14
feb
Seneste opdatering: 15/2-11 kl. 0150
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The heads of state have only now realized what many observers and radicals have been saying for quite some time……………Take Odense, a quiet Danish town, known as the birthplace of Hans Christian Andersen, one of the world’s best-known fairytale authors. But the story unfolding here has nothing magical about it.Clashes between Danes and groups of Somali and Palestinian youths have rattled this neighborhood for more than a year. Locals say car burnings and violence between immigrants and police are a familiar sight.This Danish neighborhood tries to sustain a collision of two different worlds. And voices are being raised about doing something before the situation gets out of hand.
There have been some suggestions on how to ease the tensions.“If we take those 200 people and split them all over the city with the help from the state and police, and kick them out of the country, we won’t have any problems,” says Odense City Council member Alex Ahrendtsen.Russia TV: European backlash over multiculturalism. Se også: Bruce Bawer, Not Far Enough. Cameron has finally dipped his toe in the waters of truth. Please dive in, sir.

Støvring: Man bliver så træt af al den herlige mangfoldighed

Jamen, så lad os da bare se på de sidste par ugers høst: Beskæftigelsen blandt ikke-vestlige indvandrere er faldet markant de seneste år. Fejlslagen indvandring koster omkring 16 milliarder om året. Og det er endda et bud, der er langt overgået i andre undersøgelser. Så hedder det andre steder, at Danmark er blandt de bedste lande i EU til at integrere indvandrere på arbejdsmarkedet. Men historien er kun en halv succes. For man skal skelne mellem vestlige og ikke-vestlige indvandrere, og blandt ikke-vestlige indvandrere skal man skelne mellem muslimer – primært arabere og nordafrikanere – og resten. Opgørelser fra Danmarks Statistik har således vist, at op mod halvdelen af indvandrere fra oprindelseslande som Irak, Somalia og Libanon er fuldtidsmodtagere af offentlige forsørgelsesydelser.
Det var økonomien. Så er der alle de andre ”nyheder”:
I Vollsmose trues jøder og kristne ofte af tæsk, og deres biler brændes af. Så nu må de gå under jorden. I Gellerup udsættes kirken for hærværk. Så nu må der ansættes vagtværn. Og i de områder i København, hvor der bor mange muslimer, uddrives jødiske gymnasieelever. ”Kristne og jøder flygter fra danske ghettoer”.I Weekendavisen den 5. februar interviewes tre muslimske kvinder. Resultatet opsummeres i følgende citat: ”Integrationen har ikke virket. Tag til Vollsmose: Det er ikke dansk. Det er Saudi Arabien.”I Tingbjerg og Mjølnerparken i København er der igen og igen påsatte brande, der lige så sikkert som Amen i kirken – eller Allahu Akhbar i moskeen – ledsages af stenkast imod nødhjælpen og politiet. Kasper Støvring: Er der stadig nogen, der orker det multikulturelle samfund?

Norges “øde ø”

Forlden kunne man læse at det danske fængselsvæsen er ved at bryde sammen af overbelastning. Aldrig har så mange siddet i danske fængsler, og man tænker jo, hvem de mon kan være, nu hvor man også kan gå med fodbøje. Også i Sverige er der run på fængslerne – Platsbrist hotar på fängelserna – selvom nye er bygget, men i Norge er de kommet Karen Jespersens berømte øde ø i forkøbet med en en fængselsø i Oslo Fjorden, Bastøy 70 km syd for Oslo. Færgen fra København sejler lige forbi. Spiegel Online har en lang artikel om den: Doing Time on Norway’s Island Prison. Vi har over 400 øer i Danmark, hvad venter vi på ? (Bastøy Fengsel.no)

UK: Islamisk voldsskole “frygter” backlash fra “højreekstremister”

Hvor er det usselt. Højreekstremister må efterhånden siges at være lige så meget en enhjørning som den moderate islam.

An Islamic school at the centre of a documentary row will close tomorrow amid safety fears. Teachers at the Darul Uloom Islamic High School, in Small Heath, Birmingham, have held meetings with police chiefs and fear that youngsters could be targeted by the far-Right.

