7
mar
Seneste opdatering: 18/5-14 kl. 0252
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kaos i den arabiske verden – mere Middelhavsunion

Dette er vel ikke spor overraskende. Almindelig logik ville tilsige at holde tilbagestående og voldshærgede lande på sikker afstand, men den suicidale drift hos den europæiske elite er uudslukkelig, og vanviddet stopper først den dag vore lande kollapser (LFPC).

In light of the uprisings in the Arab world the Union for the Mediterranean project, launched in 2008 in Paris, is needed more than ever. The statement was made by the new French foreign minister, Alain Juppe’, who already yesterday insisted on the need to revive this ambitious project.

During a speech to the Paris National Assembly Juppe’ stated that ”The Med Union is an idea that is needed more than ever before”, and added that ”Our common interest is to ensure that the development of the two shores will allow citizens of the south to live at home, on their land, in their countries, and to find there their rightful peace, freedom, work and prosperity. […] UPRISINGS: JUPPE’, MEDITERRANEAN UNION NEEDED MORE THAN EVER

“A Supermarket in Småland”

Jeg ved ikke, hvorfor jeg kom i tanker om Allen Ginsbergs digt, trøst antagelig, jeg afskyr supermarkeder, jo større desto mere lammende livslede. Måske uro over at være tilbage på gerningsstedet efter syv lange år. Jeg børster mit i mellemtiden noget rustne svenske af, men føler mig mere uhjælpelig dansk, end jeg på forhånd troede jeg ville. Men der er andre billeder, jernaldergravfeltet (480-1050 e.kr.) ved Hamneda på hver side af Lagan. 170 høje op til 12 meter i diameter.”…Detta minnesmärke efter Sven, sin fader,” står der på en af runestene, som nu befinder sig i kirken ved siden af.

Og alle dyrene der er tidligt ude, selvom tjälen endnu er i jorden. Nogle gensyn er lettere end andre, men det er trods alt godt at se det medieufiltrerede Sverige, at slippe for alle disse idiotiske, selvoppustelige meningsmaskiner og tale med venlige, fordringsløse indfødte i glesbygden igen. På gamle, tilgroede stier, hvor alt er det samme og alt alligevel er helt forandret.

Nederst – elgen, ingen nærmere endnu.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] På grund af festligheder udenbys kommer kronikken først engang i løbet af søndagen. Her. Midlertidigt fra 2011: […]

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

HVIS KVINDER VAR PROFETER. Et åbent brev. Kære muslimske kvinder det er på tide, at i sprænger 1400 års blodige lænker. Det er på tide, at bryde ud af 1400 års åndelig fængsel. Hvis islam skal reformeres – skal reformationen komme fra de muslimske kvinder! Det er på tide, at danne et verdens om spændene netværk hvor frie muslimske kvinder kan stå sammen, om økonomisk frihed, social frihed og seksuel frihed samt retten til uddannelse – kort sagt – retten til at bestemme over ens eget liv – det skal ingen ørken profeter blande sig i. Derfor må vi stå… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

Mest luft…

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Aha, och här gick jag ju och trodde, det var vatten – tungt vatten även 😀

Peer Pedersen
Peer Pedersen
11 years ago

EU-politiker tror vi behöver en jalla-jalla union, vaf*n har de i huvudet egentligen?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x