28
feb
Seneste opdatering: 1/3-11 kl. 1336
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fanatical British Muslim Anjem Choudhary To Protest At White House. Condells videoer er nu set af 30.356.996 og det er eksklusive andres uploads og oversættelser til utallige sprog, antagelig over 100 mio.

Davidsstjerner som våben i den libyske ‘frihedskamp’

Problemet i dækningen uroen i den arabiske verden er vel mere overordnet at det er umuligt for mainstreammedierne at vinkle en historie andet end som en kamp mellem gode og onde. At det reelt er udskiftning af en gruppe af slyngler med en anden er alt for kompliceret en fortælling, og man kan sige ‘Teheran’ til man er blå i hovedet, synet af menneskemasser med budskaber der på overfladen ringer nogle sentimentale klokker. Ønsketænkning sælger, den trøstesløse virkelighed gør ikke. At vinkle en historie ud fra vores sikkerhedsinteresser, så arabisk frihed i egen opfattelse måske er på tværs af vores interesser, er fuldstændigt utænkeligt (LFPC).

The virtual entirety of the western media and all western governments appear to be united in their condemnation of Libyan leader Muammar al-Gaddafi and their open or tacit support of the forces seeking to topple his regime. It should be noted that this “opposition to Gaddafi,” as it is typically described in the media accounts, is clearly not now a non-violent opposition — whether it ever was one — but has taken the form rather of an armed rebellion.

Little attention, however, has been paid to the nature and motives of the Libyan “opposition.” Indeed, there is even evidence of the American media editing out aspects that might trouble the simple and reassuring picture of the oppressed masses protesting against tyranny. […] Democracy or Jew-Hatred? The Libyan Edition

Jalving: “Lokummet brænder”

»Sverige er på vej ud ad en tangent, hvor medier, politikere og akademikere i rungende tavshed arbejder sammen om, hvad der er ondt og godt.« Det mener den danske forfatter Mikael Jalving der gennem et år har rejst og researchet i Sverige, hvor han ifølge sin nye bog, ‘Absolut Sverige’, mest af alt fandt en ekstrem politisk tavshed – især i forhold til problemer med indvandrere og islamister. Ifølge Mikael Jalving dæmoniseres svenskere med forkerte meninger, uenigheder er tabu, og folkehjemmets fælleskab er nedlagt til fordel for en politisk korrekt falden på halen for alt, hvad der lugter af noget udenlandsk.
»Når man betragter Sverige i dag, er det ingen overdrivelse at sige, at såvel lokummet som entreen står i flammer,« lyder det fra Mikael Jalving, der selv har svenske aner samt familiesommerhus i Sverige, men som alligevel finder det nødvendigt at advare mod svenske tilstande i Danmark.

»Det er problemer i forhold til indvandring, islamister og terror. Det er de svenske tilstande, der opstår, når toneangivende gør selvcensur i forhold til radikale islamister til noget positivt. Også selv om politiet oplyser, at der er mindst 300 radikale islamister i Sverige, som ønsker at slå os ihjel. Det er, når Sverige på grund af rungende tavshed omkring sine problemer og ekstreme konflikter bliver et samfund, hvor stadigt færre har noget til fælles.« 24.DK: Der er flammer i det svenske das.

RT: Æresforbrydelser i Sverige

Der mangler noget præcision som der altid gør i TV. Når socialarbejderen taler om 160 piger, der sidste år skulle have skjult identitet, menes der enten i Gøteborgsområdet eller i Västra Götaland, ikke hele Sverige. Programmet oplyser der er 300.000 muslimer i Sverige. Så lavt et tal er ikke hørt i 15 år. Det plejer at hedde 400 eller 500.000 og selv det er formentlig for lavt sat.

