11
mar
Seneste opdatering: 11/3-11 kl. 2015
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En särskild satsning görs på kvinnor som av religiösa, kulturella eller andra skäl inte vill bada tillsammans med män.Hela lördagarna är vikta för kvinnor, liksom tisdagskvällar och torsdagskvällar….Rans konkurrenter i Limhamns och Malmö simsällskap kommer också att erbjuda simundervisning för kvinnor, med kvinnlig personal på Rosengård. Rosengårdsbadet storsatsar på kvinnor

Når denne ægte progessive “storsatsning” kan gennemføres i “världens modernaste land”, skyldes det naturligvis det lykkelige sammenfald af grupper, som det altid er synd for, uanset hvordan de opfører sig: kvinder og tilflyttere fra underudvikl……..Ups !, “udviklingskulturer.”

Anstændighedens blinde øje

– Vi kan ikke sætte lighedstegn mellem tilstandene i Det tredje Rige og Danmark idag. Slet ikke, men nogle af de sproglige mekanismer, som blev sat i system dengang af det politiske styre kan vi opleve idag også, når politikere – uanset hvilket parti, de tilhører – debatterer og bogstavelig talt vender og drejer ord, så de får andre betydninger eller i sig selv rummer billeder og fordomme. Eksempler på noget sådant finder man i medierne og den politiske debat herhjemme og ofte i forbindelse med folk af anden etnisk oprindelse end dansk.Tag f.eks. ordet ‘2.generationsindvandrer’, som straks giver associationer om unge muslimske ballademagere. Det samme gælder når bebyggelser udnævnes til ‘ghettoer’, så overser man behændigt at den største del af beboerne bestemt ikke falder ind under ovennævnte kategori! P 1 Knud Lindholm Lau: Ytringsfrihed javel, men pas på hvad du siger! 25 minutter

Der er rigtignok flere europæiske meningsundersøgelser, der viser at islam efter kun tre årtier er upopulær hos et folkeligt flertal i hele Vesteuropa. Lau mener, at det skyldes ytringsfriheden, der ikke er hensynsfuld nok. Hvis det var så enkelt, skulle det nemt kunne ændres, mens Laus ligning mangler at tage hensyn til faktorer udenfor sproget. Selv ser jeg ingen paralleller mellem jødernes skæbne i 30 erne og muslimernes upopularitet i dag. Hitler måtte gennemføre sit folkemord i det skjulte, hans jødehad havde intet folkeligt flertal, så den censurerede, tyske presses sprog om jøder, var derfor heller ikke afgørende for dets gennemførelse. Det legitimerede blot et mindretal af barbarer, som allerede fandtes.
Islams brede upopularitet peger henimod et langt mere skræmmende scenarie i en fjernere fremtid, – et scenarie der burde skræmme enhver muslim langt mere end det gør. Alene det faktum, at muslimer i al almindelighed ikke er videre bekymrede, lover meget dårligt for undgåelse af alvorlige konflikter og lidelser for det muslimske mindretal i Europa. Selvsanering og selvkritik havde givet forhåbninger.
Folk agerer rigtignok på mediebilleder både sande og falske, og selvom pressen gør sig hæderligt umage, kan visse muslimers handlinger dårligt skjules, men det agerer først og fremmest på situationen lige foran næsetippen – på gadeplan. Den burde skræmme Lindholm Lau, ikke sproget om den. Dernæst skulle Lau studere konflikter i hele verden, der involverer islam. Fra Mendenao til Balkan, fra Thailand til Paris´forstæder. Så kan han komme tilbage og prøve at bilde os ind, at konflikt med islam kan tales op og ned og at sådanne konflikter er ikke-muslimers skyld.
Ingen kan udelukke et folkemord på Vesteuropas muslimer når man tager de nuværende tendenser i agt, det er nok det eneste jeg kan blive enig med Lindholm Lau om. Men det er også ilde nok. Vi kan ikke engang blive enige om at fordømme dem, der overhovedet har givet denne mulighed en chance. »Never give evil a second chance« sagde Eli Wiesel for et par år siden. Som jeg ser det, har nye onder fået alle de chancer, de overhovedet kan ønske sig, og det skulle undre mig, om ikke netop Lau har ydet sit personlige bidrag til ondskabens mulighed. (se også Knud Lindholm Lau og Lars Hedegaard i Deadline, november 2010. og Daniel Pipes´ scenarier for et fremtidigt Europa: Eurabian Nights.)

Øresundsbroen set fra Dragør

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hertz
Hertz
11 years ago

Der har i Birkerød Svømmehal i Nordsjælland i årevis været svømmetid kun for (indvandrer-)kvinder søndage mellem kl. 16-18. Mænd må slet ikke befinde sig i bygningen i det tidsrum, heller ikke selvom de er ansatte i svømmehallen. Den særlige diskriminerende praksis er blevet startet op af lokale ildsjæle; de kalder det endda integrationssvømning. Kun venstresnoede tosser kan synes at apartheid = integration.

Johansen
Johansen
11 years ago

Det er regulære sharia-svømmetider. Grov diskrimination af mænd.
Det er ganske ubegribeligt, at vestlige mænd og kvinder finder sig i den snigende islamsisering manifesteret i den ekstreme kønsapartheid. Coming to a town near you.

