19
mar
Seneste opdatering: 24/4-16 kl. 1703
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indledning ved Lars Hedegaard til minut 4:18. I Denne åbne post vil resten af stoffet fra torsdagens møde blive publiceret efterhånden som det indløber over weekenden. – Sappho: Derfor er der så stille i Sverige. Halmstad Lokal Tidningen: Naiva svenskar och skeptiska danskar?

Journalist ved Helsingborgs Dagblad, Malin Waak, var ikke en del af panelet ved Trykkefrihedsselskabets møde om svensk debatkultur. Alligevel fremstod hun som aftenens eneste opponent. Her ses hun i fri debat med Trykkefrihedsselskabets formand, Lars Hedegaard. (klik foto f. helskærm)

En sorglig samling danskar. Malin Waak går på tryckfrihetsmöte och möts av en unken stank. Nu ligner denne 200 andre smædeartikler, jeg har set på HD.SE, så der er ingen grund til at opholde sig særligt ved Malin Waaks. Bortset fra denne sætning: “Glöm allt om att man här har rätt att fritt få uttrycka sin mening. Tro mig. Jag försökte.” Waak fik helt korrekt ordet de 5-7 gange, hun bad om det og det er iøvrigt aldrig set i Trykkefrihedsselskabet, at en refererende journalist overhovedet har bedt om ordet. Hvad brokker hun sig kort sagt over ? Ikke at være blandt ligesindede og få verbale bøllebank af Søren Krarup, der også var blandt publikum, det er mit indtryk af artiklen og hendes optræden den aften. Sådan belyste Waak glimrende indirekte Jalvings udsagn om svensk konsensus. Det er forbandet at blive sagt imod, ja det er det rene Helvede, som hun selv skriver, jeg kender godt fornemmelsen.

Eurofile skal sikre briters nationale selvstændighed

Man kunne her passende oversætte “con” ved et berømt dansk ord der begynder med “N”, men vi prøver at være en pæn blog. Det synes at være en ufravigelig regel at ethvert britisk initiativ mod EU bliver dødfødt fra starten (LFPC).

A panel set up to challenge the erosion of British sovereignty by European courts was branded a ‘con’ last night.

It emerged that the commission investigating the creation of a British Bill of Rights would be barred from considering whether Britain should withdraw from the European Convention on Human Rights.

Critics also claimed the commission was ‘dominated’ by Europhiles and human rights lawyers likely to be in favour of the supremacy of the European courts. […]

Mr Clarke also revealed that the commission will contain some of the UK’s leading human rights lawyers, including the Liberal Democrat peer Lord Lester – architect of the Human Rights Act.

Other well-known names from the Left include Baroness Helena Kennedy, who declared last year that human rights were ‘non-negotiable’, and Philippe Sands, an expert in human rights and international law. […] The great Bill of Rights ‘con’: How Europhiles play leading role on panel set up to examine EU meddling in UK law

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] også: Se også: Erik Meier Carlsen og Ingrid Carlqvist og »Jalving – en idiot på […]

trackback

[…] Glem alt om, at man her har ret til frit at udtrykke sin mening. Tro mig. Jeg forsøgte«. I virkeligheden fik journalisten al den taletid, hun ønskede og i øvrigt langt mere end resten af publikum. Men kendsgerninger er naturligvis ligegyldige, når […]

trackback

[…] på den anden side Sundet for sidste uges debatmøde i Trykkefrihedsselskabet er stor. Over 9.000 har på You Tube set Ingrid Carlqvists oplæg og også Malin Waaks ”En […]

trackback

[…] Snaphanen insertAd(false); swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/v/r3gs_MQp_38&rel=0&fs=1&showsearch=0&showinfo=0", "vvq-4459-youtube-1", "425", "344", "9", vvqexpressinstall, vvqflashvars, vvqparams, vvqattributes); Detta inlägg postades söndag, 20 mars, 2011 kl 05:57i Politik.Du kan följa alla svar till detta inlägg via RSS 2.0 flödet. Du kan lämna en kommentar, eller skicka en trackback från din egen hemsida. […]

Anders
Anders
13 years ago

Malin Waak skiter på sig och möts av sin unkna stank: http://hd.se/kultur/2011/03/19/en-sorglig-samling-danskar/

En mand
En mand
13 years ago
Reply to  Anders

Det er lidt underligt, komentarerne til hendes artikel er forsvundet, de var ellers sjove at læse.

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago
Reply to  En mand

Og dog … måske ikke så underligt endda? 😀

De barske fakta og almindelige menneskers / vanligt folks skarpe meninger/ åsikter
kan sandelig forekomme meget truende / hotande, hvis / om man bare er en virkelighedsfjern
blåøjet PK-naivist / journalist på en avis / tidning med hang til multikulti-eksperimenter og
islam-lefleri / -fjäskeri (?)

Så naturligvis er kommentarerne da blevet fjernet / har tagits bort 😀

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago

Det var sgu da på tide, at de konservative endelig turde at være konservative igen 😉 Til forsvar for den danske kulturarv http://www.b.dk/kultur/til-forsvar-for-den-danske-kulturarv Jo mere forarmet det danske sprog bliver, desto sværere bliver det for danskerne at udtrykke sig, advarer Per Stig Møller. Danskerne risikerer at blive »rodløse og arveløse«, hvis de ikke kender til deres kulturarv og er fortrolige med deres sprog, advarer kulturministeren. Af Jens Ejsing 19. marts 2011, 08:10 Kulturminister Per Stig Møller (K) vil bevare den danske kulturarv og er derfor villig til at sikre den flere penge på den næste finanslov. I forbindelse med sproget… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago

Det er vist ikke ret langt fra sandheden …

http://www.sappho.dk/uploads/images/Gallery/tegninger-2011/310111.jpg 😀

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago
Reply to  Bjovulf
10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x