22
mar
Seneste opdatering: 23/3-11 kl. 1233
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kurt Westergaard er kendt, elsket og hadet på grund af sin tegning. Men de færreste kender personen Kurt Westergaard. I denne bog fortæller han om sit liv, og hvorfor han ikke kan opgive sin kamp for ytringsfriheden. En kamp, der er blevet belønnet mod to store internationale priser i Tyskland. Bogen indeholder 81 af Kurt Westergaards egne illustrationer, herunder også Muhammed-tegningen i en ny udgave. Køb Kurt Westergaards selvbiografi “Manden bag stregen.”

Alle ombord. Fribilllet til England…og Danmark

London’s iconic double-decker bus is at the heart of a scam in India selling bogus student visas for entry into the UK. The red Routemaster-style bus emblazoned with the Union Jack, takes centre stage on a giant billboard in the Gujarat, in western India, for all to see.The slogan accompanying the advert, which also features the capital’s famous Big Ben clock, brazenly declares: ‘Get a FREE ride to the UK. Apply for admissions, get your visas & fly FREE to London.’

Sir Andrew Green, of pressure group MigrationWatch UK, described the advert as ‘staggering.’He added: ‘You can hardly have clearer evidence of the gaping hole in our immigration system.More than 360,000 visas were handed out to non EU men and women registering in Britain as ‘students’ between June 2009 and June last year. All aboard for a free ride to Britain: London bus used for poster in India selling bogus student visas to the UK The Gravy Bus to Britain. (Briterne rammes af største fald i realindkomsterne i 30 år.)

Det seneste årti har budt på en heftig diskussion af, om Danmark var et land med lukkede grænser. Undersøgelser viser, at befolkningen mener, det er svært at komme hertil. Nye tal fra Udlændingeservice modbeviser dog det billede. Faktisk kommer der cirka dobbelt så mange udlændinge til Danmark nu som ved regeringsskiftet i 2001. Men hvorfor tror flertallet så, at der er strammet op? Mediernes store fokus på værdipolitik, især udlændingepolitik samt Dansk Folkepartis markante udmeldinger på området er en stor del af svaret. Man kan tale for og imod, om der er sket stramninger. Generelt får flere opholdstilladelse, men antallet som får det via asyl eller familiesammenføring er faldet. I 2001 kom 36.354 udlændinge til Danmark. I 2008, som markerer den foreløbige top, krydsede 69.277 grænsen.

Da den borgerlige regering kom til, blev der ændret på asyl og familiesammenføringsreglerne, blandt andet med 24-årsreglen, hvilket samlet set reducerede antallet til en tredjedel fra 2001 til 2004, hvorefter det har ligget stabilt. Til gengæld er mange flere kommet for at arbejde eller studere. Fra 2001 til 2008 steg tallet fra 19.141 til 63.417. Det skyldes blandt andet, at flere østeuropæere kan komme hertil via EU-regler efter udvidelserne i 2004 og 2007. Desuden er der også kommet en række kinesere og indere. DOBBELT SÅ MANGE UDLÆNDINGE TIL DANMARK SOM UNDER NYRUP.

Udvandrerne

Antalet svenskar i utlandet närmar sig en halv miljon. Regeringen måste ta sig en funderare över varför människor flyttar. Att ersätta dessa med bönder från Afrikas horn ger inte tillväxt – det är snarare tvärtom. Det bara ökar farten i förfallet. I Sverige talar vi om mass-emigration när vi menar de 1,2 miljoner medborgare som lämnade landet 1840–1930 för Nordamerika, men ingen tänker på att de senaste tjugo åren har över 400 000 svenskar bosatt sig utomlands.

Sverige förlorar mycket på att utlandssvenskarna har flyttat eftersom de ger sin produktiva tid och liv utomlands, de kan svenska språket men de kan ha en sak om är svårt att erbjuda. De har sett något annat och inser att det är poänglöst att arbeta ihjäl sig med ett skyhögt skattetryck för att sedan ha en marginellt bättre levnadsstandard än de som inget hellre vill än att leva på andra. Jan Kallberg: Utlandssvenskarna blir allt fler (SCB: Efterkrigstidens invandring och utvandring.)

De arabiske primitive: Vores valg mellem “bøllen” og “gaden”

[…] The unfortunate fact of the matter is that there are only two alternatives in the Muslim world, especially among the Arabs: The Thug or The Street.

When you blow away The Thug, your only choice is The Street.

Oh yes, you want to believe in Arab Democracy. We all do. But that’s a phantasm, a confection spun out of the finest gossamer, a figment of your own feverish imagination. Your conviction that democracy can be realized is born out of the delusory mind-state that desires a thing so badly that it thinks it can just be wished into existence.

