31
dec
Seneste opdatering: 29/12-12 kl. 2137
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Året i kardinalpunkter. Vi ved ikke om det er os der bliver ældre, årene der bliver mere tumultagtige og begivenhedsrige eller begge dele, men her er et forsøgsvist overblik. Jeg kom tumlende ind i året liggende med influenza mens en somalier prøve at myrde Kurt Westergaard og hele landet skændtes i to måneder, om Lars Hedegaard nu måtte sige det, han sagde i et interview her i et på bloggen. Når man har 40 i feber er man fuldstændig ligeglad, alle skrev og jeg læste intet. vi får se om retten på Frederiksberg også er det i januar måned. Det var også året, hvor jeg ikke ville have fået skrevet en linje, havde det ikke været for opfindelsen af det mobile bredbånd. Men først og fremmest var det året, hvor en kær svensk ven gennem mange år henviste en svensk journalist her til bloggen. Den første af Julia Ceasars 35 kronikker detonerede den 11 april : Svenska massmedias moraliska bankrutt.

Vi har ikke kun nydt godt af hendes erfaring, hendes engagement og hendes viden om især svensk presse, men også af hendes ufattelige produktivitet. Datiden troede ikke på, at det var Søren Kierkegaard selv, der var forfatter til hans egen gigantiske produktion. Ét menneske kunne ikke skrive så meget, og samtidigt have tid til at vandre rundt i byens gader og tale med menigmand og køre karetture til Nordsjælland. Ligeså med Julia Caesar. Femogtredive kronikker som regel skrevet lige før deadline lørdag nat kl 00 og en bog på 458 sider på under et år, og dertil ind i mellem en givende mailkorrespondace med forfatteren. Hvor tit kan man regne med at få del i så generøs en gave ? Vi kan aldrig takke hende nok for 2010. Vi håber ikke det er slut endnu, men vi ville kunne forstå det.

Nedenfor følger fotos fra udvalgte arrangementer, hovedsageligt i Trykkefrihedsselskabet og nogenlunde kronologisk.

1) Farshad Kholghi, Omar Marzouk og Kim Møller. 2) Johannes Riis, Mogen Rukov og Emmet Feigenberg. 3) Lars Hedegaard og Mikael Jalving. 4) Lars Hedegaard debatterer med Rune Engelbreth. 5 og 6) Hjemme hos Lars Vilks på Kullaberg. 7) Helle Merete Brix og Roy Brown, 8 ) Den zimbabweanske friby-forfatter, Tendai Frank Tagaria og dele af Trykkefrihedsselskabets bestyrelse. 9) Lars Vilks, Shabana Rehman, Farshad Kholghi og Mark Steyn. 10) Marks Steyn og Mikael Jalving. 11) Elisabeth Sabaditsch-Wolff, René Stadtkewitz og Jon Hausman. 12 og 13) Jimmie Åkesson. 14) Hans Rustad, Document.no. 15) Valgaften hos Sverigedemokraterna i Malmø. – Godt nytår til alle læsere, bidragydere, debattører, tippere og venner. Og på gensyn i 2011 – Steen og LFPC.


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Sennels og lama Ole Nydahl. – Se evt. 2013 i billeder, 2012 i billeder, 2011 i billeder og 2010 i billeder. (Klik på fotos for […]

trackback

[…] Jeg har som mine venner ved, meget mere at sige om den sag, der kom til at præge resten af året langt mere end jeg kunne tro, men det kommer til at foreligge særskilt og fyldigt en gang i løbet af første halvdel af det nye år, og det bliver en historie der er værd at vente på. En tak til alle skribenter og kommentatorer, i er altid velkomne, et digt, en kronik, I kan højst få et afslag. Og en særlig tak til vores svenske kronikør og veninde, Julia Ceasar, der lægger sit hjerte og sin faglige erfaring… Read more »

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Godt nytår.

Med venlig hilsen

LFPC
13 years ago

Også godt nytår herfra til vores læsere.

Lotte
13 years ago

Her stod den på Ben Webster

http://www.youtube.com/watch?v=qSvW4XMh2AY

og dyrekølle som jeg synes, havde fået lidt for meget. Hunden fik rester og var lykkelig.

Godt Nytår.

anno
anno
13 years ago

Godt Nytår!
– og lige noget musik for ikke at glemme “hvad og hvem” vi kæmper for
f.eks. Haruka kageyama og Senri Kawaguchi 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=6TIq6GwejJE&feature=re­lated

http://www.youtube.com/watch?v=EMBJAjSo-Ug&feature=related

Allan Hansen
Allan Hansen
13 years ago

Om dette og hint!

Man bør tro på meget – men tvivle på alt!

Citat: Allan Hansen.

– Underforstået: Man er jo, et venligt menneske,så derfor lytter man da gerne til en tese, teori eller idé.
Men man forbeholder sig retten til en empiristisk undersøgelse dvs, kritisk tænkning!

Kort sagt retten til, at tvivle på alt.

Godtnytår. Mvh. Allan Hansen.