Stockholm: Grove sexovergreb på børn mediemørklagt

Følgende indtræffer i Husbybadet i Stockholm den 20 februar 2011, et sted der tidligere har været scene for voldtægter begået af tilvandrede fra Mellemøsten. Svenske medier har indtil nu (mandag morgen d.28) intet haft om sagen, kendskabet er udelukkende kommet via to mødre til de 11-årige piger og spredt via blogs, hvoraf en del også i udlandet giver historien mere drama, end der er belæg for. For de traumatiserede børn har det været slemt nok, som det var. Det er da muligt at svenske medier har villet skåne børnene, men man må konstatere at nogle forældre ikke er tilfredse med den løsning.
Alene tanken at tage unge mænd, lige ankommet fra Somalia, Marokko og Afghanistan med til et bad, hvor der findes 11-årige piger i bikini, tyder på et fuldstændigt fravær af realitetssans og evne til at se dette syn med de unge mænds øjne. Uvidenheden om verden udenfor Europa i Sverige synes stadig efter årtier uden grænser, og det gør hele det følgende optrin tragisk i dobbelt forstand. Multikulturalismens provinsialisme er komplet. Ødelæggelsen af Sverige er nok en forbrydelse, men allermest er den et resultat af en insisterende dumhed og uvidenhed som de fleste ulykker i denne verden.

Barnkalas: En pappa anordnade ett kalas för sitt 12-åriga barn på Husbybadet. Med på kalaset fanns bland annat två elvaåriga killar och fyra 11-åriga flickor från samma klass. Barnen hade roligt som sig bör – tills det anlände nya badgäster. Det blev starten på en mardröm för flickorna och de två killarna. Tillsammans med en ledsagare ankom nämligen drygt 20 st ensamkommande s k ”flyktingbarn”, i de övre tonåren och möjligen äldre än så.

Enligt den närstående har dennes dotter berättat att hon och de tre tjejkompisarna snabbt blev utsatta för gängets trakasserier och fula kommentarer. Flickorna blev då förmodligen rädda och tillsammans med de två elvåriga pojkarna drog man sig undan till en badgrotta för att få vara i fred. Men majoriteten av de ensamkommande följde efter. Väl inne i badgrottan slet man av de 11-åriga flickorna deras badkläder och tog på dem på ett mycket osmakligt sätt. När de två elvaåriga killarna försökte skydda sina tjejkompisar blev dessa utsatta för misshandel. En av tjejerna lyckades ta sig därifrån och tillkallade genast vakten på badhuset. Denna fick stopp på det som närmast kan kallas för försök barnvåldtäkt och tillkallade omedelbart polisen. Under tiden låstes de 20 ensamkommande in i ett stort omklädesrum tillsammans med sin ledsagare dvs personal från deras asylboende. Polisen var snabbt på plats och förhörde de ensamkommande om det skedda. De gjorde medgivanden och ledsagaren förklarade att de ensamkommande innan besöket på badhuset t o m gått igenom svenska seder och bruk, att man inte får våldsföra sig på flickor även om de är lättklädda. Ensamkommande sexbrottsanmälda – ofredade badande flickor.

Stemningen er meget ophidset på svensk net, men én ting synes klart: Der er efter alt at dømme ikke tale om egentlig voldtægt, som mange skriver, “kun” om meget grov seksuel chikane, afrivning af badedragter og befamling af pigernes kønsorganer med mere, hvad der har været chokerende nok for børnene. Dertil vold imod de drenge, der ville hjælpe dem. Før vi adresserer medie-mørklægningen, lader vi mødrene komme til orde. Den ene skriver på Flashback bla.:

Jag kan tänka mig att denna händelse kan ha blivit droppen för många. För min man blev det så , han är så oerhört arg just nu. Min dotters pappa som är strikt vänsterpolitisk är även han galen av ilska.

