8
feb
Seneste opdatering: 8/2-11 kl. 2343
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Perhaps alone in the coterie focused on the Islamist threat to Europe, I am cheerful these days. That’s because I see the anti-Islamist reaction growing even more quickly than the Islamist threat itself.
The stirring speech by British prime minister David Cameron on Feb. 5, in which he intelligently focused on what he called the “hands-off tolerance” of “Islamist extremism,” including its non-violent forms, exactly fits this pattern.
In similar fashion, Chancellor Angela Merkel of Germany last October deemed multiculturalism to have “utterly failed.” A referendum in Switzerland about minarets manifested the concerns of that country’s population – and polling around the continent showed those sentiments to be widely shared.
The rise of respectable political parties primarily focused on the issues surrounding Islam – with Geert Wilders’ Party for Freedom (PVV) in the Netherlands at the forefront – is perhaps the single most encouraging sign, compelling legacy parties like the British Conservatives to pay attention.
I differ with many specifics of these initiatives – Anthony Daniels rightly points out, for example, some of what Cameron neglected in his speech – but those are secondary. That, over time, individuals and organizations are finding their voice and are learning strategy and tactics to fend off Islamism gives Europe civilizational hope. Pipes.

Victor Davis Hanson: The Middle East and the Multicultural Nightmare

[…] Where did multiculturalism come from? It is a bastard child of Marxism, of course, inasmuch as it is anti-capitalist and judges left-wing or pseudo-left-wing totalitarians far less harshly than right-wing authoritarians (e.g., Obama is more sympathetic to the crowds in Cairo than he was to those in Teheran). It is also a byproduct of Western affluence, which alone provided the margin of safety and affluence to indulge in fantasies. One reports on the noble Palestinians by staying in nice places in Israel; one is an advocate of the “other” in Harlem from the Harvard Lounge and Upper West Side; the yuppie actor praises Chavez and his forced redistributive housing schemes, but would never turn over his vacation Malibu beach house to homeless illegal aliens who cut his lawn.

Finally, multiculturalism is a form of political and historical ignorance. The multiculturalist is an ahistorical fool, who confuses the cultural periphery with the core. Thus the United States is enriched by “multicultural” music, food, fashion, art, and literature from a Mexico or Kenya or Egypt. Fine, wonderful, all the better. But one, in the spirit of “diversity,” does not wish to embrace the Mexican judiciary, the Kenyan economic system, or the Arab attitude to women. Multiculturalism is a fraud of sorts, as the activist who wears the serape to campus never quite agitates for adopting the protocols of the Mexican police or the Mexico City elite’s approach to Indian peoples. We do not see signs blaring out: “We want Nigerian speech codes,” “Treat women as they do in Saudi Arabia,” “Look to the Iranians for gay rights,” “Arabs had the right idea about slavery,” etc. […] Victor Davis Hanson:The Middle East and the Multicultural Nightmare

»I forhold til«

Min hjerne er blevet et stykke software, jeg hører talestrøm fra radio som baggrundsstøj, men hvergang nogen siger “i forhold til”, slår min shit-software til og jeg får et mikro-nervesammenbrud og vågner. Prøv at læg mærke til det. Man kan sige så meget andet: “Sammenlignet med,” I den forbindelse,” “Når man tænker på” og så videre. Men vi er sproglige aber, vi hører et udtryk vi kan koge ti eller tyve andre ind til. Alle har fået en mani med at sige “i forhold til” nu hvert andet minut. Jeg får i forvejen tinnitus af at folk siger “omkring” i stedet for “om”, “kreativ” i stedet for “skabende,” “kontekst” i stedet for “sammenhæng,” “målsætning” i stedet for “mål,” “italesætte” for “sige, udtrykke,”byde ind på”, “spørge ind til,” “tovholder” og fortsæt selv.
Det er den forhenværende kulturkanal P 1, der er mest leveringsdygtig i abesprog, og jeg bilder mig ind det meste kommer fra Folketinget og universiteterne, hvor der åbenbart er flest der har brug – ups !, “behov” for – at puste sig op. Jeg har døbt det botox-sprog. Jeg ville have lavet en kilometerlang liste over udstryk der giver mig knopper, men det har jeg glemt, så hvis der er nogen der vil tilføje deres yndlingsaversioner nedenunder, fyld endelig på. Bedst er det måske ikke at høre radio, man kan dog endnu slå over på klassisk, hvis der ikke lige er Heises hej-på-dig Highlights, der også gør mig sløj. Jeg måtte bare lige italesætte det i forhold til mit velbefindende, og iøvrigt har vi alle uret i forhold til Gud.

