8
mar
Seneste opdatering: 9/3-11 kl. 0133
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rosenmontag i Düsseldorf – karnevallets højdepunkt i den katolske del af det tysktalende Europa. “Kunstneren havde allerede annonceret sit værk i 2006, men da blev det udskudt på grund af der Karikaturenstreit.” – Se flere videos her: Islamkritischer Mottowagen in Düsseldorf og fotos her. Se et festligt foto : Tørklæde eller ingen tørklæde?

Malmø skal vokse med 100.000 på 20 år

Om 20 år har Malmö fått ytterligare 100 000 invånare. En del av dem har flyttat in i de nya bostadsområdena i Sorgenfri, i Mellersta hamnen och Holma och Lindängen. Flyttströmmen under flera år har varit att cirka 20 000 människor flyttar in och 15 000 flyttar ut. Så på 15 år har man teoretiskt bytt ut befolkningen! Här är nya Malmö

Så skulle den socialdemokratiske borgmesterpost være sikret, i 2030 er en gammel dansk by ikke engang længere svensk, det er den knapt nok i dag. Man kan da gætte én gang på, hvem der flytter ind og hvem der flytter ud. Til den fuldstændige ødelæggelse optager byen et lån på 2 mia kroner. Vi befinder os ved begyndelsen af et fuldstændigt uoverskueligt naboskab mellem København og Malmø. Kender politikerne i København ikke allerede arten af det, gør dansk politi i al fald. Et døgn i Malmø ? Velbekomme !

Kvindekamp, nej tak

Én af de dage, hvor svenske medier er særlig utålelige for en udlænding, hvis lod det er at befinde i landet. I aften vil Drude Dahlerup og Gudrun Schyman være i TV og tale om de trælbundne, tilbagestående danske kvinder, der ikke er bevidstgjorte omkring deres beklagelige situation, men ikke et ord vil falde om en halv mia. muslimske kvinder. Hvad mener Safia Aoude om dem ? Hun skriver idag: Muslimske kvinder savner rollemodeller i Danmark.
Madammesagen er som vævet ind i hvert eneste program, selv i radionyhederne på P 1, – man mangler kun at oplæserne har en diktion som på Nordkoreansk TV, – men det er som Mie Harder fremragende skriver, også en god gammeldags socialistisk mærkesag, selvom den er realiseret i Skandinavien for meget længe siden. Nu er den sutteklud for røde, midaldrende akademikere, der unægtelig også på samlebånd løber tør for værdige sager at sutte på. Ja, her i landet sutter alle, der vil frem i verden på den. Bare de dog ikke ville sutte så i takt og så larmende, og lige nu synger et feministisk pigekor i P 4……

At kalde sig borgerlig feminist svarer til at kalde sig liberal marxist. Det er noget vrøvl.

Kvindekampen er ikke bare forældet. Den er gået for vidt og kørt helt af sporet. – Kvindernes kampdag var oprindeligt et socialistisk initiativ lanceret af en forløber til Socialistisk Internationale i 1910. Efterfølgende er socialismens menneskefjendske idéer blevet forkastet, men alligevel fejrer vi stadig Kvindernes Kampdag. Kvindekamp har rigtignok ikke været forbeholdt socialister, men i takt med opnåelsen af lighed for loven er de borgerlige kvindebevægelser blevet tavse. Med god grund. For fra et borgerligt perspektiv er kvindekampen for længst vundet. [..]

Ifølge feministerne er kvinder først rigtigt frigjorte, når de opfører sig som mænd. Altså gør karriere og frigør sig fra »moderskabets fængsel«, som Erica Jong sidste år skrev i Wall Street Journal: »Nu om stunder er moderskabet blevet glamourøst, og i visse kredse er børn blevet et uundværligt statussymbol. Men vi skal ikke stikke os selv blår i øjnene: Børn som statussymboler kan være det ultimative fængsel for kvinder«. Kvindekamp, nej tak.

Kvindedag i sharias og Allahs navn

Med anledning av dagens datum utger Elisabeth Grates bokförlag en läcker liten bok. Det är Vénus Khoury-Ghatas novell Hafia, i översättning av Maria Björkman.Tanken präglar den lilla boken: en deflorerad flicka är som en sprucken kruka som inte längre håller tätt. Bara att kasta bort. Det är också det mycket konkreta hot som hänger över Hafia, sedan hon våldtagits av tre män. [..]