Jag är mamman som skrev mejlet till PI. Det är bla min dotter som är en av dom drabbade. Min man har följt denna tråd och har varit en av dom närstående som har skrivit. Jag vill även dementera att det rör sig om en gruppvåldtäkt. Det som skedde är exakt det som PI har skrivit,flickorna utsattes för händer på kön och bröst och flyktingbarnen tryckte sig mot dessa på ett mycket obehagligt sätt. Misshandeln är bestående av puttar och nedtryckningar under vattnet. En av pojkarna blev även av med sina badbyxor.

Min dotter mår i nuläget bättre,hon har däremot fått svåra sömnstörningar och hon skäms väldigt mycket. Jag märker att hon uppskattar att detta uppmärksammats och hon känner viss upprättelse nu.

Då jag inte var en befintlig flashback användare så har jag inte kunnat skriva förrän idag. Men ni skall veta att vår familj verkligen är tacksamma över det stöd som har visats. Tack så mycket allihop

Enligt min dotter så är det ännu okänd hur många av dessa 20 som var aktiva i övergreppen,polisen förhör alla för att utröna och finns det övervakningsbilder så lär dom granskas noga. Min dotter var med under vissa delar av förhöret,hon stod utanför i receptionen där flyktingbarnen befann sig (i ett avgränsat rum). Hon hörde då hur deras ledsagare sagt någonting i stil med ” vi sa åt dom innan att inte ge sig på andra badgäster och bete sig mot flickorna även om dom var lättklädda” . denna uppgift har jag även fått bekräftat av pappan som var med. Jag träffade honom direkt i anslutning till denna händelse,han körde hem min dotter.Jag har enbart tipsat PI,jag vet av erfarenhet att dessa händelser inte tas upp av andra mer korrekta händelser.När det gäller uppvigling på nätet så håller jag med dig. Vissa rasistiska sidor har överdrivit händelsen och kallar den gruppvåldtäkt, det är inte riktigt med sanningen överstämmande. Men det som har hänt är illa nog.

Nej nej,min dotter känner sig nöjd med att hon bekräftas genom detta. Att andra anser att detta är fruktansvärt. Hade jag inte fört ut händelsen så hade ingenting hänt mer än att vi troligen fått hem en polisanmälan där det framgår att “brott kan ej styrkas” eller liknande.Jag låter henne självklart inte läsa vad som skrivs på nätet,men jag berättar att folk är väldigt arga på gärningsmännen och att ingen anser att det är flickornas fel..Jag har däremot fått höra att jag är rasistisk då jag tog upp etniciteten,folk menar att jag skulle ljugit om detta för att dessa migranter inte skulle få dåligt rykte. Om jag ska vara ärlig så skiter jag vilket, jag har berättat exakt så som det var och inte för att uppvigla rasistiska grupperingar.

om jag ska vara helt ärlig så tror jag att tjejerna tycker att det är lite skönt,dom är fortfarande väldigt skamsna och tror att det var deras fel. Dom vill helst inte prata om det skedda och bara glömma och gå vidare. Att övergreppen skedde i grupp gör att dom såg vad som hände mot sina kompisar och detta gör det hela ännu värre. När min dotter ringde mig från badet så var hon mest upprörd över vad som hänt med hennes kompisar,hon nämnde inte med ett ord om vad som skett med henne. Det har vi fått dra ur henne. Barnen är även rädda för att deras identitet ska röjas,och att fler ska få veta i skolan dom går i. Dom är i en känslig ålder och sånt här är oerhört pinsamt för dom. När det gäller min dotter så är hon glad över att detta blivit känt,men i en mindre skala till att börja med.

Vad har de här skäggbarnen för ursprung

Ursprunget var väldigt blandat. Enligt min dotter så bestod det däremot mest av vad hon kallar “araber”. Vi har inte hört något från vare sig polis eller boendet sedan i söndags. Jag vet inte hur prioriterat detta är för polisen. Jag vet också att ett av dom stora problemen var att utröna identitet då ingen hade svenskt personnummer,och det kan bli svårt att veta vem som gjorde vad.

