27
dec
Seneste opdatering: 27/12-10 kl. 2358
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I protest mot publisering av Muhammed-tegningene angrep mobben i Damaskus flere ambassader i 2006. Det skjedde med regimets velsignelse, skriver norske Aftenposten idag, der er kommet i besiddelse af et dokument, som den amerikanske ambassade i byen sendte hjem. Det er selvfølgelig interessant at kende de nærmere detaljer bagved, men nogen nyhed er det ikke, forhåbentlig heller ikke for de danske politikere, der nu vil indkalde den syriske ambassadør fra Sverige. »Det er dybt chokerende, at et land, vi har diplomatiske forbindelser med, angiveligt har stået bag angreb på vores ambassade, og det er noget, vi skal følge op på med det samme«, siger Venstres udenrigspolitiske ordfører, Michael Aastrup Jensen Det er da forhåbenlig løgn og skuespil, eller bliver vi “dybt chokerede”, men man kan ikke vide det, for han er som så mange andre kometer i Folketinget ret grøn.
– Skulle de træffe ambassadøren, kan de i det mindste takke ham for denne lektie i islam og demokrati: “Den sunnimuslimske leder sagde ifølge telegrammet, at Syriens regering med optøjerne ville sige til Vesten: “Det her er, hvad I får, hvis vi tillader ægte demokrati og tillader islamister at regere”.
– Findes der endnu naivister hvad Muhammedkrisen angår, burde de se sig i spejlet og i det mindste overfor sig selv indrømme, at de gjorde sig grundigt til grin og nyttige idioter, ved at tage den for pålydende. At Danmark var en helt tilfældig brik i det overpolitiserede, gennemkorrupte Mellemøstens interne magtkampe, og at dette dybest set kun var blevet muligt gennem masseindvandringen af islam til Europa. Blandt idioterne parkerede Tøger Seidenfaden sin avis i historieskrivningen om 2006, og dér står vi så nu, – indtil vi næste gang skal være en brik i deres interne magtkampe.

Vi gengav dengang fotos og tekst fra et svensk øjenvidne på stedet – man ser tydeligt “kravallpolisen”, det står og kigger passivt på bålet. Der må nødvendigvis være samtidige danske og norske ambassadekilder med lignende iagttagelser. Lad os gætte på, at vores politikere villle dæmpe krisen, ved at lade som om de ikke vidste, hvad de vidste, nemlig at de på papiret stod med et officielt syrisk angreb på Danmark og Norge, men at de kalkulerede med, at de ædle vilde ikke mente det så bogstaveligt eller at noget var gået i koks for dem. Begge dele synes da også at være tilfældet, når man læser Aftenposten eller Wiki-leaks. Skulle vi så ikke bare springe det politiske, post-festum skuespil for galleriet over, der nu følger ? Hvor mange penge er det værd, at opføre børneteater-forestillinger for Politiken-segmentet, eller for at diplomater skal kunne se hinanden i øjnene ved cocktail-parties ?

Det första vi lade märke till på vår gata i Damaskus (delad med bland annat ett språkinstitut i arabiska för utlänningar, en flickskola, en berömd moské, tyske ambassadörens residens, Indonesiska ambassaden och… Norska ambassaden) var att det var mer poliser än vanligt. Rätt så mycket poliser, faktiskt…. Sedan kom kravallpolisen. På min fråga om det var något problem, fick jag ett leende från en polisöverordnad; “No, madam, no problem!” Vad gjorde jag? Gick in på Aftonbladets, BBCs och CNNs hemsidor. Fick reda på att demostranter satt eld på danska ambassaden inne i stan (svenska ambassaden låg i samma byggnad). Hmm. Kanske dags att packa en väska och se till att passen ligger redo. Vita lögner för barnen. “Mamma, är du rädd?” “Nej…”
“Demonstranter” dyker upp, tänder på norska ambassaden och kravallpolisen står i jämnhöjd med vår port och bara tittar på.
Vi började fundera. Hur kommer det sig att demonstranterna finns på vår gata så kort tid efter det att de har fjuttat på danska ambassaden, fem kilometer bort. Har de promenerat? Tagit en taxi? Knappast. Senare visade det sig att de var ditkörda på lastbilsflak. Faktum var att polis och brandkår var på plats vid norska ambassaden innan demonstranterna hade kommit dit. Ytterst välplanerat alltså. Med regimens goda minne, givetvis. Inte ett skott avlossades. Inget gjordes för att hindra demonstranterna tända på. Arga unga muslimska män och yrkesdemonstranterSvenska Dagbladet citerede øjenvidnet i juni 2007.

