9
jan
Seneste opdatering: 10/1-11 kl. 0158
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hva tenker en av Tysklands mest fremtredende intellektuelle om islam, integrering og ”de tyske tilstandene”? Henryk Broder har nettopp besøkt København, og HRS sin medarbeider i vår gamle hovedstad, Helle Merete Brix, benyttet sjansen til å få den tyske forfatteren på banen.

Er du pessimist eller optimist med hensyn til udviklingen i Europa?

Det afhænger af mit humør og af tidspunktet på dagen. Lige nu er jeg pessimist. Jeg har lige læst i Copenhagen Post, at der senere på måneden skal være et møde arrangeret af Hizb ut-Tahrir, der opfordrer til drab på danske soldater i Afghanistan. Mødet skal foregå i Det Kongelige Biblioteks lokaler. Mindre kan man åbenbart ikke gøre det. Der er intet ønske om at stoppe Hizb ut-Tahrir i København.

Samtidig skal Trykkefrihedsselskabets formand Lars Hedegaard i retten anklaget for hate-speech. Hizb ut-Tahrir derimod kan frit mødes og agitere for voldelig modstand mod soldaterne og endda afholde mødet på Det Kongelige Bibliotek.

Jeg holder utrolig meget af det åbne og frie danske samfund. Men dette er selvmord. Man kunne lige så godt opfordre danskerne til at begå kollektivt selvmord. Det er hurtigere.

Europæerne, tyskere, hollændere med flere forstår ikke, at du ikke kan bruge dine regler over for folk, der ikke respekterer dem. Her må man være stærk, rå, på en civiliseret måde. Vi reagerer fuldstændig asymmetrisk.

Der er en meget dygtig fodboldspiller og fodboldcoach i Holland, hvis hold engang spillede mod nogle, de anså for svage. Holdet tog ikke modstanderne alvorligt. Denne fodboldcoach samlede spillerne og sagde: “De kan ikke vinde over os. Men vi kan tabe til dem.” Europa står i samme situation. Se videre på: ”De kan ikke vinde over os, men vi kan tabe til dem”- Af Helle Merete Brix, for HRS

Kommentarer
Det er nu muligt at rette i kommentarerne i op til to minutter, hvis man skriver forkert eller vil tilføje noget til sin tekst.

De muslimske kristenforfølgelser har nået mainstreammedierne

Europe hesitates with expressions of solidarity, as if the killing of Christians in the world was not worth noticing. Those words were stated today to the News Agency of the Slovak Republic by the chairman of the non parliamentary party Conservative Democrats of Slovakia (CDS) and former interior minister Vladimir Palko, who attended the rally in support of the persecuted Christians in Bratislava. The event had been arranged by Young Conservative Democrats of Slovakia, which is a youth movement of CDS. […] Palko: Europe Shows Disregard for the Killing of Christians [engelsk oversættelse på Gates of Vienna fra slovakiske SME ]

Italian Foreign Minister Franco Frattini and his French, Polish and Hungarian counterparts on Friday sent a joint letter to European Union foreign chief Catherine Ashton asking her to table the issue of the persecution of Christians at an EU diplomatic summit at the end of the month.[…] Frattini, colleagues write to Ashton on Christian attacks

French President Nicolas Sarkozy said Friday that Christian minorities in the Middle East are victims of “religious cleansing”, following deadly attacks on churches in the region.

“We cannot accept and thereby facilitate what looks more and more like a particularly wicked programme of cleansing in the Middle East, religious cleansing,” he said in an annual New Year’s address to religious leaders. […] Sarkozy: Mideast Christians victims of ‘cleansing’

Løsninger er ikke-eksisterende i den muslimske verden, det er kun et spørgsmål om hastigheden af den etniske udrensning. Og løsninger er håbløse i den sekulariserede vestlige verden, omend den blotte tale om kristen mission her er lidt af en øjenåbner. Man afventer spændt hvad the sales pitch vil blive, når tanken om arvesynd i vore dage opfattes som anakronistisk, og man næppe vil prøve at gøre indhug i segmenter som straffefanger og marginale eksistenser der i disse år ser ud til at lokkes af konkurrenter der lover medlemskab af et verdensomspændende syndikat af ‘brødre’ og ‘søstre’ med særlige rettigheder og krav (LFPC).

Rocked by scandal and seeing its flock shrink, the Catholic Church should actively begin proselytizing in Germany, according to the Archbishop of Munich Cardinal Reinhard Marx.

In his traditional New Year’s sermon, Marx said the Church needed to spread the Christian faith by actively attempting to convert Germans.