Öppet brev til statsminister Fredrik Reinfeldt

Af Utlandssvensk

Som gammal före detta moderat trodde jag att du 2006 skulle greppa tag i invandringsproblematiken efter socialdemokraternas vanstyre på området under årtionden. Du gjorde mig ytterst besviken.

Moderaterna av idag är inte M längre utan lutar åt S och V. Du solkar ner den svenska stolta blågula fanan och är en ovärdig regeringschef för Sverige. Vid mina 78 år har jag i protest mot dig, bedragare Reinfeldt, sjuklöverpartierna och PK-media, som aldrig drar fram sanningar, avsagt mig mitt svenska medborgarskap. Migrationsverket befriade mig från detta genom två sekreterarsignaturer. Det snabbaste byråkratsvar jag någonsin har erhållit på en ansökan.

Naturligtvis hade jag inte väntat mig ett tack för 30 års skattebetalande som inkomsttagare i Sverige. Ej heller för erläggande av 14 års 25-procentig SINK-pensionärsskatt – skatter man som utlandsboende inte har fått någonting för. Inte heller blev vi förvånade, min jämnåriga hustru och jag, över att vår gemensamma fattigpension reducerades med totalt 500 kronor i månaden i år. Klart att svenska slantar sinar som alliansen styr!

Så ofantligt humoristiskt, Mr Reinfeldt, att en nyanländ favoriserad islamsk anhöriginvandrare över 65 år med alla bidrag skattefritt uppbär cirka12 000 kronor i månaden i Sverige. (ÄFS, äldreförsörjningsstödet, ökade visst i år? Kolla med Försäkringskassan!) Hans son, som tydligen inte var den biologiske sonen, kom insmugglad till Sverige för sex år sedan som arbetskraftsinvandrare. Han hade inga kvalifikationer av någon sort och har inget arbete utan lever på bidrag alltsedan ankomsten. Ytterst bekvämt i en fortsatt livstid. (Kolla gärna andra bidragsöden från Miggorna i en mycket kvalitativ blogg, Merit Wager.com.

Hustrun och jag har tillsammans fostrat våra barn i Sverige. Vi jobbade i landet i 60 år tillsammans och har gjort rätt för oss. Vi kommer inte ens gemensamt upp till denna svindlande summa av 12 000 kronor i månaden efter skatt.

Det finns många svenska fattigpensionärer både i Sverige och utomlands. Din regering favoriserar nyanlända och diskriminerar etniska svenskar, som varit med om att bygga upp välfärden i landet. Den välfärd som ditt gäng nu försnillar på löpande band. Skandalöst!

Sverige är inte längre ett välfärdsland för svenskar. Förr kunde man kalla en populär premiärminister för landsfader. Tage Erlander var en sådan. Tydligen har du att döma av dina tidigare uttalanden inte läst svensk historia. Förmodligen kommer du att i en framtid rubriceras som en svensk förrädare av dina egna sanna och strävsamma skattebetalande medborgare. Dessa som jobbat och jobbar för landets bästa i Sverige och utomlands.

Du samarbetar tydligen med din nye M-riksdagsledamot, islamisten Abdirisak Waberi. På hans önskelista står att införa sharialagar, månggifte och att Sverige skall anpassa sig till en totalitär, våldsam och förtryckande ideologi från 600-talet. Jag såg dig i TV i ett halalslakteri härom året i indirekt M-reklam för denna barbariska slaktmetod. Moderaternas nya islamistiska giv? Du är väl tacksam att Saudiarabien satsar slantarna på nya moskébyggen, inte bara på Hisingen. Du ser tydligen här en grogrund för dina nya ”musseväljare”.

Ni fortsätter oförtrutet att importera fattigdom till Sverige. En sanslös politik! Ni saknar ”jävlar anamma”, nationell känsla, och ni leder Sverige mot katastrof. Hur har Sverige råd att vara världens socialbyrå?

