2
mar
Seneste opdatering: 3/3-11 kl. 0134
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Main-stream agitprop anno 2011: Det kan godt være lidt svært ikke at beundre folk, der tør gøre sig fuldstændigt til grin, selvom de får det pænt betalt. Det er stærke personer med en selvtillid som et urfjeld, de er ikke intellektuelle for disse er tvivlere, nej, dagens rødgardister er stålsatte tegneserielæsere. Idag har Daniel Poohl (Expo, afløser for kommunisten Stieg Larsson, der nu er posthum femi-krimiforfatter.) opdaget, at racisterne er farlige fordi: “Det kan vara svårt att diskutera med personer som har den här typen av idéer då de ofta är väldigt pålästa. Det viktiga i början är inte att vinna diskussionen utan att markera. Därefter skaffa sig argument för att ta debatten.” De næste dele af Expressens “kend dine racister i familien” – serie: Rasism del 2 av 4, Rasism del 3 av 4 (Del 1 var her) – Vil du i Sverige frem, så Poohl !

Gatechrash Sverige og start en virksomhed

“Papperslös” er svensk og betyder “afvist asylant der har valgt at blive i Sverige.” Hvis ikke også de kan få socialhjælp, så hører alting op.

.
Efter år av hård internationell kritik och interna strider är regeringen enig om papperslösa invandrare. C, FP och KD har fått statsminister Fredrik Reinfeldt att gå med på att de ska få rätt till sjuk- och hälsovård, skolgång och att starta företag.
Ännu återstår många frågor att lösa, men partiledarna i C, FP och KD räknar med att riksdagen ska kunna rösta om ett regeringsförslag någon gång efter årsskiftet. Bland annat är det ännu inte klart hur kommuner och landsting ska kompenseras för ökade kostnader eller om rätten att gå i skola också ska omfatta förskolan och gymnasieskolan. Regeringen enig om papperslösa

Øresund en Berlinmur

Hvad skyldes forskellen på Danmark og Sverige? Hvorfor var Danmark det første land til at tage diskussionen om masseindvandringens konsekvenser, mens Sverige er det sidste? Mikael Jalvings rejsebog ridser forskellene op:

I Sverige kan dissidenterne stadig, trods det seneste valg, se frem til diskrete, men effektive udelukkelses-midler – Jalving har selv fået en smagsprøve på det – i en sådan grad, at kompetente kommentatorer og pressefolk, der sagtens kan se, hvor galt det står til, foretrækker tavshed fremfor tale.

”Du må forstå, at der er en vældig stærk medial stigmatisering i Sverige”, som en svensk pressemand skrev til mig som begrundelse for ikke at deltage i Trykkefrihedsselskabet debataften om den manglende svenske debat. Og bekræftede dermed problemet. Katrine Winkel Holm – se kommentarerne.

Mer bro än Berlinmur i Sundet

Är Öresund en mental Berlinmur? Ja, det anser den danske författaren Mikael Jalving som nu utkommer med en bok, “Absolut Sverige” där han ger sin syn på “ett tyst samhälle delat mellan korrekthet och det extrema”. [..]

En orsak till det mentala avståndet mellan svenskt och danskt är att politikerna i de två länderna mer tar avstånd från varandra än visar entusiasm för samarbete. Man verkar helt enkelt inte gilla varandra, oavsett partifärg. När det råder oenighet spetsar man gärna till uttalandena. Göran Persson gick till och med så långt att han kritiserades statsminister Anders Fogh Rasmussen för hur denne skött krisen kring Muhammed-teckningarna. Fogh Rasmussen svarade med att säga att Perssons kritik var ett bevis på att han handlat riktigt. Man får gå tillbaka till 50-talet för att tala om något som liknade hjärtliga förbindelser mellan de två ländernas ledare.
Det är trist att de två ländernas bilder av varandra är så onyanserade eller enögda. Det råder inte konsensus kring allt i Sverige som danskarna tycks tro. Och Danmark har många förespråkare för en öppen flyktingpolitik även om vi inte ser det i Sverige. HD.SE

