29
dec
Seneste opdatering: 29/12-10 kl. 2248
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det lå i inboksen da jeg kom jeg fra min yndlings-kineserrestaurant, hvor der var højt ølskum og store, kapitalistiske kinesiske cigarer, Great Wall. Hilsnen er også til Snaphanens læsere, pointerer Gregorius .

Europa lader sig narre af jødehadere
Af Richard Herzinger, litterat, journalist og publicist, Welt Online. (oversættelse © Snaphanen)

Den militante antisemitisme i Europa har kun ændret farve, ikke sit dødbringende indhold. Voldsmændene fører sig frem som “ofre for zionismen “.

Europa i krise – når der tales om den, er det problemer som over-forgældede lande og euroens truede fremtid, der menes. Det knirker dog ikke kun i kontinentes finansielle og økonomiske fuger. Langsomt eroderer også de euroæiske demokratiers rygrad, og det er ikke kun fordi unionen ikke har vist sig i stand til at bevæge medlemstater som Ungarn til at honorere – væsentlige fælles principper.

Historierne fra Nederlandene, hvor jøder – blot fordi de er iført en kalot, og dermed kan identificeres, knapt kan gå på gaden i storbyen Amsterdam eller bevæge sig til gudstjeneste i synagogen, men må holde den i mindre iøjnefaldende private huse for at undgå angreb fra etnisk arabiske og tyrkiske unge – har knapt nok nået tyske avisoverskrifter eller TV nyhedsudsendelser.

Anti-semitismen begrænser sig ikke kun til Nederlandene

Og det til trods for at den tidligere hollandske EU-kommissær Frits Bolkestein provokerede ved at sige, “at ortodokse jøder hellere burde emigrere til USA eller Israel, for de er uden fremtid her”. Hans udtalelse var troligvis et udbrud af sarkasme i det håb at det ville vække en eller anden form for reaktion i den europæiske, demokratiske offentlighed.

Thi at jøderne ikke mere kan føle sig sikre i hjertet af det liberale Vesteuropa, måtte vel for europæerne, der har gjort “aldrig igen” og “pas på begyndelsen” til en del af deres statsgrundlag, være et eksistentielt alarm-signal. Især da det er et faktum, at jøder bliver antastet, truet, fornærmet og voldeligt angrebet på gaden, i butikker, i skoler, alene fordi de er jøder, på ingen måde er begrænset til Holland.

Jødehadet er importeret fra islamiske lande

I Malmö i Sverige tog den daglige chikane sidste forår et sådant omfang, at de fleste jødiske indbyggere enten var flygtet ud af byen eller alvorligt overvejede at udvandre. Noget lignende er set i Danmark og Norge, hvor en opsigtvækkende TV-reportage viste chikane af jøder spændende fra vittigheder til åbne dødstrusler

.Sådanne angreb udføres hovedsageligt af unge indvandrere fra muslimske lande, der importerer deres jødehad til fra deres hjemlande. Den er næret af den igangværende hadpropaganda mod staten Israel, hvis påståede ugerninger de åbenbart identificerer med “jøderne”.

Højreorienteret anti-semitisme er øget

Mod jødiske borgere i Europa afreagerer unge muslimerne deres voldelige fantasier mod den forhadte “zionistisme”, som forstærkes af den arabiske, tyrkiske og iranske propaganda, af satellitkanaler eller lokale islamistiske propagandister. Den “traditionelle” højreekstreme antisemitisme, der har grobund i hele Europa, har fremgang, skønt den på grund af sit slægtskab med nationalsocialismen fordømmes af samfundet.

Her er bander af fanatiske muslimske unge, som terroriserer jødiske borgere, ikke engang det egentlige problem. Blandt de muslimer, der bor i Europa, udgør de kun trods alt kun en lille minoritet. Og det overvældende flertal af hollændere, svenskere, nordmænd og andre europæere bør være dybt engagerede i at bekæmpe den militante antisemitisme.

Aggressorerne fremstiller sig som “ofre for sionismen”

Så meget desto mere bestyrtende er den ligegyldighed, disse overgreb mødes med, at de bortforklares som “udtryk for sociale konflikter” eller endda ses på med en vis forståelse.

Malmøs socialdemokratiske borgmester mente, at han burde give det svensk-jødiske samfund det råd, at de burde tage afstand fra Israels politik overfor palæstinenserne. Det skulle kunne svække antisemitternes vrede.

