28
dec
Seneste opdatering: 28/12-10 kl. 1818
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Er en populær, svensk eufemisme for tragedier, der indeholder et andet, vigtigt element, man ikke vil se i øjnene. Expressen “gransker” fem mord på unge svenske kvinder i 2010.

“I majoriteten av fallen av dödligt våld mot kvinnor i nära relation är separationsproblematik det vanligaste motivet – det sker för att hon har bestämt sig för att lämna honom, säger Mikael Rying, kriminolog vid Mittuniversitetet. Expressen har granskat fem uppmärksammade kvinnomord som skakade Sverige under 2010.

“En seperationsproblematik…” Elins formodede morder var en vildtfremmed indvandrer, der overfaldt hende på åben gade i Gøteborg. Tre af de fem er myrdet af indvandrere, nemlig Carla, Elin og Beatrice. Det er 60 %. Havde man talt Nancy Tavsan med, der på nær nogle timer også blev myrdet i 2010, havde det været 80 %. Altså, af disse er 100 % er mænd, men 60-80 % er også indvandrere, hvad Expressen ikke bemærker med et ord. Og nu efter flere årtier, utalte kvindedrab, fakkeltog og protestdemonstrationer senere, står én ting lysende klart: det holder aldrig op. Viljen er der ikke, men værre, evnen er der heller ikke, så var der gjort en ende på tragedierne. Det har været for sent for længe siden.
Vi ved naturligvis godt, nogle svenske journalister, der ved bedre, skriver med den ene hånd bundet på ryggen. Dele af deres frihed er pantsat hos chefredaktøren, et politisk parti og pressestøtten. Men når så mange liv har været og kommer på spil, og det moralske ansvar skal gøre op, hvad adskiller dem så i princippet fra alle de andre, der har sagt den berømte sætning: “Vi handlede bare efter orde” ?
– Selv i Danmark vil man gerne gøre vold mod kvinder til et rent kønsproblem. Landsforeningen af kvindekrisecentre, der er stopfulde af “ny-danske” kvinder, kamouflerer så mange som overhovedet muligt som danske i deres statistik. Voldmænd og mordere nyder stadig deres beskyttelse, så er de roligere.

Så slap englænderne endnu engang

Afværgede terroranslag i England er på grund af mængden ikke længere blogstof. Det er nogle år siden, de var. Men her til orientering hvis man vil se, hvad målene var og hvem de anholdte er (med det forberhold, at det er julepanik hos MI 5, det er sket før.):‘Plot to bomb London Eye’: Nine in court accused of planning Christmas terror blitz on the capital’s busiest landmarks.

»Tanken om en svigerdatter der hedder Ghazala«

Ritzau i det kluntet-komiske hjørne. Vi taler om “nonnen og sømandens”-tilgangen, og hverken bureauet eller det statsfinansierede center kan rigtigt få sig til at ytre upassende grunde til at virkeligheden ikke helt er som pæne mennesker synes den skal være. Det vides ikke om det er en del af det såkaldte Center for Forskning i Islamisme og Radikaliseringsprocessers mission at forhindre “radikaliseringsprocesser” hos fordomsfyldte danskere, men dette er måske optakten til en folkeopdragende kampagne. Billedet: Vi ved ikke om ubevidste associationer har foranlediget Ritzaus navnløse skribent til at vælge dette kvindenavn, men når han/hun nu nævner Ghazala …. (LFPC).

En ny undersøgelse viser, at mange danskere er imod tanken om, at deres børn bliver gift med muslimer. Tanken om at få en svigersøn, der hedder Mohammed, eller en svigerdatter, der hedder Ghazala, bryder mange danske forældre sig ikke om.

