23
dec
Seneste opdatering: 24/12-10 kl. 0606
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

…”er et spørgsmål om demokrati”. Vend den snus i munden ! Tegnefilmen for de 14-årige skal sendes i svensk TV i januar. Den er fabrikeret af de gamle vanesosser på RFSU og SVT. Da det nu er Sverige, hvor indvandrere efter de få oplysninger politbureauet har ladet tilgå offentligheden, har en 450% overrepræsentation i voldtægtssager, og hvor ikke så få unge svenske kvinder har mistet enten livet eller troen på det, går vi ud fra som en statistik selvfølge, at det er en statsanerkendt voldtægt, vi ser her. Den særlige slags, som en svensk universitets-genus-feminist kan udholde at leve med i en højere sags tjeneste, – den politiske, men underbevidste underkastelses. Det kan være nyttigt og præventivt at vise de 14-årige i prime-time, hvad deres forældre har beredt dem. “Hun ville selv,” sagde Abdurachman bagefter. Hvem lægger rør ind på Abdurachmans søster ?

Den första svenska sexualkunskapsfilmen på 25 år är här. Bakom filmen ”Sex på kartan” står UR och RFSU som märkt av en minskad sexualkunskap bland många ungdomar de senaste åren. Sexualundervisningen blev obligatorisk i svenska skolor år 1955.En av de första och den mest omtalade svenska sexualkunskapsfilmen, som också visades på bio, är ”Kärlekens språk” från 1969. Den senaste svenska sexualkunskapsfilmen på 25 år ”Sex på kartan” har premiär på SVT den 17 januari.
Det är en demokratifråga att ge människor likvärdiga kunskaper om sin egen kropp, säger Annamaria Dahlöf, projektledare på UR.Tecknat sex ska uppdatera unga.

Norge: Al-Shabaab rekrutterer lokale somalier

Et forholdsvis beskedent antal hjemvendte selvmordsterrorister er underforstået at være et worst case-scenarie. Men hvad er egentlig best case-scenariet når vi taler om somalisk/islamisk kultur, set i forhold til accept af demokrati, religionskritik og -satire, jødedom, homoseksualitet og kvinders rettigheder, herunder også retten til at sige nej til somaliske mænd? Via Gates of Vienna (LFPC).

An anonymous informant in Gothenburg that broke away from Al-Shabaab tells NRK that members of the group recruit young Somalis living in Scandinavia.

“It happens in mosques, but Imams are not involved. Other, less visible people come to mosques to recruit youngsters who are vulnerable and easily-led.” […]

Somali expert Stig Jarle Hansen, associate professor at the Norwegian University of Life Sciences in Ås, is also concerned. He says his sources in Somalia tell him there are five or six Norwegian Somalis fighting for Al-Shabaab.

“I am worried that some of those who are taken down there and come back to Norway will return with a different mindset than before they left. […] Islamic terrorist organization recruits Norwegian Somali youths

USA: Indvandring giver eksplosiv befolkningsvækst

Parallellerne mellem Europas og USAs situation er åbenlyse og skræmmende. Hvad den illegale del angår er det ikke mindst foruroligende, at USA trods åbenlys mangel på kontrol med sine ydre grænser stadig kan være splittet med hensyn til spørgsmålet om indgriben – man ville ellers have forventet at national integritet og sikkerhed skulle kunne forene alle demokratiske politiske retninger som noget selvfølgeligt (LFPC).

Today’s release of 2010 Census data reveal that the U.S. population grew by more than 27 million during the last decade – representing a nearly ten percent increase in our population in just ten years. The single largest factor in this enormous, and unwelcome, increase was excessive legal and illegal immigration.

Here is how the math works:

* During the past decade, about 13 million new immigrants arrived in the United States legally and illegally. Accounting for emigration and deaths, the net foreign-born population increased by some 8 million people.

* An additional 10 million births to foreign-born women were recorded during the 2000 decade.

* Net immigration plus births to immigrants swelled the U.S. population by some 18 million people during the previous decade, accounting for about two-thirds of the population growth during that period.

* The population surge of the 2000s was the third largest in U.S. history, exceeded only by the 1950s and 1990s.

