15
feb
Seneste opdatering: 18/2-11 kl. 0122
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nu kan vi uden TV også se Joost van der Valks Wilders portræt med engelsk lydspor, som DR 2 viste den 8. februar. Den kommer vidt omkring – fra Daniels Pipes og Pamela Geller i USA til kirurgen Arie Eldhad i Israel og Lars Hedegaard i Danmark, som filmen kalder “Wilders´guru” (!) Den anser, at Wilders er problemet, ikke symptomet, og den forsøger ikke udpræget at være en objektiv skildring. For eksempel benytter den sig flere gange af Sheikh Khalid Yasin, første gang min. 12:30, og kalder ham en “muslimsk leder der rejser rundt og afradikaliserer unge.” Det var ikke lige hvad vi så, da han talte i Korsgadehallen på Nørrebro for præcis et år siden. Sheikh Khalid Yasin går ind for sharia-stat, påstår USA stod bag 9-11, hævder AIDS spredes i Afrika via FN og kristne missionærer, mener homoseksuelle skal dø, ligesom han ikke mener muslimer bør have ikke-muslimske venner. Kan man leve med den slags misinformation, kan man godt se den. En film der skulle ramme lige i plet i DR-Politiken-Guardian-DN- segmentet uden at tilføje noget væsentligt nyt. Vi kan roligt være urolige, selvom vi er det af helt forskellige grunde. Filmen undgår ikke at blive et portræt af et Holland og et Europa på vej mod noget, man ikke tør nævne ved navn, uanset hvad man mener, er årsag og virkning. Vi lader et par franskmænd nedenfor udtrykke det. CBN er også vinklet, bestemt ikke mere, men anderledes. (GoV The BBC Breaches Its Charter.)

CBN i Frankrig: »Our politicians are leading us to war«

Dale Hurd: Europe’s Multiculturalism Leading to Civil War?

Bruce Bawer: The Guardian spiller ‘Backlash’-kortet

Want a journalism job in the left-wing media? Here’s one tip: if Muslims carry out a terrorist attack or commit some other brutal offense, do your best to focus not on this action, i.e. on what has actually happened, but rather on what might happen in response – namely, a violent “backlash” against innocent Muslims by dangerous right-wing Islamophobes whose racist hatred threatens multicultural harmony.

Never mind that such “backlashes” virtually never actually occur. There’s always the possibility that they might – right?

Today’s example: a documentary on Britain’s Channel 4 shows a man at an Islamic school hitting and kicking kids in Koran class, and another man at another Islamic school saying that Hindus “drink piss” and counselling his audience to “stay away” from infidels “the same way you should stay away from a serpent or a snake.”

So how does the Guardian report this? In an article blandly headlined “Mosque school arrest following Channel 4 documentary,” it includes the above information. How can it not? But it also gives us to this extraordinary comment by Liberal Democrat MP John Hemming:

“If Channel 4 thinks this is a school where racism and intolerance is accepted in any way, they have got their facts seriously wrong. [The school] have already had hate mail, and now they are having to close for the safety of their pupils. This kind of documentary is ideal fodder for the [far-right] English Defence League. Channel 4 is putting the safety of children at risk by criticising a school which is doing its job properly.”

In other words, the kids aren’t endangered by a teacher who’s beating them – they’re endangered by Channel 4 and the EDL, neither of which, as far as I know, has yet to be accused of beating Muslim children. […] Bruce Bawer: Backlash!

UK: Rend os i konventionerne

Skal det nogensinde komme til et opgør med overstatslig, landsskadelig formynderi må et stort land der ikke sådan lige kan sættes i Poul Nyrup Rasmussens skammekrog gå forrest. I bedste fald vil det føre til en ketchupeffekt af trods (LFPC).

European judges will not have the final say on whether prisoners should be given the vote, the Attorney General said last night.

