11
jan
Seneste opdatering: 11/1-11 kl. 1237
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Straw stak hånden i en hvepserede. Nu får han følgeskab en engelske hinduer og sikhér. Uanede mængder af rituelle besværgelser man skal igennem på BBC, for at komme i nærheden af sagens kerne. Den civilliserede Murray er lige ved at være ‘over the top.’

“Straw does other communities a disservice by suggesting that only white girls were targets of this predatory behaviour. We raised the issue of our girls with the previous government and the police on several occasions over the last decade.
This phenomenon has been there because a minority of Islamic extremists view all ‘non believers’ as legitimate targets,” said director NSO Inderjit Singh. Targeted sexual offences and forced conversions of Hindu and Sikh girls was not a new phenomenon in the UK, said Ashish Joshio from Media Monitoring group.”This has been going on for decades in the UK . Young Muslim men have been boasting about seducing the Kaffir (unbeliever) women. The Hindu and the Sikh communities must be commended for showing both restraint and maturity under such provocation,” he added.
Hardeep said that in 2007, The Hindu Forum of Britain claimed that hundreds of Hindu and Sikh girls had been first romantically coaxed and later intimidated and converted by Muslim men. ‘Not just White girls, Pak Muslim men sexually target Hindu and Sikh girls as well (Denying an ethnic link in sex gangs case is blinkered.)

Melanie Phillips: Den danske heksejagt

Over the past week or so, Britain’s media have finally been forced to confront the fact that Muslim pimping gangs in the UK have been abducting, drugging, raping and abusing mainly white girls, along with Hindus and Sikhs, and further ‘grooming’ them for sex in a clear display of hostility towards ‘unbelievers’. Hitherto this phenomenon was not only kept from the public by a paralysed media class which refuses to confront Islamic outrages, but it appears that the police have often dragged their feet in pursuing such gangs as a result of the same politically correct paralysis. I wrote about this in the Mail yesterday.
In Denmark, however, a campaigner for freedom of speech is actually to go on trial later this month for daring to bring this kind of thing to light. Lars Hedegaard is President of the Danish Free Press Society and The International Free Press Society. A while back the DFPS kindly presented me with an award for my work. When I met Hedegaard I observed that, in campaigning against hate speech laws which censored and suppressed necessary discussion of the Islamic threat to free speech and other human rights in the west, he was himself running the risk of being silenced by Denmark’s thought police……..The Danish witch-hunt against the truth-tellers

Ny Tamilsag?

Det mener Information i fire artikler idag på ikke mindre end 3900 ord, som er umulige at gengive på den plads vi har. Nu er der dog allerede den forskel, at Tamilsagen handlede om overtrædelsen af et retskrav i dansk udlændingelov fra 1983, hvor denne sag handler om en muligvis overtrådt FN-konvention. Som ved et tilfælde har Jyllands Posten i dag to artikler “Indvandrere førtidspensioneres i stort omfang” og “Palæstinensere: Det skyldes krig og utryghed” (ikke online), hvor man kan se at over halvdelen af de 50-59 årige palæstinensere er førtidspensionerede på grund af “krig, utryghed og eksil-stress”. Mon det også gælder de 6-7000, der rejser til Libanon på ferie hver sommer? Skal vi virkelig have 1989 en gang til forfra, eller bliver den en ny variant hvor et flertal reagerer anderledes belært af 21 års bitre erfaringer med ikke mindst palæstinensere? Hvad er en FN konvention værd i almindelig folkelig handel og vandel i dag? Konventionen er fra 1961 og er tiltrådt af Anker Jørgensen II regeringen i 1977. -“Det er jo altså ikke FN, der udgør Folketinget,« siger Søren Krarup, der oplyser til Information, at han snarest vil fremsætte beslutningsforslag om, at Danmark skal udtræde af FN-konventionen fra 1961. De øvrige partier i Folketinget er enige om at afvise Dansk Folkepartis protester.” – En læser med åbenbart nærmere kendskab til konventionen skriver:

