8
feb
Seneste opdatering: 8/2-11 kl. 1900
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvis EU og USA er noget vage når det kommer til udtalelser om Egypten, er det for intet at regne imod mullaherne i Teheran, der på den ene side skal rose opgøret mod deres sunni-antagonister, men på den anden side under ingen omstændigheder skal give deres egen befolkning gode idéer. Det er en balancegang, der vil frem i verden. Til hjælp Teheran-diktaturet bla. de to eksotiske englændere, den ultra-venstreorientede antisemit George Galloway, og den beslørede papegøje Yvonne Ridley. Hendes “analyser” hedder: U.S. cocktail of arrogance and ignorance, The Arab world’s sleeping giant wakes up, US ammunition tells its own story in Egypt. På iransk stats TV er nyhederne sparsomme men omhyggeligt udvalgte: ‘Egypt revolution also against Israel’, ‘Israel wants Suleiman to lead Egypt’, ‘US controls Egyptian regime’, og ‘Egyptians cannot tolerate Mubarak’. I den sidste har Press TV omhyggeligt klippet manden fra Broderskabet ud af en længere BBC debat med bla. Douglas Murray, hvor han får læsterlige tæsk. Se den i stedet.

Salar Mahmoud Hassan, pædofil

Det er ikke bare voldtægt, der er øget helt eksplosionagtigt i Sverige de sidste 30 år, det er også seksualforbrydelser mod børn. I 2010 anmeldtes 1. 736 voldtægter mod under 15-årige, det virkelige tal er antageligt det tidobbelte. Vi ved ikke hvem der gør det, aviserne skriver det ikke. BRÅ har det ikke i statistikken. Der er kun et fingerpeg som dette via enkeltsager, for som Sanna Rayman skrev:

Åkesson: “Muslimska män är överrepresenterade i våldtäktsstatistiken.” Etablissemanget: “Fel fel fel! Det vet vi faktiskt inte! Jaha. Där fick han. Pilutta dig Jimmie! Vi vet faktiskt inte. För vi har slutat föra statistik över brottslingars härkomst, just för att täppa till truten på typer av din kaliber.”

Det er naturligvis ikke svensk presse, der afslører irakerens identitet, de er nemlig venner af børn og kvinder og andre, der ikke kan forsvare sig i en sådan grad, at X-antal småpigers liv nu er ødelagt fra starten. Hvad bliver de samlede omkostninger for denne ene mand ?

Farstamannen har sedan 2006 lockat till sig flickor 6-11 år gamla, in i trappuppgångar och portar och ofredat dem grovt. Bland annat har han tvingat flickorna att utföra oralsex på honom sedan han knutit en ögonbindel för deras ögon. Han har varit verksam i Hökarängen, Spånga, Farsta, Rågsved samt i ett fall Uppsala.Söderortspolisen tillsatte därför sommaren 2010 en särskild kommission med tre utredare som arbetade heltid med att försöka hitta gärningsmannen. Han greps sedan i juli efter att några 15-åringar slagit larm om att han närmat sig barn. Han hade då en kamera med sig och i den hittades material som tydde på grövre brott. Vid en husrannsakan i hans lägenhet hittades material som visade på flera fullbordade våldtäkter mot småflickor från hela Stockholms län och i andra delar av Sverige. 180 filmer beslagtogs i hans bostad. På en del av filmerna förekommer han själv vid övergreppen. Trots det nekade gärningsmannen till en början.
Det är mycket grova brott som sätter djupa sår hos barn som vi vet tar lång tid att bearbeta. Flera av de målsägande har varit utsatta vid upprepade tillfällen och under lång tid, säger Elisabeth Massi Fritz, som är målsägarbiträde åt två av flickorna.

Åtalad :Salar Mahmoud Hassan, född 1976-03-15 och mantalsskriven i Farsta. Farstamannen åtalas för övergrepp mot 13 småflickor, Förgrep sig på minst 13 småflickor.

Come on David, if you go on like this you could win the next election

At last a political leader has dared to say what I have been saying for twenty years and getting kicked around for. Multiculturalism is not good for our society. In fact, I doubt if it is good for any society, for the simple reason that a society is defined not by its ethnic origins, but by its culture. Thank goodness David Cameron has been wise enough to understand this and brave enough to say it.Norman Tebitt: If David Cameron goes on like this, he could win the next General Election, (It is state multiculturalism that is racist, and David Cameron who is a liberal.)