Lyssna på C och MP som vill ha ännu friare invandring – bara kom, gränserna blir vidöppna! Partierna vill skänka bort moder Sveas kropp och själ till analfabeter och bedragare. Hur många miljoner av världens nödlidande vill ni importera innan ni är nöjda? Vem betalar? Bidrar ni någonting själva? Er riksdagslön på 60 000 kronor i månaden kan ni naturligtvis lagligt reducera för att hjälpa arbetsskygga nysvenskar, och några kan väl bo hemma hos er? I Djursholm, Lidingö eller Täby? Jaså inte? Nähä, jag kunde gissa det!

Jag har skrivit till dig tidigare, Mr.Reinfeldt, men du är så stor i korken att du inte svarar på brev. Ditt brevfilter är vattentätt, och där fastnar breven. Förmodligen går de direkt ner in the big bin! Du läser inga brev från folket. Det gjorde Gösta Bohman på 80-talet, en hyvens M-ledare. På den tiden hade M en partiideologi och landet en försvarsmakt.

Jag tror inte du vet hur många etniska fattigpensionärer det finns i Sverige som far illa. De som har varit med att bygga upp välfärden. Du vill inte ens veta eller ta reda på vad invandringen kostar skattebetalarna eller hur mycket utlandsskulden ökar för att hålla den totala bidragscirkusen igång? Du vill inte ens debattera världens per capita frikostigaste och mest kravlösa invandring till ditt land. Skatter och statliga lån försörjer inte en överdimensionerad invandring till Sverige nu och i framtiden.

Du är civilekonom och vet mycket väl att du är ute på mycket hal is och inte kan försvara dina falska handlingar inför folket. Du vet att en sund ekonomi kräver en livgivande sysselsättning inom den privata sektorn. Här krävs stimulans och politisk förståelse. Där brister Sverige, så företag flyttar utomlands och siffrorna är negativa. Exempelvis har varvsindustrin upphört och Svenska Handelsflottan flyttar ut. (Jämför med vad som har byggs upp i dessa branscher i Danmark, Norge och Finland!)

Vad du ägnar dig åt är egoistisk vinning genom att i tysthet sitta kvar och jäsa vid de politiska grytorna och se om ditt eget hus. Precis som de andra politiska sjuklöverrövarna – så länge det går. Sverige saknar en kraftfull ledare som greppar tag i problem som har ackumulerats i 30-40 år. Du har gjort dig omöjlig som en lealös politikerpuppet på en allt slakare lina.

Du lyssnar inte på folket. Folkomröstningar får tydligen ej ske i Sverige – varför? Inte ens den gång du och dina gelikar ändrade svensk grundlag 2010 i all PK-tysthet. Du borde ha lärt dig något av hur man förfar i Schweiz.

Redan under tidigt 80-tal skrev jag till samtliga partiledare om det otroliga beteendet att låta människor komma in i Sverige utan indentitetshandlingar och utan att ställa några krav. Man kastade ”identiteten” i Öresund eller spolade ner handlingar på toa och ”spelade Allan” inför myndigheterna Jag krävde en förklaring och ställde också en fråga om hur man såg på Sveriges framtid med sådan okontrollerad invandring i jämfört med andra länder. OBS att endast 5 procent av de som kommer är genuina asylfall.

Svaren från partisekreteraren avgjorde att jag sökte permanent uppehållstillstånd med min familj i Australien. Dit krävdes det naturligtvis tillstånd att komma. Samma gäller USA, Canada, Nya Zeeland med flera länder. Klara papper från polis, läkare. Yrkes- och språkkunskaper krävdes. Alla i familjen testades. Inte ens idag 30 år senare sker någon kontroll på kleti och pleti som väller in i Sverige. (Hänvisning till Miggornas stories på Merit Wager. )

Detta med passkastning kan belysas från en artikel i SvD av den 23 februari 1985 där invandrarverkets chef Tord Palmlund krävde att Sverige skulle stängas för invandrare utan indentitetshandlingar. Vad har hänt? Inte ett smack på 26 år!

Svensk politik är mycket sjuk. Man hyllar multikulturalism i den otroligt falska form den bedrivs, genom att enbart prioritera migranter från huvudsakligen islamska Mellanöstern och Afrika. Därmed importeras helt i onödan alla tänkbara problem som vi tidigare aldrig har konfronterats med. Dessa brott mot våra lagar rapporteras dagligdags i mindre PK-omfattning i pappersdrakarna, men desto tydligare i det fria ordets, ”politiskt inkorrekta” bloggvärld som är den moderna tidens informationskanaler.