Jag håller med,men jag kan tänka mig att denna händelse kan ha blivit droppen för många. För min man blev det så , han är så oerhört arg just nu. Min dotters pappa som är strikt vänsterpolitisk är även han galen av ilska och anser att detta skett pga dålig kvinnosyn och kulturella missförhållanden.

Om min familj reagerar så skarpt aggresivt på detta så förstår jag hur andra ,som redan innan kände avers mot andra etniciteter,reagerar med rent hat.

Man ska inte överdriva händelsen,men jag kan gå i god för att den redogörelse som PI har lämnat stämmer mycket väl överens med det som i faktum har hänt. Dom har redogjort för exakta förhållanden.

En muligvis anden mor skriver her blandt andet:

Idag,en vecka efter händelsen så sover min dotter dåligt. Hon har återkommande mardrömmar och hon känner sig smutsig. Hon har inte velat tala om exakt vad som hänt. Hon har mestadels fokuserat på efterspelet,det är en mycket dålig stämning i barngruppen och då alla går i samma klass så tvingas dom ihop. Hon är nu glad över att det är sportlov så hon slipper träffa sina klasskompisar på en vecka,hon slipper då påminnas hela tiden om det skedda. Barnet som höll i kalaset mår sämst,hon anser att det är hennes fel som fyllde år. Hon valde ju faktiskt Husbybadet att ha kalas på. Hon känner stor skuld. Vi föräldrar pratar inte så mycket om det skedda utan vi inväntar polisens redogörelse.

Hvorfor mørlægger svenske medier nu fuldstændigt dette, når det uvægerligt slipper ud og nu beskæftiger tusinder. Det er en politisag og det skete for otte dage siden. Kvart-nazister demonstrerer udenfor flygtningehjemmet og kaster æg og snebolde imod det, politiet må bevogte det og mytologien allerede har gjort det til en massevoldtægt af børn ? Den ene åbenlyse grund er sellfølgelig den sædvanlige, det ville miskreditere den politik som Riksdagen stadig insisterer på at føre uden at involvere befolkningen. Den vil endda nu påtvinge kommuner at tage imod resultaterne af den organiserede smugling af “flygtningebørn” til Sverige. En anden åbenbar grund er, at denne trafik er en milliardindustri for blandt andre Attendo Care, der også opererer i Danmark. Endnu en kommentator på debatforummet Flashback skærer det ud i pap:

Ursprungligen postat av Raoul

Nu är goda råd dyra hos Attendo Care. Sprider det sig än mer att de härbergerar en misstänkt pedofilliga på ett av sina boenden för asylsökande män riskerar deras lukrativa verksamhet att tanka ut miljarder ur skattekassan till skatteparadis, obeskattat, att gå i stöpet.

Bara de 20 aktuella männen på boendet i Solna renderar minst 1,8 miljoner kr i månaden i intäkter, där bara en bråkdel går åt till männens dagliga verksamhet.Attendo Care omsatte 2009 4,3 Mdr kr, ägs av Augustus International i Luxemburg, som i sin tur ägs av Industri Kapitals fonder i Jersey.

Det är alltså mycket som står på spel för Attendo och de andra aktörerna i det bedrägeriinvandringsindustriella komplexet. Såpass mycket att jag inte tvivlar på att de utan vidare högaktningsfullt skiter i att de som drabbats i detta fall är några 11-åriga barn på ett barnkalas i en simhall.

Attendo kommer att göra allt som står i deras makt för att förringa, lägga ut dimridåer, förneka, trolla, skuldbelägga offren osv – på ett liknande sätt som mången desinformatör försökt med i tråden sedan dess början. Då räknar jag iofs inte in de som uppenbarligen inte läst tråden.

Man kan vel gætte to gange, om der overhovedet kommer til at stå en linje om dette i svensk presses 100 nærmest identiske aviser. Der er nok noget om pilfingrede, katolske præster i morgen også.

