26
dec
Seneste opdatering: 27/12-10 kl. 1540
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man kan lave en sammenlignende, journalistisk læsning af Israel National News’ Thousands shouted “death to Israel” and greeted the Mavi Marmara flotilla ship Sunday as it docked in Istanbul, og Sverige public service radios “Ship to Gaza-fartyg åter hemma i Turkiet,” hvis man skulle have glemt SR’s vinkel på aktivisterne Gardell og Mankells trængsler i maj måned. Formanden for “den humanitære organisation”, IHH Humanitarian Relief Foundation, holder en brandtale. Vi kan desværre ikke tyrkisk, for os kunne det lige så godt være Nordkoreansk. (video).

Kristne kastet for de britiske løver

Enhver med et overfladisk kendskab til de daglige nyheder fra Storbritannien ved at generaliseringen “and other religious people” er et figenblad på den nøgne kendsgerning at det er kristne der i dette multikulturalistiske land diskrimineres. Ingen britiske myndigheder ville fare frem på samme måde mod de letantændelige temperamenter hos “other” religioner, mens kristne trues på deres levebrød eller trækkes i retten for at følge deres samvittighed og hvad de opfatter som deres tro (LFPC).

An Anglican bishop and Britain’s former top judge yesterday launched an impassioned defence of the rights of Christians in an increasingly secular society.

The Bishop of Winchester, the Rt Rev Michael Scott-Joynt, said judges wrongly discriminate against people of faith because they are ignorant of religious beliefs.

He said failure to support the beliefs of Christians and other religious people could drive them from their jobs and blamed the Human Rights Act for allowing them to be victimised.

The bishop was backed by ex-Lord Chief Justice Lord Woolf, who said the courts had gone ‘too far’ in restricting the rights of Christians in the workplace. He said it was ‘about time the tide turned’.

The two were speaking at the end of a year in which Christian relationship counsellor Gary McFarlane lost his appeal against dismissal after he refused to give sex therapy to a homosexual couple, and nurse Shirley Chaplin lost a discrimination case after she was moved to a back office job because she wore a crucifix. […]Christians ‘are denied human rights by our courts,’ claim bishop and top judge

Hvorfor hører man aldrig om muslimer der ‘følger deres samvittighed’?

Bare et par hurtige indskydelser, og der skal nok lidt kreativ googling til for at belægge påstanden med noget substans, men formuleringen jeg brugte i posten om Storbritannien oven for ringer umiddelbart ingen klokker brugt i forbindelse med muslimsk levevis i vores samfund. Findes der nogle eksempler overhovedet på at f. eks. krav om at bære tørklæde i arbejdsmæssig sammenhæng, afvisning af at desinficere hænder med alkohol, eller at lade førerhunde komme ind i en taxa, er blevet gjort til et samvittighedsspørgsmål? Jeg vil påstå nej. Og for så vidt er det endnu et af de umiddelbart tilgængelige, men uerkendte, beviser på at vi ikke har at gøre med en tro der bare er lidt anderledes end vor egen/egne, men derimod med et trossystem der skyr tanken om personlig samvittighed til fordel for guddommeligt udstedte love (LFPC).

Den spanske skinkekrise afværget, men et varsel om mere

Dét der er værd at hæfte sig ved her er ikke at fornuften rådede i en grotesk sag, men det forhold at den overhovedet kunne opstå og blive udbredt som andet end en kuriositet for de lokale nyhedsmedier. Som sådan er den jo en ubehagelig påmindelse om situationen i Europa her og nu: At nok aldrig er nok når det drejer sig om  eftergivenhed over for krav om særbehandling til en ideologi med herredømmet som mål, og at frækheden her kun viser hvor svage vi opfattes som værende. Og som sådan er intet løst, og sagens udkomme kun et varsel om mere af samme skuffe. Via Jihad Watch (LFPC).

A PROSECUTOR has thrown out a complaint made by a Muslim family against a geography teacher who mentioned pork in their son’s class.

The teacher was explaining how cold climate in Granada highlands helps to preserve local Serrano ham.

The Children’s Prosecutor of Algeciras, Juan Cisneros, described the complaining pupil’s attitude as ‘abusive, sectarian, capricious and inadmissible’ and ordered the denouncement to be archived.

He said: “There is not even the minimal indication of any type of crime.” […] Muslim ham complaint thrown out

Wilders målet?

Ellers var det hollændere i al almindelighed, der skulle straffes for at have stemt forkert ved sidste valg? De tolv anholdelser i Rotterdam i går er stadig dunkelt belyste. Der er ikke fundet våben eller sprængstoffer endnu, og de anholdtes forsvarere har fået forbud mod at udtale sig til offentligheden:

I september fortalte hollandske medier at en fremtrædende muslimsk hadprædikant i Holland for at “fjenden af ilsam, Geert Wilders skulle halshugges. Han har fornærmet muslimerne og deres profet, og han skal dø for det,” sagde den libanesiske-australske islamfanatiker FEIZ Muhammed * ifølge avisen “De Telegraaf” i islamistiske chatrooms på Internettet. Nu spekulerer Holland på, om Wilders var de terrormistænktes mål” N-TV-DE: Attentat auf Wilders geplant?(Snaphanens oversættelse)

