year to Brussels, as MEPs voted in favour of an increase in their budget. Calling the proposed 5.9% increase ‘completely irresponsible and unacceptable’, David Cameron has just managed to get the EU to limit the budget rise to 2.9%. Dispatches reveals that, despite the worldwide credit crunch, it’s still possible to get rich out of Europe. The programme details the exceptionally generous package of salary, pension and expenses that MEPs receive and how some have abused the rules to pocket as much cash as possible. While Westminster has tightened up on the expenses system, Brussels still hands out some cash allowances without the need for receipts. Channel Four, november 2010: Riding Europe’s Gravy Train(Vi forsøger at skaffe hele dokumentaren.)

“Sweden’s Problem Isn’t Immigrants, It’s the Internet”
Andrew Brown er englænderen, der i sin ungdom emigrerede til Sverige, forlod det igen og mange år efter skrev den vemodige, Orwell- prisbelønnede bog Fishing in Utopia: Sweden and the future that disappeared (2009) Selvom artiklens rubrik umiddelbart ser simplificeret og psykologiserende ud, har han med sit intime kendskab til Sverige alligevel nogle vigtige, oversete pointer. Hvordan i alverden bliver en somalier eller en iraker svensk, når selv europæere har så svært ved at tyde de uudtalte koder i landet ? Med mit mangeårige kendskab til Sverige, har jeg tit tænkt, at der næppe var noget land i Europa, der var dårligere egnet til masseimmigration fra fjerne kulturer end netop Sverige, et reserveret, blufærdigt og melankolsk folkeslag, men nu blev det med vold og magt sådan på grund af elitens fikse, flyvske ideeer, Sveriges tyrkertro på konventioner og FN – så nu må det gå på bedste beskub, og det er virkelig ikke særligt vellykket eller løfterigt, når man kigger det efter i detaljerne, som sjældent står i MSM medier. Man kunne tilmed hævde, at Sveriges problem var, at de manglede internet til fri meningsudveksling i årtier, og i stedet måtte forlade sig på Europas mest venstresnoede, selvfede og konforme journalister.

As a country tries to recover from a shocking attempted attack, the normal accusations don’t really stick……..
Still, in the days since the Dec. 11 bombing, Swedish columnists on both the left and right have been eager to make the reassuring discovery that the averted catastrophe serves as further proof of their respective analyses of national politics. Jan Guillou, writing in the left-wing Aftonbladet, claimed that Sweden made the terrorism problem worse, partly by “joining in the American crusade in Afghanistan” and partly by repressive laws against “encouragement to terrorism” that would never be used against white Swedes. Meanwhile, Ulf Nilson, a former foreign correspondent writing for Aftonbladet’s right-wing rival Expressen, caused an uproar when he referred to the diminishing number of “pure Swedes” and the growing influence of Islam in the country.

What all these explanations have in common is that they assume that homegrown terrorism is a political problem with its root causes in Swedish social conditions. In reality, however, the problem is primarily a psychological one that has been enabled by broad immigration patterns and deepened by technology that fosters social alienation. Unfortunately, these causes can’t and won’t be easily undone.[…]Foreign Policy

Hvem bevogter vagterne?
Det må være en oplagt opgave for Villy Søvndal og Holger K. Nielsen. Jeg har lige set begge på gaden, uden bodyguards – dvs. Holger K. fulgtes med en kvinde i civil på Købmagergade, men hun lignede ikke PET, som jeg efterhånden kan kende på lang afstand. Mangler de muskler, ring til Marianne Jelved. Hun er en af de hovedskyldige i tingenes tilstand, men hun færdes sikkert også uden body-guard. Lige på det punkt, er R og SF billige i drift.

Chikane og trusler får vagtfirmaer til at sige nej tak til opgaver i danske ghettoer

Sikkerhedsfirmaer kan ikke få deres vagtfolk til at arbejde i socialt belastede boligområder. Smadrede biler, trusler om vold og et stigende antal arbejdsskader er konsekvenserne af, at det er blevet mere risikabelt at arbejde som vagt i de mest belastede danske boligområder. Forholdene er i de seneste år blevet så utrygge, at de ansatte siger nej tak til at arbejde i områder som Gellerupparken i Århus, Vollsmose i Odense og Mjølnerparken i København.
– De tre steder vil vores medlemmer helst ikke arbejde alene. Sikkerheden er simpelt hen ikke god nok. Vagterne oplever meget store verbale udfald og trusler. Der bliver kastet ting efter dem, og virksomhederne har fået smadret utallige biler.
I en spørgeskemaundersøgelse svarede 56 procent af vagtfolkene for nylig, at de i løbet af de seneste fire år har været udsat for trusler eller vold. Samtidig er der sket en tidobling i antallet af arbejdsskadeanmeldelser blandt medlemmerne.Hos landets største sikkerhedsfirma, G4S, har man sagt nej tak til at stille med vagter i Bazar Vest ved Gellerupparken.- Vi måtte trække os, fordi vores medarbejdere ikke ønskede at være der. Der er grupper af unge, der ikke har respekt for vagterne.Erhvervsbladet: Vagtfirmaer frygter arbejde i ghettoer Se også: Ghetto-bøller tvinger tømrerfirma til at lukke.