Se også: Polispikét spärrade av flyktingboende Attendo Björkudden Transit

Update

Otte dage efter, klokken 13 idag, vågner Aftonbladet op med en artikel: Högerextremistisk grupp tågade mot flyktingförläggning efter rykte på internet. “De kælede bare pigerne på ryggen”. En af mødrenes reaktion på artiklen tåler at gengives:

Hej
Jag läste nu om saken i aftonbladet. Dom lyfte fram det hemska i att attackera en flyktingförläggning och förminskade händelsen på badet. Jag visste att det skulle bli så.
Dom låter folk tro att dom har insyn i anmälan som gjorts,det kan inte stämma eftersom denna inte är öppen för allmänheten pga alla inblandades ålder.
Vi föräldrar har inte ens fått ta del av dom första förhören ännu. Det skulle vara mycket osmakligt om aftonbladet skulle kunna ta del av detta och inte vi. Saker har även framkommit efter anmälan gjordes,vad sanningshalten i detta är kan bara barnen svara på (men jag är övertygad om att dessa inte medvetet ljuger för att skada andra-för dom främmande människor).
Däremot håller jag med Aftonbladet,man ska kalla händelsen för sitt rätta namn och inte ”gruppvåldtäkt av 11 årig flicka”. För så gick det verkligen inte till. Det som är bra är att folk reagerat över detta,även om vissa kanske har fått en felaktig bild av det skedda. Folk verkar ha haft en långvarig aversi mot vissa grupper i vårt samhälle och nu övergick allt i ren affekt.
Hälsningar ***

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter A
8 years ago
semit
10 years ago

http://jp.dk/udland/article2355449.ece

Den tunesiske islamistbevægelse Ennahda blev tirsdag legaliseret 30 år efter bevægelsen blev dannet. Ennahda har fået tilladelse til at danne et politisk parti, skriver det tunesiske nyhedsbureau TAP …

Regimerne ryger men Det muslimske Broderskab kan nu stille på i Egypten, Antisemitisme i Libyen og nu også islamister i Tunesien. Det lover faktisk ikke godt.

s
s
10 years ago

Det var en særdeles god observation omkring oprøret i Libyen. Noget tyder på, at du har noget at have det i, hvis man ser på flere billeder fra Libyen http://totallycoolpix.com/2011/02/the-libyan-protests/ hvor oprøret mod gaddafi kombineres med antisemitisme.

Nu er Iran også på banen med kritik af 2012 logoet for de næste olympiske lege. Vurder selv: http://semit.wordpress.com/2011/03/01/iran-klar-til-ol-boykot-racist-logo/

trackback

[…] Politiskt Inkorrekt och Fria Tider om fallet – vilka dessutom får kontakt med 11-åringens mor. Även bloggaren Henrik Johanson spelar en central […]

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

En somalisk pirat er bare en fremmed, du ikke har mødt endnu 😀

http://www.dr.dk/NETTV/Update/Forside.htm?video={D219FE95-4D03-44F4-9307-71054D080EDC}

Man skal bare “møde dem med åbent sind og smile” …
Mage til naivitet og uansvarlighed! GRRRR!!!

PA
PA
10 years ago

En film om de 20 araberna som våldtog i Husbybadet. Det finns en lank till en redocining som mamman gjort. Mamman var inte med vid våltäkten så hon vet bara delar av vad som hänt, flickorna vill inte berätta pga av skamkänslor. Enligt mamman var det värra än bloggarna skivit om, flera andra flickor blev utsatta av arbaberna och mera. http://www.youtube.com/watch?v=Xy-lXixUiJM

