3
feb
Seneste opdatering: 6/2-11 kl. 1919
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Da jeg boede der i 1973 og 1974, syntes jeg Lee Kuan Yew var en meget gammel mand. Han har da været 50 år gammel. Han er den længst siddende PM i verden. I hans regeringstid fra 1959 til 1990 er Singapore gået fra at være en sumpet kolonial udpost af et U-land, til en af verdens mest avancerede økonomier. Harry, som han kaldes, er værd at studere nu har er 88 år gammel, vestlige humanister kan få sig ret mange føl på tværs af det, men det er hans “hårde sandheder”, der har bevist sig i den  barske, virkelige verden. Udtalelserne om islam misforstås lidt rundt omkring. Han taler om den nye arabiserede version af militant islam, som man kan se Sverige byde velkommen i posten nedenfor, som et problem, men et problem Singapore unægtelig er bedre rustet til at tackle end Sverige. Trods alt er øens oprindelige befolkning, nu 15 % muslimske malayer, som det indtil videre var gået relativt fint med, selvom de nu udgør landets underklasse. Man kunne lidt kortfattet sige, at de europæiske lande, der har i sinde at overleve multikulturen og især islam, de begynder at studere Singapore allerede idag.

“I think we were progressing very nicely until the surge of Islam came, and if you asked me for my observations, the other communities have easier integration – friends, intermarriages and so on, Indians with Chinese, Chinese with Indians – than Muslims. That’s the result of the surge from the Arab states.”He added: ”I would say today, we can integrate all religions and races except Islam.”

He also defended the policy of promoting marriage between highly-educated Singaporeans, a policy seen by critics as a form of social engineering, and dismissed the notion of love at first sight.”People get educated, the bright ones rise, they marry equally well-educated spouses. The result is their children are likely to be smarter than the children of those who are gardeners,” he said.

“It’s a fact of life. You get a good mare, you don’t want a dud stallion to breed with your good mare. You get a poor foal.”Lee Kuan Yew urges Muslims to ‘be less strict’, Muslim bodies irked by Lee Kuan Yew’s remarks. Se også Singapore Immigration

Kan en muslim være lesbisk? Ja, indtil steningen

JP anlægger den mere causerende vinkel på dette spørgsmål, men der er faktisk meget hårdtslående facts at uddybe svaret med. Vi har flere gange omtalt vejledningen ‘Umdat al-Salik, Reliance of the Traveller, en systematisk indføring i sunni-retsskolen shafi’is lære, godkendt og certificeret af selveste Al-Azhar i Cairo. Kigger man i den finder man at der hvad angår lesbiske ikke gives ved dørene, omend Allahs nåde og barmhjertighed slår igennem i budet om at gravide lesbiske skal have steningen udsat til efter barnet ikke længere ammes. Strafudmålingen gælder i en shariastyret stat som selvfølgelig kun er oprettet i forskellige tilnærmelser i verden i dag, men dette er altså udgangspunktet for synet på lesbiske i Abdul Wahid Pedersens retsskole – de øvrige retsskoler afviger ikke i det væsentlige her.

*2*Chapter O12.0: The Penalty for Fornication or Sodomy […]

@O12.2: If the offender is someone with the capacity to remain chaste, then he or she is stoned to death (def: o12.6), someone with the capacity to remain chaste meaning anyone who has had sexual intercourse (A: at least once) with their spouse in a valid marriage, and is free, of age, and sane. […]

@O12.5: An offender is not scourged in intense heat or bitter cold, or when he is ill and recovery is expected (until he recovers), or in a mosque, or when the offender is a woman who is pregnant, until she gives birth and has recovered from childbed pains. The whip used should be neither new nor old and worn-out, but something in between. The offender is not stretched out when scourged, or bound (O: as his hands are left loose to fend off blows), or undressed (O: but rather an ankle-length shirt is left upon him or her), and the scourger does not lay the stripes on hard (O: by raising his arm, such that he draws blood).  The scourger distributes the blows over various parts of the body, avoiding the vital points and the face. A man is scourged standing; a woman, sitting and covered (O: by a garment wrapped around her).  If the offender is emaciated, or sick from an illness not expected to improve, then he or she is scourged with a single date palm frond (O: upon which there are a hundred strips, or fifty. If a hundred, such an offender is struck once with it, and if fifty, then twice), or with the edge of a garment.