»Europa behandler indvandrere som fjender«

For EU’s Menneskerettighedskommisær, [svenskeren] Thomas Hammarberg, hænger højredrejningen og den økonomiske krise tæt sammen. “Angela Merkel giver medvind til en anti-indvandrer stemning”.

Europarådets menneskerettighedskommisær, Thomas Hammarberg, beskyldte Forbundsregeringen for at integrationsdebatten i Tyskland pisker en stemning op imod indvandrere. Han var dybt chokeret over forbundskansler Angela Merkels (CDU) erklæring, “at den multi-kulturelle idé er slået fuldstændig fejl. “Hvis vi ikke fastholder denne idé, betyder det en dramatisk kovending for de europæiske værdier,” sagde Hammarberg i en samtale med EDP.*

Hammarberg kritiserede, at Merkel ikke forsvarer det multikulturelle samfund. I stedet vil indvandrerne blive pålagt betingelser og undertrykkelse. Kommissæren pegede på, at det var en stor fejltagelse at kræve af indvandrere, at de straks skal lære det nye sprog og tilpasse sig til nationalstaternes særpræg. Dette krav var unødvendigt.

“Folk der føler sig ikke velkomne, isolerer sig,” sagde Hammarberg. Dette indebærer risici for både stater og mindretal. “Vi har skabt en atmosfære i Europa, i hvilken indvandrere behandles som fjender,” sagde Hammarberg. Valgresultater i Sverige, Danmark, Ungarn og Holland viser, at højreorienterede, populistiske bevægelser får medvind. Anti-Roma- og anti-islamiske udtalelser er øget markant i år.

For Hammarberg hænger højredrejningen i Europa direkte sammen med den økonomiske krise. “Hvis den økonomiske krise ikke bliver løst eller euroen bryder sammen, frygter han at fremmedhadet vil tage til,” Udover den økonomiske krise gennemlever Europa en politisk krise. Behandlingen af indvandrere er blevet en af de største udfordringer. “Det aldrende kontinent glemmer, at det har brug for immigranter til at opretholde velstanden i Europa,” sagde Hammarberg.

Die Welt, 26.12.2010: “Europa behandelt Migranten wie Feinde.” (Snaphanens oversættelse) (*EDP Gespräch – der er flere muligheder, det kan være Evangelisher Pressedienst, men tysk er jo kendt for sine forkortelser.)

Koptisk kirke lukket efter trusler …. i Sverige

The Coptic Christian church in Agnesberg (Gothenburg) was closed down after receiving an internet threat. The threat was vague, but the Swedish security service was called in .

There are about 400 Coptic families in Sweden, most living in the Stockholm area. The community in Gothenburg has about 200 members.

On Christmas Eve the community’s pastor, Father Shenouda, was visited by four police officers who said that there were calls on the internet for what the police called ‘activities’ against certain Christian churches in Europe. […] Gothenburg: Coptic Church closed down due to internet threats

Irak trygler Sverige: Vi kan ikke beskytte hjemsendte kristne

In a secret meeting in Stockholm by an Iraqi delegation with members of the Swedish government, the Iraqi delegation called on Sweden to stop deporting to Iraq refugees whose applications were rejected for asylum. “We cannot receive Iraqi refugees deported forcibly from Sweden because we cannot protect them and their lives will be at risk if they are returned to Iraq,” said an Iraqi diplomat […] We Cannot Protect Assyrians and Other Minorities: Iraqi Official

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
10 years ago

Ikke Hillerød men Frederiksborg slot.

