10
jan
Seneste opdatering: 11/1-11 kl. 1805
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Søndag aften kl. 0:25 sendte SAT1 i “News and Stories” serien et udførligt interview-portræt med Dr. Thilo Sarrazin, der gav et dybt indsyn i hansperson, hans karriere og hans betydning for Tyskland. I samtalen bliver det blandt andet klart, hvor meget af de to tyske staters monetære union, der var baseret på hans arbejde. (Snaphanens oversættelse)

Helena Benaouda: “Jeg anede ingenting”

Det er det sandsynligste af forkvinden for Sveriges Muslimske Råd ikke kendte til svigersønnens terror-hensigter, det er også sandsynligt at hun ikke har opfundet den dybe tallerken, men det er ikke sandsynligt at hun i årevis kan have en svigersøn, som hun to gange hjælper hjem til Sverige fra muslimske ektremist-zoner, uden at kende hans radikale sindelag indgående. dum er ingen, det lader sig ikke sælge. Hun har fået fornyet tillid fra sin bestyrelse, men næppe fra ret mange andre. Hun må anses som færdig som mediedarling. At hun har gjort en klokkeklar”Abu Laban, “kan man ikke forvente at hun selv indser, svenske medier vil nok skubbe budskabet over disken til hende. Den gratis TV tid vil slutte, akkurat som den gjorde for Abu Laban tilsidst. Dagens Nyheter går ganske hårdt til hende i det første interiew hun giver siden hun – forbundets pressetalsmand – gjorde sig usynlig. Hvordan kan f.eks. to ludfattige, forgældede unge tage på to jordomrejser ? Følg pengene og find løgneren. “På nätet finns överdrivna tolkningar av islam, och felaktiga översättningar av jihad. I islam är inga krig heliga,” siger hun blandt andet. Og så er der selvfølgelig alle de kristne fanatikere, man skal huske ikke at glemme…….

Benaouda bryter tystnaden. Hur är det möjligt att Helena Benaouda, ordförande i Sveriges muslimska råd, inte visste om att hennes svärson begett sig till Köpenhamn där han greps misstänkt för terrorbrott? I en intervju med DN:s Ann Persson talar hon för första gången ut om anklagelserna mot svärsonen. Benaouda gömmer sig nu av rädsla för hot mot sin familj.

– Jag anser att extremismen ökar på båda sidor. Det här är krafter som göder varandra. Men ingen extremist kommer till en vanlig svensk moské och talar om sina avsikter. För dem är vi överlöpare till det svenska samhället. Vi kan diskutera med unga, och det gör vi. Nu lägger samhället hela ansvaret på oss fast vi är en frivilligorganisation utan anställda. Men vi har inga resurser. Vi måste diskutera fram en gemensam strategi tillsammans med Säpo, departement och myndigheter. Moskéer och kyrkor är inte några polismyndigheter som kan jaga människor. Vi har en annan etisk och social roll. Om vi blev inbjudna till ett riktigt samarbete skulle jag omedelbart tacka ja. Jag har ju dessutom personliga erfarenheter av vad som händer med fruarna och barnen. Hur ska vi se till att de inte hamnar utanför samhället? ”Jag var aningslös”

Ordföranden för Sveriges Muslimska Råd kan inte skydda terroristmisstänkta och extremister. En mor kan, men inte en ordförande.Det må vara Helena Benaouda förlåtet om hon inte begriper detta just nu. Hon har en familjetragedi att hantera. Att styrelsen för Sveriges Muslimska Råd i söndags gav henne förnyat förtroende, som framgår av artikeln i DN, är däremot oförsvarligt och mycket, mycket illavarslande. En hel organisation kan inte undgå att se problemet. Per Gudmundsson: Benaouda är olämplig

Et lille korrektiv på dagen hvor der bræges i kor om Sarah Palins ondskab

Billedet her er bare ét ud af en alenlang samling trusler og dødsønsker rettet mod George W. Bush under dennes præsidenttid, og ignoreret af mainstreammedierne. Bloggeren Zombies billedkollektion kan findes på denne adresse, som dog ikke virker i skrivende stund. Den kan dog tilgås i Googles cache for søgestrengen “Death Threats Against Bush at Protests Ignored for Years”, første søgehit.

