15
jan
Seneste opdatering: 30/4-12 kl. 1753
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sarrazin: Skulle inte vara första gången en kultur försvann..

Lex Loughner: Amerikansk ytringsfrihed må “i lænker” for “ordenens” skyld

Det kører bare derudaf. Læs denne skændige klumme i the Guardian, og se hvordan Loughners udåd kommer som forløsningen på længe oparbejdet had til Fox News og andre der bryder med den anstændige tone som defineret af Simon Jenkins. Dette er det næste skridt: Nu tages inspirationen fra Fox og andre for en givet ting. Jenkins vil som konsekvens heraf også sikre at sindssyge ikke kan forledes af uhøvisk tale – når nu Jared Loughner ikke rigtigt har vist sig som en klassisk højreekstremist. Lysene slukkes i Europa i disse år (LFPC).

The ugly American is back. Can the handsome one do anything about it? […]

Today’s culprit is freedom of speech, or at least the speech of the American right and its broadcast cheerleaders. Shock-jock radio presenters feed on biased television news to present a view of the world divided between goodies and baddies. The baddies are always on the brink of victory and must be confronted with virile aggression. Language that might not disturb a balanced mind can clearly stimulate and legitimise an unbalanced one.

The vitriol and inaccuracy of the campaign against Obama’s public health reforms last year were like those against abortion and homosexuality. To many Europeans, the echo across the Atlantic came from a people isolated from the outside world and unable to handle today’s social and scientific progress. The debate was infused with nastiness and xenophobia, as if the US was a land composed of tribes bred only to hate the outside world, and often themselves. […]

Freedom of speech, like freedom of traffic, can only be defined by the curbs and regulations that make it real. The right wing seeks to curb WikiLeaks, and the left seeks to curb “hate speech”. The right wants the freedom to finance unlimited political propaganda, and the left wants the freedom of unlimited access to state secrets. […]

But sometimes, as Obama said, there is a yearning “to try to impose some order on the chaos”. If American politics is now going the way of wounding, not healing, it needs the tonic of order. It is the great paradox of democracy. Free speech cannot exist without chains. Simon Jenkins: Free speech can’t exist unchained. US politics needs the tonic of order

Loughner: “This is my genocide school”

Retssagen mod Jared Loughner må afdække om der er den mindste skygge af inspiration for hans handling i Sarah Palins eller the Tea Partys retorik. På nuværende tidspunkt er svaret benægtende. Enhver der på et tidspunkt i deres liv har haft kontakt til psykotikere vil genkende tankeverdenen i denne ubehagelige video som Loughner postede på YouTube d. 23.9. sidste år – politik har dette intet at gøre med, og de ord han benytter her vil det være mere end vanskeligt at hæfte en politisk tendens på. Med mindre der viser sig en rygende pistol der peger mod Palin & co. må man konstatere at nogen har udnyttet situationen maksimalt til politiske formål. Nogen beklagelse eller selvransagelse skal man næppe vente (LFPC).

[…] ‘This is the school that I go to. This is my genocide school, where I’m going to be homeless because of this school. ‘I haven’t forgot the teacher that gave me the B for freedom of speech.’

Loughner continues his tour of the school, at one point entering the building where his sociology class used to be and looking into the cafeteria.

He pauses in front of the campus bookstore, his image reflected in the glass. ‘The bookstore, the bookstore, the bookstore,’ he says. ‘They’re controlling the grammar.’

Calling the college a ‘scam’, he finishes the video with: ‘All the teachers that you have are being paid illegally and have illegal authority over the Constitution of the United States under the 1st Amendment.

‘This is genocide in America. Thank you. This is Jared from Pima College.’ […] ‘This is my genocide school’: The creepy YouTube video filmed by Arizona gunman as he roamed campus at night

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Victor
13 years ago
Victor
Victor
13 years ago

OT – Information omtaler Lorenzo Vidinos bog “The New Muslim Brotherhood in the West” .

Det lyder som om, den bog er læseværdig. Omtalen er det i hvert fald – læs den:

http://www.information.dk/256463

Liva
Liva
13 years ago

Vedr. (importerede) overgreb mod kvinder; blot et lille bitte udpluk: ”En 42-årig kvinde blev mandag formiddag udsat for blufærdighedskrænkelse, da hun var ude på sin morgenløbetur på Strandvejen i Espergærde. (…) Blotteren kørte i en sort VW Golf fra starten af 90’erne, og han beskrives som cirka 40 år, udlænding, cirka 180 centimeter høj og almindelig af bygning.” (Espergærde 2010) H t t p://lokalavisen.dk/mand-blottede-sig-for-kvindelig-kondiloeber/20101228/artikler/101229391/1009?ref=eblisterseneste ”En 16-årig pige fra Herlev blev tirsdag eftermiddag forulempet af tre unge mænd på hendes egen alder. De lagde hende ned og rørte ved hendes bryster.” (Ringsted 2010) h t t p://www.sn.dk/En-16-aarig-sexkraenket-af-jaevnaldrende/Ringsted/artikel/101600 ”En 41-årig svensk statsborger… Read more »

Liva
Liva
13 years ago

Vedr. det svenske seksualvejlednings billede for unge. Der er dels det at svenske unge nok aldrig vil få en bog lavet af skolevæsenet at se, hvor en hvid ung mand er i seng med en mørk ung kvinde – og nok slet ikke med en pige med hijab… så vidt.. eller så langt, langt tilbage er det kommet – i Sverige. Noget andet er at billedet hvor den mørke unge mand rører ved den unge lyse kvindes skød, kan give et billede af at mørke mænd har hvide kønsorganer. Eller at der slet ikke er nogen kønsdele på mørke mænd.… Read more »

EH
EH
13 years ago

Voldtægter mod hvide piger: Jamen det er da oprørende. Vreden koger i mig hver eneste gang jeg læser om disse overgreb. Men et flertal af befolkningen har stemt de ansvarlige politikere i regering. Længere er den ikke. Skal der ske ændringer kræves nye holdninger og nye partier. Alt for mange har endnu ikke følt kniven på struben. Indtil videre kan man flytte og sætte sine børn i privatskolle, hvis man har råd. Men mon ikke det er på lånt tid? Adressen på denne artikel må være til “Norges Folk”. Det er herfra aktionen skal starte. Senere kan man så tage… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x