Liva
Liva
11 years ago

“En särskild satsning görs på kvinnor som av religiösa, kulturella eller andra skäl inte vill bada tillsammans med män”

Ganske ulækkert at nogle kvinder nu bruger (og får lov til at bruge) religion og kultur til at holde mænd og drenge væk fra offentlig svømmehal i Sverige. Så må kvinder vel med samme argumenter kunne holdes væk fra bestyrelser og jobs i Sverige, eller hvad?

li
li
11 years ago
Reply to  Liva

Ja, Liva
Det får mig til at tænke på, om de kutte-klædte-apartheids-muhammedunderlagte-fremtids-affaldssækkeklædte-hunkøns-dommere når de bliver mange nok, også vil forlange retsalen opdelt efter køn??
Ja, det lyder nok lidt vanvittigt, som hvis nogen havde sagt før 2001 at nogle islamister ville dræbe Amerikanske-vantro ved at kapre fly og flyve dem ind i to tårne, helt urealistisk ik’….
Men desværre er det denne glidebane vi uden modstand social-russer! ned ad….

Til grin
Til grin
11 years ago

OT: Bemærkede I at Tøger Seidenfadens søn (gætter jeg på det var) havde et læserbrev i JP i onsdags eller torsdagsudgaven. Han var forarget over Søren Pind og de uanstændige borgerlige, og mente vist iøvrigt selv at tale på vegne af såvel historikere som “unge”. Han følger troligt i faderens fodspor med samme skingre form hvor et lille udvalg af plus og minusord er det primære, frem for hvad der faktisk bliver sagt. Iøvrigt kan det vel nok give anledning til en del lomme-psykologiske betragtninger at sønnen kaster sig ud i samfundsdebatten som vogter af anstændigheden netop så kort tid… Read more »

Hans Und
Hans Und
11 years ago
Reply to  steen

Jeg ved ikke om det bare er mig. Men jeg synes jeg oplever en stigning i (debat)indlæg, som netop dette. Taktikken er tilsyneladende, at italesætte, som det hedder hos segmentet, multikulturen som en allerede fuldbyrdet kendsgerning, der er vedtaget og bekræftet for lang tid siden. Også kommer ellers den sædvanlige svada om, at segmentet for mindelser om 30’erne, når der bliver stillet spørgsmålstegn ved det multikulturelle projekt. Og der må man så bare bede segmentet om, at dokumentere, at en sådan politik skulle være blevet vedtaget efter rette procedure i rette fora, samt ikke mindst, at det er sket efter… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  steen

Gad vide, om han allerede er optaget i Junior-Bilderberg-gruppen? 😀

Thomas Nydahl
11 years ago

Varje steg bakåt betraktas i konsensuskulturen som ett steg framåt. Köns- och religionsseparatism är grundstenarna i processen mot ett av sharia styrt samhälle. Axess tv visar just nu en dokumentär om Muslimska brödraskapet och deras strategi för ett framtida Europa. Där skräder man inte orden. Det som genomförs dessa dagar i Rosengård är en del av projektet som kan beskrivas som ett återupprättande av kalifatet. Vad våra barnbarn ska leva i för slags Sverige är inte svårt att gissa. Vad kan vi göra åt det? Ingenting tycks det mig. Majoriteten av bakåtsträvande människor är förkrossande och varje steg bakåt de… Read more »

Limewoody
Limewoody
11 years ago

Det er blevet meget trendy, i visse dele af Knud Lindholm Laus segment, at citere Hannah Arendts analyse af det totalitære samfund. Naturligvis citeres der flittigt fra Adolf Hitler og NationalSocialismens periode mens den virkeliggjorte kommunismens/socialismens totalitarisme afgrænses til “Stalinismen”, som det blev gjort i D(en)R(øde)Radio P1 for nogle dage siden. DR og Lau segmentet lider af en psykologisk besættelse når det kommer til den Nationale Socialisme, men den kommunistiske/socialistiske udgave af totalitarismen på forunderlig vis undskyldes og afgrænses. Nu har venstrefløjen inde i det lille hoved fået det maget således at alt der ikke er socialistisk i sin verdensopfattelse… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Lektor: Orlogsmuseet forfalder til historiske manipulationer Hvorfor har Orlogsmuseet neddroslet beretningen om den muslimske slavehandel? http://politiken.dk/debat/ECE1220520/orlogsmuseet-forfalder-til-historiske-manipulationer/ Debat 11. mar. 2011 KL. 12.58 AF Michael Pihl fakta Michael Pihl er lektor Undertiden møder man de mest overraskende steder den politiske korrektheds kvalmende relativisme. Orlogsmuseet i København udstiller i øjeblikket pirathistorier og fortæller derfor også historien om muslimske piraters angreb og slavejagt på uskyldige islændinge i 1600- og 1700-tallet. I et politisk korrekt forsøg på at relativere og nedtone brutale sandheder om den muslimske slavehandel, der indtil 1800-tallets midte gik ud over 1 million kristne europæere, forfalder museet mærkværdigvis til en række… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  steen

Ja, jeg downloadede den vist nok – jeg kan uploade den senere 😉

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  steen

Fandt den her – den hedder “Atlantic Jihad”

http://en.sevenload.com/videos/UOV8XoI-Atlantic-Jihad-Europeans-captured-and-sold

http://www.veoh.com/browse/videos/category/educational_and_howto/watch/v19269758cBC8hSNY

Og hvis den skulle forsvinde, som de på mystisk vis er sket for andre non-PK videoer,
så har jeg den også på min eksterne HD 😉

Hans Und
Hans Und
11 years ago

Er der noget i den “offentlige retorik” der burde give anledning til mindelser om 30’erne så er det sq da pro-multikulti propagandaen, der ligger snublende tæt på “et folk et rige” retorikken.

– Men egentligt mener jeg, at betydningen af “tonen” langt fra er så vigtig som f.eks. Lindholm Lau mener den er.

Hvis ikke retorikken i det 3’rige havde været bakket op af kontante magtmidler, så tvivler jeg på den havde haft den store effekt i sig selv.

I den forbindelse så er det altså PC/multikulti segmentet der er foran på point i forhold til magtmidlerne.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x