Vénus Khoury-Ghata har skrivit förr om den ytterst groteska kultur där flickan och kvinnan alltid är en andra klassens medborgare. De misshandlas, våldtas, stenas och mördas. Allt i en högre menings namn. En kort novell får mig åter att tänka på hur orimliga dessa samhällsordningar är. Rangordningen tycks vara pojke-man-iman-Allah, och kvinnan syns inte ens till i den. Hon måste underordna sig sharia-lagen och är därmed rättslös. Till och med hennes yngre bröder härskar över henne, i sharias och Allahs namn. Thomas Nydahl: Vénus Khoury-Ghata. En novell för Internationella kvinnodagen.

Tyskland er Tyrkiets fjerdestørste valgkreds

En ny tyrkisk valglov har gjort Tyskland til Tyrkiets potentielt fjerdestørste valgkreds, og for nylig opfordrede den tyrkiske premierminister, Tayyip Erdogan, tyske tyrkere til at lære deres børn tyrkisk før tysk. Det har skabt debat om forholdet mellem to af den europæiske regions største og tættest forbundne lande

Ved juni måneds valg i Tyrkiet kan udenlandske tyrkere for første gang afgive stemmer på tyrkiske konsulater. Omtrent to millioner stemmeberettigede tyrkere bor i Tyskland, der dermed har uofficiel status som Tyrkiets fjerdestørste valgkreds. Erdogan bejlede til sine vælgere med løftet om en ny konstruktion i form af et rettighedsgivende identitetskort, det såkaldte ‘ blå kort’, til de udvandrede tyrkere, der vælger at opgive deres tyrkiske pas. De tyske myndigheder tillader ikke dobbelt statsborgerskab, og mange tyrkere med bopæl i Tyskland har derfor holdt fast i deres tyrkiske pas for ikke at miste eksempelvis arveretten i deres hjemland. – Information – National identitet : Tyrkiet über alles.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
li
li
11 years ago

Ha..ha..ha rigtig god virkeligheds fremvisning af muhammedaner sækkekvindernes vej til affaldssække tilværelsen, desværre forstår vestens oplyste kvinder ikke denne sørgelige (tilbage) udvikling der meget snart også kan blive deres fremtids tilværelse.

Nu må det være på tide ikke mere at misbruge det misvisende ord “tørklæde” om den muhammedanske kvindeundertrykker affaldssække beklædning.
Det korrekte ord er hovedaffaldssæk eller bare affaldssække klædte, som jeg altid har sagt!!

LFPC
11 years ago
Reply to  li

Hvordan kan det mon være at jeg godt vidste at du ville dukke op med den vinkel, li? 😉

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  li

Sækken er vel bare muslimernes variant af lykkepose-konceptet? 😉

Allan Hansen
11 years ago

DEN EUROPÆISKE UTOPI At prøve på at forstå historien er som at skille et klaver ad for at finde en sonate af Beethoven. Den spanske forfatter og filosof George Santanyanas berømte aforisme lyder ” de, der ikke har lært af de historiske fejltagelser, er dømt til at gentage dem” det siger noget væsentligt om at lære af fortiden og at handle politisk derefter! Santanyana (1863-52) kunne også havde udtrykt det på en anden måde: de, der studerer historien kan måske lære af den, og undgå risikoen for at gentage dens mørkeste kapitler; når der ikke skal mere til, og ingen… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
11 years ago

Bjovulf Ingen dansk politiker kunne isin vildeste fantasi finde paa at give en ordre til miltaeret om saenke nogen “moderskibe” ,paa en maade saa det ku’ spores tilbage til HAM hvis nu der kom nogen ubehagelige billeder udaf det , og DET er ikke nemt at forhindre . Tomme trusler vil kun give piraterne appettit paa mer. Det situationen kraever , er ikke 200 meter lange krigsskibe , hvor der ALTID vil vaere en idiot som filmer det hele ,men derimod en lille gruppe af elitesoldater som feks kunne ankomme i en tilsyneladende ubevaebnet privatbaad , hvorefter de saenker piraterne… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Ole Burde