Det er helt rart at kunne læse noget i Helsingborg Dagblad, man kan være enig i. Danske og svenske udenfor de medie-politiske klasser, har det bedre sammen end nogensinde. Den kursiverede sætning er til gengæld usand. Af danskere er det kun Carsten Jensen segmentet, der kan skrive i svenske aviser. Selv Bertel Haarder havde problemer med et genmæle i Expressen i 2002. Måtte svenskerne også en dag stifte bekendtskab med de højt kvalificerede danske debattører, der ikke lige flugter redaktionernes politiske linje. Eksempel: Hvor er Jespersen og Pittelkows internationalt berømmede bøger anmeldt eller overhovedet omtalt i Sverige ? Lad Søren Krarup, Bent Blüdnikow, Sørine Godtfredsen, Morten Uhrskov og Kai Sørlander skrive på DN Debatt, så begynder det at lige en fair præsentation af bredden i dansk debat. Nå ja, eller mig.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Svensken
Svensken
11 years ago

Hejsan bröder på andra sidan bron!

Nånting har hänt med tankeverksamheten vad gäller våra politiker, men oroa er inte.
Förrädarna kommer få betala och Sverige ska åter bli styrt av svenskar med intressen för svenskarnas bästa.

MVH
Svensken

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Svensken

Bra – lycka till 😉

Annars får vi nog sätta en klap i bron 😀

Nils
Nils
11 years ago

Här är en länk till en mycket bra artikel om Expressens serie på den svenska bloggportalen Motpol:

http://adacta.motpol.nu/?p=317

Ciska
Ciska
11 years ago

Jeg har kun et spørgsmål?
Hvorfor flygter disse mennesker fra de nordafrikanske lande netop nu, hvor diktatorerne falder og frihed og demokrati skal til at blomstre.
Det hører jeg selv hver aften på Tvtoo og DDR.

HelgeD-H
HelgeD-H
11 years ago

Der er 140.000 tunesere og libyere som er parat til at sejle til Europa – Det rige forjættede vantro kontinent er som en magnet for nordafrikansk indvandring. Et Europa som bare venter på at blive kulturberiget. Det minder om den gang for godt hundrede år siden da europæerne koloniserede Nordamerika. Unge tunesiske, samt libyske, mænd som stiger ombord på både for at tage chancen ved at sejle over Middelhavet, to døgns sejlads til den italienske ø Lampedusa. Frontex kystpatruljebådene kan intet stille op for at forhindre invasionen fra Nordafrika, og desuden vil det også være Politisk Ukorrekt såfremt indvandringsbådene gik… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  HelgeD-H

Hmm, det var da ikke så godt – prøv at opdatere din Adobe 10 (flash player) og også Java (!), Helge.
Det kunne godt lyde, som om noget i den stil er årsagen til dine problemer.

Det virker fint med min Firefox under Windows XP, så jeg tror ikke, at YouTube
har lavet noget væsentligt om for nyligt.

Har du den nyeste version af Firefox?

Hvad med under Internet Explorer? Fungerer YT der?

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

EH

Måske skulle du – altså tillægge denne undersøgelse en værdi ?

Hensigten er eller klar nok, synes jeg, og den er at få os, der ikke ønsker mere islamisk indvandring, til at acceptere at der kommer mere indvandring fra de arabisk-islamiske lande.

Og forøvrigt, vi bliver jo hellere ikke spurgt – vi skal “kun” betale.

Det er SÅ råddent med manipulationen der en god del af tiden foregår af de europæiske befolkning.

EH
EH
11 years ago

Danskerne vil modtage flere flygtninge… Jeg må nok tilstå at jeg ikke tillægger disse undersøgelser megen substans. En række overvejelser skal nærmest lynbehandles umiddelbart før man svarer på dette hjerteskærende spørgsmål, om man vil modtage flere overvejende ulykkelige hårdtramte unge mænd. Senere følger familierne, milliardudgifterne og bekymringen for et samfund som med større hast bevæger sig i den helt forkerte retning. Kvinderne i København er mest positive. Hvad ellers? Er undersøgelsen foretaget på de Københavnske cafeer? En veluddannet ung norsk kvinde udtrykte sin forargelse over at Norge ikke modtog et større antal flygtninge. Jeg spurgte hende om, hvor mange hun… Read more »

JensF
JensF
11 years ago

Den gode, kloge, stærke svenske kvinde holder med de stakkels forfulgte muslimer mod den plumpe, bange, fordomsfulde svenske mand. Det er da en præcis og retfærdig gengivelse af virkeligheden, som vi kender den fra svensk fiktion, ikke sandt?