Kan ni politiker äntligen vakna och läsa något ur Koranen, lyssna till vad världsledare sagt och säger om islam och multikultur som inte funkar. Jag minns än i dag när Winston Churchill fick Nobelpriset i litteratur 1953. Redan 1899 skrev han:

”Muhammedanism is a militant och proselytizing faith. No stronger retrograde force exists in the World. It has already spread throughout Central Africa. Raising fearless warriors at every step(…) The civilization of modern Europe might fall, as fell the civilization of ancient Rome.”

Holländske Geert Wilders yttrade följande in the House of Lords i England den 5 mars 2010:

“There are many moderate Muslims, but there is no such thing as a moderate Islam… Islam strives for world domination. The Quran commands Muslims to exercise jihad. The Quran commands Muslims to establish shariah law. The Quran commands Muslims to impose Islam on the entire world.”

Vad sade före detta premiärminister J. Howard i Australien om multikulturalism? Lee Kwan Yew i Singapore? Vad sade nyligen Angela Merkel i Tyskland? David Cameron i England? Nicolas Sarkozy i Frankrike? Och vad sker i Holland, Danmark, Norge och Finland?

Jag beklagar svenska folket som inte blir allsidigt informerat. Mediakåren är i huvudsak vänsterindoktrinerad och slagen i politiskt korrekta bojor. Något à la DDR. Grävande, sanningssökande och ärligt redovisande journalistisk information, som övriga fria världen tillgodogör sig, får inte förekomma i ett vänsterstyrt censurerat land. I Sverige blåser minsann inga friska vindar på dessa områden.

Detta lärde jag mig under tidigt 80-tal, och det bekräftades 1984 av en utländsk korrepondent, Roy Carson, baserad i Sverige, varifrån han under många år avslöjade Sveriges dilemma i 42 dagstidningar runt världen i upplagor om 29 miljoner. Han publicerade sanningar som av platsbrist ej kan återges här. Endast dessa korta rader som kan gälla än i dag:

”Jag målar med de färger som man ger mig. Den svenska regeringen ställer glatt och aningslöst färgpytsar till mitt förfogande. Om bilden av Sverige i mina tidningar blir svart är det inte mitt fel” skrev Roy Carson.

Det finns ett nyvalt parti som heter Sverigedemokraterna. Flera liknande partier ökar sina röster runt EU. SD har en sund partideklaration. De talar om prioriteringar, och det är A och O i dagens Sverige. SD har en klarsynt partiledare vid namn Jimmie Åkesson. Honom skulle jag gärna se som min nye landsfader – om jag hade varit yngre och fortfarande varit svensk medborgare.

Hooroo!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Läs mer… […]

Hans Und
Hans Und
11 years ago

Sakset hos Hodja (som citere et af tågehornene).

publicistisk mediekoncern

En pleonasme, dobbelt konfekt og alt muligt andet godt fra havet.

Det er sådan set ikke det værste. Det værste er, at afsenderen åbenbart mener, at det giver det han siger mere vægt og dermed puster sit ego op. Og fortæller den tænkende del af dem der læser hans viise ord, at han anser dem for ignoranter…

Og forøvrigt, jeg har ikke noget imod fremmedord, brug bare løse af det anglofile, jeg er ikke racist…

Anonymous
Anonymous
11 years ago

Må jeg prøve at spørge folk, selvom det er lidt off-topic? Fra hvilket parti skal man forvente en værdikonservativ og liberal økonomisk politik? LA, K, V eller noget nyt? Vil det komme til at ske ved et efterårsvalg, eller skal der gå en eller flere valgperioder? Hvis K var i opposition, kunne det så måske være en ny politik, eller? – det er svært at blive klog på, hvad politikere egentlig vil for tiden – altså bag facaden. Vi er mange i den yngre generation, som godt kan sætte ting ind i en kontekst, selvom vi ikke kan sætte dem… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

@ LarsS

Det er måske simpelthen lidt ubehageligt for multi-kulti’ernes medløbere i den danske presse. Ja, jeg er såmænd bange for, at det er tættere på sandheden, end at de evt. ikke skulle have hørt meddelelsen.