In a sign of the Government’s growing anger over prisoner voting, Dominic Grieve hinted that Britain could seek to limit the power of the European Court of Human Rights over the issue – and even withdraw from its jurisdiction altogether. […] Euro judges ‘will not have final say’ on prisoner vote, vows Attorney General (as he hints of withdrawal from European court)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] og The BBC Breaches Its Charter, – desto mere opdager jeg, at jeg var alt, alt for venlig i de ti linjer jeg skrev ned, lige efter at have set den. Jeg egner mig ikke til den her branche. Melanie Phillips lider ikke af […]

Poul Højlund
Poul Højlund
10 years ago

Er der nogen generelle overvejelser om, hvordan de europæiske lande rent praktisk slipper af med de ikke-integrerbare? Hvorhen? Hvordan?

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Poul Højlund

Sahara – der er planer om at omdanne større områder til frugtbart land 😉

Antarktis – der mangler islam helt at blive udbredt. Og der er 24 timers solskin
om sommeren, så når ramadanen falder der, så løser problemerne sig helt
af sig selv 🙂

Sibirien, Gobi-ørkenen – mulighederne er legio ….

JensH
JensH
10 years ago

@Bjovulf

Det er grotesk som myndighederne fortsættter med at føre en multikulturalistisk politik, hvor det konstant er muslimerne der skal tilgodeses med specielle privilleger, mens alle referencer til Dansk kultur skal fjernes fra det offentlige rum. Korset bliver fjernet fra bederummet, mens muslimer får et ekslusivt rum til ‘rituel afvaskning’.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  JensH

Ja, det er ghm. endda udvalgt – eller bygget? – , så det peger mod Mekka ?!?!?!?! “Sygehuset har også et muslimsk vaskerum, som peger mod Mekka [!!!]” Hvornår F. stopper dette vanvittige lefleri for islam og de evigt krænkede muslimer? Hvor meget hensyn er det nu lige, de tager til de kristne minoriteter i mange af de muslimske lande? Selv i de muslimsker lande, hvor kirker er tilladt – fx. Tyrkiet -, bliver de kristne forfulgt, truet på livet – endog slået ihjel – eller chikaneret på det groveste, fx. ved at man ikke kan få tilladelse til at… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Kapellerne har ghm. også travlt med at lægge sig på maven for de altid letkrænkelige “kulturberigere”. Hvis man er så vanskelig, evigt krævende og hypersensitiv, så burde man jo nok have overvejet at blive hjemme i Abdullihstan fra starten af, ikk’? Hvad så, når muslimerne KONSTANT krænker alle andre med deres irriterende opførsel, ofte meget mangelfulde opdragelse og kræver respekt for deres kvindeundertrykkelse, fascistiske tørklæder og barbariske, middelalderlige klannormer? http://ekstrabladet.dk/nationen/article1504735.ece 10:56, 16. feb 2011 | Anders Kjærulff Vil ikke krænke: Ingen kristne kors i kapellet Landets sygehuskappeller tager det kristne kors ned: Vi vil ikke krænke de mange religioner der… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

TV Syd: Kristent symbol på vej ud

Af · Jan Svanevik

Det traditionelle kristne kors er på vej ud af offentlige kapeller for at undgå at støde mennesker, som ikke er medlemmer af folkekirken.

http://www.tvsyd.dk/artikel/81485:Kristent-symbol-paa-vej-ud

Gunnar Biering
10 years ago

Det er forhåbentlig historisk, hvad der sker i England nu vedr. begrænsning af Menneskeretsdomstolen i Strasbourg’s beføjelser overfor nationalstaterne. Vi kan faktisk godt finde ud af at regere os selv, og hvis DF havde 90 mandater, så var den danske regering i dette øjeblik i forhandling med den britiske om, hvordan vi kommer ud af euro-juristernes kløer. Men desværre er både venstre, konservative og de engelske Liberale for autoritetstro og “stuerene”.