At de “anti-zionistiske” Jødehadere især opmuntres i de skandinaviske lande som Sverige og Norge føler er ikke nogen tilfældighed.

Dæmoniseringen af Israel når det højeste niveauer

Dæmoniseringen af Israel som den skyldige i konflikten i Mellemøsten har for mange år siden nået det højeste politiske niveau som hverdagskost. Selv da det blev afsløret, at lærerne i de norske skoler af frygt for aggression fra muslimske elever ville undlade lære dem om om Holocaust, benægtede Norges undervisningsminister kategorisk enhver forbindelse mellem “kritik af Israel” og antisemitisme.

Men enhver ansvarlig europæisk politiker burde have bemærket, at den rituelle fordømmelse af Israel er indgangsporten til et folkemorderisk jødehad. En gang før i det 19. og 20 århundrede kondenserede anti-semitismen som gennem et forstørrelsesglas, alle de antimoderne, antidemokratiske og anti-emancipatoriske fjendtlige følelser, der til sidst kørte Europa ud i selvdestruktion.

“Islamofobi” er ikke nutidens anti-semitisme

Jødehadet har i dag kun ændret nuancer, men ikke sin morderiske substans, og det Europa, der tror sig hovedrengjort, er skræmmende lidt parat til forsvar. I stedet sammenligner hæderkronede akademiske hjerner anti-semitisme og “islamofobi” og – fortolker sidstnævnte som nutidens anti-semitisme. Ganske vist findes der i Europa udover den legitime frygt for radikal muslimsk aggression, også betænkelige, fremmedhadske og racistiske følelser mod muslimer, ligesom de findes mod sinti og romaer eller sorte afrikanere. Antisemitismen rækker dog langt udover denne form for modvilje mod “den anden”. Den er en projektiv konspirationsteori om hemmelige kræfter, som har skylden for alle ulykker i denne verden – og den lader sig ikke påvirke af det faktum, at der kun er 14 millioner jøder tilbage på planeten. For som modpol til den verdslige modernitet, der engang kom ud fra Europa, æder den nu videre af marven på den europæiske oplysningstids identitet

.

Welt Online: Europa lässt sich von den Judenhassern täuschen, oversat af © Snaphanen og Torben S. Hansen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Haloo !
Vigtig meddelelse !
jeg har lige laest paa Wikkileaks at “Michael Laudahn” og “Lavard” er Zionistiske agenter som , DEEP undercover er godt igang med at fremprovokere danske joeders immigration til Israel !
Fantastisk udspekuleret !
Feeedt !
Aabenbart tror man i Mossad paranoidt at det kun er et spoergsmaal om tid foer de AEGTE antisemmitter laver en bred koalition med baade enhedslisten og muslimerne !
Far Out Man !
Hmmm… maaske enhedslisten ogsaa er en del af den samme zionistiske sammensvaergelse ?

JensH
JensH
10 years ago

@Erling

“Men mon ikke vi ville se Hagganah-operatører i Europa, hvis Israel var besat af USA/Danmark?”

Hvad i alverden fabler du om??? Hvis du tænker på de militære missioner i Afghanistan og irak så vil jeg minde dig om, at der altså ikke fandtes vestlige tropper i de to lande d. 11.09.2001.

Erling
Erling
10 years ago

Ja, der er forskel på Thor og Loke. Når muslimer gør sig upopulære verden over, er det muslimernes skyld, når jøder gør det samme, skyldes det antisemitisme. Og når jøder taler imod multi-kulti, illustrerer det at jødiske organisationer der arbejder for de europæiske nationalstaters afvikling blot er brådne kar, men når muslimer taler imod selv-segregation er det taqqiyah og stealth jihad.

Og ja, så er der jo de faaaarlige terrorister… Men mon ikke vi ville se Hagganah-operatører i Europa, hvis Israel var besat af USA/Danmark?