@O12.6: If the penalty is stoning, the offender is stoned even in severe heat or cold, and even if he has an illness from which he is expected to recover. A pregnant woman is not stoned until she gives birth and the child can suffice with the milk of another. [Reliance of the Traveller]

Den irakiske kunstner er utvivlsomt velmenende, men feelgood-sniksnak løser ikke dette langt mere dybtgående problem (LFPC).

En udskældt dansk-irakisk kunstner, der i 2009 fik fjernet et værk, stiller nye spørgsmål. […]

“Er det tilladt, at en muslim kan være lesbisk?”, spørger Mahmoud Alibadi og fortsætter: “Hvorfor skjuler man sine følelser eller gør sin identitet eller seksualitet usynlig? “Jeg mener, at kærlighedens styrke sagtens kan besejre den religiøse magt, hvis vi viser mere tillid og giver mere plads til hinanden.” […] Kunstner: Kan en muslim være lesbisk?

Al-Salams skolchef: “Det finns inga homosexuella muslimer”

Kilppet er fra gårdsdagens Uppdrag Granskning, som man kan se nedenfor. Enhver der er lidt inde i svenske, officielle statsdoktriner, ved at dette er en meget, meget kontroversiel udtalelse, hvor den i Danmark bare ville illustrere at manden er en hjernevasket idiot, der nu får statstilskud til at hjernevaske småbørn. Det er ikke så sjældent at den herskende klasses yndlings-offergrupper kolliderer frontalt nu om stunder, og meningsdannernes forvirring er lige underholdende hver gang.

Wilders: Dommeren hører hjemme i en bananrepublik

Party for Freedom (PVV) leader Geert Wilders wants to call judge Tom Schalken as a witness in his court case, which resumes next week. The politician wants to demonstrate that the judge belongs “in a banana republic.”

Schalken is one of the three judges of the Amsterdam appeal court that in 2009 ordered the Public Prosecutor’s Office (OM) to prosecute Wilders for incitement to discrimination and hatred. The OM had concluded that Wilders made no criminal statements, but due to this ruling, it had to launch proceedings against the politician after all.

Shortly before the case came up, Schalken had a meal with Arabic languages and cultures professor Hans Jansen, who has been acting as an expert for Wilders in the case. According to Jansen, who is known as an Islam critic, Schalken tried to convince him that Wilders was guilty. Wilders subsequently brought a charge against the judge for influencing a witness.

The PVV leader sees Schalken’s behaviour as “like a banana republic.” He “wants to show that it is anything but kosher. Let the whole world just see this. This is Nigeria squared.” Wilders Aims Darts at Judge

2.2. 2010: “You’re One Sick Miserable Evil S.O.B.”

Lidt sensitivitetstræning til fremtidens danske TV-interviewere:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
marius
marius
12 years ago

Hannity ikke daarlig. Men for rigtig talk-show, nr. i USA Michael Savage

Her en samtale med en muslim

http://mediamatters.org/mmtv/200604260017

Allan Hansen
Allan Hansen
12 years ago

Nu har allah´s sataniske svin igen været ude med deres sataniske vantro! 14-årig pige pisket til døde Af LISE B. HORNUNG Offentliggjort 04.02.11 kl. 13:22 Straffen for et ulovligt forhold til en gift mand blev 80 piskeslag efterfulgt af døden. Ifølge BBC har drabet på en 14-årig pige sendt chokbølger igennem Bangladesh. Hun havde angiveligt haft et forhold til sin gifte fætter og blev meldt til en uautoriseret landsbydomstol af mandens hustru. Det vides ikke, om hendes forhold til fætteren var frivilligt. Ifølge The Guardian skriver flere lokale medier, at hun skal være blevet voldtaget af fætteren. Hustruen hørte angiveligt… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
12 years ago

