10
feb
Seneste opdatering: 13/2-11 kl. 0039
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det lykkedes at få udsat sagen om Vibevej, fordi vi skal have tinglyst kontrakten derude, og det betyder, at der i hvert fald går tre uger endnu, før moskeen kan blive endelig godkendt, siger Rasmus Jarlov, der er medlem af Københavns Borgerrepræsentation for De Konservative. Men står det til Rasmus Jarlov, bliver netop den moske aldrig opført.
– Den moské som Københavns Kommune er i gang med at godkende ude i Nordvestkvarteret, er direkte finansierert af det iranske præstestyre, som har dem på deres finanslov. Jeg synes ikke, vi skal støtte en underafdeling af et menneskefjendsk diktatur, som bryder stort set samtlige menneskerettigheder, siger han. Imam Ali-moskeen, som den nuværende – og måske kommende moské – på Vibevej hedder, er drevet af Ahlul-Bayt-fonden, som bliver finansieret af det iranske præstestyre. Rasmus Jarlov understreger, at det ikke handler om at være imod islam, men derimod være imod “et facistisk styre, som bryder stort set alle menneskerettighederne.” Udsætter beslutning om moské i København og Politiken-vinklen: Konservative spænder ben for moske i Nordvest. Se også: Firoozeh Bazrafkan: En præst er blevet politianmeldt for at kritisere moskeen på Vibevej og organisationen bag den.

Fremmødet på Rådhuspladsen var ikke imponerende, hvadenten det nu skyldtes det elendige vejr, eller at folk vidste beslutningen er udsat. Vi håber at den konservative Rasmus Jarlovs glimrende tale dukker op på You Tube. Han talte blandt andet om den inderlige uvidenhed, der får et socialdemokratisk medlem af Borgerrepræsentationen til at anmelde pastor Sloth Henriksens protestbrev til Københavns politikere. Præstestyrets planlagte moské bliver på 2000 kvm. De iranere, der er flygtet fra Teheran regimet frygter den ikke uden grund, de kender Teherans agenter og dødspatruljer, der har myrdet dissidenter i Tyskland og i Frankrig. Man må spørge sig selv, hvem er alle de iranere, der skal fylde moskéen og som altså intet at frygte fra regimet ? Hvem er de og hvorfor har de asyl i Danmark ?
Blandt tilhørerne på Rådhuspladsen var den sympatiske Dale Hurd fra CBN, der er kendt af læsere på denne blog for nogle håndfulde gode TV programmer om islam i Europa, f.eks. dette om jøder i Malmø. Man kan også se frem til hans næste om Danmark, lød det til.

Set up special villages away from normal folk for ‘scum’, says Wilders

Der er en gruppe værdigt asylbehøvende, man aldrig hører om. Mennesker med meget god grund til at flygte. En der har arbejdet i asylsystemet, fortalte mig om dem i dag. Det er dem, der har begået meget grov kriminalitet i deres hjemland, beredvilligt fortæller om det, fordi de ved, det er deres garanti mod at blive sendt hjem. “De skæve huse” har Wilders vist misforstået.

Persistent troublemakers should be kept away from the rest of the population in special ‘scum villages’, Geert Wilders, leader of the anti-Islam PVV says in an interview with the Telegraaf on Thursday.
‘Repeat offenders should be forcibly removed from their neighbourhood and sent to a village for scum,’ Wilders said. ‘They will then be put into converted containers as homes. If juveniles are involved, their families should be moved too. Put all the trash together.’They would only be allowed to return after working or studying for at least a year, Wilders said.

According to the Telegraaf, the idea comes from Denmark, where several cities have set up ‘skaeve huse’ to house people who cause a public nuisance. There have already been several small-scale experiments in the Netherlands, including in Amsterdam, where several shipping container homes were set aside for persistent offenders. Dutch News.

Sarkozy is latest to say multiculturalism has failed

French President Nicolas Sarkozy declared multiculturalism a failed concept and called for a renewed focus on France’s “identity” when he appeared on TV Thursday evening to answer questions from French citizens. France 24 En væsenlig oversætterfejl minut 3:52: Sarkozy siger “laïque” – ikke “katolsk”.

UK: Parlamentet trodser Menneskerettighedsdomstolen

Det knager i tilslutningen til overstatslige organers indblanding i  engang suveræne landes egne anliggender, og Storbritannien er et af de lande der oftest har været på banen som en mulig murbrækker her. Denne gang ser det faktisk ud til at der er handling bag (LFPC).

MPs mounted an historic defence of Britain’s sovereign right to make its own decisions last night by defying demands from the European courts to hand prisoners the vote.

