8
jan
Seneste opdatering: 9/1-11 kl. 0606
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svigersønnen kendes nu under forkortelsen M. A. og sidder fængslet i Danmark for at ville myrde et ukendt antal medarbejdere i JP/Politikens Hus i København. Samtidig er Helena Benaoudas troværdighed forsvundet omtrent lige så hurtigt som hun selv. Ingen åbner døren ind til lejligheden, når man banker på hos den 51-årig konvertit, som oprindeligt stammer fra Finland. Persiennerne er rullet ned, og på terrassen står et havebord med tre stole. »Der har ikke været nogen hjemme de seneste tre uger. Når der sker noget, forsvinder de«, forklarer en nabo i opgangen med de beigefarvede klinker i en af Stockholms forstæder.[…]

Hidtil har mange politikere og debattører villet strække sig langt for at bremse enhver diskussion om muslimsk ekstremisme. Men den tilstand overlever ikke december 2010, hvor Sverige først oplevede en selvmordsbomber og efterfølgende fire anholdelser i København og Stockholm, spår terrorforskeren Magnus Ranstorp, der er leder ved det svenske forsvarsakademi: »Vi kommer til at se en helt anderledes og mere fordomsfri debat end den, vi har været vant til i Sverige. Den bliver nok ikke så skarp som i Danmark, men det er slut med kredsen af debattører, der har stoppet ethvert tilløb til kritisk diskussion med de to ord: racisme og islamofobi.[..]

Nu står hun [Helena Benaouda] utvivlsomt med et forklaringsproblem, siger Per Gudmundson , der er blogger og lederskribent ved Svenska Dagbladet. Han tror dog alligevel ikke, at Helena Benaouda har kendt til svigersønnens nærmere aktiviteter. Der er nok snarere tale om en familietragedie: »Der er en klar skillelinje mellem Helena Benaouda og ekstremisterne. Derfor vil jeg på ingen måde bidrage til en mistænkeliggørelse af hende. Men der er opstået en uholdbar situation, hvor hun både skal håndtere sin egen familie og samtidig sin rolle som ordførende for Sveriges Muslimske Råd. Det er to roller, der ikke kan forenes«, siger Per Gudmundson. (Politiken: Når turister rimer på terrorister, ikke online)

Munir Awad: “Jeg sagde, at vi er vor tids jøder”

Interview med terroranholdt giver et indblik i, hvordan hans vrede mod og mistro til Vesten opstod. Samtidigt afsløres nye forbindelser til et britisk netværk

I forbindelse med de daglige afhøringer foretaget af, hvad M.A. beskriver som en kvindelig, sort CIA-officer, bliver han spurgt om, hvorfor han tror, at de afhørte ham.

»Jeg fortalte hende, at de gjorde det, fordi de hadede muslimer, og at det var en krig mod islam. Jeg sagde, at vi er vor tids jøder (…) Hun sagde, nej, nej. Sådan er det ikke. Hun spurgte, om jeg ville vide, hvorfor de gjorde det. Jeg sagde ja, og hun sagde: ‘Vi gør det, fordi svenskerne bad os om at gøre det. Dette er det Sverige, som er bange for dig. Du er en fare mod Sverige. Og vi skal prøve at bevise over for Sverige, med din hjælp, at du ikke er en fare for Sverige.’«
M.A. blev efter ca. tre måneder løsladt og vendte hjem til Sverige. Her fortæller han imidlertid om, at han føler sig forfulgt og chikaneret af myndighederne.»Ja, jeg følte det som om jeg blev jagtet,« fortæller han i interviewet og tilføjer, at han på et tidspunkt »havde fået nok af dette«. Information: Terrorsigtet anklager Vesten for tortur

At Awad kæder sin behandling af vestlige myndigheder sammen med “tortur” er S.O.P. – standard operating procedure – for tilfangetagne Al-Qaeda-jihadister. Det fremgår helt direkte i den såkaldte Al-Qaeda Manual, et dokument på en PC beslaglagt af britiske myndigheder under en razzia i Manchester. At Dagbladet Information slår “anklagerne” op i overskriften illustrerer hvorfor dette kneb er guld værd – sandt eller ej.

Lesson Eighteen

PRISONS AND DETENTION CENTERS: IF AN INDICTMENT IS ISSUED AND THE TRIAL, BEGINS, THE BROTHER HAS TO PAY ATTENTION TO THE FOLLOWING:

1 . At the beginning of the trial, once more the brothers must insist on proving that torture was inflicted on them by State Security [investigators ]before the judge.