»Julia Caesar, som hatar det mångkulturella samhället«

Idag fik hele den svenske rikdsdag en julegave, et eksemplar af vores kronikør Julia Caesars bog. Centerpartisten Fredrick Federley, der blev pandet alvorligt ned af en “mångkulturel” bande en uge inden valget, (gerningsmændene var pressemørklagte indtil flere uger efter valget), og måtte tilbringe valgspurten på hospitalet, er ikke tilfreds med gaven. Det er jo det vi siger, vold løser (næsten) ingen problemer. Federley har som homoseksuel smagt volden flere gange, men det har været helt uden effekt på hans politiske opfattel…..øh, “menneskesyn.”

@birgittaohlsson i boken “Världsmästarna” av pseudon “Julia Caesar” som hatar det mångkulturella samhället. Alla MP:s fick den i 9:06 AM Dec 15th via Echofon in reply to birgitta ohlsson, federley

Birgitta Ohlsson er Sveriges minister for europæiske anliggender. Hun og Federley er enige om at koge politiske argumenter ned til et spørgsmål om had og kærlighed, en stavepladementalitet der gør det lidt enklere at være svensk politiker – så længe det varer. I dag var endnu en svensk politiker ved at blive dræbt. Seneste mordforsøg på en politiker, er knapt tre måneder siden. Man må nok antage, at hovedparten af Riksdagen lader som igenting, og arkiverer bogen lodret. Måske skulle resten bare holde sig fra det der twitteri, i det mindste indtil de mod forventning har læst bogen. Ser nogen andre politikerreaktioner, må de gerne tippe os

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Four, Dispatches, 15 november 2010. Vi bragte en smagsprøve og lovede at skaffe hele dokumentaren. Vi bringer den ubeset med tak til uforlignelige Kitman […]

Mette
Mette
11 years ago

Den skabagtige unge skulle sættes på skrump og sport mindst tre gange ugentlig, men det sker ikke, så han skal nok blive “god”, når han vokser til. Dum er han jo sikkert også. Ligesom moderen.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Jøsses JESPER !

Det må vi spørge en imam om – for det lyder faktisk noget øh……svinsk ?

Jesper
Jesper
11 years ago

Hmmm…! Er navnet muHAMmad egentlig halal?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Jesper

Ja, for han er jo “skinkegal” 😀 😀 😀

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Jesper

Men vi må jo nok se i øjnene at vi snart kommer til udskifte det maskuline personlige pronomin
i 3. person akkusativ og dativ med et andet ord, da muslimerne åbenbart kan føle sig stødt af det.

Derefter kommer turen så til “måske”, der kan forveksles med “moske” – samt brugen af ordet
“mekka” til at betegne et samlingspunkt for et eller andet – fx. et modemekka.

Endelig skal vi snart til at have dobbelte årstal på alle officielle papirer, så de stakkels hypersensitive
muslimer ikke føler sig ekskluderet og stigmatiseret 😀

Robin Shadowes
11 years ago

Jag läste nyss på den holländska bloggen Klein Verzet att Edamer och Gouda numera är OMÄRKTA HALAL-produkter. Bojkotta och sprid detta.

http://kleinverzet.blogspot.com/2010/12/spitting-in-our-food.html

En annan nyhet från Holland är att dom nu likt britterna har fått en organisation som propagerar för sharia, Sharia4Holland. Snart kommer vi säkert få en Sharia4Sweden också med tanke på hur långt islamiseringen har gått här.

http://kleinverzet.blogspot.com/2010/12/sharia-for-holland.html

Victor
Victor
11 years ago

Nogle gange er det bare så synd for muslimerne. I Spanien er en stakkels dreng blevet traumatiseret, fordi hans geografi-lærer fortalte klassen, at skinkerne fra Trelevez i Andalusien var ekstra lækre pga klimaet. Heldigvis undersøger politiet nu sagen:

Drengen tør ikke stå op om morgenen mere efter, at han har hørt om svinekød.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x