Næ, du har desværre nok ret, Ole 😉 Nu mente jeg ikke nødvendigvis, man skulle sænke den med mand og mus ombord, men der må vel trods alt være et relativt begrænset antal af fartøjer til piraternes disposition, som er egnet til sejlads ude på de åbne ocean og til at agere moderskibe, så hvis man nu begyndte at tynde kraftigt ud i dem, så kunne det vel godt have en vis dæmpende effekt. Alternativt kunne de store skibe vel ret let rigges til, så eventuelle forsøg på at kravle over rælingen med en piratstige ville resultere i nogle gevaldige… Read more »

li
li
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Så er det lige jeg kommer til, sikkert strafbart at tænke! Vesten ejer verdens bedste, højt udviklet og dyreste krigslegetøj! og verdens største og mest moderne skibe og højt uddannede besætninger, kort sagt er vesten langt overlegne på alle punkter, men hvad hjælper det, når små primsoller, robåde og tømmerflåder styret af primitive muhammedaner-pirater uhindret kan skalte og valte med alle disse store fartøjer, som intet kan gøre pga diverse papirnusser konventioner, civiliseret overholdelse af søfartsregler som er helt ubekendte for muhammed-piraterne og allah-fanden og hans pumpestok af latterlige papirnusser regler, der KUN skal overholdes af de civiliserede lande i… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
11 years ago

JensA, du tänker antagligen på folkpartisten Marit Paulsen men hon är egentligen norsk. Dessutom var det värre än så. Det var faktiskt det dubbla…

JensA
JensA
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Ok. Tak for oplysningen.

anno
anno
11 years ago

“Tyrkiet über alles” er nu oneline:
http://www.information.dk/261660

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Mand anholdt for Stockholmsbombe http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2011/03/08/132527.htm Mand anholdt for Stockholmsbombe 08. mar. 2011 13.37 Udland Britisk politi har anholdt en 30-årig udenlandsk statsborger i Skotland i forbindelse med det mislykkede selvmordsangreb i Stockholm i december. Manden blev anholdt under en politiaktion ved daggry og sigtet for hjælp til terroraktiviteter i udlandet. Angiveligt har politiet også ransaget to andre adresser i byen i samme aktion. …. http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2011/03/07/223656.htm V: Sænk piraters moderskibe [ Det var da på tide! – alene det vil begrænse piraternes aktionsradius væsentligt ] 07. mar. 2011 22.50 Politik Moderskibene skal sænkes. Sådan lyder et af de vigtigste forslag til… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Steen, har I droppet redigeringsmuligheden, eller er det bare en fejl,
at man ikke kan rette de indsendte bidrag i øjeblikket?

Næh, det vidste jeg ikke, tak – kontakter teknikken. *S

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Ok, tak 😉

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Ny EU-dom rundbarberer danske regler

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2011/03/08/151711.htm

08. mar. 2011 15.19 Indland

Den danske regering har igen og igen beklaget sig over, at EU-Domstolen i Luxembourg har tildelt udenlandske borgere rettigheder, som Danmark ikke mener, at borgerne bør have.

Og nu er den gal igen.

I en ny afgørelse, afsagt tirsdag formiddag, har EU-Domstolen igen sat grænser for, hvor meget EUs medlemslande kan begrænse udenlandske borgeres rettigheder.

EH
EH
11 years ago

Hvis den svenske udvikling fortsætter uændret og ikke i væsentlig grad ledsages af markante ændringer i de tilvandrende folks mentalitet, så kan Sveriges naboer om nogle årtier grænse op til et land, stærkt præget af muslimsk konservativ tankegang, som vil være dem fjendtlig stemt, og som kan udvikle sig til et urocenter i Norden. Det vil ikke være det eneste. Et skrækscenarium for EU. Fjendtligheder EU-lande imellem? Det vil være dette vanvittige politiske projekts endeligt. Derfor SKAL alle med i møllen og males til en “homogen” gråbrun masse. Dette er de nuværende europæiske regeringer med på. Alle midler tages i… Read more »

JensA
JensA
11 years ago

For nogle år siden hørte jeg en svensker (husker ikke hvem det var, men mener det var en kvindelig politiker på vensterfløjen) give udtryk for at der let kunne bo 100 mill. mennesker i Sverige.
Så jeg må spørge: går det ikke lidt langsomt?

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x