Intet sted i verden, bliver der voldtaget så mange små drenge, som i den muslimske verden (de skal jo lære det de kære små) Muslimerne har en lang tradition for homosex. En undersøgelse fortaget WHO har for nyeligt vist, 60% af Taleban har gonoré i ende tammen. Jo jo, siger Taleban det er fordi vi blander grøn og sort the – sludder, siger WHO man får ikke gonoré i ende tammen af grøn og sort the. I Afghanistan er der ca. 1 million trækker drenge mellem 12 til 24 år. P.s for et par år siden blev en muslim i… Read more »

Lotte
12 years ago

Kan en muslim være lesbisk? Ja, indtil steningen

Det har i misforstået, drenge, det smarte ved tænkningen (!?) er, at man så også kan NÅ at fortryde og omvende sig og blive benådet.
Det viser jo bare Allahs storhed 😉

Den katolske kirke havde en tilsvarende, der gik på selvmord, hvorvidt man kommer i helvede, kommer an på måden man gør det på. Sprang man f.eks. ud fra et kirketårn eller noget i den stil, kom man ikke nødvendigvis direkte i flammerne, og det er fordi, man kunne nå at fortryde OG angre på vejen ned.

LFPC
12 years ago
Reply to  Lotte

Der er en gammel diskussion ovre på islamic.dk der kan være noget af en øjenåbner. F. eks. Martin her, åbenbart en konvertit, der bruger primitive nytteargumenter der i alle andre sammenhænge ville føre til at han blev kaldt højreekstremist. Bemærk også løgnen om lesbiske: by martin » tors mar 23, 2006 19:42 hej frodo. i islam ser vi homosexualitet som noget unaturligt, og det er strafbart med døden, men hvordan og i hvilke tilfælde. for det første er den eneste handling som kan medføre dødsstraf analsex mellem to mænd, og hvis man skal dømmes skal der være fire vidner, hvilket… Read more »

Lotte
12 years ago
Reply to  LFPC

Der er mange interessante debatter at tage i den forbindelse, men når man tænker på, hvor flertallet i befolkningen befinder sig på tolerance-skalaen, så er det både fortvivlende og næsten deprimerende, at sådan noget som det herover, aldrig når de store medier. Verden skriger på en debatprogram der tager netop sådan en op, som du gengiver herover. Mit håb er ikke stort. Så sent som i går, havde jeg en samtale med et menneske, jeg virkelig godt kan lide, men vedkommende så absolut intet problem i f.eks. moskebyggeriet i NV for som hun sagde: det er jo bare udtryk for… Read more »

PK
PK
12 years ago

Jan Lund, JP journalist og forfatter, skrev for nogle år siden,at Danmark er det vilde vesten
i forhold til Singapore.
Han fortalte, at efter 3 år i Singapore, kunne han ikke huske et bankrøveri.
Forskellen er nok , at indvandrenes ødelæggelse af vores land er deres
menneskeret.
Det vil stoppe dem i deres udvikling som mennesker, hvis de ikke må
opføre sig , som de gjorde “hjemme”.
OG husk , for mange er vi usle vantro, som skal underkaste sig.

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

Åh, hvilket herligt klip fra FOX, især værten Hannity’s selvkontrol og hans velplacerede slutbemærkning, sådan skal det gøres. Danske / europæiske studieværter har alt at lære her.

Mackety
Mackety
12 years ago
Reply to  Poul Højlund

Ha, ha – ja, det er et pragtfuldt eksempel på det, der gør Fox til noget særligt, på trods af mangler og fejl iøvrigt.

På hvilken anden kanal, kunne man opleve en studievært tale så fuldstændig frit om en så helt igennem indlysende sandhed. Man sidder virkelig tilbage med et stort bredt smil og tænker, endelig, endelig en der siger det, alle seere med hjerne mellem ørerne tænker. Det er yderst befriende og absolut beundringsværdigt.

anno
anno
12 years ago

(Næstsidste spørgsmål/svar i artiklen “”It’s Stupid to be Afraid” Spiegel 08.08.05) “Mr. Lee: Why should I be against democracy? The British came here, never gave me democracy, except when they were about to leave. But I cannot run my system based on their rules. I have to amend it to fit my people’s position. In multiracial societies, you don’t vote in accordance with your economic interests and social interests, you vote in accordance with race and religion. Supposing I’d run their system here, Malays would vote for Muslims, Indians would vote for Indians, Chinese would vote for Chinese. I would… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x