Som om dette ikke var alt rigeligt har Michelle Malkin også i dagens anledning en omfattende kavalkade af anstændigt had rettet mod Sarah Palin og andre konservative. Se f. eks. en charmerende installation med en riffel rettet mod Palin og dennes datter – Getty’s fik dog kolde fødder og “slettede sporene”, med jp.dks ord brugt i dag om the Tea Party. Se også hos Malkin hele to ønsker om at Palin havde været en abort, og den her gengivne kontante udmelding med titlen “M.I.L.P” (Mother I’d Like to Punch).

Reader Monica M. sent me a link to the Democratic Underground’s latest thread for commenters to come up with nicknames and posters to slime GOP Alaska Gov. Sarah Palin — and then to “spread [them] all over the ‘net.” There are now nearly 100 filthy, hate-filled responses and counting. Among the “nicer” entries: “Cruella,” “Gidget,” “Governor Jesus Camp,” “VPILF,” “Fertilla the Huntress,” “Iditabroad,” and “KILLER PYSCHO FUNDIE BITCH FROM HELL!!” Michelle Malkin: The progressive “climate of hate:” An illustrated primer, 2000-2010

Vi ved ikke hvad facit på denne historie ender med at blive. Men det gør med garanti heller ikke de medier der med udtalelser fra Pima County Sheriff Clarence Dupnik som belæg er gået i selvsving over “Sarah Palin”-memet, med en årsagssammenkædning så fortænkt at man tænker tilbage på firsernes subliminal message trial mod heavybandet Judas Priest, eller snedige journalisters udklækning af et “production for use”-forsvar for pistoldrabsmanden i Howard Hawks’ screwballkomedie His Girl Friday. Men som med enhver historie på tværs af kulturkløften bliver de lidt for opportune motivtilskrivninger ved et nærmere kig til grim hverdagspolitik. Sherif Dupniks anstændige bestyrtelse over tonen i amerikansk politik ender såmænd med at ligne et partsindlæg, og endda et kompromitteret et. Ud i solnedgangen med ham (LFPC).

Arizona’s Pima County Sheriff Clarence Dupnik, who on Saturday suggested radio and television talk shows were somehow responsible for inciting a man who may be mentally disturbed to kill six people and wound 13 others, including Rep. Gabrielle Giffords (D-Ariz.), once blamed policymakers for violence in his county because they had stopped institutionalizing mentally ill people. […]

And later in the same press conference, Dupnik said, “But, again, I’d just like to say that when you look at unbalanced people, how they are, how they respond to the vitriol that comes out of certain mouths about tearing down the government. The anger, the hatred, the bigotry that goes on in this country is getting to be outrageous. And, unfortunately, Arizona I think has become sort of the capital. We have become the mecca for prejudice and bigotry.” Sheriff Who Suggested Talk Shows May Have Incited Attack Was Asked by Fellow Democrats to Apologize for ‘Inflammatory’ Remarks on Immigration

This is the report that Pima County Sheriff Clarence Dupnik has been dreading since the tragic event on Saturday January 8.

The sheriff has been editorializing and politicizing the event since he took the podium to report on the incident. His blaming of radio personalities and bloggers is a pre-emptive strike because Mr. Dupnik knows this tragedy lays at his feet and his office. Six people died on his watch and he could have prevented it. He needs to step up and start apologizing to the families of the victims instead of spinning this event to serve his own political agenda.

Jared Loughner, pronounced by the Sheriff as Lock-ner, saying it was the Polish pronunciation. Of course he meant Scott or Irish but that isn’t the point. The point is he and his office have had previous contact with the alleged assailant in the past and that is how he knows how to pronounce the name.