Det viser en ny undersøgelse foretaget af Center for Forskning i Islamisme og Radikaliseringsprocesser (CIR) ved Aarhus Universitet. […]

– Det er svært at sige, hvor meget af det skyldes religion, og hvor meget der skyldes, at folk ikke vil have, at deres søn eller datter gifter sig med en person med lavere social status, siger Peter Nannestad, professor ved CIR. […]

Modviljen mod at få en muslimsk svigersøn eller -datter kan ifølge Peter Nannestad skyldes, at mange muslimer og indvandrere fra muslimske lande kommer fra lavtuddannede baggrunde og derfor hører til en lavere social klasse. […]

– Det ser ikke ud til, at det er religion, der gør, at danskere flytter væk fra ghettoområder, men at det i højere grad er social status, der har betydning, siger Peter Nannestad. Forældre modsætter sig blandede ægteskaber

350.000 fatwaer for de terminalt hjælpeløse

The monotonous drone of vuvuzelas that irritated almost all football fans during the World Cup is OK, and it doesn’t matter how much noise a donkey makes, it musn’t be touched.

But buy a car raffle ticket and you could be in big trouble, and taking an afternoon nap gets the thumbs down.

That’s according to 350,000 Islamic religious decrees, called fatwas, being issued by Muslim scholars on their Website in Abu Dhabi. […] 350,000 fatwas issued in 2010 by Muslim scholars… including catnappers, raffle ticket buyers and vuvuzela vendors

“Generaldirektoratet for Retfærdighed, Frihed og Sikkerhed”

Lidet anede jeg, at jeg var underlagt sådan et EU- direktorat, og at det udgav en Håndbog om integration for politiske beslutningstagere og praktikere, et orgie af små-manipulerende almindeligheder og multi-kulti propaganda på 171 sider, der nok skal have kostet de sædvanlige millioner at lave. Efter at have skimmet det, spørger man sig hvem i himlens navn forfatterne tror, vil spilde af deres korte liv på at læse den. Journalister ? Jeg spildte 30 minutter. Særligt bekymrede er de for en fri presse, der får mest plads. – Thomas Hammarberg havde færten af noget i går. EU er på kollisionskurs med nationalstaterne – og virkeligheden. Jeg var ikke rød i 1972, jeg stemte for indlemmelse. I dag er Danmark ikke længere en suveræn stat. Jeg er borgerlig. Det er gået amok. Jeg vil ud ! Nogle få smagsprøver:

Kapitel 2: Massemedier og integration, side 32

“Aktører skal overveje, hvordan man kan øge offentlighedens interesse for indvandringsspørgsmål. De kan f.eks. fokusere på sammenfaldende værdier og det menneskelige aspekt gennem personhistorier og case studies. De kan tilskynde medieaktører til at undgå absolutte udtalelser, der skaber splittelse hos modtagerne. Desuden bør målmedieorganisationens mediestil også indgå i betragtningerne. Boulevardpressen vil f.eks. oftere tage mere følelsesbetonede historier op, så derfor kan det være mere effektivt at fokusere på indvandreres personlige oplevelser, mens mere dybdeborende journalistik kan koncentrere sig om kvantitative data og baggrundsinformation. Eksempler på strategier, der sikrer, at budskabet kommer frem :

• Uddannelse af specialiserede talspersoner, som legitimt kan udtale sig på vegne af indvandrersamfund og kan gøre rede for og fremme de forskellige aspekter på en medievenlig måde.
• Udvide støtten. Mange civilsamfundsorganisationer falder i fælden med kun at henvende sig til deres eksisterende tilhængere i stedet for at øge deres tiltrækningskraft over for et større publikum.
• Udnytte den lokale presse. Den lokale presse har stor indfl ydelse, fordi store dele af lokalbefolkningen læser de forskellige lokale weekendaviser, og fordi befolkningen oplever integrationen på lokalt, ikke nationalt plan. Ofte tager de nationale medier dehistorier op, som den lokale presse har bragt.
• Opdyrke et produktivt arbejdsforhold til redaktører og journalister, ikke kun dem, som i forvejen er positivt indstillede over for indvandring, men også dem, der ikke er det.
• Lære offentligheden at være mere kritisk over for medierne ved at forklare, at både beskrivelser og fortolkninger påvirkes af den enkeltes kulturelle og sociale baggrund.
• Overvåge medierne og diskutere indholdet med medieorganisationer, journalister og redaktører samt udnytte klageinstanser (ombudsmænd, ligeretsorganer, presseråd o.l.), hvor dette er relevant