“I dette øjeblik meddeles det, at David Cameron har oplyst, at multi-kulti’en i England, Tyskland, og Danmark er aflyst” …

– – –

LarsS
LarsS
11 years ago
Reply to  Morten - - -

@Morten— Helt enig! Og det er yderst forskrækkende når man må konstatere, at journalister/redaktioner åbenbart har en politisk agenda og samhørighed med politikere, som de ønsker virkeliggjort. En agenda der skal forsvares, og forsvares ved en ussel form – fortielse! Eller, kunne man sige, en strudsestrategipolitiktaktik: “Vi borer vores hoveder dybt, dybt ned i jorden og klemmer vores ører hårdt, hårdt sammen og tier helt, helt stille” Og når hovedet endelig trækkes op af sandet, er det kun for et par enkelte politisk korrekte bip-bip´er som giver applaus blandt vennerne og sikrer invitationen til Cavling receptionen og næste løncheck. Gud,… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  LarsS

En fuster som Lars Trier Mogensen føler uden tvivl livet ulideligt let, men man kan se, at hans samvittighed ikke helt kan følge med, deraf det ulidelige. Han ligner een stor undskyldning for sig selv – og på en måde klæder det ham, for det giver da håb om, at samvittighedens stemme en dag kan råbe hans forfængelige – eller måske snarere: anerkendelseshungrende – ego op. I modsætning til Tøger, der på overbevisende måde var i stand til at køre derudaf og hen over alle indre anfægtelser.

– – –

Marit
Marit
11 years ago
Reply to  LarsS

Det er desverre like ille i Norge. Camerons tale blir ikke nevnt i MSM.

LarsS
LarsS
11 years ago

Af nysgerrighed ville jeg læse hvad media i Sverige og Danmark har skrevet om Angela Merkel´s multi-kulti tale fra oktober sidste år og David Cameron´s ditto fra sidste uge i München. Først Sverige, hvor jeg valgte Expressen, DN, SvD og AB og alle fire aviser havde artikler og/eller omtale af Angela Merkel´s tale fra oktober. Nu skulle det så være David Cameron´s nu nærmest verdensberømte ord i München som stod for tur og med forventningens glæde i mine blå øjne, gik jeg i gang med (efter)søgningen: Expressen: Nix Svd: Nada Aftonbladet: Njet DN havde trods alt et TT telegram og… Read more »

LarsS
LarsS
11 years ago
Reply to  steen

Godt at nogle regionale aviser dækker det som de nationale (tør man bruge det ord?) ikke tør informere om.

Men hvor er det dog trist det er blevet sådant!

Har en bror der har været journalist mere end 25 år og han har lige smidt håndklædet i ringen, opgivet sit fag – gider ikke mere!

Fatter simpelthen ikke, at redaktører landet over ikke forstår vigtigheden af at informere objektivt og kritisk om al politisk polemik!

Hatten af for Weekend Avisen, der som eneste skrevne medie formår at holde overliggeren distancen over laveste fællesnævner.

V.K.
V.K.
11 years ago

Utlandssvenskar, Ni är alldeles för pessimistiska. Reinfelt har, som Cameron och Merkel, förstått att den s.k. multikulturalismen leder till Sveriges undergång, men han har också förstått att han inte kan säga det rakt ut i ett läge där de röd-gröna fortfarande har en teoretisk chans att hämta in regeringens försprång i opinionen och där rödgardisterna fullständigt dominerar medierna. Reinfelt har istället varit smart som har satsat allt på att distansera vänstern genom jobbskatteavdrag och en stark ekonomi samtidigt som regeringen genom närvaron i Afghanistan visar att Sverige är solidariskt med det afghanska folket och med USA:s och Europas kamp mot… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  V.K.

Det er fortsat på spekulativt niveau. Du mener at have gennemskuet, at der pågår en hemmelig, strategisk proces, iværksat af indviede. Men hvor meget vished har du, og hvor konsolideret er monstro bevægelsen bag ? Det er meget risikabelt gætværk, og det lyder sart. Erfaringen er snarere, at forandringer kommer pludseligt, og ved at stadig flere indenfor et kortere tidsrum siger: “Der er noget galt …” (“han har jo ikke noget tøj på”), fremfor at man foretager gradvise lyssky operationer, der skal forandre samfundet i det skjulte. Bedre var det, om demokratiet trængte igennem med et brag. Det ville batte.… Read more »

Victor
Victor
11 years ago

Okay – jeg har tidligere brokket mig over danskere, som ikke fortsår svensk – eller svenskere, som ikke forstår dansk.