Mette
Mette
10 years ago

Det er selvfølgelig politisk hykleri, når Venstres udenrigspolitiske ordfører Michael Aastrup Jensen lader, som om han er chokeret over den syriske regerings aktive medvirken til ambassadebranden i 2006. Aastrup Jensen er ganske vist ung, men har været politiker siden 1997. Vi får nu se, hvad regeringen vil bruge de mere fyldige oplysninger fra WikiLeak til. Oplysningerne om den syriske regerings dobbeltspil er heller ikke nye for Aftenposten. Jeg var selv særdeles aktiv på Aftenpostens debatforum, da ambassaden brændte, og en stor del af min dag gik med at referere fra de bedste kilder jeg kunne opstøve og at oplyse om,… Read more »

Jonny
Jonny
10 years ago

Thomas Hammarberg har ända sedan ungdomen aktivt kämpat mot de europeiska ursprungsbefolkningarnas intressen.

Thomas Hammarberg och Olle Wästberg var i ett gemensamt inlägg [artikel i Expressen den 4 augusti 1967] inne på samma fatalism, där de blev först med att använda begreppet ”mångkultur”:
‘Under alla omständigheter – och i synnerhet i en större europeisk gemenskap – kommer vi i framtiden ha en relativt omfattande invandring. Det bör ses som någonting positivt: den kan berika det svenska samhällslivet, förvandla Sverige till ett mångkultursamhälle.‘”
h t t p://vitboken.wordpress.com/10/9c-omsvangning-till-mangkultur/
h t t p://www.svenskaakademien.se/web/Per_Wastberg.aspx?UsePrintableVersion=true

K
K
10 years ago

Thomas Hammarberg, årets kurdvän 2008 och en del av Palmenomenklaturans kvardröjande gift…

Victor
Victor
10 years ago

Sarrazin brugte julen på at gøre status over debatten om hans bog. Blandt dem, der får tærsk, er frau Merkel..

http://www.faz.net/s/RubCF3AEB154CE64960822FA5429A182360/Doc~E284A6AAD8F2741ACA8B0152EC9E45C59~ATpl~Ecommon~Scontent.html

Ortogonalen
Ortogonalen
10 years ago
Reply to  Victor

Han er skøn Sarrazin, når han distribuerer mavepustere. Her er en til den nye Bundespræsident:

“Den skarpsindige / forudseende Goethe spillede æstetisk og ironisk med islam, men om den totalitære trussel fra denne religion forstod han for 200 år siden mere end vores Bundespræsidents taleskriver gør i dag. Hvor ville det være dejligt, hvis vores politiske ledere ikke bare rådede over halvdannelse hos deres taleskrivere, men også havde egen personlige dannelse til disposition!

LarsS
LarsS
10 years ago

Det multi-kulturelle Europa er en teoretisk utopi. Utopien er blevet til et politisk monster af korrekthedens tyranni og er ved at gøre en hel befolkning magtesløs. Edmund Burke skrev (i bogen ”Tanker om de franske revolution” fra 1790): ”En tilfældig generation har ikke ret til at bortkaste et etableret system – den har derefter ikke noget kompas at styre efter”. Thomas Hammerberg og resten af den Europas politiske elite er ved at bortkaste den lykkelige skæbne som vores forfædre, trods et hav af krige og menneskelige lidelser, har kæmpet for i to tusind år skulle blive vores og vores efterkommeres… Read more »

Arvid Falk
Arvid Falk
10 years ago

Thomas Hammarberg har ordet: “Vi måste främja idén att det är en tillgång att ha en romsk kultur i samhället. Vi måste ta till oss dess värderingar på alla områden, inte bara inom musiken, Jag tycker till exempel att romer är mycket bättre på att hantera konflikter mellan människor än majoritetssamhället” Romer är altså “mycket bättre på att hantera konflikter mellan människor”, enl Hammarberg… Som Gunnar Biering påpekar, så är Hammarbergs & co uppfattningar “ikke baseret på iagttagelse af det virkelige liv” utan de framför “fantastiske ideer om, hvordan verden burde se ud”. —– Det här kunde under flera år… Read more »