s 41

Indvandrerne skal tilskyndes til at deltage i programmer som skuespillere, forsøgspersoner, deltagere, publikum og eksperter og udvikle deres egne komedie- og underholdningsprogrammer. For at sikre en retvisende skildring af indvandrerne i sæbeoperaer og dramaer bør der bruges skuespillere og manuskriptforfattere med indvandrerbaggrund i forbindelse med interkulturelle historier og indvandrerpersoner

Kapitel 3: Bevidsthedsfremmende aktiviteter og styrkelse af indvandreres handlekraft s. 54

Der er mange uforklarlige årsager til, at folk opfatter indvandring, som de gør. Ikke desto mindre kan aktørerne stadig anvende resultaterne af kortlægningen til at identificere nøglefaktorer og afgrænse målgruppen for den bevidsthedsfremmende aktivitet. Eksempelvis konkluderer en række forskningsundersøgelser, at de mest positive og tolerante holdninger findes i følgende grupper :

• unge mennesker
• personer med en højere socioøkonomisk status
• personer med en længerevarende uddannelse
• funktionærer
• personer, der ofte er i kontakt med indvandrere

Fra Håndbog om integration for politiske beslutningstagere og praktikere, Tredje udgave, april 2010 , 171 sider pdf.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
11 years ago

[…] White pages Image by Billy_R So good to have after the nuclear war. Too bad there ain’t anyone left to call. You can also read the following related post: http://snaphanen.dk/2010/12/28/m%C3%A6nds-vold-mod-kvinder/ […]

trackback

[…] Snaphanen skriver apropå kvinnovåldet som landsförrädarslödder vill ha till att svenskar utför mot sina flickvänner: […]

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Lone Nørgaard har ret og hun taler ikke helt for døve ører . Men de der ER døve, og heller ikke kan se, er vores regering og politikere i det hele taget. De VIL IKKE forstå nødvendigheden af at vi stopper 100% for al videre indvandring hertil fra de arabisk-islamiske lande. Og de VIL IKKE heller forstå, at vi bliver nødt til at sætte repatrieringerne igang ! Det virker efterhånden ganske planlagt, at de europæiske lande og befolkninger skal belemres med lige præcist indvandringen fra disse islamiske lande . Hvad er EU´s agenda med denne tilvandring til de europæiske lande… Read more »

Allan Hansen
11 years ago

Hvor svært kan det være? Dem som ønsker at leve som os – skal være velkommen. Dem som hader os (islam) skal afvisses. For nyligt har Lektor Lone Nørgaard i en artikel skrevet bl.a. MUSLIMER ER ET PROBLEM. – Europa kan skridt for skridt, bid for bid, give efter for muslimske særkrav og dermed begå kulturelt selvmord. Og Nørgaard forsætter: HVOR SVÆRT KAN det være? Punkt 1: Hold op med at tale om indvandrerproblemer – det er muslimerne, der er problemet. Punkt 2: Muslimerne er velkomne i Europa, hvis de er indstillet på at dyrke deres tro i privatlivet. –… Read more »

Allan Hansen
11 years ago

“Selvmordsparadigmet”. Underforstået den kollektive selvudslettes! som er et udtryk jeg har lånt fra den danske journalist, forfatter og Sapphos redaktør, Helle Merete Brix, for mere se: http://sn126w.snt126.mail.live.com/default.aspx?rru=inbox Sveriges Tragedie redigeret af G. Castonier blev udgivet af Foreningen Dansk Kultur på forskningsforlaget Rafael 2007. Tak til alle de mange svenskere, som har bidraget til bogen. Jeg bringer hermed et par citater: (side 9) ” Svenskerne holdes i uvidenhed. Er det en ordre oppefra? Når et folk ikke får besked og ikke har mulighed for kritik, så er der kun de mere brutale protestmuligheder tilbage! Det ville givevis være bedre åbent og… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Tja både og.