JensH
JensH
10 years ago

OT Rød blok er allerede igang med at fordele minister-posterne, og ud over man allerede er blevet enige om at der skal være lige mange mænd og kvinder på ministerposterne, så er man nu også blevet enige om, at der skal en ‘indvandrer’ i regeringen, og både Özlem Sara Cekic (SF) og Manu Sareen nævnes som ‘gode bud’. Og hvorfra kommer inspirationen til denne kvotering af minister-poster mon: “Næstformanden for De Radikales folketingsgruppe, Morten Østergaard, henviser til, at Sverige endda har haft en integrationsminister med anden etnisk baggrund” http://jp.dk/indland/indland_politik/article2291075.ece Blot endnu et bevis på, at ‘Svenske tilstande’ er idealet for… Read more »

LFPC
10 years ago

“uden at kræve en forklaring for deres adfærd i indvandringssagen” “Deres”? Mener du Barry Rubin, David Horowitz, Pamela Geller, Roger L. Simon, Ron Radosh, P. David Hornik, Elder of Ziyon …. ? Med hvilket belæg kan du slå verdens ca. 15 millioner jøder sammen som “deres”? De 15 millioner der udgør 1% af antallet af muslimer i verden, for øvrigt? Men du behøver ikke at svare – debatten er slut for mit vedkommende, jeg har stadig opkastet oppe i halsen efter denne diskussion med Balder på Uriasposten for nylig, og jeg ved godt at I kan switche automatisk mellem ‘jøder… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Nu är det väl ändå dags att sätta en spärr mitt på bron eller vad säger ni? Det skulle sända ett klart meddelande till det vidriga kräket Reinfeldt i Stockholm om inte annat. Det kommer säkert leda till nya höjder av Danmarks-bask i svenska medier men det är ju knappast att bli förvånad över i vilket fall som helst.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
10 years ago

PK

Du skrev det jeg ikke nåede !

For hvis nogen kan bebrejdes den muslimske indvandring er det bl.a. brdr. Melchior der i årevis var fortalere for immigrationen hertil af muslimer fra Mellemøsten.

Jeg fattede ikke dengang, hvordan det kunne være at netop de, som jøder med familie bosiddende i Israel, kunne advokere så stærkt for netop immigrationen af muslimer !

Lavard
10 years ago

Hvad tror i selv? “Jødethadet” er ikke importeret fra nogen lande, det har rede lige her i Europa, pga den måde jøderne har opført sig på i omkring 2000 år nu. Jeg vil mene at jøderne er de indvandrere som har taget længst tid at integrere og assimilere. De er lidt ligesom vores tid asiatere, de holder sig for sig selv socialt, religiøst og kulturelt. Men Jøderne tilgengæld havde ikke noget problem med at blande sig økonomisk og politisk i lande og blandt folk som de ikke tilhører. Det er fakta at Jøder har spillet og spiller stadigvæk en stor… Read more »

PK
PK
10 years ago

Er det mon bdr. Melchior der tænkes på??

JensH
JensH
10 years ago

“Og hvad med Norge”

Mon ikke de relevante myndigheder i Oslo følger denne sag meget tæt.

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  JensH

Jo, det tror jeg også, og det norske politi er ikke tabt bag en vogn.

Ligesom Steen i mange år har forudset, at “svenskere” ville blive en sikkerhedsrisiko for Danmark, har jeg været foruroliget over den stærke pakistanske indflydelse få sømil nord for os. Der er ingen bro, men der går hele tiden færger, og dem har fundamentalisterne jo længe har haft kik på. Det var under inspektion af en af norgesbådenen, at den uhyggelige boghandler og halshugningsvideo-sælger og -eksportør fra Brønshøj blev anholdt.

Mette
Mette
10 years ago

Ekskurs.

“Sverige er bagefter på terrorforebyggelse
Han peger samtidig på, at sagen viser, at det danske terrorberedskab har en slags blødt punkt i den åbne grænse til Sverige få kilometer væk.

»Det er en tendens, at vi ser en svensk-dansk forbindelse, hvor grupper arbejder over grænsen til det sydlige Sverige. Og selvfølgelig arbejder Svenske Säpo og PET sammen, men geografien giver altså problemer«, siger Lorenzo Vidino.”

Og hvad med Norge?

http://politiken.dk/indland/ECE1154513/international-terrorekspert-denne-gang-var-de-naeppe-amatoerer/

Mette
Mette
10 years ago
Reply to  steen

Nej, I behøver ikke blogge den sag og kan nøjes med at trække et oplagt emne ud af den, nemlig det nære naboskab med et land, hvor ansvarsløsheden er stor.

Jeg kan ikke dy mig for at gentage for mere end 117. gang, at terrorister bare er fromme muslimer. Først holder de bønnemøder, og så går de ud for at dræbe så mange vantro som muligt.

http://politiken.dk/indland/ECE1154482/terrormistaenktes-hjem-blev-brugt-til-boennemoeder/

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x