18
mar
Seneste opdatering: 18/3-11 kl. 0433
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ikke så snart har man sovet og vågnet igen, før Vestens moderlige følelser er ved at skaffe os ud i en ny, udsigtløs militærindsats i den muslimske verden på halsen. Siger vi ja til den, siger vi også ja til den næste og den næste. Hvis politologen Hamed Abdel-Samad har ret, at vi er ved begyndelsen til den islamiske verdens sociale, økonomiske og demografiske undergang, så er det ved at være på tide at vi kan overvære det uden at gribe ind. Abdel-Samad har sammenlignet islam med alkoholisme. Enhver der har prøvet at redde en alkoholiker fra sig selv, kender prognosen.
Europa har én overordnet interesse i Mellemøsten, når vi nu ikke kan sikre stabilitet: At sørge for, at de 380 mio indbyggere forbliver på den rigtige side af Middelhavet. De kan ikke ernære sig, de kan ikke brødføde sig, de kan ikke producere (andet end olie), de kan ikke befolkningsbegrænse sig – men deres kaoskraft kan trække Europas do-gooders med i deres fald, hvis ikke man kan sige at byer som Malmø, Marseilles Antwerpen og Bryssel allerede er ved at ramle Mellemøstligt omkuld. Interessant nok er det den danske og europæiske venstrefløj, der bliver bløde i koderne og vil gribe ind, hvor dele af højrefløjen er imod og vil lade dem udkæmpe deres klankrige i (u) fred. Hvor går grænsen for indsatsen, hvad er succeskriteriet og skulle der evt. være en exit strategi dennegang ? (video om flygtningestrømmen til Italien fra idag.)

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har holdt hovedet koldt. Men hans udenrigsminister, Lene Espersen, kredser om en vestlig militær indgriben. Og hans partifælle, udenrigsordfører Michael Aastrup Jensen, giver den som Rambo med krav om, at NATO skal handle på egen hånd.Værst er dog oppositionens højlydte krav om at sende Vesten i krig. De er ikke bare farlige, men også hykleriske. I forbindelse med Irak-krigen stillede de samme partier et ubetinget krav om, at den slags kun kan foregå med et FN-mandat.Ansvaret for Libyens tragedie ligger hos Kina, Rusland, de arabiske lande og Tyrkiet. De har forhindret en fælles aktion. Ralph Pittelkow: Politik med hovedet under armen

Den vestlige verdens eliter er som bekendt ikke rigtigt kloge. Der er blandt de toneangivende i Vesten en iboende dobbelthed. På den ene side er der tale om et udpræget had til egen kultur og på den anden side om et storhedsvanvid næppe set før. Den vestlige verden kan åbenbart ikke lære det. Som om to fejlslagne forsøg på at skabe demokrati og de saliggørende menneskerettigheder ikke burde have lært os lektien. Men nej. Lad os skynde os med at spænde buen endnu hårdere. Lad os blive lagt endnu en tak mere for had i den muslimske verden ved at bombe mål i Libyen. Morten Uhrskov Jensen Hybris og Väst går i krig igen, Ryssland och Kina ler i mjugg. Dansk flertal for angreb på Libyen. Italy blocks African evacuees fleeing Libya. Libyan rebellion has radical Islamist fervor: Benghazi link to Islamic militancy.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Aglet Xander
Aglet Xander
12 years ago

Hvornår fanden er det blevet god national politik at angribe andre suveræne nationer ?

Hvordan i alverden kan Dansk Folkeparti forsvare deres støtte til i første omgang at rive Libyen “midt” over og med stor sikkerhed helt udslette Libyen som national konstruktion ?
Hverken Gaddafi eller grupper der opererer fra Libyen med Gaddafis billigelses har truet eller angrebet Danmark eller vores allierede .

Ja det så sket nu hvor nogen såkaldte “demokratiske og frihed hungrene oprører” i byen Benghazi er blevet “vores” allierede selv om ingen realt ved hvem fanden de er !

Er de allesammen blevet skrigene sindssyge ?

Sven Olsen
Sven Olsen
12 years ago

Jeg håber faneme at Lökke viser lidt cojones og ikke også blander Danmark ind i dette slagsmål selvom diverse, militärt helt nulstillede politikere synes det er en god idé – det er fuldt ud tilsträkkeligt at vi er indblandet i to konflikter, hvoraf den ene – Afghanistan – ikke kommer at vindes af de allierede. Der er som bekendt ingen der nogensinde har vundet over afghanerne – de er nogle af verdenshistoriens dygtigste krigere. Hvis vi også skall til at blande os i Libyen, hvad bliver så näste? Bahrain, Saudi Arabien?? Eller hvad med en hurtig lille straffeekspedition til Malmö,… Read more »

Prudentius
12 years ago

Tja, man måber over den helt utrolige selvmorderiske dumhed og iver, der er indbygget i den religiøse humanisme.

Men det er klart at det post-kristne vestlige borgerskab rumler og koger åndeligt i manglen på en guddommelig frelser, hvilket også forklarer hvorfor man nu endeligt har castet sig selv i denne rolle. Presset fra den indre utilfredstillede religiøse trang er simpelthen for stort!

Menneskerettighederne er den nye sharia, mens kultens egne medlemmer selv spiller rollen, som Jesus og/eller Imam Mahdi.

Prudentius
12 years ago
Reply to  Prudentius

Klimaforandringsbevægelsen hører inde under den religiøse humanisme.

Yes we can!

😉

JensH
JensH
12 years ago

Apropos klan – og stammekrigene i Nord-Afrika, så prøv lige at læse denne kvalmende leder fra den Britiske avis “The Independent”, hvor avisen under overskriften “Europe has an obligation to these desperate African refugees” på glimrende vis demonstrerer hvordan “Europas do-gooders” er ved at trække det gamle kontinent ned i et morads af etniske konflikter og i sidste ende sandsynligvis borgerkrig:

http://www.independent.co.uk/opinion/leading-articles/leading-article-europe-has-an-obligation-to-these-desperate-african-refugees-2242707.html

Dog opmuntrende at læse kommentarerne fra læserne til denne kvalmende selvgode leder.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x