27
jan
Seneste opdatering: 29/1-11 kl. 0446
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Danmark diskuteres det stadig om handelsskibe med millionværdier og forsvarløse søfolk om bord, skal have bevæbnede vagter med i Aden Bugten. I min gamle hjemby Singapore er der dødsstraf for pirateri foruden for ulovlig våbenbesiddelse, anslag mod staten (terror), narkotikahandel, mord, røveri der medfører død osv. Der er følgelig ikke ret mange røvere og narkohandlere i S´Pore, og der bliver ikke skudt på livet løs i gaderne, som i København eller Malmø. De få der er, sidder i Changhi Prison, og de kommer ikke som hovedregel levende ud derfra. Særligt interesserede kan følge livet i ø-staten i The Straits Times.
Den generalpræventive effekt, hvis eksistens er lige så omdiskuteret som Helligåndens, findes altså, hvad enten man nu går ind for så robuste love eller ej. Man kan meget vel tænke sig, at det er de retstilstande Radikale (K,S,SF) humanister vil have beredt Danmark i et lidt længere perspektiv, så sandt som en del hjemmefødte lokalpolitikere i Folketinget, netop har det med at fremme præcis det modsatte af deres oprindelige “visioner.” Russerne synes også at have dødsstraf for pirateri, de eksekverer den på stedet uden forudgående rettergang, sandsynligvis oftere end de gør reklame med. Måske mangler deres orlogsfartøjer bedetæpper og halal-mad ombord, en oplagt sag for Niels Erik Hansen og Zenia Stampe..(Via Hodja,der har en anden video, der dog kan være en russisk øvelse.)- Universitetshumanister er altid leveringsdygtige i en alternativ virkelighedsforståelse: Verdens første uddannelse i at løse konflikter med pirater bliver startet på Syddansk Universitet. Lær at forhandle med pirater

I Singapore har de iøvrigt opdaget hvordan man sameksisterer med en stor muslimsk minoritet af malayer, uden at det fører til de sædvanlige blodbade. Da Europa formentlig opfinder den samme dybe tallerken om 50 år, er teknikken en særlig behandling værdig. Det skal vi vende tilbage til, men vi kan godt røbe, at dialog kun er en begrænset del af Singapore-kinesernes hemmelighed. Lee Kuan Yew lever endnu, og selvom han ikke er noget demokratisk forbillede, er der ikke mange i verden, der kan fremvise mere forrygende sociale succeser end han. Arabiske diktatorerer må være grønne af misundelse.

Vi, det ekstremt antimuslimske højreradikale segment

Vi har ikke tænkt os at markere dagens vel nok mest iøjnefaldende nyhed – nej, ikke skyderierne i Norgesgade – for hvad vil det overhovedet ændre i det større billede? Men bemærkes skal det da at nærværende blog måske næsten gik hen og blev famous last words (LFPC).

Blot et par eksempler på den usaglige propaganda , som Trykkefrihedsselskabets formand Lars Hedegaard udspredte til gavn og glæde for det ekstremt antimuslimske højreradikale segment i december 2009, da han blev interviewet til Snaphanen.dk.

Nu er Hedegaard i retten, anklaget for at overtræde Straffelovens § 266 b, der populært (og upopulært) kaldes »racismeparagraffen«. Den burde snarere kaldes »antipropagandaparagraffen«, for dens anvendelsesområde omhandler ret beset usaglig propaganda (trusler, forhånelser, nedværdigelser) imod mange specifikke befolkningsgrupper, ikke blot ‘race’ i klassisk eller moderne sprogbrug. […] Langballe og Hedegaard voldtager sagligheden Politiken 25.1.2011

Islam mere end fordoblet på 20 år

På tyve år er antallet af muslimer i Danmark mere end fordoblet. I 1990 var der 109.000 muslimer i Danmark, mens der i 2010 var 226.000. Det viser en ny undersøgelse, som i dag blev offentliggjort på Pew Forum on Religion & Public Life. Undersøgelsen kortlægger antallet af muslimer i verden de seneste 20 år samt beregner, hvordan udviklingen kommer til at se ud de næste 20 år. På globalt plan vokser antallet af muslimer om end i et mere moderat tempo end i Danmark. Her forventes fordoblingen at være nået om tyve år i 2030. Men mere interessant er, at hvor muslimerne i 1990 udgjorde omkring en femtedel af jordens befolkning vil den i 2030 udgøre en fjerdedel. Befolkningsvæksten blandt muslimer er altså markant højere end blandt den brede befolkning. […]

I Norden er Sverige den store topscorer med en stigning i antallet af muslimer på over 200 procent, mens Norge ligger 166 procent. Begge lande ligger altså et godt stykke over Danmark. Dobbelt så mange muslimer i Danmark på 20 år og CNN: World Muslim population doubling,

In Europe as a whole, the Muslim share of the population is expected to grow by nearly one-third over the next 20 years, rising from 6% of the region’s inhabitants in 2010 to 8% in 2030. In absolute numbers, Europe’s Muslim population is projected to grow from 44.1 million in 2010 to 58.2 million in 2030. The greatest increases – driven primarily by continued migration – are likely to occur in Western and Northern Europe, where Muslims will be approaching double-digit percentages of the population in several countries. In the United Kingdom, for example, Muslims are expected to comprise 8.2% of the population in 2030, up from an estimated 4.6% today. In Austria, Muslims are projected to reach 9.3% of the population in 2030, up from 5.7% today; in Sweden, 9.9% (up from 4.9% today); in Belgium, 10.2% (up from 6% today); and in France, 10.3% (up from 7.5% today) The Future of the Global Muslim Population .Projections for 2010-2030