But it doesn’t work that way. In the Islamic world, when the despot is overthrown, chaos reigns for a while, and then the forces of justice and righteousness take over — Islamic justice and righteousness.

And that means the Muslim Brotherhood.

Be careful what you wish for, guys. Because you’re about to get it.

And not too long after that you’ll be pining for good ol’ Moamar Qaddafi, the Man of Many Spellings. The Triumph of the Loons

Kun i UK? Politisk korrekthed koster politichef livet

Manden har muligvis været dum og plat, men hvis dumhed og plathed kan være forbundet med så alvorlige konsekvenser at man, som det ud fra det foreliggende ser ud til, tager sit liv hellere end konsekvenserne, er det systemet der er sygt.

A senior police chief under investigation for allegedly making sexual remarks to colleagues has been found dead at his home.

Deputy Chief Constable David Ainsworth, known as ‘The Brain’ because of his sharp intellect, was facing up to 24 allegations of making bawdy remarks to fellow officers and staff at Wiltshire Police.

Among the claims was one from a woman who reported the £110,000-a-year officer looking at her tailored blouse before saying: ‘Nice buttons.’

He was removed from regular duties last September as a team from nearby South Wales Police investigated the claims. Wiltshire Police said it was not treating the death as suspicious. […]Top police chief under investigation for allegedly making sexual remarks to colleagues is found dead at home

Negerdukker koster også britiske konservative deres politiske liv. Man kunne jo spagfærdigt indvende til al denne rødgardistiske nidkærhed at den i sig selv får det ultra-egalitære samfund til stedse at fortone sig i horisonten, hvis harmløse dukker er tilstrækkeligt til at bryde harmonien. Revolutionen æder ikke bare sine børn, den æder alt på sin vej, men så længe at den politiske korrektheds kadrer – hvortil også henregnes det der i vor tid betegnes de borgerlige – ikke kan se hvordan de selv genopfører revolutionens historie som en farce, kan intet bringe udrensningerne til standsning. Og som det her ses kan brud på idealerne medføre ganske alvorlige konsekvenser, så regimet konsolideres også af ægte frygt (LFPC).

Prospective Tory councillors were forced to quit the party after Facebook photos of them posing with controversial Golly dolls surfaced.

Self-proclaimed ‘anti-political correctness’ protesters Bill and Star Etheridge, from Sedgley, West Midlands, are seen posing with the controversial doll.

Mr Etheridge, 41, from Sedgley, West Midlands, was due to stand for the Tories in the Dudley Council elections in May along with his wife Star, aged 39.

But a Conservative Party disciplinary committee suspended the pair after a complaint from party volunteers. The couple have now resigned from the party and Mr Etheridge said he was joining UKIP instead.

Mr Etheridge said he posted the pictures on Facebook to promote a ‘healthy debate’ about the toy after the couple bought one on a market stall. […]Two prospective Tory councillors forced to quit after posing with Golly doll to ‘highlight political correctness debate’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
11 years ago

@Vivi Andersen

Hvis The Muslim Brotherhood kommer til magten som følge af det medierne kalder “de Arabiske forår”, så vil de Danske medier få travlt med at fremstille dem som ‘moderate islamister’ i stil med beskrtivelsen Tyrkiets Erodogan og hans parti. Du ved, som en slags islamisk pendant til de Krist-demokratiske partier i Europa.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Det har jeg skrevet et stykke tid om : HVEM mon står og lure i kulisserne i de oprøske Mellemøstlige landes kulisser ?

Det gør The Muslim Brotherhood !

Bare vent og se hvad der om føje tid dukker op som nyheder – men nok ikke på avisernes forsider !

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Selv når en britisk avis roser DK, så er Politiken da alligevel leveringsdygtig i en PK-vinkel – her om en påstået racisme i DK fra Guardian-læserNE ( læs: 1 ! ) 😉 http://politiken.dk/kultur/ECE1231272/anerkendt-britisk-avis-laver-hyldestguide-til-danmark/ Medaljen har en bagside: Danskerne er racister, replicerer læserne. [!!!!!] AF Peter N. Christensen Succes på succes på succes. Sådan præsenterer den britiske avis the Guardian sine læsere for Kongedømmet Danmark. Under overskriften »Danmark – hvor det sker! Or… Denmark – where it’s at!« samler den anerkendte avis en buket af betydningsfulde danskere og deres frembringelser. Artiklen, der samtidig er ment som en opfordring til at tage… Read more »

Peter Andersen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja det er sgu da mærkeligt, at han kan anlægge sådan en vinkel på en ellers yderst positiv fortælling om Danmark. Det må jo være et eksempel på det berømte danske selvhad venstrefløjen/Politiken sædvanligvis excellerer i.