Mette
Mette
13 years ago

Festen er så småt begyndt. Sauternen var fint tempereret og i det hele taget udsøgt ligesom kransekagen, men vildere bliver det ikke. I mine hjem og de familier, som jeg har tilhørt, har nytårsaften altid været en lidt eftertænksom aften for de voksne, og der er blevet spillet tallotteri og Matador (Monopol) med børnene, inden juletræet blev tændt for sidste eller næstsidste gang med levende lys. Det musikstykke, der spilles mest i disse dage hos mig, er jazzklarinetisten Monty Synshines “Hushabye” med Chris Barber, og den er i moll og passer efter min mening dårligt til titlen. Udvikler sig snarere… Read more »

Marit
Marit
13 years ago

Jeg ønsker et GODT NYTT ÅR til alle Snaphaner ! Vi skandinaver må stå sammen mot galskapen. Hilsener fra Midt- Norge.

li
li
13 years ago

HAPPY NEW YEAR!!!
Tusinde tak til Steen og LFPC i bare dejlige mandfolk! det vi kvinder ikke forvent med i den officelle politiske korrekte vejr sludder og sladder presse, som ikke tør andet end at skrive om det ustabile vejr, hvis altså ikke vejret krænker pædofeten! for så diskes der bare op med en ny vejr udsigt….
Med venlig hilsen fra en der ikke bryder sig om muhammedaner ABEraber mandslinge adfærden med at hylde opbevaringen af kvinder i affaldssække!

Mackety
Mackety
13 years ago

Godt nytår til snaphanerne.

Jeg har læst bloggen regelmæssigt gennem flere år og den er kun blevet bedre og bedre.

Tak for jeres indsats.

Gunnar Biering
13 years ago

Også jeg ønsker Steen og LFPC og alle læserne et Godt Nytår. Jeg har en god mavefornemmelse – jeg tror, at vi og den vestlige civilisation nok skal klare den trods alt. Jeg tror ikke, at det bliver problemfrit. Men jeg tror, at alle gode kræfter – heriblandt jer – slet ikke kan lade være med at gøre sig gældende. Og hvad kan Middelalder og Mellemøst så stille op? Men det kræver selvsagt, at vi er vågne. Se på Tyskland i 1933: Nazisterne vandt, fordi de spillede efter helt andre regler end de almindelige politikere, nemlig den organiserede kriminalitets. Og… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

HelgeD-H ønsker alle Snaphaner et Godt og Velsignet Nytår.
Hvor skriver i dog godt. Og det er også et stort arbejde med research inden det I har på hjerte ender i kommentarfeltet. Det bliver efterhånden, at Snaphanen skriver og dokumenterer det andre fortier.

PBr
PBr
13 years ago

Herfra ønskes et godt nytår.
Samtidig vil jeg udtrykke min dybeste respekt for Steen og LFPC.
Lad det være en af de ting vi tager med fra vore besøg på div. frihedsorienterede blogs, kampen mod mørket og nyfacismen, i div. forklædninger, bliver bestemt ikke mindre i de kommende år.

Da det også er en kultur bevarende site, tillader jeg mig at sende lidt “nytårsmusik” http://www.youtube.com/watch?v=SkVWS0zhfnE

JensH
JensH
13 years ago

En stor tak til Snaphanerne for deres store arbejde i det forgangne år, og et godt nytår til alle herinde på bloggen.

Goten
13 years ago

Godt nytår, Snaphanen!

Tack för årets alla svenska och internationella reportage.
Snaphanen är nog norra Europas mest nyhetsorienterade site
när det gäller politik och samhälle.

trackback

[…] bilder: Snaphanen Årets antiislamist: Geert Wilders Årets mest korkade jude: Jackie […]

Johansen
Johansen
13 years ago

Kære Snaphaner. I er uundværlige.
Tak for alle de kræfter I lægger i det store dokumentationsarbejde på bloggen.

I ønskes et velsignet nytår. <3

MIKE
MIKE
13 years ago

Godt nytår!

… og tak for en sublim blog – der ved alt, før alle de andre. (Må frit bruges som slogan

Jeg vil lige dele en lille sang jeg har lavet med jer. En sang som cirkler lidt rundt om nogle af de emner Snaphanen beskæftiger sig med.

http://soundcloud.com/mike-14/mike-alting-drejer-rundt-i-ring

VH

MIKE

Vi blogges ved i det nye år – keep up the good work !

MIKE
MIKE
13 years ago

Godt nytår!

… og tak for en sublim blog – der ved alt, før alle de andre. (Må frit bruges som slogan 🙂

Jeg vil lige dele en lille sang jeg har lavet med jer. En sang som cirkler lidt rundt om nogle af de emner Snaphanen beskæftiger sig med.

http://soundcloud.com/mike-14/mike-alting-drejer-rundt-i-ring

VH

MIKE

Vi blogges ved i det nye år – keep up the good work !

holger
holger
13 years ago
Reply to  MIKE

En kombination af C.V.Jørgensen og Outlandish (eller var det MC-Ejnar) tilsat en kende Lars Lilholt.

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Godt nytår og tak for det gamle.
På gensyn i- 2011. Det er kun 2010 nogle timer endnu…

Nasjonalist
13 years ago

Fine bilder der. Ha et riktig godt nytt år! =)

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x