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Den virkelighedsudfordrede, radigale Morten Bay er på banen igen – jeg havde sgu næsten helt glemt, at det overhovedet er muligt at være så “alternativt begavet” 😉 ( via Uriasposten http://www.uriasposten.net/archives/23403#comments ) http://mortenbay.blogs.berlingske.dk/2011/02/27/multikultur-kritik-muslim-kritik/ Multikultur-kritik = Muslim-kritik Morten Bay Søndag den 27. februar 2011 kl. 23:54 Den genoplivede multikulti-debat her på blogsiderne fortjener et modspark. Bare for at nuancere debatten lidt og give inspiration til flere af de velfunderede og interessante – og somme tider knapt så gennemtænkte – indlæg, der er kommet både fra bloggere og kommentatorer. Når man betragter det nye, Nordeuropæiske [?] angreb på den multikulturelle idé, er… Read more »

Johansen
Johansen
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, det er vel nok ejendommeligt, at man kan have noget imod arrangerede ægteskaber, tvansægteskaber, familievoldtægter, kvindelikvideringer (såkaldte æresdrab), barbariske shariastraffe som stening, håndsafhugninger, pisk, stokkeslag, etc, kvinders mindreværdsstatus, had mod anderledes troende herunder specielt jøder, dødsstraf for at frafalde islam, had mod homoseksuelle, hellig krig, mv.

Meget mærkeligt at man kan have noget imod disse præmoderne fænomener, og at man oven i købet kritiserer det.
Er Morten Bay mon i familie med Anita Bay Bundegaard?

trackback

[…] Snaphanen citerar ett mail från mamman: Jag läste nu om saken i aftonbladet. Dom lyfte fram det hemska i att attackera en flyktingförläggning och förminskade händelsen på badet. Jag visste att det skulle bli så. Dom låter folk tro att dom har insyn i anmälan som gjorts,det kan inte stämma eftersom denna inte är öppen för allmänheten pga alla inblandades ålder. Vi föräldrar har inte ens fått ta del av dom första förhören ännu. Det skulle vara mycket osmakligt om aftonbladet skulle kunna ta del av detta och inte vi. Saker har även framkommit efter anmälan gjordes,vad sanningshalten i… Read more »

EH
EH
10 years ago

Hvad fanden fejler de svenskere. Deres døtre er en hårsbredde fra en gruppevoldtægt foretaget af 20 “flygtningebørn”. De er naturligvis chokerede og vrede, men underspiller alligevel nærmest det skete af frygt for at blive mistænkt for rascisme. Der er ikke mange levende mennesker på den anden side af sundet. Det er zombiland.

Thomas Bolding Hansen
10 years ago

Jeg husker historien om den 17 årige pige nævnt i artiklen om tidligere voldtægter i badelandet, det var vist hende, der blev voldtaget foran en større gruppe voksne mænd, der bare kiggede på, mens kun tre fyre voldtog hende. Hun græd dagen lang bagefter og forsøgte at begå selvmord. Det værste er, at hvis man så meget som brækker næsen på en af de fyre , hvis man griber ind i sådant et tilfælde, så bliver man selv dømt. Knægtene fik vist omkring 4 måneder for voldtægten og så et økonomisk erstatningskrav, de sikkert aldrig selv kan betale. http://www.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?t=14200&start=0 Dengang… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Det er åbenbart blevet en hel vane for svensk presse bare at omskrive virkeligheden,
så den passer til det ønskede 😀

Ak ja, dårlige vaner kan jo som bekendt være svære at lave om på.

http://www.bt.dk/film-og-tv/bier-tog-blot-imod-persbrandts-oscar

trackback

[…] 15:20: Har hittat ännu en länk där en av föräldrarna har uttalat sig om ärendet, jag misstänker att det var klippt från […]

Mette
Mette
10 years ago

http://jp.dk/opinion/leder/article2353430.ece

Dagens leder i Danmarks største avis handler om, at det er på høje tid at diskutere arven efter Olof Palme, og den indflydelse han har haft på moralen.