Gunnar Biering
10 years ago

Thomas Hammerberg er af samme skuffe som de typer, der lejlighedsvis dukker op her i kommentarsporet under navne som “BigDaddy” eller “Christina”. Deres synspunkter er ikke, som vores, baseret på iagttagelse af det virkelige liv, men baseret på utopi, i værste Rosseau-Marx-tradition. De er akademiske, elitære, teoretiske, med fantastiske ideer om, hvordan verden burde se ud. Vi folkelige typer tager bestik af, hvordan verden rent faktisk ser ud, og hvad der realistisk kan gøres ved det. Typisk nok har Hammerberg næppe haft noget, man kan kalde et normalt liv. Hans egen beskrivelse: ” Prior to his appointment, he spent several… Read more »

PK
PK
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Gunnar Biering; det vil altså sige at Hammarberg aldrig nogensinde har arbejdet.
En bekendt med godt kendskab til menneskerettigheds-industrien fortalte mig for nogle år siden,
at disse menneskers liv er på 1.kl. når de rejser og bor..
Ja , det undrede mig ikke .
Naturligvis skal de jo kompenseres for det store offer de giver menneskeheden..
SUK…

JensH
JensH
10 years ago

@EH ” I bund og grund vil EU med tiden vist ikke have meget at lade Hviderusland høre. Det eneste vi mangler er at politiet rykker ud på gaden i stort tal mod politiske modstandere af regimet” Det er skam sket. Og så ovenikøbet i EU-‘hovedstaden’ Bryssel. Da et par hundrede demonatranter fra forskellige Europæiske lande for et par år siden troede de i Bryssel kunne demonstrere mod islamiseringen af Europa slog Bryssel-politiet endog særdeles hårdt ned på dem. Så selv et par hundrede demonstranter anses altså som en trussel mod det ‘store projekt’. EU’s håndlander i Bryssel, Borgmester Thielemanns… Read more »

EH
EH
10 years ago

Naturligvis må det komme som et chok for denne svenske menneskerettighedskommisær at en statsleder fra et af EU´s store invandrertunge lande sår tvivl om den multikulturelle ide. Sveriges nuværende situation er anstrengt og fremtiden dyster. Eliten, som i øvrigt for det meste består af ganske middelmådige personer, har alene ansvaret for denne udvikling. Deres fremtid er helt afhængig af at dette projekt skal lykkes, om så midlet må blive undertrykkelse af anderledes tænkende. Hvor er det nu lige vi kender denne politiske adfærd fra? I bund og grund vil EU med tiden vist ikke have meget at lade Hviderusland høre.… Read more »

falkeøje
falkeøje
10 years ago

Træde man på et folk, som politikerne har gjort i indvandrerspørgsmålet, så vokser den folkelige modstandskamp også.
Det fænomen kender vi fra Besættelsen af Danmark.
En dag har vi en væbnet modstandskamp, hvor landsforrædere likvideres på åben gade.
Det har vi i frisk erindring.
Myndighederne vil ikke kunne stille noget op, for folket spaltes automatisk i dem, der er for og, dem der er imod.
Vi trænger til en sådan modstandskamp.

falkeøje

JensH
JensH
10 years ago

“Det aldrende kontinent glemmer, at det har brug for immigranter til at opretholde velstanden i Europa,” “Det aldrende kontinent glemmer, at det har brug for immigranter til at opretholde velstanden i Europa,”

Jamen, hovedparten af de emmigranter Vest-Europa har modtaget kommer fra den muslimske verden, og en meget stor andel af dem kommer på permanent offentlig forsørgelse, hvilket kun forværrer problemet med at opretholde velstanden. Det er så at sige endnu en forsørgebyrde på den svindende del af Europæerne på arbejsmarkedet. Er Thomas Hammarberg virkelig uvidende om disse fakta??

PK
PK
10 years ago

Det farligste for Europas fremtid er, hvis vi ønsker at beholde demokratiet,
at svenskere får politiske topposter.
Sverige, svenskere er ren gift for menneskelig fremtid.

Der findes gode og fornuftige svenskere, men det er ikke omtalte Menneske-rets-afvikler.

li
li
10 years ago

Hvis vi skal opretholde velstanden i Europa, så er en af de første ting vi skal gøre, er at nedlægge thomas hammerhuldihovedbergs stilling!!!

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x