Men er det rimeligt at forvente, at skånske byrådsmedlemmer snakker synnejysk:

http://www.thelocal.se/31858/20110205/

Sven Hartvig Olsen
Sven Hartvig Olsen
11 years ago
Reply to  Victor

De ve’ a itt’ – så ska a lich der å ä golv me e hau i ä skaff, jo.

De to svar jeg sendte var nu på svensk, for at det var svenskere som skrevet på svensk – ellers skal jeg sgu nok tale hvad der er tilbage af min danske, som jo har lidt lidt (öööh) af at jeg har väret deporteret til Sverige i 32 år (jeg var nemlig en dum dansker, så de smed mig ud af Danmark).

Jeg gider ikke stille tastaturet over til danske tegn – du klarer det alligevel – ikk’??

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

THOMAS B.H. Det siger jeg dig – at sætte sig ned, folde hænderne og lade ulykkerne hagle ned over os UDEN at gøre modstand DET tror jeg ikke du får folk med på. Godt nok er vi langmodige, men der er sågu en grænse, Thomas ! Og det vil du kunne erfare ved at læse Europas historie. Europæerne har ingen traditioner for i en uendelighed at lade sig træde på – og når de først kommer i omdrejninger, så vil jeg nødigt være en uven . Dette har bl.a. Ralph Peters skrevet om. Han strakte sig så langt med hensyn… Read more »

Thomas Bolding Hansen
11 years ago
Reply to  Vivi Andersen

Det tror jeg da også. Det kommer bare først, når vi er presset helt op i en krog, og i stedet for at bare sige hold kæft, rend os og opfør jer ordentligt til muslimerne nu, ellers bliver i smidt hjem uden tøven. så får vi endnu en stor kaotisk krig.

Sven Hartvig Olsen
Sven Hartvig Olsen
11 years ago

Tack, utlandssvensk För ditt mycket upplysande inlägg – jag skall göra mitt bästa för att sprida det här i Kristianstadstrakten – det ger verkligen värdefull information om hur landsförräddaren Reinfeldt och hans kumpaner förstör Sverige – i en aldrig tidigare skådat takt. Jag hoppas att Du inom överskådlig framtid kommer att få se ändringar i Ditt gamla land, och jag håller med Ditt beslut att avsäga Dig medborgarskap i ett land som detta Sverige är just nu. Också orsaken till att jag, efter över 30 år i Sverige fortfarande är dansk statsborgare. Med vänliga hälsningar och önskan om ett bra… Read more »

Thomas Bolding Hansen
11 years ago

Det er fint, at Daniel Pipes er optimist. Men som King Leonidas retorisk spørger rådets talsmand i filmen 300, da han har besluttet sig at føre 300 mænd til closed gates, “what can you do?” underforstået gøre for at standse ham? Det samme spørgsmål kan vi stille os selv, hvad kan vi gøre for at forhindre radikal islam i at opføre moskéer og hjernevaske på livet løs? Hvad kan vi gøre for at forhindre salafister og andre konservative – ekstreme muslimer, islamister, altså ikke terrorister, i at holde konservativt fast i koranens og hadithernes ord, og føde 4-8 børn per… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

To kristne kirker i Indonesien nedbrændt af en muslimsk gade-pøbel, og en trejde krike og en stormet og plyndret:

http://svt.se/svttext/web/pages/140.html

16830911
16830911
11 years ago
Reply to  JensH

Tyvärr, meningslöst att länka till text-tv eftersom sidorna numreras om hela tiden. Hade varit bra med en sök möjlighet eller unik, stabil över tiden, länk.