Olav
Olav
10 years ago

Nettavisen ABC (norsk) melder at Sverige er verdensmester på integrasjon.
Selvfølgelig er nyheten ikke åpen for innvendinger fra lesere:

http://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/110228/sverige-best-pa-integrasjon

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Naar Folket er forstummet og Kongen staaer med budne Hænder, da har det fri Konge-Rige ingen Historie meer, og de, der dele Byttet, seer det helst begravet i Mørke, hvordan de bær dem ad, saa det er intet Under, vi ved saa lidt om, hvordan Adel og Geistlighed saagodtsom opslugde hele den fri Bonde-Stand, saa den tabde sig blandt sine Trælle. Her, som allevegne, tog Præsterne Sjælen og Herremændene Kroppen,..
Groft klip fra Flemming Rickfors værk
http://www.verasir.dk/index.php

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Mohammedanerna bryr sig inte ett skit. Spelar ingen roll vilken ålder flickorna har heller. Är dom inte täckta från topp till tå så är dom lovligt byte, nakna horor, naket kött som får skylla sig själva. Det känns ingen skuld över detta överhuvudtaget. Det var deras eget fel det som hände. Deras fädrar, bröder, kusiner och onklar skulle vaktat över dem och framförallt sett till att dom inte lämnat hemmet utan deras sällskap och anständigt klädda. Det är den syn dom har på det hela.

li
li
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Præcis, det er sådan muhammedaner opdrages og belæres til at tænke, hvis de skal være “gode” muhammedaner. Desværre har vi hele godhedsindustrien! og venstrefløjens opmuntrende kryben for denne muhammedanske tankegang, de opfordre ligefrem denne afskyelige muhammedanske tankegang, ved at gennemtvinge accepten af muhammedanske hovedaffaldssække på offentlige ansatte, dette er med til at bekræfte muhammedanerne i at kvinder skal behandles som ta’ selv kødboller! hvis de ikke har iført sig den muhammedanske kvindeundertrykkelses affaldssæk på hoved. Vi kommer aldrig denne afskyelige tankegang til livs, når vi accepter deres krav om at bærer kvindeundertrykkelses hoved affaldssække på offentlige arbejdspladser. Vi er desværre… Read more »

Nils
Nils
10 years ago

Der kan jo i Sverige godt være tale om voldtægt selv om ja… der ikke er nogen voldtægt i klassisk forstand, altså som folk flest forstår begrebet. Og svenskerne er jo næsten ligeså forvirrede over deres definitioner, som vi andre er. Et alvorligt seksuelt overgreb på en person under 15 år kan defineres som voldtægt, så “mediemobben” kan have ret, også selv om forældrene protesterer over ordvalget. Man kan undre sig over, at der i sådan en gruppe muslimer ikke er den mindste ansats til selvjustits. Skal vi ikke lige overfalde nogle børn og rive badetøjet af dem. Ih jo,… Read more »

Signe
Signe
10 years ago
Reply to  Nils

Nietzsche kaldte kristendommen en slavemoral. Islam er en forbrydermoral (magt er ret).

Hans L
Hans L
10 years ago

“Jag kan tänka mig att denna händelse kan ha blivit droppen för många.” Jeg er bange for der skal meget meget mere til inden folk vågner. Min optimisme er forsvundet for mange år siden. Et ældre ægtepar overfaldet i malmø, og kvinden myrdet fik godt nok faklerne på gaden. Jeg regner også med den dag vores gæster for held med en af sine terror bomber, i et stor magasin ect. så skal vi nok se faklerne igen. De svenske fakler er som danske dialog bænke, de hjælper ikke en skid, spild af tid og penge.

Knute
10 years ago

Det var bra att du skrev att en del “giver historien mere drama, end der er belæg for”.
Som sagt är det svårt att veta vad som hände, eftersom tidningarna inte skriver om det. Däremot sprider sig löpeldarna på internet. För att undvika överdrivna rykten borde TV och tidningar ta sitt ansvar. En fåfäng förhoppning förstås. Det är tur att det finns bloggar som Snaphanen!

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x