2
jan
Seneste opdatering: 3/1-11 kl. 0900
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Overspringsdiskussioner

Planerade massakern större nyhet i Sverige än i Danmark skriver en svensk avis, og det er i al fald løgn. Man skal ikke undervurdere den journalistisk-politiske evne til at fortrænge ubehageligheder ovre østpå. JP attentatet er allerede støvsuget bort fra forsiden på Aftonbladets netavis. Sverige har produceret to (mislykkede) jihadist-angreb på kun 19 dage og desuden oplevet to mislykkede angreb på Lars Vilks i år plus alt det løse. Man skulle tro, at der var nogle “ansvarlige” der blev lidt bekymrede, men ro på, nu ! Saglighed og proportioner.
Justitsminister Ask har vistnok kommenteret JP forsøget med et pip, – det har jo været nytår og vi ved fra Tsunamikatastrofen, at det ikke er så godt, hvis særlige begivenheder indtræffer lige der, – ingen andre ledende politikere har vi hørt fra, og da slet ikke landets statsminister, der som et minimum kunne stikke Danmark en offentlig undskyldning for at hans fremmedpolitik kunne have sat tre ledende, danske avisredaktioner ud af spillet på en formiddag. Rundt regnet tre femtedel af Danmarks landsdækkende dagspresse! Hvad taler man så om, når nu det er for pinefuldt? Den offentlige narresut: Ligestillingen, kønskrigen, madammesagen, kald den hvad I vil. Her er de fem seneste indlæg (kronikker) på Expressen sidan 4 Debatt, en avis der går for at være lidt mindre rød end de fleste. “Don´t mention the……” – om en uge tror vi december 2010 er noget vi har drømt.

Kvinnliga styrelseledamöter och VD:ar i börsnoterade svenska företag är minst lika risktagande som männen. – Bara tidsfråga när kvinnorna tar över, – Hemmet fortfarande värsta kvinnofällan, – Vi måste lära oss att förlåta, – Migrationspolitiken måste vara human

Grønne grise og kyllinger

At et ressourceudfordret politi kan afsætte mandskab til at finde DNA-spor på hvad der højst kan være en sag om simpelt hærværk er bevis nok i sig selv på at næsvise borgeres fremturen med Muhammedtegninger tages “meget alvorligt”. Ingen tvivl om at signaler og forsøg på at tale konflikter ned prioriteres meget højt i almindelighed, se f. eks. hvordan meldinger om at dette eller hint ‘ikke er banderelateret’ (ordet i sig selv en eufemisme) følger slavisk endnu før det seneste lig er koldt. Man kunne godt nok få den tanke at der foreligger aftaler med medierne om at rundsende disse signaler. Men vil politi og myndigheder herhjemme nu begynde at handle i panik som i Holland hvor ikke mindre end 10 mand blev sat til at hale Gregorius Neckshot ud af sengen om natten? Året er netop påbegyndt, og jeg vil godt vove et bud allerede nu: Vi vil trods alt ikke komme til at opleve noget lignende på dansk grund med forfølgelse på det tyndeste juridiske grundlag for rundspredning af Muhammedtegninger. Jeg vil allerede nu kalde dem kyllinger: Dét tør de alligevel ikke – konsekvenserne heraf vil være alt, alt for kontraproduktive (LFPC).

[…] “Selv om opslagene mest ligner et uskyldigt indslag i debatten, tager politiet efter gårsdagens afsløring af det planlagte attentat imod Jyllands-Posten og Politikens Hus i København alt, hvad der har med den slags at gøre, meget alvorligt.

En bemærkning til politikommissær Irvin Christensen hos Ringkøbing Politi om » vinduespynten « afstedkom således straks en reaktion: Politiet ville have tegningerne fotograferet og fingeraftryk taget.

Redaktionen fik besøg af Jens Erik T. Damgaard fra Ringkøbing Politi, og uniformeret politi og politibil i Videbæks hovedgade skabte opsigt.

Sagen var med på morgenmøde på politigården i Ringkøbing og kom siden ledelsen af Midt-og Vestjyllands Politi i Holstebro for øre. Herfra har man besluttet at se på sagen med dybeste alvor. Der skal ikke tages chancer, selv om nattens kampagne virker som en sympatierklæring over for pressefriheden.“ Muhammed-tegninger skaber furore i Videbæk [Herning Folkeblad 30.12.2010, ikke online]

Alexandria: Allahu akhbar-råb og trampen på ligdele

The car explosion that went off in front of Saints Coptic Orthodox Church in Alexandria killed 21 and injured 96 parishioners who were attending a New Year’s Eve Mass. According to church officials and eyewitnesses, there are many more victims that are still unidentified and whose body parts were strewn all over the street outside the church. The body parts were covered with newspapers until they were brought inside the church after some Muslims started stepping on them and chanting Jihadi chants (video showing dead bodies and limbs covered with newspapers in the street). […] Egyptian Security Guards Withdrew One Hour Before Church Blast, Say Eyewitnesses ; Obama deler sol og vind lige: Obama condemns Egypt church attack without naming perpetrators, says Muslims were injured also(German Coptic Christians also threatened, bishop tells paper.)

Torier tværer briternes næser i ‘mangfoldighed’

Another year begins with another Big Lie exposed. I wonder how many voters foolishly supported David Cameron’s Unconservative Party last May because of his loud claims that he would do something about immigration.