Meningsdannere mod kristendom

Der er forhåbentlig ikke andet for Rothstein at gøre end at sige op.

Kristendommen er officielt blevet en del af Danmarks Radios public service-forpligtelser. I den foregående aftale fra 2007 var DR blot forpligtet til at formidle »den danske kulturarv«, men i den nye kontrakt, som stationen i forrige uge indgik med Kulturministeriet og forligspartierne bag Medieaftalen, indskærpes det nu, at DR skal lægge særlig vægt på formidlingen af »den kristne kultur-arv«.Det nye krav møder stærk kritik fra en række meningsdannere, der advarer politikerne mod at føre korstog med Danmarks Radio som spydspids.

»Det er en måde at tage os allesammen som gidsler i et nationalistisk kristent projekt,« siger lektor i religionshistorie ved Københavns Universitet Mikael Rothstein. »DR skal være vores allesammens, og hvis man lægger sig på en bestemt ideologisk og værdimæssig linje, så risikerer vi, at DR ikke længere virker samlende, men ekskluderende. Vi kan ikke vide, hvad der er sket ved forhandlingsbordet, men noget tyder på, at der ikke bare er blevet ført mediepolitik, men også værdipolitik,« siger han.
Idéhistoriker Malene Busk: »Public service er jo ikke kun forbeholdt folk, der er kristne, men det er det politiske signal, man sender, når man fremhæver den kristne kulturarv frem for alt andet.«
Michael Rothstein er ikke overrasket over, at DR nu er forpligtet til at varetage en kristen kulturarv: »Det er konsekvensen af ti års værdipolitik fra regeringens side. Det er et fænomen, der er i familie med ideen om en kanon og hele værdidebatten om den danske kultur-arv og selvbevidsthed. Når man i så aktiv grad har prøvet at konstruere det danske som det kristne, så må det jo også vise sig i sådan nogle sammenhænge.« Danmarks Radio er nu officielt kristen

Geert Wilders – The Movie

Politikens Henrik Palle skriver bla. – föga förvånande:

Den hollandske politiker Geert Wilders er uomtvisteligt en af Europas og måske den vestlige verdens mest kontroversielle politikere på grund af sine radikale synspunkter på islam .Men han er også et brand, en medieskikkelse og en magtfaktor.Alene derfor er det relevant at beskæftige sig med ham, hans baggrund og hans personlige historie.De to nederlandske journalister Joost van der Valk og Mags Gavan forsøger i deres dokumentar, som på engelsk bærer den tidstypiske titel ‘ Geert Wilders – the movie’, at gå bag om overskrifterne og facaden i en bestræbelse på at afdække fænomenet Wilders. De ønsker ikke at finde frem til privatpersonen Geert Wilders og undersøge, om han kan lide hunde eller katte, gule ærter eller sushi; snarere interesserer de sig for, hvilken politisk tradition han repræsenterer, hvad hans folkelige klangbund er, og hvor hans synspunkter egentlig stammer fra.[..]

DET KAN NÆPPE komme som nogen overraskelse, at Wilders lyse hår ikke er hans naturlige kulør. Han har bleget sit hår, og ifølge et af filmens udsagn er det et udtryk for hans pubertære trang til at skille sig ud såvel politisk som menneskeligt.Men det er også et ideologisk udsagn, idet hans korngule manke tydeliggør hans opposition mod tilhængerne af islam , der har en ganske anden hårfarve; ja, skulle man være grov, kunne man godt sige, at hans iscenesættelse af sig selv som ‘ blonde bestie’ også refererer til nazismens propaganda for den ariske races overlegenhed: Det Tredje Riges helte lignede alle forsiden af en Flemming-bog med blondt bølgende hår……..Set fra et dansk synspunkt er det pudsigt, at vor egen Lars Hedegaard flere gange nævnes som et forbillede for Wilders. Der kan man sandelig se. (Anm: Udstillings( fjende) billeder, ikke online)

Jeg er ikke begejstret for, at vi nu kalder hinanden ekstremister i tide og utide. Det gjorde WW II krigsgenerationen ikke, det gjorde man ikke meget under den kolde krig. Vi er polariserede, Muhammed var en værre havkat i hyttefadet end Marx. Jeg kan ikke forstå interessen for Wilders´hårfarve. Cameron farver hår, Politikens Bay Bundegaard, Dan Turell havde sorte negle og Svend Auken havde hentehår dengang der stadig var noget at hente. “Stol aldrig på en mand med hentehår,” sagde min gamle ven. Det gjorde jeg heller ikke, men Politiken og hans ex-koner gjorde. Her kan man så se filmen, hvis man kan hollandsk. Tysk rækker dog. Den sendes også på DR 2 i aften: Dokumania: Geert Wilders – frelser eller fanatiker?
0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Det lykkedes ikke for disse journalister at finde noget snavs om Wilders .