Søren Krarup: En uhyggelig udvikling

Indfødsretsordfører i Dansk Folkeparti, Søren Krarup, er rystet over, at befolkningstallet for muslimer i Danmark er fordoblet på 20 år. Det er jo en uhyggelig udvikling. Politikerne i Danmark og hele det vestlige samfund har simpelthen sovet. De har været døve og blinde over for et voksende problem, siger Søren Krarup til B.dk.Ifølge Søren Krarup bunder problemet i, at muslimerne aldrig vil kunne tilpasse sig den vestlige verden.Islam er og bliver uforeneligt med det vestlige samfund, og kan slet ikke forenes med kristne værdier, siger Søren Krarup.

“Vi har sovet i timen”: Selvom Danmark ikke har oplevet samme stigning i antallet af muslimer sammenlignet med vores nabolande som Sverige og Norge, og i særdeleshed Frankrig, hvor stigningen på 20 år har været over 700 procent, mener han, at der skal handles nu.Vesten skal til at vågne op og se problemerne i øjnene. Og det skal ske nu, inden det er for sent. Hvis det ikke allerede er for sent, siger Søren Krarup. Berlingske.

Interaktivt kort, klik f. større billede.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanne
11 years ago

PEW informationer er det rene vrøvl

Desværre er det typisk – PEW kan ikke kommenteres, et dogme – så jeg skriver den nødvendige kommentar her

Muslimer registreres ikke som sådanne noget sted i Vesten. Det bliver især morsomt, når man sammenligner med tilstrømningsopgørelsen for Danmark i 2010:

http://xantippe.wordpress.com/2011/02/11/240/

En grundigere afvisning:

http://xantippe.wordpress.com/2011/02/02/dogme-danmark-har-taget-over/

———————–
Det er med at skrive af, kan give bagslag

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Hvis man taenker lidt “out of the box” om de her pirater , saa er der jo det interesante ved situationen at ingen (ud over krigsskibets egen besaetning ) er i enposition til at anklage nogen for noget hvis der hist og pist forsvinder et par pirater ned til havbunden.. Dette bliver ENDNU mere klart hvis man forestiller sig at et handelsskib bliver angrebet og at “vagterne” saa uheldigvis kommer til at synke piraterne. Det eneste spoergsmaal som staar aabent er , om det kan lade sig goere at faa ALLE soefolkene til at holde deres kaeft eller om det… Read more »

Viktor Bartoszewicz
11 years ago

Fuck piraterne, de er jo selv udde om det… =D
Besøg min blog: 8klblaabjerggaardskolen.wordpress.com

Frost-Hansen
Frost-Hansen
11 years ago

I min grænseløse naiiiivitet lavede jeg et link til den russiske video på jv.dk idet jeg gik ud fra at det drejede sig om virkelig afklapsning af piraterne.
En anden debatør gjorde mig imidlertid opmærksom på at det kun var for at vise hvordan man øelagde piraternes udstyr.
Jeg tænker piraterne, på tidspunktet for bådens ødelæggelse, sad lunt og godt i en kakyt med bedetæpper m.m. til deres disposition ?

Sådan en lyseslukker – man blir’ da også skuffet hele tiden 🙁

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Ikke nogen videre imponerende skydning , hvad enten det VAR et piratskib eller bare en oevelse.
Laeg maerke til hvor faa af projektilerne rent faktisk rammer , spredningen er ALT for stor . Sandsynligvis en totalt foraeldet manuelt betjent model . Den er helt sikkert IKKE gyro-stabiliseret .
Men det virkede jo fint mod et traeskib som ikke flytede sig formeget eller skoed igen !

Peer Pedersen
Peer Pedersen
11 years ago

Limewoody for Inquisitor…

Sune
Sune
11 years ago

Man kan konstatere den russiske flåde ved hvordan en ‘bønnespreder’ skal håndteres..!

Fromme bønner er det dog ikke…

Santor
Santor
11 years ago

Jow Jow Limewoody. Men lur mig om de nogen sinde vil vedkende sig deres ansvar 🙂

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Santor

Et ansvar har man, indtil man beslutter sig for at løbe fra det 😀

li
li
11 years ago

Limewoody kys..kys..kys…SÅDAN!
😀

Limewoody
Limewoody
11 years ago

Nej og atter nej. Politikerne har ikke sovet. De har tvært imod handlet mod bedre vidende og hen over hovedet på befolkningerne, De blev gang på gang ADVARET mod den udvikling der sker for øjnene af os. De der råbte vagt i gevær blev kaldt for nazister, facister, lovlige og fredelige møder blev terroriseret af tæskehold, kommuner ville ikke lægge lokaler til lovlige offentlige møder, biblioteker ville ikke have indvandringskritiske tidsskrifter i deres samling. Radio og TV hylede om kap og dissekerede på bedste freudianske vis og i den bedste sendetid disse formastelige xenophober, der tillod sig, at gå imod… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Limewoody

Nemlig! 😉

PK
PK
11 years ago
Reply to  Limewoody

Limewoody.
Desværre.
I bund og grund helt uforståeligt.
Jeg kan kun finde forklaring. Svigterne led af storhedsvanvid.
Politisk.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x