For det der i sin tid fik det til at løbe koldt ned ad ryggen på mig var “1984”.

Og det gentog sig senere da jeg blev klar over hvor meget nutiden minder om Orwell´s 1984 !

http://www.orwelltoday.com/

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

ditto ;-(

Det begynder at ligne uhyggeligt meget med en selvbestaltet “elite”,
som ghm. tror, at de er ansat til at opdrage os og hold styr på, hvad
vi mener, tænker og siger.

Kristian L
Kristian L
11 years ago

“Generaldirektoratet for Retfærdighed” og så ord som “Frihed og Sikkerhed” bagefter burde få det til at løbe koldt ned af ryggen på demokrater .

Specielt hvis de tager sig tiden til at læse “Håndbog om integration for politiske beslutningstagere og praktikere” som vel må være retfærdighed , frihed og ikke mindst sikkerhed set fra “Generaldirektoratet”. . . . .

Benjamin
Benjamin
11 years ago

OT

EUs “krise-redningspakke” til Grækenland bliver bl.a. brugt på at bygge to moskeer. Og redningspakken består jo (selvfølgelig) af skattekroner fra europæiske skatteydere. Det er det jeg altid har sagt; vi betaler SELV for islamiseringen af vores lande.

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/schoene-bescherung-eu-rettungsschirm-finanziert-moscheebau-in-athen.html;jsessionid=F79D28A0799521FDF6AB05D3344500A8

Godt nok er jeg ikke meget for konspirationsteorier, men det lader til at være EUs erklærede mål at gøre Europa muslimsk. Og “vores” egne politikere er hoppet med på vognen. Selv DFs kommissærer stemmer jo ja til de fleste lovforslag i europaparlamentet, selvom de medfører dansk suverænitetsafgivelse.

Allan Hansen
11 years ago

TELL IT LIKE IT IS! ( sig det som det er). Nuvel, nu er jeg en ærlig mand, jeg er fra den gang hvor man sagde det, som det er – og ikke, som man ville ønske – det var! ( det sidste kalder man “religion,,). Ingen vantro er så primitiv og fyldt med løgn, had, vold, bold og terror, som allahs primitive, infantile, intolerance og afstumpethed – som svinets VANTRO. 1). Muhammad hed ikke Muhammad! 2). Muhammad talte ikke arabisk! 3). Muhammad´s såkaldte “gud” den sorte sten i Mekka hed ikke allah! 4). “Muhammad´s mor gjorde alt for, at… Read more »

Ivan Broe
Ivan Broe
11 years ago

Jeg var rød, dengang i 1972. Jeg var aktiv i DKU, Folkebevægelsen mod EF og Valbykomitéen mod EF.

Jeg ville IKKE ind i dette cirkus.

Jeg er siden blevet særdeles borgerlig, ihukommende John Foster Dulles udødelige ord: “Hvis du ikke er socialist, når du er 20 år – har du ikke noget hjerte – hvis du stadig er det som 40 år, har du ikke nogen hjerne…”

Men jeg vil stadig gerne ud af EU; eller rettere EU ud af Danmark….