Victor
Victor
10 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Biering – jeg er dobbelt på den her. Selvfølgelig er jeg dybt kritisk over nogle af de nyere afgørelser; men jeg er også kisteglad for, at Jersild fik medhold i grønjakke-sagen. Og jeg kan sagtens kommi i tanker om scenarier, hvor domstolen kan være vigtig. Så jeg er ikke imod at melde mig ud; men imod, at domstolen nytolker menneskerettighederne., så Tyskland ikke kan sætte farlige forbrydere – sådan at tyskerne risikerer snart at have en håndfuld Naum Conevskier rendende rundt. (Og så, på den anden side kan jeg også godt forstå kritikken af, at beslutninger om brugen af sikkerhedsforvaring… Read more »

Gunnar Biering
10 years ago
Reply to  Victor

> Victor
Ja, jeg mener også, at der er fordele og ulemper både ved at være underlagt Menneskeretsdomstolen og ikke at være det. Men udover hensynet til retssikkerheden for journalister og forbrydere (Hauschildt) er der også hensynet til vores samfunds overlevelse i den form, vi kender og ønsker. Og hvis jeg skal vælge – og det skal jeg – vil jeg hellere overleve med 90% af min dyd i behold end gå til grunde med 100% i behold.

Jeg vil altid savne de 10%, men glæde mig over de 90%.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Fifler med forbeholdet http://www.dr.dk/P1/P1Formiddag/Udsendelser/2011/02/15102128.htm Fifler med forbeholdet P1 Formiddag 16. februar 2011 kl. 09:09 på P1 * Hør udsendelsen (50:49) En fælles valuta forudsætter en fælles økonomisk politik. Den logik er ved at gå op for eurolandene. Det handler om euroens overlevelse, og så er det slut med selv at bestemme pensionsalder, beskatning og lønudvikling. Det kan også komme til at gælde lande, der står udenfor euroen som for eksempel Danmark. … En af kritikerne er EU-parlamentarikeren Morten Messerschmidt fra Dansk Folkeparti. – I dag har vi en dansk regering, som fører en økonomisk politik, som vi er med i… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  steen

Ja, det lyder rigtigt 🙂

Desværre har en hel del politikere og “eksperter” det med at lytte alt for meget til og endda
tro på sådanne “pseudointellektuelle”, fordi de ved det giver gode humanistpoint i de politisk
korrektes frelste kredse.

Så de æder nok også den omgang sludder og yderst kreative fortolkninger fra Khankan råt.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Eliten tiger även när en av deras egna blir kulturberikad. Lara Logan och Erik Reinfeldt är bara två exempel i mängden. Dom är med andra ord beredda att offra sina egna för den mångkulturella ideologin. Ännu ett indicium för att det handlar om psykopater.

JensH
JensH
10 years ago

OT Her er en lille historie fra Tahrir-pladsen i kairo, som den ellers så ekstatiske Ulla terkelsen ‘glemte’ at rapportere hjem om: “Da nyheden om Mubaraks afgang fredag ramte Tharir-pladsen i Kairo, og festlighederne brød løs, begyndte mareridtet for tv-journalisten Lara Logan fra CBS News. Den 39-årige udenrigskorrespondent var i færd med at dække begivenhederne for tv-programmet “60 Minutes”, da hun, kameraholdet og deres sikkerhedsfolk blev omringet af en horde på over 200 personer. I en pressemeddelse skriver CBS News, at Lara Logan blev skilt fra sit hold Hun blev omringet og udsat for et brutalt og vedvarende seksuelt overgreb… Read more »

Kristian L
Kristian L
10 years ago

Det var dog en uhyggelig omgang propaganda BBC her disker op med , specielt da til slut hvor historien om “jøden der står bag” virkeligt fremkalder en opkastnings fornemmelses . Det er vist ikke “de ekstreme højreradikale” som vi bliver kaldt der er de farlige , i propaganda filmen er det i i hvert fald kun den rødhårede neger og hadeprædikant der taler om og truer med krig hvis Wilders forsætter med at mene som han gør. Det er ikke godt at en organisation af den kaliber som BBC er , ikke er kloger end at bedrive en så svinagtig… Read more »

JL
JL
10 years ago

Det sjove er ca midtvejs i filmen, da den gode og samvittighedsfulde filmskaber, der bruger megen tid på at dæmonisere Wilders, pludselig selv bliver overfaldet af marokkanere uden selv at fatte budskabet…

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x