“A new evangelization is the mission of the coming age,” he said on Friday in the Munich Cathedral. […] Archbishop: Church must proselytize Germany

Danmark for dummies

Nyligen läste jag Lena Sundströms bok Världens lyckligaste folk om dansk invandringspolitik. Bokens slutsats är att den strama danska politiken är ett resultat av en debatt som spårat ur.Det här är en synpunkt som – i likhet med den övriga svenska debatten om dansk invandringspolitik – bortser från något mycket viktigt:
Den danska invandringspolitiken förändrades till följd av ett samhällsekonomiskt problem – inte på grund av en plötsligt ökad främlingsfientlighet, intolerans eller rå ton i debatten. Det samhällsekonomiska problemet var en konsekvens av två omständigheter. Den ena var att antalet icke-västliga invandrare steg mycket kraftigt. Den andra var att få av dessa arbetade. Resultatet var en våldsam ökning av utgifterna i transfereringssy­stemen som utmanade välfärdsstatens ekonomiska hållbarhet. “Nyansera debatten om dansk invandringspolitik”, Torben Tranæs, forskningschef, Rockwoolfondens forskningsenhet i Köpenhamn

Det er imponerende at professor Tranæs forsøger at trække en debat igang med TV 4´s “samfundskommentator” Lena Sundström om fakta og politik. Man må forudse det bliver en meget kort monolog, men så er der måske andre der napper på.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Svensk muslimleder: Jeg var naiv Formanden for Sveriges Muslimske Råd, bryder tavsheden om sin svigersøn, den terrorsigtede MA. http://jp.dk/udland/europa/article2300261.ece Af THOMAS HEINE, JP’s korrespondent Offentliggjort 10.01.11 kl. 10:09 Formanden for Sveriges Muslimske Råd, Helena Benaouda, erkender nu, at hun har været naiv med hensyn til sin tidligere svigersøn, den 29-årige svensk-libaneser MA, som er blandt de sigtede i den seneste terrorsag med tilknytning til Morgenavisen Jyllands-Posten. Siden arrestationerne i København og Stockholm den 29. december har Benauoda holdt sig skjult for pressen og undladt at svare på telefon- og mailhenvendelser fra bl.a. JP, men i dag udtaler hun sig i… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

Yasmin Alibhai Brown giver jack Straw ret i hans kritiske spørgsmål til ‘Asian’ (læs: Pakinstanske) mænd???!! Så må grise have lært at flyve!!! Jeg har adskellige gange oplevet Yasmin Alibhai Brown som debattør i programmet ‘Dateline London’ på BBC World, og hun er helt givet en venstreorienteret multikulti, men er så åbenbart blevet klogere, (må man da håbe).

Victor
Victor
11 years ago

To ting:

1) WTF – Yasmin Alibhai Brown gav sgu Jack Straw RET…

http://www.independent.co.uk/opinion/commentators/yasmin-alibhai-brown/yasmin-alibhai-brown-jack-straw-is-right-to-ask-hard-questions-about-asian-men-2180318.html

2) At den tyske katolske kirke taber tusinder af medlemmer hver uge, kan for pokker ikke overraske nogen. Efter alle misbrugsskandalerne er det kun logisk, at folk forlader foreningen.

Peter Buch
Peter Buch
11 years ago

Den danske debat om indvandring er påvirket af dels erfaringer fra 2. verdenskrig hvor over 200.000 tyske soldater, og over 250.000 flygtninge havde ophold i landet. De blev sendt hjem når muligheden kom. Den danske debat er derudover præget dels af overvejelser der har demografisk eller befolkningstalsmæssigt udspring, 4 millioner danske og få udlændinge – bortset fra en del tyske- i år 1944. De 4 millioner synes talmæssigt allerede for mange for en del, uden de af den årsag ville kunne betegnes som specifikt menneske- eller dansker-fjendske. De havde blot andre prioriteringer end befolkningstals vækst som øverste prioritering. Dels af… Read more »

PK
PK
11 years ago

Problemet er nok, at vi skal tabe til islam.
Det ønsker næsten 100% af danske politiske partier.
Absurd, men det er fordi, de har det rigtige menneskesyn.

anno
anno
11 years ago
Reply to  PK

Men der er et lys i mørket hist og pist!

“Vi mener, at disse synspunkter fortjener et modspil fra folk, som ikke er højreorienterede, og som ikke har glemt, at ytringsfriheden ikke er opfundet for at genere muslimer, men for at alle mennesker kan dyrke deres tro i fred og frihed.”

Fra Karen West’s blog
http://www.karenwest.dk/blog/?p=682

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x