Godt nytår alle :o)

Allan Hansen
11 years ago
Reply to  Ivan Broe

Kære Ivan Broe – Godt nytår – Keep smiling. Den omvendte Verden: Mig, Marx, Mao og Muhammed. Den gang jeg var en ung mand dvs. i 70´erne da var jeg “selvfølgelig,, venstreorienteret det var jo, god tone – den gang. Et gammelt ordsprog siger: hvis man ikke er socialist som ung har man ikke noget hjerte – og omvendt hvis man ikke er konservativ når man bliver gammel har man ingen hjerne. – Man læste Karl Marx og Mao´ s den lille røde – andre læste Nietzsche og Freud og nogle læste Ebbe Rich Kløvedahl ( som jeg personligt kendte)… Read more »

PK
PK
11 years ago

Mord på kvinderne i Sverige.
I årene efter Hitler og KZ lejrene blev det ofte spurgt:”Hvordan kunne det ske?”.
Svaret findes i Sverige og andre lande.
Mærkeligt nok findes grobunden for denne elendighed især
hos socialister og humanister. Full-time humanister,
dem een kalder hudfarve-romantikere.

EH
EH
11 years ago

Generaldirektoratet for…. Der er åbenbart en stor forventning til at den svenske fiasko model kan eksporteres i sin fuldkommenhed til resten af Europa. Ærlig talt det er som taget ud af den første danske stil, som vore små poder forsøger at sætte sammen i 3. – 4. klasse. Ordforrådet er lidt større men ellers… Nå, men spøg til side. Vinden blæser ikke længere i deres retning og det har de en forbandet ubehagelig fornemmelse af. Der er lidt desperation over dette tiltag. Forståeligt, det drejer sig om deres egen fremtid, blandt andet om risikoen for at blive draget personligt til… Read more »

EH
EH
11 years ago

Ghazala:

Denne Peter Nannestad bekræfter kun at idealisme og realisme er begreber, som undertiden kan være ganske uforenelige.
Professoren er helt blokeret. Undertiden spørger jeg mig selv om hvad begavelse egentlig er for en størrelse.

EH
EH
11 years ago

Mænds vold mod kvinder:

Du berører selv tanken. Jeg har ikke de mindste kvaler ved at beskylde de svenske medier for medskyldige i denne udvikling.
De bør stå til regnskab en dag.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Marvel och Hollywood kränker vår gemensamma nordiska mytologi i sann multikulturell anda. Nu har man kvoterat in både negrer och asiater i Valhalla!

http://boycott-thor.com/

Torsten Hansen
Torsten Hansen
11 years ago

CIR er en skandale. Deres tolkninger på resultaterne er helt hen i vejret. Istedet for at vade rundt i en politiserende debat, kunne de meget nemt havde stillet nogle kontrolspørgsmål.

Desuden gifter danske mænd sig næsten aldrig med muslimske kvinder. Sker det, bliver manden som et minimum nødt til at tvangskonvertere sig for familiens sikkerhed. Hvis forældres bekymring afspejler sig i undersøgelsen, så har det intet med fattigdom, status eller social klasse at gøre. Det har noget at gøre med trusler, frygt og tvang – altså islam.

Crass Børsting
11 years ago

Ja, morsom vinkel på danskeres modvilje mod blandede ægteskaber. Muslimske kvinder indgår pr. definition ALDRIG blandede ægteskaber. Partneren skal konvertere til Islam, inden et ægteskab er muligt. Følgerne heraf kender enhver.

Men selvfølgelig skal al-Ritzau have det til at ligne dansk diskrimination af den flinke grønthandler på hjørnet.

Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  steen

Mekanikken er vel, at alle de regler, du omtaler, er vedtaget af EUs Ministerråd, hvor hvert lands – folkevalgte – regering har sæde, men hvor man går mere og mere over til flertalsafgørelser. Og mange af disse direktiver er udtænkt af Kommissionen, et gigantisk embedsmandsapparat, der står til ansvar overfor Ministerrådet og EU-parlamentet, men som er uden kontakt til de europæiske befolkninger. Og Ministerrådets og dermed Kommissionens direktiver er Folketinget nødt til at gummistemple, ellers… Ja, ellers må vi overveje at forlade EU. Det uhyggelige ved EU er jo, at det ledes af nogle idealister, der synes at have en… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  steen

Hjalte Rasmussen?