EH
EH
11 years ago
Reply to  JensF

Hæ hæ JensF god pointe. Søger du job i Sverige?

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Dilemmat – 4. del 😀

http://www.expressen.se/1.2351265

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Det er ret underligt. På et tidspunkt fik jeg disse ufrivilligt komiske PK-opdragelses-serier
for imbecile voksne svenskere til at blive vist som slides i et vindue, sådan som, det sikkert
er intentionen, de skal “opleves”.

Men jeg ved altså ikke lige, hvordan jeg opnåede det – ?!

li
li
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Kære Bjovulf Lad dig ikke underlægge disse mærkelige “muhammed-underlæggelse-tegneserier” forfattet af mandslinge der enten ikke har mod nok til at gå op imod kvindeskænder ideologien islam eller bare er skræmte mandslinge der i PK-korrekthedens navn er villige til at kaste kvinderne i affaldssække, vel at mærke for fredens skyld!!!! Det er ikke et kønt! syn at se kvinder udstillet som enten umælende affaldssække eller underlige Zinke stampe villige ofre for kvindeundertrykker ideologien islam. Så glem alt om den naive blonde Zinke stampes formaninger om at muhammed underkastede mandslinge er goooode hensynsfulde affaldssorterings “rene” idealister, nej, de er ÆGTE kvindeundertrykkere. Bekæmp… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  li

OK, jeg skal prøve at lade være 😀

Forstod bare ikke, hvordan det gik til ( slideshow ).

JensF
JensF
11 years ago
Reply to  Bjovulf

I del 4 får vi forklaringen på, hvorfor svenske kvinder har en større forståelse for muslimernes vanskelige situation: De er jo selv lige så undertrykte af de “svartsjuga” svenske mænd, som muslimerne er. Alliancen er naturlig og uundgåelig.

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Danskerne vil tage imod flere flygtninge http://www.b.dk/politiko/danskerne-vil-tage-imod-flere-flygtninge Et flertal af danskerne vil tage imod flere flygtninge, som følge af urolighederne i Nordafrika. 3. marts 2011, 06:00 – opdateret 3. marts 2011, 06:08 Hvis urolighederne i Nordafrika udløser en større flygtningestrøm til Europa, vil et flertal af danskerne lukke flygtninge ind på dansk grund. Det viser en ny meningsmåling, som Voxmeter har lavet for Ritzau. Hele 55 procent af danskerne vil tage imod flere flygtninge, hvorimod 34 procent af de adspurgte er knap så gæstfrie. [ Hmm, har man så også husket at undersøge, hvordan fordelingen er ude blandt de danskere,… Read more »

Egtvedpigen
Egtvedpigen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Saa behoever vi heller ikke slaebe os hen til stemmeboksen – boksen ringer til os.
Fantastisk – Jeg anede ikke, at jeg var sa gaestfri!
Jeg faar helt lyst til at citere electronica-gruppen Panamah:

Væk mig når vi har et sted at stå
Giv mig nu en løgn at stole på
Væk mig når vi har et sted at stå
Varme arme, hold mit kolde hjerte…

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Optræk til ny ballade ang. udlændingeloven http://www.b.dk/politiko/bombe-under-dansk-udlaendingelov En ny dom fra EF-domstolen kan underkende de stramninger, som Danmark har gennemført overfor tyrkiske arbejdstagere og deres familier de seneste 31 år, oplyser P1 Dokumentar. – EU-reglerne er meget klare på det her punkt. Når der kommer en dom for EU domstolen, så skal den efterleves. Hvis landene ikke gør det, så kan kommissionen anlægge en traktatkrænkelsessag mod Danmark. Og vil, ved et så klart et tilfælde, med al sandsynlighed vinde den, og dermed pålægge Danmark bøder, fastslår Thomas Gammeltoft Hansen [!!!!!], jurist og ekspert i EU’s udlændingepolitik fra Dansk Institut for… Read more »

Franz Jäger
Franz Jäger
11 years ago

Hvis ikke man har været på korstog her fornylig, er man åbenbart “kun” en kulturkristen, eller hur?

Groteske mennesker der får disse indfald, eller også er de desperate.

Santor
Santor
11 years ago

Svensk folkeopdragelse når den er bedst 🙂

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x