2. Complain [to the court] of mistreatment while in prison. […]

4. The brother has to do his best to know the names of the state security officers, who participated in his torture and mention their names to the judge.[These names may be obtained from brothers who had to deal with those officers in previous cases.] […] UK/BM-176 TO UK/BM-180 TRANSLATION

Det bemærkes også at Awad helt rutinemæssigt hævder at Vesten fører “krig mod islam”. Jihadister bruger denne begrundelse for terrorangreb, fordi kun defensiv jihad i islamisk teologi er tilladt i fraværet af en kalif. Er islam under angreb bliver defensiv jihad “fard ayn“, dvs. en forpligtelse for den enkelte. På samme måde som Information refleksmæssigt falder for påstande om “tortur” har offerpåkaldelse i kraft af angivelig “krig mod islam” en stærk appel til vesterlændinge som reagerer ud fra egne kulturelle forudsætninger – identifikation med den svage, med offeret – og ikke ænser hvad der driver jihadisten. – NOWHERE TO GO Sweden’s complicity in the world-wide detention of Monir Awad, pdf. Kitimbwa Sabuni, Muslim Human Rights Committee er bror til Sveriges ligestillingsminister Nyamko Sabuni.Når man nu er på Information, så har avisen været i Stockholm og skrevet hele tre lange artikler om Sverigedemokraterna: ‘Nu gælder det bare om at berolige folk.’, De kan ikke ties ihjel, ‘Vi taler om en reduktion på 90 procent.’Fair reportage af venstrefløjsavisen men uden nyheder for læsere her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Shadowes
12 years ago

Den boken är det säkert ingen risk att den blir översatt till svenska. Och även om den blev det så hade ingen bokhandel eller bibliotek vågat ta in den.

Vivian
Vivian
12 years ago

Jonny,

P. David Gaubatz konverterade och infiltrerade CAIR, och skrev därefter boken Muslim Mafia, där han avslöjade CAIR’s förbindelse med Muslimska Brödraskapet.

http://www.amazon.com/Muslim-Mafia-Underwold-Conspiring-Islamize/dp/1935071106#_

Jonny
Jonny
12 years ago
Reply to  Vivian

Intressant! Ja, det är sådant som jag skulle vilja se i Europa (och särskilt då i Sverige förstås). Ett annat exempel är Channel 4 – Dispatches: Undercover Mosque.

Skåning
Skåning
12 years ago

Vad svamlar Gudmundson om här? “Han tror dog alligevel ikke, at Helena Benaouda har kendt til svigersønnens nærmere aktiviteter. Der er nok snarere tale om en familietragedie: »Der er en klar skillelinje mellem Helena Benaouda og ekstremisterne. Derfor vil jeg på ingen måde bidrage til en mistænkeliggørelse af hende. Men der er opstået en uholdbar situation, hvor hun både skal håndtere sin egen familie og samtidig sin rolle som ordførende for Sveriges Muslimske Råd. Det er to roller, der ikke kan forenes«, siger Per Gudmundson.” Jag kan också tänka mig att fru Benaouda inte kände till vad hennes svärson planerade,… Read more »

Jonny
Jonny
12 years ago
Reply to  Skåning

Det vore onekligen intressant med undersökande/grävande journalistik i de här miljöerna: lite “infiltration” och “intervjuer” med dold kamera med Helena Benaouda och andra ledande muslimer. Undrar om något “kontroversiellt” skulle uppdagas… 🙂

När jag ändå håller på att dagdrömma så kan jag ju även slänga in Gardell, Hjärpe och fler ur den kategorien. Tänk att få se dem komma ner på jorden (medelst kraschlandning)!

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Måske er visse dele af Labour langt om længe begyndt at vågne op til de barske realiteter?

Jack Straw criticised for ‘easy meat’ comments on abuse

http://www.bbc.co.uk/news/uk-12142177

Victor
Victor
12 years ago
Reply to  Bjovulf

Så det godt – NU skal Yasmin Alibhai Brown da vist ikke lede længe efter emnet til sin næste klumme.

Victor
Victor
12 years ago

Her er en artikel I alle bør læse. I januar 2009 gik en ansat på sygehuset i Södertälje ud i Sveriges Radios program SVT Debatt og fortalte om en institutionaliseret racisme – ja det nærmede sig sgu KKK-attituder.

Den passede bare ikke – skriver lægebladet Sjukhusläkaren. “hur ett mediadrev, ansvarslösa politiker och en sjukhusledning som sviker knäcker en klinik”.

http://www.sjukhuslakaren.se/2010/12/27/sa-inleddes-mardrommen-for-personalen-pa-iva-i-sodertalje/

Peer Pedersen
Peer Pedersen
12 years ago

Den förmågan blir aldrig jude, då Munir Awads begåvning inte håller måttet..
Killen är rasist och bör inte få cred för detta försök på fokus-förskjutning.

mb
mb
12 years ago

Off topic, men Information har i lørdagsudgaven nogle artikler og interviews med Sverigesdemokraterne:
http://www.information.dk/247089
http://www.information.dk/255744
http://www.information.dk/255750

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x