JensH
JensH
11 years ago

Så er det igen-igen lykkedes VKO at forarge vores venner i den Svenske PK-elite. Denne gang skyldes det, at DR har fået indskrevet kristendommen i sin public service forpligtelse. SVT skriver: “DR ska förmedla det “kristna kulturarvet”:

http://svt.se/2.27170/1.2320228/dr_ska_formedla_det_kristna_kulturarvet

Og SVT har også indhentet en kommentar fra kulturjournalist på Sydsvenskan Per Svensson: “Helt uppenart riktat mot muslimer”:

http://svt.se/2.27170/1.2320436/helt_uppenart_riktat_mot_muslimer

Et sådant tiltag strider helt åbenlyst imod de Svenske bestræbelser på at afmontere den Svenske kulturarv baseret på kristendommen, så der er ikke noget at sige til, at en sådan formålsparagraf for offebtligt TV er en rød klud i hovedet på dem.

En annan utlandssvensk
En annan utlandssvensk
11 years ago

Tack utlandssvensk.
Mycket bra skrivet. Och sant också. Jag har också haft tankarna på att avsäga mitt svenska medborgarskap. Ser ingen fördel med att vara svensk medborgare längre. Efter att ha bott utomlands i 44 år får jag ju nästan ingen pension ändå. Dom få kronorna som Sverige sparar kan dom ju ge till svenska fattighets pensionärer.

holger
holger
11 years ago

Jamen i forhold til de problematikker, jeg føler du spørger ind til, så må vi undersøge jamen hvordan skal vi have en debat omkring jamen hvad skal vores respons være.
– Jamen er det så på sigt, på den lange bane?
– Ja, så tager vi den derfra.
– Jamen er der lissom debat omkring aktuelle tiltag til den ende?
– Jamen det ligger jo inkluderet i selve konceptet, at jamen det handler omkring konteksten, som vi jo så på en måde tager udgangspunkt i, for at sige det lidt populært. Så målsætningen er klar.

Skjoldungen
11 years ago

Steen, i forhold til din hjernes sundhed bør du være taknemmelig over dens effektive software. Min egen tilsvarende – som jeg kalder “bullshit-alarmen” – betyder at jeg kan lave noget fornuftigt i stedet for at høre radio (TV ser jeg næsten aldrig). Når alarmen lyder – f.eks. første gang nogen spørger ind til – rammer min tøffel afbryderknappen, thi så ved jeg at der en idiot i den anden ende. Egentlig burde jeg indstille alarmen til også at afbryde når nogen begynder talestrømmen med jamen…, men så kunne jeg jo lige så godt køre radioen samme steds hen som TV-apparatet,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Skjoldungen

Fremkalder det kunstige pædagok-ord “italesætte” og forkerte udtryk som “kommentere PÅ” (Ritt B. ?)
så også voldsomme allergiske reaktioner hos dig? 😀

JensH
JensH
11 years ago

OT

Grundlæggeren af en muslimsk tv-station i New York var ikke indstillet på på skilsmisse, så han halshuggede sin kone. TV-stationen han grundlagde, “Bridges TV”, blev skabt efter 11. september 2001 som modvægt til de mange negative beskrivelser af muslimer:

http://jp.dk/udland/usa/article2333014.ece

Hans L
Hans L
11 years ago

Det er hvad jeg kalder “behandlerdansk”

Christian Skaug
Christian Skaug
11 years ago

«Jeg har fått høre argumenter her i Hardanger i forhold til den diskusjonen som har gått, og så har det også vært diskusjon i forhold til sjøkabel og diskusjonen rundt det.»

Olje- og energiminister Terje Riis-Johansen til NRK, 11.8.2010

Mette
Mette
11 years ago

Christian Skaug.

Her må du nok regne med, at danskere læser dit indlæg flere gange og bliver enige med sig selv om, at de ikke mere forstår norsk. Spørgsmålet er så, om nordmænd gør det i dette tilfælde. 😉

Men der er dejligt i Hardanger.

Franz Jäger
Franz Jäger
11 years ago
Reply to  Mette

Det vil altså sige, at Christian Skaug’s indlæg ikke har en skid at gøre med hydraulik? 🙂

JensH
JensH
11 years ago

OT

Der bliver nu per dag rejst i gennesnit 7 sager mod UK ved den Europæiske Menneskerettighedsdomstol i Strasbourg:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1354713/7-new-human-rights-cases-UK-day-cost-taxpayer-2bn-year.html

Ikke noget at sige til, at flere Britiske politkere nu ønsker en revision af den Europæiske Menneskerettighedskonvention.

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x