5
feb
Seneste opdatering: 6/2-11 kl. 1914
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det meste foregår på engelsk. Medvirkende bla. Arthur Legger, Mikael Jalving, Anita Bay Bundegaard, Naser Khader og Lars Hedegaard. Se online min. 20:09.

»Den daglige magtkamp«

DR 2 -Deadline, 4.2.2011. – Gennem sine fem år som chef for Bazar Vest har Jørgen Skov fået et kendskab til et parallelsamfund, der på godt og ondt i høj grad fungerer på præmisser, der ligger langt fra normale danske værdier. Klanerne er det sociale omdrejningspunkt, og Jørgen Skov har selv oplevet, at han har flyttet sine normer og f.eks. betalt for at få fred for tyverier og undladt at anmelde trusler. Indblik i et parallelsamfund (Luk basaren)

Today in history

Opera singer Jussi Bjoerling was born in Borlange, Dalarna, Sweden, 1911. Washington Post

En moden Jussi Björling (1959) møder en ung Tove Ditlevsen (1942) i denne sang. Jeg har alle hendes bøger dedikeret, jeg kendte lidt til hende, og nej, møderne fandt ikke sted på hospitalet. Jeg må se, om jeg kan skrive om det en dag. Nu har hun været død i 35 år.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
10 years ago

“5 år var nok”

Ja, det tror jeg sgu gerne!!! 🙂 🙂 🙂

Den stakkels Skov, vilde nervøse armbevægelser og et stift desperat blik.

Det er lidet morsomt at være den eneste najis kuffar i halal-land.

Jeg har måske været for hård ved ham…

Kristian L
Kristian L
10 years ago

Jamen hvad er problemet helt præcist ? Har disse multikulturalister ikke lange uddannelser og er deres ideologisk grundholdninger ikke globale orienteret ? De fleste af dem er da heller ikke helt “nye” længer så man må da gå ud fra at de har en stor viden om den islamiske kultur generelt , og specielt da den gamle rå arabiske udgave som de jo i mange år efterhånden har talt varmt om og sågar kaldt “en berigelses” at udvise blind tolerance overfor her i Danmark ? Jeg mener , jeg er selv kun fra midt i 70érne og har kun 10års… Read more »

falkeøje
falkeøje
10 years ago

Muslimer skal man ikke forhandle med.
De skal have nogle faste retningslinier, vil de holde dem, kan de godt fortsætte, ellers er det ud.

falkeøje

Menig 442
Menig 442
10 years ago

“Basaren skal nok overleve, den er fin nok”. Endnu er det en prægtig beskæftigelse, at tage de tossegode danskere ved røven.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x