The new data also confirm warnings by the Federation for American Immigration Reform (FAIR) that continued mass immigration places this country on an unsustainable population growth trajectory. Unless significant reductions in overall immigration to the United States are enacted, soaring U.S. population growth will further strain our natural resources and steadily diminish quality of life for all Americans. […] New Census Data Reveal Immigration is Fueling Runaway U.S. Population Growth

Hein Heinsen: “Der er noget, der tæller langsomt”

Teolog og billedhugger. Vi havde en post om Heinsen i juli.bla. om hans financiering af en oversættelse af koranen til dansk med 100.000 kroner, så “folk er klar over, hvad de diskuterer.” Han omtaler også den nærmest ikke-eksisterende koran-kritik. En kunstnerisk tekst udmærker sig blandt andet ved det, den kun antyder, det rum den tillader det uvisse – mysteriet. Omvendt med en videnskabelig eller politisk. Vi har så få kunstnere, som også er ægte intellektuelle, der kan tale med nogen vægt om andet end kunst. Hør det: Fra lommekniv til kæmpeskulpturer Besøgstid 22. december, på P1 Hør udsendelsen (57:00) (Billedet er Asger Jorns “Stalingrad,” der omtales i udsendelsen.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] -Det nye opplegget for seksualundervisning for svenske elever ( som illustrasjonen ovenfor er hentet fra) har fått en umiskjennelig politisk korrekt vri. Se også: Snaphanen. […]

Slyrgraff
Slyrgraff
10 years ago

Jeg syntes godt nok, at hun ser lidt mellemfornøjet ud..

Marit
Marit
10 years ago

Jeg vil få TAKKE Snaphanens redaksjon og ALLE kloke Snaphaner for et veldig viktig arbeid i folkeopplysningens tjeneste !!!! For meg er julen Jussi Bjørlings ” O, Helga Natt ” selve essensen av jul. Det vakreste jeg hører. Gledelig jul ønskes ALLE ! Med hilsen fra Midt- Norge.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Marit

Og en glædelig jul til alle NORSKE nordmænd i Norge herfra DK
med denne vidunderlige julesang:

http://www.youtube.com/watch?v=Vs2dRMRJ3NM fra 6:18

Ulla Lauridsen
10 years ago

De amerikanske immigranter er i det mindste overvejende fra syd- og mellemamerika og de vil USA. De køber pakken.

Crass Børsting
Crass Børsting
10 years ago

Halal: Spis fremtidig kun svinekød. Alt andet må formodes at være halalslagtet. Høns har været det i årtier allerede.

Voldtægtsfilmen: Afskyelig social “kunst” à la Røde Mor. Kan det snart blive værre?

Robin Shadowes
10 years ago

“Bilden är väldigt PK. Tänk er istället att mannen var svensk och kvinnan muslimsk. Då j-vlar skulle korruptionsmedia få skrattet i halsen.”

Det är inget emot vad mohammedanerna skulle göra. Dom skulle gå fullständigt bärsärk. Men detta var ju ett underbart projekt. Som om det inte räckte med 6000 våldtäkter om året. Nu kommer det fördubblas. Men det är väl precis vad eliten vill. Knäcka oss fullständigt så övergången till mohammedanism går så mycket smidigare.

Erling
Erling
10 years ago

Hans pik er i det mindste hvid.

16830911
16830911
10 years ago

Bilden är väldigt PK. Tänk er istället att mannen var svensk och kvinnan muslimsk. Då j-vlar skulle korruptionsmedia få skrattet i halsen.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Danmark satser på halalkøer – bemærk hvordan Poltikens naive PK-journalister næsten ikke kan styre deres uvidende lallebegejstring over projektet. http://politiken.dk/indland/ECE1151333/danmark-satser-paa-halalkoeer/ Danske køer slagtes nu efter muslimske forskrifter, det skal øge eksporten. Juleanden er halal. Det er den farserede kalkun også. For ikke at tale om lørdagskyllingen. Næsten alt dansk fjerkræ er nemlig slagtet efter muslimske forskrifter, og snart kan det også gælde roastbeefen [!!!]. For efter at dansk oksekød er begyndt at sælge på flere toneangivende markeder i den muslimske verden, øjner landmændene et vaskeægte eksporteventyr i Mellemøsten. »Hvis bare en brøkdel vil købe dansk oksekød, kommer det til at… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Halal-slagtning burde forbydes øjeblikkeligt, som det grusomme dyrplageri det er!!!

Hele forargelsen over transporter af svin på de europæiske motorveje går op i røg, når man samtidigt kaster sig i støvet for muslimernes perverse omgang med dyr.

Vores samfund/kultur synes evigt leveringsdygtigt i en fornedrende og kvalm strøm af svaghed.

Ak, ak, ak…

Ellers en glædelig jul til alle! 😉

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x