Iøvrigt er den kommentar han tilægger så stor betydning blevet bortcensureret! UPS!

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Peter Andersen

Haha, fedt – det må være, fordi jeg klagede over den – for sjov altså :D:D:D Jeg spurgte Guardian, om det virkelig kunne være meningen, at man sådan bare kunne sidde og hænge et helt folk ud som racister og fordrukne – selv som ikke-europæer. Det var nemlig en kineser,som havde arbejdet i Danmark og åbenbart havde negative erfaringer, hvilket er ret underligt, da langt de fleste danskere respekterer kinesere som flittige, fredelige og stilfærdige mennnesker – i modsætning til visse andre grupper … Jeg havde jo ikke lige regnet med, at de sådan øjeblikkeligt ville tage min klage seriøst… Read more »

Robin Shadowes
11 years ago

Ni blir inte bara tvungna att sätta en klap på bron men även bygga en mur runt Köbenhavn. 🙁

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Ja, jeg spår en stor renæssance for Vestvolden 😉

( ET forsvarsværk hele vejen rundt om København fra
slutningen af 1800-tallet – bygget til en helt anden tids krige. )

http://da.wikipedia.org/wiki/Vestvolden

Skjoldungen
11 years ago
Reply to  Bjovulf

En genetablering af Vestenceinten er ikke praktisk, kære Bjovulf. Den er bygget til at holde fjenden ude af Hafniabad og er helt uegnet til at holde de derboende, skadelige elementer inde. Men selvfølgelig, kunne man vende voldgraven om på den anden side tilligemed kaponiererne, kontreskarpen, briskerne og oversvømmelsesanlæggene ville man indenfor Vestvolden kunne kunne rumme ikke alene den nuværende kulturradikale multi-kulti-befolkning, men tillige det rigtige Danmarks bærme af kulturberigere. Det ville kræve et gigantisk entreprenørarbejde, og jeg tvivler på at selv EUSSR vil finansiere projektet. Så vil det være adskilligt nemmere at trække de få som endnu er danske af… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Skjoldungen

Aha, nå på den måde, kjære Skjoldunge ? Jeg tror aldrig, jeg har hørt om dette
forsvarsanlæg før – et kort øjeblik troede jeg lige, du mente Dannevirke 🙂

Ok, jeg må bøje mig i støvet for vor militære ekspertise 😀
Hils Hrothgar / Roar & Skjold og alle de andre gæve gutter.

JensH
JensH
11 years ago

Journalisterne på den ‘Borgerlige’ avis Berlingske Tidende har netop givet deres journalistpris til de to journalister på Information, som afdækkede af sagen om de statsløse palæstinensere. Som årsag angives “Det er flotte og vedholdende gravearbejde, der førte til, at Birthe Rønn Hornbech blev fyret som integrationsminister den 8. marts.”

http://www.b.dk/nationalt/berlingske-journalisters-pris-gaar-til-information

Gad vide om man ville få en sådan pris, hvis man som journalist afslørede plat og svindel i asylsystemet??

JensH
JensH
11 years ago

Niels Erik Hansen, der centerleder for Dokumentations- og rådgivningscentret om racediskrimination, ønsker nu at Danmark får en ‘anstændighedskanon’, hvor bl.a. der skal sættes retningslinjer for ytringsfriheden, (læs: Indskrænkninger), og han nævner bl.a. følgende eksemplet på ‘misbrug’ af ytringsfriheden: “Læser man Jyllands-Posten vil man vide, at det er ‘racismedag’ hver dag. Der går ikke en dag, hvor læseren får lov til at holde fri.” Man får jo næsten tårer i øjnene over denne bekymring over JP’s læseres velbefindende. Men alt i alt afslører kronikken med al tydelighed, at Niels Erik hansen og hans center er en rabiat organisation på den yderste… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago

Integrationsborgmester: København skal være Europas mest mangfoldige by Synes de radigale da ikke, at vi har problemer nok allerede? Hvorfor er det mon, man på forhånd ved, at tolerancen kun kommer til at gå i én retning? http://politiken.dk/indland/ECE1230498/integrationsborgmester-koebenhavn-skal-vaere-europas-mest-mangfoldige-by/ På FN’s racismedag lancerer Københavns Kommunes jøder, kristne og muslimer en ny kampagne for religiøs tolerance. AF Laurids B. Simonsen Over 250 steder i hovedstaden sætter Københavns Kommune plakater op som led i en kampagne, der skal fremme dialog, tolerance og respekt for religiøse grupperinger. Projektet – der sættes i søen i dag på FN’s racismedag – sker i samarbejde med repræsentanter… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x