Den forklaring, som jeg har hørt på afslagene, er følgende: FN-konventionen giver (desværre) ret til statsborgerskab for børn af statsløse (reelt palæstinensere fra Libanon). Men der er dog tre betingelser, der skal opfyldes: a) der skal søges i tide (jeg tror, at det er før 18 år): b) man må ikke være idømt en straf på over 4 års fængsel: og c) man må ikke have en verserende straffesag. Det er naturligvis den sidste bestemmelse, der er relevant…Min hjemmelsmand fra ministeriet har – med forbløffelse i stemmen – kunnet fortælle, hvordan unge palæstinenserfyre nægter sig skyldig i mindre forseelser, selv om der var øjenvidner (det sker vel pr automatik). Ved at erklære sig skyldig kunne de lynhurtigt få straffen fastlagt til f. eks. et par måneders fængsel og dermed nå at få tildelt statsborgerskab. Ved at erklære sig uskyldig gik tiden imidlertid, og de kom de ud over aldersgrænsen.

Frem til 2010 har Integrationsministeriet ladet hånt om en FN-konvention og gennem flere år givet ulovlige afslag på statsborgerskab til mindst 22 unge statsløse palæstinensere.
»Ministeriets praksis har været ulovlig i den forstand, at vi har handlet i strid med konventionen,« siger professor, dr.jur. ved Aarhus Universitet Jens Vedsted-Hansen efter at have set Informations gennemgang af sagen. Ifølge FN-konventionen har statsløse unge, som er født i Danmark, krav på statsborgerskab, også selv om de ikke lever op til de almindelige krav om blandt andet sprogfærdigheder og kendskab til dansk kultur. Det har de 22 statsløse palæstinensere, der alle er født her i landet, alligevel ikke fået, og selv om Integrationsministeriet efter flere år nu har sat en stopper for den ulovlige sagsbehandling, fortsætter ministeriet med at fortie over for gruppen af statsløse unge, som ikke har søgt, at de har mulighed for at søge på særlige betingelser. Ministerium gav ulovlige afslag på statsborgerskab i årevis

Tænk på et navn

eller to. Rigtigt gættet: Sarah Palin og Jimmie Åkesson. Hvad skulle man gøre, hvis man ikke havde bladnegrenes hjælp til at tænke ? Det generer ikke Expressen at Loughner – for såvidt han overhovedet var orienteret – ifølge alle vidnesbyrd stod langt til venstre for sit politiske offer. Man kan skylle Expressens vitterlige vås ned med Sveriges tidligere konsul i New York, Olle Wästberg. Sverige har relativt fler politiska mord än USA.Her er Loughner efter netop at have skudt 20 mennesker og dræbt seks. Ondskab, sindssygdom, nihilisme, fortabthed eller lidt af det hele på én gang ? I retten skal han have virket samlet nok, til at kunne få dødsdom: – Vores ven i USA, GoV, skriver noget af det bedste, jeg har læst indtil nu. Han skyr ellers også normalt de store forsidehistorier: Every Tragedy is a Political Opportunity. Smerteligt tankevækkende er også: Loughner and how America treats its Mentally Ill.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Asdic
11 years ago

It has nothing to do with islam….. 4:24 Also (prohibited are) women already married except those whom your right hands possess. Thus hath Allah ordained (prohibitions) against you: except for these all others are lawful provided ye seek (them in marriage) with gifts from your property desiring chastity not lust. Seeing that ye derive benefit from them give them their dowers (at least) as prescribed; but if after a dower is prescribed ye agree mutually (to vary it) there is no blame on you and Allah is All-Knowing All-Wise. In short, Allah, the All Merciful and Compassionate, is saying, “For… Read more »

Johansen
Johansen
11 years ago

Det skulle vel aldrig være det fornedrende, islamiske kvindesyn, som slår igennem hos disse pakistanske “testosteronbomber” og styrer deres sexovergreb på mindreårige, ikke-muslimske piger?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x