Yet a report from a Left-wing think tank, the IPPR, shows that Mr Cameron must have known perfectly well that his pledge could not be kept. Immigration will not fall this year and may even rise. EU citizens can come and go as they please. Lithuanians and Latvians, and many of our Irish neighbours, will arrive in thousands in search of work, keeping wages low. […]

Not for [the modernised Tory Party] the other side of immigration – the transformation of familiar neighbourhoods into foreign territory. Not for them the schools where many pupils cannot speak English, and the overloaded public services. Not for them the mosque and the madrassa where the church and the pub used to be. Not that they mind that so much. These people have no special loyalty to this country, nor much love for it.

They are not significantly different from the Blairite apparatchik Andrew Neather, who last year unwisely said openly what such people have long thought privately.

Let me remind you that he spoke of ‘a driving political purpose: that mass immigration was the way that the UK Government was going to make the UK truly multicultural’.

And that he recalled coming away from high-level discussions ‘with a clear sense that the policy was intended – even if this wasn’t its main -purpose – to rub the Right’s nose in diversity and render their arguments out of date’. […] Peter Hitchens: Didn’t you read the small print? Now it’s Dave’s turn to rub our noses in diversity

Britain must build 60 new towns to house immigrants

Each new town will need to be the size of Slough – the Berkshire borough where Ricky Gervais’s character David Brent was based in hit BBC c­omedy The Office.­ Immigrants will add seven ­million to the UK population by 2033 if they ­continue arriving at the present rate, says thinktank Migrationwatch.
To cope with the bulging numbers, the Government will have to give the go-ahead for 60 new towns like Slough (population 120,000), or 20 ­cities the size of Leicester (330,000) or allow urban sprawl across green belt areas the size of Surrey, says watchdog Migrationwatch’s chairman Sir Andrew Green. He claims the impact of the new settlements on Britain will be ­enormous, with a knock-on effect on quality of life and pollution. [..]

The ­new Migrationwatch report shows net migration is expected to add seven million to the population between 2008 and 2033. It also warns that the huge growth will increase the UK’s greenhouse gas ­emissions by almost 515 million tonnes by 2033.And the watchdog ­says unless the Government tackles immigration, it will not meet its target of reducing gases by 80%. Daily Star (Environmental impact of immigration.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Hvordan i alverden kan disse folk i Egypten få sig selv til at trampe rundt på rester af mennesker, der er sprængt ihjel ?

Når man kan gøre noget sådant må det være reptil-hjernen, der er den dominante !

Nogle bedre forslag til hvordan en så primitiv adfærd kan opleves udført af mennesker ?

Mette
Mette
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Hvordan kan man have succes og i det hele taget få lov til at bruge døde menneskekroppe til noget, som man kalder kunst? De udstilles i øjeblikket på et dansk galleri eller museum, husker ikke hvilket, jeg skyndte mig videre i teksten, da jeg så det rå fotograf i en af mine aviseri. Det er åbenbart ikke mere nok at udstille levende fisk i en blender, som folk kan tænde for. Og hvorfor gik en halv million danskere i løbet af kun to uger i biografen for at se Klovn – the movie? Var det for at se den tomhjernede… Read more »

steen
Admin
11 years ago

Sune: Som jeg husker den, sejler han til København (hvor Hamsun iøvrigt skrev Sult i Sankt Hans Gade nr 18 på Nørrebro) “Ude i fjorden retted jeg mig op engang, våd af feber og mathed, så indad mod land og sagde farvel for denne gang til byen, til Kristiania, hvor vinduerne lyste så blankt fra alle hjem.” Sådan slutter den , – bogen over de fleste bøger. Det er måske alletiders bedste danske film, Carlsen lavede over Hamsuns bog. Og det er Oscarsson der bærer hele filmen. Selvom romanen er fra 1880, kaldes den den mest indflydelsesrige roman i det… Read more »

Sune
Sune
11 years ago
Reply to  steen

Det jeg holder af ved fortællingen, er den standhaftige insisterende på ånd over det matrielle. Trods -Sult.
Men jeg kan ikke finde ud af om Per giver op, eller søger nye muligheder via en nyvunden selvtillid.

Under alle omstændingheder en fremragende fortælling. Og så holder jeg meget af – en blyant..!

**

“Jeg er ikke befaren” sagde jeg, >>men jeg kan gøre det De sætter mig til. Hvor gaar turen?<>Vi er ballastet til Leeds efter Kul for Cadix<<

# # #

"Ja, Ja, vi kan forsøge det," sagde han. "Gaar det ikke, saa kan vi jo skilles i England."

.

Sune
Sune
11 years ago

Jeg har aldrig fattet slutningen af – Sult – i selve bogen.

Per går ned på havnen og tager en båd til Amerika…
Og det var så det?

Er der nogen der har en ’emigrant’ fortolkning, er jeg lutter øren!

Vagn Henning
Vagn Henning
11 years ago

Mht CSI:Hernings eskapader i Videbæk Nytårsdag, så tror jeg Politiets opmærksomhed skyldes at det evt. (selvom det er langt ude) kunne opfattes som en trussel. Ikke fra sådan nogen som os, men fra nogen af dem på det andet hold…

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Ska ni inte hedra Flemming “Bamse” Jørgensen också? Märkligt att två så folkkära profiler går bort samtidigt.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Kære Snaphaner,

Er der nogen mulighed for, at I kunne forhindre den der indlejrede RT-video fra
tråden “Radical Islam spreading across EU” i at begynde at afspille automatisk,
hver eneste gang man kommer ind på Snaphanen?

Det er MEGA-irriterende 😀

På forhånd tak – og godt nytår forresten.

H.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Den starter ikke med min brug af Firefox. Der ganske vist er sat op til først at afvise scripts, altså kørende NoScript. Men selv efter at jeg har tillladt scripts midlertidigt på Snaphanerne går omtalte video ikke igang.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x