Jared Loughner has been making death threats by phone to many people in Pima County including staff of Pima Community College, radio personalities and local bloggers. When Pima County Sheriff’s Office was informed, his deputies assured the victims that he was being well managed by the mental health system. […]

This was not an act of politics. This was an act of a mentally disturbed young man hell bent on getting his 15 minutes of infamy. The Pima County Sheriff’s Department was aware of his violent nature and they failed to act appropriately. This tragedy leads right back to Sherriff Dupnik and all the spin in the world is not going to change that fact. Jared Loughner is a product of Sheriff Dupnik’s office

Hvad er mest nedslående og kvalmende at være vidne til? At samtlige medier – også danske – prøver at drage politiske slutninger af en galnings handlinger, eller at en ung mand der bor hjemme, har været i kontakt med myndigheder, er blevet smidt ud af en matematikklasse og har “skræmt livet af flere”, kan gå for lud og koldt vand i årevis, uden at nogen griber ind og hjælper ham med hans fremadskridende schizoide sindssyge. Han kan endda i november, efter at være observeret ravende gal allerede sidste sommer, gå ind i en jagtbutik og frit bevæbne sig med en Glock 19. En forfatter der selv har en schizofren storebror, sætter det hele i relief i artiklen: Mental Illness and Mass Murder. Også i USA lader distriktspsykiatri-tanken Fanden tage de sidste, de er bare bedre bevæbnede end her i landet. Før i tiden havde han været hospitaliseret for længe siden. (Steen)

Khader: Can we all get along?

Bemærk Naser Khaders yndlingskneb: Henvisning til en altid udefineret “langt mere moderat form for islam”. Dét han taler om er netop ikke islam, men en ansamling af individer der ikke udlever islams dogmatik til fulde. Går den, så går den (LFPC).

[…] Jeg synes, det er ærgerligt, at muslimer og kristne ikke kan leve sammen i fred i landet, men af flere grunde, kan jeg også sagtens forstå konflikten. For det første er den oprindelige grænsedragning af landet meget unaturlig. Man tog ikke hensyn til forskellige stammer og kulturer, da man koloniserede Afrika.

I nogle af de afrikanske lande, som f.eks. Tanzania, Ghana og Senegal, er muslimer og kristne langt bedre til at leve sammen i fred og fordragelighed, men fælles for disse lande er også, at det er en langt mere moderat form for islam, man her praktiserer. […] Naser Khader: Sudan, sharia og folkeafstemning ; Rodney King: Can we all get along?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
11 years ago

Tænk, nu fralægger højrefløjen sig bare ansvaret for den katastrofe, deres retorik har forårsaget. I følge DR tekst-tv.

TEA PARTY AFVISER ANSVAR FOR SKYDERI
“Medlemmer af den amerikanske Tea Party-bevægelse forsvarede mandag deres bevægelse og dens frontfigur, republikaneren Sarah Palin, mod “uhyrlige” påstande om, at deres ofte voldsomme retorik førte til attentatforsøget på et medlem af Kongressen.”

Citationstegnene omkring uhyrlige, er nok de mest velanbragte, jeg længe har set. De gør deres virkning!

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2011/01/11/061610.htm

– – –

LarsS
LarsS
11 years ago

“og fortryder ej inte” skulle ikke have været en del af min kommentar, sorry …

LarsS
LarsS
11 years ago

Helena Benaouda anede åbenbart ingenting og fortryder ej heller inte!

Hun så intet, hørte ingenting, mærkede intet, følte intet og var her slet, slet ikke – Ynkeligt!

Gid Helena ville stå op for det hun oplevet, kæmpet for og har ytret sig om – stå ved og blot sige “Jeg mente det af hele mit hjerte og fortryder ingenting”, men Nix!

Nedenfor er en smuk, smuk sang om erkendelse:

http://www.youtube.com/watch?v=0YkLq6J_6cA&feature=related

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x