Reuters korresponendt gjør en direkte kobling mellom terrorplanene og fremgangen til Geert Wilders parti. Som om parlamentarisk fremgang på noen som helst måte kan rettferdiggjøre politisk vold, for ikke å snakke om terror. Reuters fremstilling legitimerer terror. 12 arrestert for terrorplaner i Nederland

* Feiz Mohammed optræder i Channel Four Dispatches efterhånden klassiske dokumentar, “Undercover Mosque.” Die Welt skriver her til morgen, at “myndighederne forsvarer deres anholdelse, “Vi har elimineret truslen.” At det hele skulle have noget med Afghanistan at gøre, virker usandsynligt, da Holland trak sig ud for fire måneder siden. – I Sverige pågår sorgbearbejdelsen over Stockholmsjihadisten endnu, der klynger man sig idag også til den forklaring, at man vil føre krig mod svenske civile af helt rationelle, koranbefriede grunde: “Jag är övertygad om att vi får se fler unga svenska muslimer som är beredda att bli martyrer. Jag tror man skulle kunna mildra tendenserna genom att inleda en dialog om vilken roll Sverige spelar i Afghanistan och Mellanöstern.” Det bliver en hård læretid for Sverige. Novicer kan begynde her: Being Nice Hasn’t Protected Sweden (Samtlige danske medier citerer Wilders: Terrorsag viser Vestens sårbarhed. ingen svenske såvidt ses.)

Wilders twitters season’s greetings in Arabic

Ahead of the Christmas holidays, Freedom Party leader Geert Wilders has put up a message on his Twitter account in Arabic.
His season’s greetings read: “Merry Christmas and less Islam in 2011.” – This is what it looks like in Arabic at Mr Wilders’ Twittter account. Wilders: Christmas message in Arabic.

Udenrigsministeriet tager den kristne jul til nåde på årets digitale julekort

Trods kors i flaget, en statsstøttet kirke og fyldte kirker juleaften har Udenrigsministeriet i årevis sendt ikke-kristne julehilsener til de fleste lande uden for Europa. Siden 1998 har ministeriet nemlig benyttet den religionsneutrale hilsen “Season’s greetings” (årstidens hilsener) på engelsk. Men nu er Danmark officielt set igen blevet et kristent land, idet Udenrigsministeriet i år udsender den kristne hilsen “Merry Christmas” (glædelig jul). Officielle julekort er atter kristne ( Julekortet på dansk, Julekortet på engelsk, julekortet på fransk.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul Højlund
Poul Højlund
10 years ago

Nu med navn og forhåbentlig også det lovede Halleluja.

<embed src="http://www.youtube.com/v/7YXtf7vtz3c
http://www.youtube.com/v/7YXtf7vtz3c?fs=1&hl=en_US
http://www.youtube.com

Anonymous
10 years ago

Glædelig jul, og lad os nu ikke lade den retfærdige vrede fylde mere end godt er. Det er jul, og hvor er det dejligt at se Udenrigsministeriet genkristne det officielle Danmark med noget så enkelt som teksten på et julekort. Snaphanen indgår i min mangeårige faste morgenrutine, og jeg synes, I klarer det på et fornemt og nuanceret niveau. Tak for det. Her følger min musikalske julehilsen, – jeg går ud fra, at de fleste kender både tekst og musik til Halleluja-koret fra Mesias. Nu har jeg set den vedlagte version mindst 10 gange i dag, og jeg ser og… Read more »

.
.
10 years ago

Der må snart slås effektivt igen mod islamisk fundamentalisme.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Feiz Muhammed er noget af det mest hadefulde, intolerante og øretæveindbydende, man kan blive udsat for – en rigtigt klam fætter. Man har sgu svært ved at beherske sig, når man ser ham sidde og hvisle sit indestængte had om “jjiii- haaddd” imod os “kuf-faarrrr” ud. Hvorfor han ikke blev udvist af UK på det tidspunkt er en stor gåde. Men i Green Lane Mosque i Birmingham – en på papiret (!) “moderat” moské – havde man åbenbart ingen problemer med at lade ham prædike sit afgrundsdybe had mod alle “vantro” sammen med alle de andre muslimske hadprædikanter. Og menigheden… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

UPS! – videoerne på det andet link virker ikke.

Disse virker: ( 5 afsnit i alt )

http://www.youtube.com/results?search_query=Dispatches++Undercover+Mosque+return&aq=f

Info
Info
10 years ago

Snaphanen 26/12: DAGENS DANMARKSBASK

Om man får tro Helsingsborgs Dagblad, så finns det egentligen bara två fullvärdiga svenska skåningar: LENA SUNDSTRÖM från SYDKOREA och ZLATAN från BOSNIEN.

Som ett exempel på motsatsen, en fånig och föraktlig skånska, håller man fram ANNA ANKA: ” Och Anna Anka krattade manegen i genren bonnigt nyrika skånskor.”

Men där trillade Helsingborgs Dagblad själv i rasistgropen med näsan före.

ANNA ANKA är nämligen från POLEN.

Vad gäller Danmark, så röstar tydligen alla där på Dansk Folkeparti och är därmed automatiskt mindervärdiga. Dags att skärskåda Helsingsborgs Dagblads dubbla svenskfientliga och danskfientliga motiv?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x