De var ellers ganske ihærdige – selv en tur til Israel tog de på for måske der at finde et og andet fra dengang han som ung opholdt sig i landet i et år.

Men nej .

Jeg VIDSTE det – altså det der med at det var skidt og møg omkring Wilders de var ude efter, disse langhårede venstresnoede i…… !

Gud, hvor man bliver træt af sådanne folk !

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

Her er så den film, som ALLE bør se!

IRANIUM.

Gå til http://www.radicalislam.org
og skriv din mail add.
Derefter får du adgang til at se filmen.
Spiletid ca.55 min.

Mvh. Allan Hansen.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

DØBET = DØMT !

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Gert Wilders “pubertære trang”……… nu er ikke så sikker på jeg har lyst til at se filmen – for dette udsagn lover ikke godt ! Hvem er de 2 filmmagere, hvad er deres politiske holdninger mon, er de multikultier, hvad kender de selv til islam og hvor stort er deres kendskab mon, osv.osv.. Wilders kan jo være døbt forlods – og SÅ gider jeg ærligt talt ikke lægge øjne og øre til den bashing som det formodentligt er de 2 har begået. Men det kunne jo også være det modsatte……så jeg må hellere se filmen….. i hvert fald begyndelsen på… Read more »

JensH
JensH
11 years ago

“hvad mon BBC kan finde på for at vinkle den i en passende PK-retning?”

Arh, du behøver skam ikke være nervøs for det. BBC har årtiers træning i hvordan man vinkler en historie i den rette PK-retning. De får nærmest DDR til at tage sig ud som de rene amatører – også på det felt.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  JensH

Ja, du har sikkert helt ret, Jens 😀 Nyt fra Indoenesien, hvor alle de moderate, tolerante og fredelige muslimer bor, ifølge Zenia the Worrier Princess altså 😉 http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-12393075 8 February 2011 Last updated at 12:21 GMT Indonesia: Angry Muslim crowd attacks Java churches More than 1,000 Muslim protesters have stormed a courthouse and burned two churches in central Java, Indonesia. The attacks in Temanggung happened after a Christian man was sentenced to five years in jail for distributing leaflets deemed insulting to Islam. Indonesian police said the crowd considered the sentence too lenient and were demanding the death penalty. [!!!!!]… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Coming up – klokken 5 i eftermiddag, dansk tid – eller 4 PM GMT for vore anglofile læsere 😀 http://www.bbc.co.uk/programmes/b00y8vk4 Europe: Driving on the Right Chris Bowlby investigates how the far right is influencing mainstream European politics. He travels to Scandinavia where anti-immigration parties are increasingly powerful. The Danish People’s Party has cleverly used its hold on the balance of power to introduce harsh measures. And the Sweden Democrats have rapidly increased their share of the vote, claiming that public services are being swamped by immigrants. Chris analyses the consequences for centrist parties in both countries. Lyder interessant – hvad… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf
Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Glem ikke det andet program i serien – næste uge, samme tidspunkt –
om situationen i Tyskland & Østrig.

JensH
JensH
11 years ago

Appropos Camerons tale hvor han undsagde multikulturalismen, så havde P1 her til morgen en lektor fra CBS inde og kommentere den, og han leverede den af P1 ønskede ‘vare’. Denne verdensfjerne lektor kunne fra sit elfenbenstårn fortælle, at det der var meget uheldigt for Cameron var, at talen var blevet holdt samtidig med at det “ekstremt højreorienterede” EDL havde holdt demonstration i Luton. Da P1 studieværten, (eller snarre mikrofonholderen), bad den gode lektor om at forklare hvad EDL var for en størrelse, så beskrev han EDL som ‘kronragede’ hooligans, der var imod indvandringen. Efter dette totalt misvisende indslag om Camerons… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x