Han har før givet udtryk for bekymring ang. overdragelse af suverænitet til EU
og har sagt, at politikerne selv har givet EU og domstolene disse beføjelser
uden at være klar over omfanget og konsekvenserne.

http://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2008/07/31/175715.htm

annonym
annonym
11 years ago
Reply to  steen

Mogens Herman Hansen. Og han havde et par gode pointer, såsom at demokrati nok så meget er en ideologi med menneskerettighederne som en af de bærende søjler. Der var vist tale om en genudsendelse, jeg er sikker på at have hørt det før. Mht at det meste af lovgivningen kommer fra EU, så skal vi nok mere se på kvalitet end kvantitet. Det meste handler om stikkontakter og krumme agurker og er næppe et problem. – Bortset fra at det bruges til at opbygge en politisk magtbase, som så bruges i andre sammenhænge. Det er indskrækningen af ytringsfriheden derimod, uanset… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  steen

Det må vel være fra sidste afsnit af dette program? 😉

http://www.dr.dk/P1/europaligenu/Udsendelser/2010/06/14102102.htm

Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  annonym

Jeg er enig i dine bemærkninger om kvantitet ctr. kvalitet. Jeg har for flere år siden hørt tallet 80% som den del af Folketingets beslutninger, der blot er konfirmering af EUs direktiver. Men de sidste 20% omfatter jo de virkelig vigtige ting, udpegning og afsættelse af regeringen, krig og fred, undervisningsområdet og udgifter og skatteopkrævning. Det sidste er EU dog begyndt at gnave sig ind på, og nu vil de have mere indseende efter Eurolandenes økonomiske uføre. Det gode ved det er, at de 20% også omfatter selve vores medlemsskab af bl.a. EU. Vi kan når som helst melde os… Read more »

Elefanten
Elefanten
11 years ago

For at gennemføre det store forperknings- og islamiseringsprojekt må man afskaffe dansk folkestyre og holde de lavtuddannede, de løstansatte, de aldersberigede og de socialt dårligt stillede uden for indflydelse.
Hvor seriøse er indvandringstilhængerne i grunden? Da særloven i 1992 var blevet gennemført, var der ingen, der hjalp de omfattede udlændinge til at få et godt liv i Danmark.
Måske er det egentlige formål at drille Schlütter eller at få flere offentlige udgifter?

li
li
11 years ago

Det klart!! når kvindeundertrykker ideologien islams budskab ikke tages alvorligt, men gøres til et “uskyldigt” religiøst foretagende, hvor kvinder i religions “frihedens” navn gøres til legitime ofre for en stupid muhammedaner menneskesyns opfattelse, hvor religions “balkon” afstraffelsen for ulydige kvinder ikke bekæmpes som islam ideologiske drab, der på ingen måde burde forekomme i et civiliseret samfund, hvor islam burde være under skærpet kontrol og dens mest fanatiske pædofet muhammed tilbedere burde udvises for bestandigt for deres samfunds nedbrydende virke. Det vil aldrig virke, at gøre islam til et demokratisk element i den virkelige vestlige verden. Derfor bør islam bekæmper. Den… Read more »

li
li
11 years ago
Reply to  li

PS. endnu en stilling der bør nedlægges for at bevarer Danmarks velfærd, er den lille peter Nanny muslimkrybe Stads uduelige dyre aflønnede propaganda muslim fordyrende arbejds beskrivende stilling
Indtil nu ville jeg have sparet Danmark for to ligegyldige vrøvle stillinger der tilsammen har kostet os over en million i aflønning for at holde de to rabiate egoistiske virkelighedsfjerne tosser med mad og vin, altså lille peter Nannyislabadistand og Hammarhulihoved svenskeren.

Kenneth
Kenneth
11 years ago
Reply to  li

Du rammer i den grad plet. Gid at der var mange flere af din type.

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x