The Dispatches documentary, Lessons in Hatred and Violence, is due to air tonight and will show footage of a preacher making offensive remarks about Hindus and ranting: ‘Disbelievers are the worst creatures’. […]

‘Our concern now is for the safety of children and people coming to the mosque because we are worried that some people will get completely the wrong impression once they have watched this programme.

‘After meeting with the police, we are bringing the half-term forward and we have been advised that there should be plenty of staff around on Monday night as a precaution.’ […] ‘Muslim Eton’ at centre of Channel 4 hate-preaching allegations is forced to shut over far-Right safety fears

“Disbelievers are the worst creatures” er Koranen 98:6. The Daily Mail er en på mange måder forbilledlig avis, men rigtig godt bliver det først den dag journalister som en selvfølgelighed gør opmærksom på dette (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PBr.
PBr.
11 years ago

Ang. “Forlden kunne man læse at det danske fængselsvæsen er ved at bryde sammen af overbelastning. ”

Så kan man jo passende genåbne Horsens Statsfængsel, som idag står tomt, “forvaltet” af en kuldsejlet “ide” mand og en socialdemokratisk ledet kommune.

Det er solide bygninger der sagtens kan bruges mange år endnu, især hvis et fængselsophold ikke skal kunne forveksles med et hotelophold.

Alexander den store
11 years ago

I Sverige och många andra Europeiska länder har vi haft ett talesätt som säger; Att man får ta seden dit man kommer. Att i stället “spotta” på värdlandets kultur, dess invånare med dess kulturella sedvanor har istället av PK och framförallt den förljugna pressen, under ett hyckleri som kallas för “liberalt synsätt” på andra kulturer, blivit till det fiasko som nu vi ser de allvarliga konsekvenserna av. Det ena fiaskot efter det andra är att vara så naiv i sin syn på att invandrare till ett helt nytt land och kultur med en gång de sätter sina fötter i det… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago
Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Mere kulturberigelse – tilsyneladende en del af et bandeopgør. http://www.bt.dk/krimi/blodet-vaeltede-ud-af-munden-paa-skudoffer 15-årig pige skudt i halsen i Køge – overføres til Rigshospotalet Blodet væltede ud af munden på skudoffer TOBIAS SCHULTZ | FINN BJØRVIG HANSEN – Mandag den 14. februar 2011, 18:41 | Opdateret: 20:03 102Del En ung pige på 15 år blev mandag aften skudt i Køge. Blodet væltede ud af munden på hende, fortæller et vidne, der så hende falde om. Hun er nu på vej med politieskorte til Rigshospitalets Traumecenter. … Jeg var på vej op til min lejlighed, da jeg på trappen så en ung pige –… Read more »

LarsS
LarsS
11 years ago

Multikultur!

Er der ikke bare sådan at familliær og social omgang sker indenfor egen etnisk gruppe – i homogene omgivelser?

Heterogenitet skaber konflikter, krige og tragedier!

Afrika blev skåret igennem på kryds og tværs med en lineal. Blev multikulturelt og heterogent. Og folk slår hinanden ihjel på grund af forskellighed!

Hvornår åbner vi i EU en multizoologisk have uden bur og hegn og undrer os over blodet på gangstien og den højlydte smasken i krogene?

Jonny
Jonny
11 years ago

“Det mesta tyder snarare på att invandrargruppers möjlighet/tendens att bygga en från majoritetssamhället separat identitet är kopplad till mängden invandring; muslimer och andra grupper har helt enkelt kunnat flytta över hela gemenskaper till Europa, och därmed bildat om inte stater i staten, så åtminstone små nationer i staten. Det i sin tur gör att både positiva och negativa levnadsvanor medföljer på köpet, något som i sin tur bara har sekundär relevans för själva huvudfrågan: de motsättningar som uppstår, och växer exponentiellt, i invandringens spår. Alternativet som nu framhålls av ”hårda liberaler” är trots detta ganska uppenbara faktum inte begränsning av… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x