20
mar
Seneste opdatering: 21/3-11 kl. 1004
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

EDL: Tommy Robinson on 60 Minutes Australia

Moralsk depraverede arabiske vilde slår jødisk familie ihjel

Vi bringer en “I am Spartacus”-post, et fænomen vi med garanti vil komme til at opleve utallige gange i årene fremover. Ordene i overskriften er LFPCs, og min borgerlige identitet vil uden videre blive udleveret til statsadvokaten om ønsket. Jeg skriver ordene fuldt forsætligt med henblik på at krænke § 266 b, og i propagandistisk øjemed og med et større publikum som målgruppe. Kom så og tag mig, statsadvokat. Nu er historien her fra Storbritannien, et land der i sin totalitære dyrkelse af den multikulturelle Molok om noget kan kaldes moralsk depraveret, men disse fænomener er jo ved at blive EU-harmoniserede, så der er al grund til at fremture i (med et ord der er berettiget her) solidaritet med Melanie Phillips. Hver sag af lignende frastødende kaliber vil afføde nye identiske ytringer, det vil jeg i hvert fald gøre mit til at sikre. Men statsadvokaten eller blogpressenævnet kommer ikke efter mig, dertil er vi dog endnu ikke kommet her i Danmark (LFPC).

A Melanie Phillips blogpost on the Spectator website which referred to the “moral depravity” of Arab “savages” is being investigated by the Press Complaints Commission.

The online comment piece, headlined “Armchair barbarism”, focused on media coverage of the murder of five members of a Jewish family in the West Bank settlement of Itamar by Palestinian militants earlier this month.

“The moral depravity of the Arabs is finding a grotesque echo in the moral bankruptcy and worse of the British and American ‘liberal’ media,” wrote Phillips. […]

The column, which also referred to coverage of the murders by CNN, the BBC and the Guardian – part of the group that publishes MediaGuardian.co.uk – prompted two complaints to the press watchdog, one of them from Engage, a group promoting Muslim engagement in British society.

Inayat Bunglawala, chair of Muslims4UK, said: “Her words went far beyond just denouncing the killings. It was a far more generalised racist outburst against Arabs as a whole. […] PCC investigates Melanie Phillips’ Spectator blog

Supermånen
Kaldte Expressen den i går. Månen var nærmere jorden, end den har været siden 1992. Jeg kørte fra Sverige til Jylland og tilbage igen – 800 kilometer bag rattet – og fra færgelejet i Helsingør var udsigten sådan mod Helsingborg. At jeg samtidigt fik uploadet og blogget de to videoer nedenfor, er et af de kunststykker, der kan lade sig gøre i mobile tider.

Saif (sværd) Gadaffi, Tony Blairs Damoklessværd

Mon ikke mange af os læser nyheder om prominente multikulturalister hvis forbindelser kommer til at hjemsøge dem som små opfyldelser af et helt overordnet ønske om en Nürnberg II? Med andre ord længslen efter et endeligt og umisforståeligt opgør med forræderiet mod de vestlige befolkninger i en gøglende idealismes navn? Sådan kommer det desværre næppe til at gå. Tony Blair og andre vil ende deres dage mætte og stenrige, uden at være blevet stillet for nogen domstol. Afviklingen kan ende med det El Inglés kalder en “diskontinuitet”, altså et pludseligt brud med alt vi har taget for givet i mange årtier, eller det kan blive et langstrakt whimper fra befolkninger der har tabt evnen til at sige fra. Menneskeheden bliver ikke klogere, hvor meget man end altså kunne ønske denne Nürnberg II til at sætte en streg i sandet for al fremtid. I stedet må man varme sig når altså personer eller partier som britiske Labour udstilles i deres hykleri.

At verden ikke er blevet spor klogere, og ikke bliver det som følge af disse afsløringer, kan enhver forvisse sig om i nyhederne i disse dage: Den Gadaffi som ingen andre end måske Ronald Reagan for alvor har udfordret i hans 40 år som vanvittig diktator og morder, og som tusinder af britiske expats har arbejdet for, og som for bare et år siden blev appeased med løsladelse af Lockerbiebombemanden, bliver nu af lallende medier og et samlet politisk spektrum pludselig til paria. Fra Enhedslisten til Dansk Folkeparti klappes der i hænderne over reaktionen mod Gadaffis brutalitet som altså nu efter 40 år med tortur og drab på egne landsmænd, og støtte til terror uden for Libyens grænser, er blevet en tand for synlig på verdens tv-skærme. Grusomhederne er flyttet ud i det åbne, i stedet for bag fængslernes mure, og den sværmeriske dragen mod rørstrømske fantasier forløses lige nu i våde drømme om det frihedshungrende libyske folk (LFPC).

Fresh questions were raised last night about Labour’s close links with the Libyan regime after it emerged that Saif Gaddafi was given special assistance by MI6 while he was a student in London.

The move followed a request by Libya, which wanted protection for Colonel Gaddafi’s playboy second son to support his role as an unofficial negotiator with the British Government.

The secret intelligence service agreed to find a police officer who would act as Saif Gaddafi’s ‘point man’ should his security be threatened. He was also given a secret telephone number to call. The role of MI6 will add to speculation that Tony Blair’s Government was prepared to do all that it could to appease the Gaddafi regime. […] MI6 gave Gaddafi’s son London minder: Questions over Labour ties with Libya after playboy Saif given ‘point man’

Et blik der kan sterilisere en mullah på 100 meters afstand

Denne gnistrende og spruttende video falder i naturlig forlængelse af lignende assertivitet udvist af Wafa Sultan og Shabana Rehman over for skumle mænd med grimme skæg. Det er en sand fornøjelse at overvære kvinder fra netop disse kulturer slippe alle tøjler og udvise en styrke man ellers ikke forbinder med dem. Men, men, men, som med den stedfortrædende ønskeopfyldelse omtalt her over vil det være naivt at tro at dette peger frem mod et andet muligt Pakistan. Endnu kendes således os bekendt ikke til eksempler på horder af uindpakkede pakistanske kvinder der har lynchet mørkemænd i Islamabads eller Karachis gader for undertrykkelse af deres kønsfæller, hvorimod mørkemændene kan mønstre et altid stående beredskab af frådende, vildøjede horder i deres tjeneste. Og det er der styrkeforholdet skal vurderes, ikke i en emanciperet tv-stjernes i øvrigt beundringsværdige mod (LFPC).

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
11 years ago

“believe me, I have done 10,000 good deeds”

-Veena Malik

“Som urene blev vi til hobe, som en tilsølet klædning al vor retfærd. Vi visnede alle som løvet, vor brøde bortvejred os som vinden”

-Esajas 64:5

Den stakkels, stakkels kvinde! At hun må indkalde pædofeten, fra hvem hele Pakistans skånselsløse elendighed stammer, til sit forsvar, vidner om hendes fuldstændigt håbløse situation, som kvinde og menneske. Der gives ingen nåde under islam´s ultra hykleriske og ultra morderiske farisærisme.

Flygt bort, laaaangt bort, Veena, hvis du kan.

Lars S
Lars S
11 years ago

Risikerer man mon at krænke nogen ved at tænke integration, kvindefrigørelse, homosexualitet, 266b, halal, ytringsfrihed og religionsfrihed mens man lytter til “her går det godt, fru kammerherreinde”:

http://www.youtube.com/watch?v=C5ZNETxPI_w

Her, i øvrigt en udmærket kommentar om det vanvid af idioti vi er omgivet af….

http://www.robinshepherdonline.com/melanie-phillips-being-investigated-by-police-for-referring-to-arab-savages-who-murdered-jewish-family/#more-3902

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x