They voted overwhelmingly to maintain a 140-year-old ban on convicts ­taking part in elections because, they said, those who commit a crime have ‘broken their contract with society’. […] Day we stood up to Europe: In an unprecedented move, MPs reject European court’s ruling that prisoners must get the vote

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] blandt andre Massoud Fouroozandeh og Lars Hedegaard. Dale Hurd var i Danmark i februar. Radical Islamic Threat Grips […]

JensH
JensH
11 years ago

ThorG “At det er et trediveårs-projekt betyder ikke, at hvert sekund ikke tæller.” Jeg er ikke helt sikker på vi har 30 år til at få vendt udviklingen. I forvejen ser det ikke for godt ud mht. den demografiske udvikling i flere vest-europæsike lande, og hele tre årtier mere med denne massive muslimske indvandring vil med sikerhed betyde enden for europa som et vestligt kontinent. Jeg er alvorligt bange for, at det haster med dette vendepunkt i den førte diskurs. @Vivi Andersen Helt enig. Men uanset om ‘mainstrem-politkerne mener dette opgør med multikulturalismen, (læs: islamiseringen) alvorligt eller ej, så er… Read more »

ThorG
ThorG
11 years ago

Der er helt sikkert sket noget i befolkningerne – men der går lang tid, før det for alvor manifesterer sig politisk. Først skal det ske i mindretal og så forhåbentlig i flertal. Men det kræver jo nok en generation. Et er ikke at være bekymret for sin egen fremtid, noget andet er at være bekymret for sin egen fremtid – noget helt tredje og langt stærkere er at være bekymret for sine børns fremtid. Først da vil flertallet tænke længere end næste valg. At det er et trediveårs-projekt betyder ikke, at hvert sekund ikke tæller.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

JensH

Det må vi håbe det er !

For enten foretager vores politikere sig et og andet i retning af det befolkningerne vil ELLER de, altså politikerne, kan forvente at befolkningerne SELV vil begynde at foretage sig et og andet !

Vi orker nemlig ikke mere af denne såkaldte multikulturalisme, som i virkelighedens verden er en monokulturalisme : at den herskende monokultur, den europæisk græsk-jødisk-kristne udskiftes med en anden, nemlig den islamiske.

JensH
JensH
11 years ago

Først undsage Merkel Multikulturalismen. Så David Cameron og nu Sarkozy. Samtidig har det Britiske underhus valgt at stå op imod den Europæiske Menneskerettighedsdomstol i Strasbourg. Er det vi oplever et begyndende ‘opbrud’ i Europa???

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  JensH

Nej – helt ærligt, så minder briternes afstemning mig mest af alt om historien om smeden og bageren.

Bageren – menneskerettighedsdomstolen – kan man undvære, så man tager opgøret med den. Men smeden – for mig er det EU-domstolen – får lov at fortsætte ufortrødent.

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

Jeg havde ikke hørt om nogen demonstration. Det er nødvendigt at annoncere den slags, selvom det øger risikoen for attentater fra “dem med de rigtige meninger”.

– – –

Victor
Victor
11 years ago

Har I set Kathrine Lilleørs overvejelser om fætter-kusineægteskaberne? Det er synd for børnene, forældrene får deres børn i bedste mening og de elsker dem – selv med fødselsskader.

Æd den – eller bliv beskyldt for at være “racehygiejnisk i en grad, som giver rigtig grimme associationer”.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Victor

Hun giver selv grimme associationer – om kirken i førmoderne tid. Gys.

ThorG
ThorG
11 years ago

Her er et rigtig godt program med Tommy Robinson på BBC Wales (52 min). Man kan kun drømme om den slags værter på P1:

http://www.youtube.com/watch?v=_88ajsZILiU

Det er hjerteskærende at forestille sig hans personlige ofre lige nu – også familien er under politibeskyttelse.

Victor
Victor
11 years ago

Der er masser af ballade i ´Gypten. så de fleste af jer har sikkert ikke opdaget at Englands underhus i dag (torsdag) gik på kollisionskurs med den europæiske menneskerettighedsdomstol. Med et massivt flertal..

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1355640/Prisoners-vote-MPs-stand-UK-rights-overturn-EU-ruling.html

Gid de også ville gå i clinch med EU-domstolen…det ville sparke røv.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
11 years ago
Reply to  Victor

Godt link, Victor. Men massivt flertal – der var kun 256 ud af 649 medlemmer til stede ved atstemningen. De fleste Labour-medlemmer var med vilje fraværende, og LibDemokrater er vist euro-fans. Så det var en Tory-markering. Men det er alligevel et lys i mørket. Flere og flere finder det forkert, at denne Menneskeretsdomstol skal kunne overskrive landenes egen lovgivning. Hvorfor finder V og K sig i det? Hvad ved internationale jurister om danske forhold, som vi ikke selv ved? Er deres mening om retfærdighed bedre end vores? Nej, selvfølgelig ikke. Overnationale domstole skal kun behandle sager mellem nationer. Interne danske… Read more »

Victor
Victor
11 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Gunnar – jeg ser problemet med både menneskerettighedsdomstolen og EU-domstolen et andet sted. Principielt har jeg ikke noget imod, at de to har en indflydelse – også over dansk lov. (Dog ville jeg gerne helt ud af EU). Problemet er bare, at de har flyttet målposterne på en grotesk vis – udvidet definitionerne, langt ud over det fornuftige. Hvem har f.eks. interesse i det såkaldte “Växhol-mål” eller Metock-dommen? I kendelsen om, at reglen om det første asylland ikke gælder længere – så måtte de hellere have beordret EU til at strømline Grækenlands system. På samme måde er kendelsen om, at… Read more »

Mette
Mette
11 years ago

Fint, Karen Jespersen. Det er et godt gammelt råd at følge pengene både forlæns og baglæns.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x